Bliv (k)ærlig leder i dit liv

Et onlineforløb på 12 uger:

På dette forløb lærer du at få styr på din tvivl på dig selv og får bugt med de negative og kritiske tanker. Du vil blive bedre til at mærke dig selv, mærke hvem du er og hvad du vil i dit liv. Det vil få din tro på dig til at ryge i vejret, så du kan begynde at tage større (k)ærligt lederskab i dit liv og selvsikkert hvile i dine valg og den du er.

JEG ER KLAR - TILMELD MIG MED DET SAMME

Genkender du det her?

Føler du, at du har mistet kontakten med dig selv, at den er røget lidt i svinget eller at du måske aldrig har været i kontakt med dig selv?

Har du nedprioriteret dig selv over en periode og trænger du til at finde tilbage til dig selv, så du kan få mere glæde, overskud og selvkærlighed ind i din hverdag?

Bøvler du med dit selvværd og føler du indimellem, at du ikke er god nok som du er, og at du har svært ved at være helt tilfreds med dig selv?

Synes du det kan være svært at mærke dine behov, dine følelser, din krop eller hvad du vil gerne vil?

Bremser din indre kritiske stemme dig i at gøre de ting du gerne vil i dit liv og forhindrer dig i at tro helt på dig selv?

Føler du, at der må være mere i det her liv til dig? Er du træt af at livet suser forbi og du bare ikke er helt glad i dit liv som det er nu?

Oplever du, at du har svært ved at få stået ved dig selv? Altså at få taget gode valg for dig, og få sagt til/fra på en måde, der respekterer og passer på dine egne grænser og behov - fremfor at please andres?

Synes du det er svært at mærke, "hvem du egentligt er"?

Lader du dig ofte påvirke af andre menneskers meninger, energi, tanker og holdninger? Og vil du i stedet gerne stå stærkere i dig selv, mærke DIG selv tydeligere og få mere kontakt til din egen indre stemme?

Hvis du kan se dig selv i et eller flere af punkterne,

så er”Bliv (k)ærlig leder i dit liv” oplagt for dig.

NÅR DU TAGER MED PÅ FORLØBET FÅR DU:

7 simple og effektive trin, der styrker din kontakt, så du kan mærke dig selv bedre. Det betyder, at du lettere vil kunne mærke hvad du har brug for, mærke din krop, mærke hvad du har lyst til, hvad der føles rigtig og forkert for dig, hvad du drømmer om, hvad du ønsker dig af dit liv og hvem du er.

De 8 essentielle redskaber, der booster dit selvværd og får selvkærligheden til at vokse – så du ikke længere skal spilde tid og energi på at være uvenner med dig selv.

Virksomme øvelser, der får dit mod og tro på dig til at skyde i vejret. Det betyder, at du vil begynde at skabe helt konkrete forandringer i din hverdag og tager større ejerskab over, at skabe et liv, der gør dig glad.

Sparring og støtte.

Når du har deltaget på “Bliv (k)ærlig leder i dit liv” vil du kunne opleve:

 • at du står med en ny kontakt til dig selv – uanset om du har fået den styrket eller du har fået skabt konktakten for aller første gang i dit liv
 • at du hviler mere i dig selv og kender dig selv meget bedre
 • at du tror mere på dig selv, at du tør stå mere ved dig selv og står stærkere i dig
 • at du kender dine grænser bedre og ved hvordan du får sagt fra
 • at dit selvværd er vokset: du er nu mere selvkærlig og du ved og tror mere på, at du er god nok, præcis som du er 
 • at du har får mere klarhed over hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad der gør dig glad og hvad du egentligt ønsker af dit liv
 • at du kan mærke dig selv og dine følelser tydeligere 
 • at dit liv føles mere nærværende og meningsfuldt 
 • at du har mere mod til at gå efter det du vil og du kan håndtere din frygt
 • at selvkritik og negative tanker ikke længere bremser dig, fordi du nu ved hvordan du får tøjlet dem 
 • at tanker om hvad andre tænker om dig fylder meget mindre
 • en større ro i hovedet (fordi dine tanker ikke længere kører sådan rundt med dig)

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv.”

Stine, 29 år

Den største forandring jeg har opnået ved at deltage på forløbet er, at jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod mine egne værdier og det jeg har brug for/lyst til.

En anden stor forandring jeg har opnået er en stærkere kontakt til mig selv. Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig” – og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse – men også hvor “let” det er at blive opmærksom på, at jeg skal begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg er undervejs også blevet mere opmærksom på, hvor enorm mange ting jeg har i mit liv, som gør mig glad – og hvilke ting jeg med fordel kan sige farvel til, da det dræner mig.
Jeg har oplevet forløbet og processen som en vildt god kick-starter til at arbejde videre med mig selv, og jeg har fået indblik i en masse psykologiske faktorer, som jeg undervejs har kunne nikke genkendende til i min egen hverdag.

Under forløbet har det været en kæmpe gave, at Ditte er der til at svare personligt på ens spørgsmål og give sparring.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Bliv (k)ærlig leder i dit liv”. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har virkelig været en god oplevelse at blive mere opmærksom på mig selv.

“For første gang har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd og det at jeg har så svært ved at mærke mig selv.”

Mette, 41 år

Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd, som jeg aldrig har været så langt med før, og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd og at det jo derfor er muligt på sigt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv. Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.

“Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre.”

Mia, 27 år

Forløbet har fået mig til at tænke over mine værdier og hvem jeg er. Hvad der er vigtigt for mig og hvad der gør mig glad. Det har givet mig en målsætning om at nå derhen hvor jeg fylder mit liv med alle de ting jeg er nået frem til igennem de forskellige øvelser. Forløbet har givet mig motivation og inspiration til at leve et liv fyldt med de ting der giver mig noget og hjælp til at sortere dem fra der ikke gør.

Inden jeg tog med på forløbet var jeg i tvivl om, ”om jeg ville kunne finde ud af det”. Altså finde ud af at arbejde med mig selv og sætte ord på alle de forskellige ting. Men jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det og jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at arbejde med sig selv og opnå mit mål om at skabe en bedre kontakt til mig selv og et bedre selvværd.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Bliv (k)ærlig leder i dit liv”. Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Empatisk og rar at lytte tid. God til at formidle og til at give brugbare eksempler. Sparringen har jeg oplevet som god, meget brugbar og givende. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes forløb.

Bliv (k)ærlig leder i dit liv

Forløbet vil være hver en krone værd for dig, hvis du kan sætte plus ud fra et eller flere punkter:

 • Jeg har brug for at komme i bedre kontakt med mig.
 • Jeg har fået nok af selvkritik, at jeg ikke får stået ved mig selv og at jeg ikke får lyttet nok til mig selv.
 • Jeg er klar til at opdage og slippe mine blokeringer (som frygt, begrænsende overbevisninger, selvkritik og tvivl) og bevæge mig fremad i mit eget liv.
 • Jeg har glemt mig selv i farten og har brug for at finde tilbage til mig selv.
 • Jeg ønsker at være der mere for mig selv, så jeg også kan være mere for dem omkring mig.
 • Jeg er vild med personlig udvikling og er klar til at lære mig selv endnu bedre at kende.
Jeg ved at forløbet er det rette for mig - tilmeld mig nu

Er du klar til at komme tæt på dig selv?

Over de næste 12 uger tager jeg dig igennem 4 moduler, der hvert varer 3 uger.

Al materialet leveres i små bidder i et roligt tempo, så du kan passe det ind i din hverdag og lytte når du har tid. Forløbet er dit til evig eje.

Lær Ditte bedre at kende

Online forløbet "Bliv (k)ærlig leder i dit liv" er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med, hvordan du får en styrket og mere nærværende kontakt til dig selv. Jeg arbejder passioneret med, hvordan du kommer til at stå stærkere i dig selv og hvordan du lærer at mærke dig selv bedre. For det er en afgørende nøgle til at få et liv og en hverdag, hvor glæden er det bærende element. Din kontakten til dig selv er også forbundet til dit selvværd. Når du arbejder på at styrke kontakten til dig selv, og lærer at rumme alt hvad du indeholder som menneske, med en kærlig accept, så vil det sprede sig som ringe i vandet og få selvværdet, modet og troen på dig selv vil vokse. Du vil derfor opleve, at når din kontakt til dig styrkes, så tvivler du mindre på dig selv og du hviler langt mere i dig selv. Og det er virkelig befriende!

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe særligt kvinder til at få en bedre kontakt til sig selv, blive mere selvkærlige og tage større ejerskab over at skabe det liv, som giver dem glæde og mening.

Bliv (k)ærlig leder i dit liv er spækket med forskningsbaseret viden bl.a. fra nyere kognitive og adfærdsterapeutiske retninger, som kognitiv adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler og præsenteres nede på jorden og på en ærlig men kærlig facon.

På forløbet holder jeg dig i hånden undervejs og jeg er 100 % dedikeret til, at du får det fulde udbytte af forløbet. Jeg har selv gået vejen før dig, og det synes jeg er vigtigt, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse. Intentionen med forløbet er helt klar: jeg ønsker, at du får skabt et liv, der både er glædesfyldt, nærværende og selvkærligt – og jeg ved, at det er muligt for dig.

Din investering: Vælg den pakke der passer bedst til dig

BASIS FORLØBET

DET GODE VALG

DU FÅR

 • 12 ugers online forløb “Bliv (k)ærlig leder i dit liv”.
 • 4 moduler der styrker din kontakt til dig og skruer op for din selvkærlighed
 • 4 x arbejdsbøger med konkrete øvelser.
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål undervejs

DIN INVESTERING ER BLOT 2.997 KR.

Beløbet kan betales i 3 månedlige rater (uden gebyrer).

JA TAK - JEG ER KLAR

PLUS+ FORLØBET

ANBEFALET

DU FÅR

 • 12 ugers online forløb “Bliv (k)ærlig leder i dit liv”.
 • 4 moduler der styrker din kontakt til dig og skruer op for din selvkærlighed
 • 4 x arbejdsbøger med konkrete øvelser.
 • Fri skriftlig support med Ditte undervejs
 • 3 x personlige samtaler med Ditte – du booker blot en samtale, når du har brug for det *

DIN INVESTERING ER 5.549 KR. 

Beløbet kan betales i 3 månedlige rater (uden gebyrer).

* Samtalerne skal blot afholdes inden for 1 år og kan afholdes over telefonen, online eller i Dittes klinik i Herning.

JA TAK - JEG ER KLAR

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse kunder. Og derfor vil jeg også være ked af at sælge noget til dig, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Derfor vil jeg tilbyde dig, at du kan benytte dig af min tilfredshedsgaranti. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med forløbet, når du har lyttet til og arbejdet med modul 1 (som varer de første tre uger), så kan du naturligvis få dine penge retur. Dette gælder dog ikke for eventuelt afholdte samtaler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et online forløb?

Ved forløbets start får du et log in til online portalen hvor al undervisningsmateriale og øvelser frigives. At det foregår online betyder, at du kan tage forløbet hjemme hos dig selv og i dit eget tempo. På den måde bliver forløbet meget fleksibelt, og du kan lytte og arbejde med øvelserne lige når det passer dig. Du behøver ikke at sidde klar når undervisningen frigives og du kan aldrig komme bagud. Materialet er dit til evig eje.

Hvis du vælger forløbet med personlige samtaler inkluderet aftaler vi løbende hvornår der er behov for disse og aftaler tiderne sammen. Samtalerne kan afholdes online (med video) eller i Herning hos mig. Min tavshedspligt gælder selvfølgelig.

Hvad betyder moduler?

Moduler beskriver blot den opdeling af forløbet jeg har lavet. Du kan også tænke det som dele eller kapitler. Et modul varer 3 uger og indeholder 7 lydfiler. Du vil hver 3. dag modtage en ny lydfil og en tilhørende øvelse. Hvert modul har en arbejdsbog, som jeg anbefaler at du printer ud, sådan at du kan samle dine refleksioner om forløbet her.

Hvordan foregår supporten til Ditte undervejs? Hvad gør jeg hvis jeg har spørgsmål?

Du kan få besvaret alle de spørgsmål der måtte dukke op undervejs. Jeg er hele vejen tilgængelig på mail til at give dig support. Vælger du PLUS+ forløbet har vi også 3 x personlige samtaler undervejs. Her kan du få helt specifik og målrettet sparring på din unikke situation og vi kan tale fortrolig om det, som lige fylder hos dig. Jeg hjælper dig til at komme videre i din proces. En samtale varer 55 min. og foregår ved at vi ringer sammen over telefonen eller at vi mødes i mit samtalelokale i mit private hjem i Herning. Det er helt op til dig hvornår du ønsker at bruge samtalerne.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har evig adgang til materialet. Dit log-in udløber ikke og materialet forsvinder ikke. Dvs. at du kan logge ind og ud som du synes, og vil du om 3 år tage forløbet igen og arbejde med øvelserne så kan du gøre det.

Hvornår starter forløbet?

Forløbet starter med det samme du tilmelder dig. Kontakt mig gerne på mail kontakt@dittehvid.dk for at høre, hvornår det er muligt for dig at starte og for at afdække om forløbet er det rette for dig.

Hvis du efter afklaringssamtalen gerne vil starte på forløbet, så vil du modtage et tilmeldingslink. Herefter modtager du et personlig log-in ind til kursusplatformen og så er du igang. Hver 3. dag modtager du nyt undervisningsmateriale, men du behøver ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt. Du lytter bare lige når det passer dig.

Øvrige spørgsmål?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive til mig på kontakt@dittehvid.dk så vil jeg med glæde hjælpe dig.

Er du klar til at give dig selv den største gave og komme fuldt til stede i dit liv, i den du er og tage aktivt og kærligt lederskab i dit liv?

Jeg er klar

TILMELD MIG NU