Bedre selvværd - nu

Kritiserer du ofte dig selv?

Og er du godt og grundigt træt af, at være uvenner med dig?

Så er du det rette sted

På dette onlinekursus lærer du, hvordan du styrker du dit selvværd og (endelig) bliver din egen bedste ven – uden at bruge tusindvis af kroner (og utallige timer) i terapi.

JA TAK - JEG ER KLAR TIL BEDRE SELVVÆRD

Lyder det her som dig?

Bøvler du med dit selvværd og har du en indre kritisk stemme, der ofte siger, at du ikke er god nok som du er?

Føler du at dit selvværd afholder dig fra at være helt glad og gøre de ting, du egentligt gerne vil?

Er du ofte hård ved dig selv, slår dig selv oveni hovedet og har svært ved at føle dig tilfreds med den du er og de ting du gør?

Kommer du til at "please" andre? Og synes du det er svært at sige fra, mærke og passe på dine egne grænser?

Tvivler du ofte på dig selv og kæmper en opslidende kamp mod dig selv?

Bliver du ofte påvirket af andre menneskers meninger, energi, tanker og holdninger?

Hvis du kan se dig selv i bare ét af punkterne, så er

“Bedre selvværd – nu” oplagt for dig.

TILMELD MIG NU

For den gode nyhed er:

Dit selvværd kan blive bedre (uden at du behøver at bruge tusindvis af kroner og timevis i terapi.)

Og gennem de 4 faser til bedre selvværd, viser jeg dig, præcis hvad du skal gøre, for at styrke dit selvværd.

Du vil efterfølgende opleve:

 • Mindre selvkritik – og dermed mere energi til andre ting
 • Du passer bedre på dig selv, er bedre til at sætte grænser og sige fra
 • At tanker om hvad andre tænker fylder mindre
 • Sænkede skuldre, fordi det faktisk begynder at blive fedt og vanedannende bare at være den du er
 • Færre bekymringer (og sandsynligvis mere glæde!)
 • Mere selvkærlighed – spild ikke mere tid på “selv-skæld-ud”
DET ER JEG KLAR PÅ

Læs hvordan tidligere deltagere har fået styrket deres selvværd

“Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd, som jeg aldrig har været så langt med før, og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv. For første gang har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd og at det jo derfor er muligt på sigt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.”

Kvinde41 år

“Jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til - men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod det jeg har brug for/lyst til. Jeg vil anbefale alle at deltage på forløbet - det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Jeg har oplevet forløbet og processen som en vildt god kick-starter til at arbejde videre med mig selv, og jeg har fået indblik i en masse psykologiske faktorer, som jeg undervejs har kunne nikke genkendende til i min egen hverdag. Man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd.”

Kvinde29 år

“Jeg føler mig meget bedre tilpas i mig selv efter at have arbejdet med mit selvværd. Jeg står mere ved mig selv og det betyder nærmest ingenting "hvad andre tænker om mig" nu. Jeg har fået mod til at sige fra og til at sige min mening. Jeg har mærket en positiv effekt på mine relationer og føler mig mere glad i min hverdag. Jeg rammes selvfølgelig stadig af kritiske tanker om mig selv og tankerne kører indimellem afsted - men jeg er blevet meget bedre til at håndtere det nu. Varme anbefalinger herfra!”

Mand44 år

"Bedre selvværd - nu" er for dig, hvis du

 • Er færdig med, at være uvenner med dig selv.
 • Har fået nok af, at dit selvværd bremser dig.
 • Er træt af, at du ikke får handlet på de ting, du gerne vil i dit liv.
 • Er frustreret over, at du får sat omsorg for dig selv for langt ned på prioriteringslisten.
 • Er klar til at opdage, at det er øjenåbnende, meningsfuldt, vanedannende og faktisk virkelig fedt, når du begynder at arbejde med dig selv.

Alt dette kommer du til at lære på kurset.

Du får med det samme adgang til de 4 faser til bedre selvværd (jeg kalder dem også for de 4 S’ere til selvværd). Læs mere om hvert af de 4 faser her.

Onlinekurset "Bedre selvværd - nu" er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Selvværd er vigtigt, fordi det handler om, hvordan du har det med dig selv – og deres også, hvor godt du har det i dit liv.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe særligt piger og kvinder til at få en bedre kontakt til sig selv, få et bedre selvværd og blive mere selvkærlige og modige.

Udover min faglige erfaring i arbejdet med selvværd har jeg også personlige erfaringer med at styrke mit selvværd. Engang tvivlede jeg meget på mig selv og var ikke god til at sætte kærlige grænser, sige fra, respektere mine behov og passe godt på mig selv.

Jeg havde svært ved at mærke mig selv og blev derfor usikker på en masse, som eks. hvem jeg var og hvad jeg ville. Mit selvværdarbejde har været afgørende for, at jeg i dag er glad og står stærkere i den jeg er.

Bedre selvværd – nu bygger på psykologiske teorier og forskningsbaseret viden bl.a. fra nyere kognitive og adfærdsterapeutiske retninger, som kognitiv adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler og støttes op med masser af konkrete og effektive øvelser.

Din investering

DU FÅR

 • Onlinekurset “Bedre selvværd – nu”. (Værdi: 1.750 kr.)
 • En arbejdsbog med konkrete øvelser, der får dit selvværd til at blomstre.
 • Øjeblikkelig adgang til alle selvværdsredskaberne ved tilmelding.
 • Evig adgang – lyt når det passer dig og i det tempo, der passer dig.

DIN INVESTERING I BEDRE SELVVÆRD – NU ER KUN 1.000,- KR.

Det svarer nogenlunde til en times samtale med en psykolog. Hvor du vel og mærke går derfra uden den store værktøjskasse fyldt med oplæg og konkrete øvelser, som du får her til evig eje.

Det bliver aldrig lettere eller billigere at få styrket dit selvværd.

Beløbet kan du selvfølgelig betale i rater (uden overraskende gebyrer).

LAD MIG KOMME IGANG MED DET SAMME

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse kunder. Og derfor vil jeg også være ked af at sælge noget til dig, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Har du, når du har lyttet til al materialet og lavet øvelserne, ikke oplevet en positiv bedring af dit selvværd, giver jeg dig naturligvis dine penge retur (gælder i op til 3 uger efter dit køb).

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et onlinekursus?

Lige så snart du har tilmeldt dig, får du et log in til online portalen hvor hele forløbet ligger klar til dig. Du sidder hjemme hos dig selv og lytter til kurset i dit eget tempo. Du kan altså gå til og fra som det passer dig bedst. Med et onlinekursus skal du aldrig sidde klar på et bestemt tidspunkt, og du kan ikke komme bagud. Materialet er dit til evig eje.

Hvor meget tid skal jeg sætte af til kurset?

Jeg anbefaler, at du afsætter ca. en time og 15 min. til at arbejde med hver af de fire faser.

Kan jeg stille spørgsmål til Ditte under forløbet?

Du er velkommen til at sende mig afklarende spørgsmål til kurset.

Har du brug for en-til-en sparring så anbefaler jeg dig at supplere dit forløb med samtaler. Her kan du med fordel benytte et af mine klippekort, hvor du får rabat ved flere samtaler.

Det er min erfaring, at du får et stort udbytte ved at være kontakt med mig sideløbende. Her kan du nemlig få helt specifik og målrettet sparring på din unikke situation og vi kan tale fortrolig om det, som lige fylder hos dig. En samtale foregår ved at vi ringer sammen over telefonen, mødes på en online platform, hvor vi kan se hinanden på video eller mødes i mit hyggelige samtale lokale i Herning.

Samtalerne tager altid udgangspunkt i dig og jeg møder dig altid med en ikke-dømmende indstilling og sørger for, at vores samtale bliver rar og tryg for dig.

Kontakte mig på kontakt@dittehvid.dk eller giv mig et kald på 28151733. Jeg tilbyder altid en uforpligtende snak over telefonen.

Øvrige spørgsmål?

Skriv gerne til mig på kontakt@dittehvid.dk hvis du er i tvivl om noget – så vil jeg med glæde hjælpe dig.

TILMELD MIG BEDRE SELVVÆRD - NU

Tre argumenter for at gå igang nu:

At investere i dit eget selvværd er i virkeligheden en investering i dig selv. Se det ikke som en udgift, men som noget, der kommer tilfoldigt igen.

Med et bedre selvværd venter nye positive oplevelser, succeser og glæde. Du vil med al sandsynlighed fortryde, at du ikke gik igang med at styrke dit selvværd for længe siden. Vent ikke længere - vis dig selv at du er vigtig.

Gør dig umage med din relation til dig selv. Det er jo den eneste relation du kan være sikker på at have hele livet - så gør det rart at være dig.

JEG VIL MED NU