Skip to main content

Få straks adgang til online foredraget:

Luk Lykken Ind

Luk Lykken Ind er et lykke-boostende foredrag, som du får adgang til med det samme.

På knap en time får du lykke-psykologens genveje til hvordan du lukker mere lykke, glæde og nærvær ind i dit liv nu og her (også selvom du er i energi-underskud eller føler dig presset i din hverdag).

I foredraget forærer jeg dig de vigtigste redskaber fra lykkepsykologien. Du bliver ekspert på, hvad der er dine egne lykkenøgler, og hvordan du aktiverer dem.

GIV MIG ADGANG TIL ONLINE FOREDRAGET

Dette er til dig, der kan genkende et eller flere af disse punkter:

 

 • Jeg tænker ofte, at når jeg lige får gjort det her, eller når hen til den næste milepæl, så bliver det også bedre og jeg bliver mere glad…
 • Jeg er nysgerrig på “hvad det gode liv er”. Og jeg spekulerer ofte over, hvordan jeg får mere glæde ind mit liv.
 • Jeg føler indimellem, at mit liv er som et hamsterhjul, og længes efter mere glæde og nærvær – og at føle mig helt tilfreds med mit liv.
 • Jeg synes det kan være svært at være fuldt til stede i nuet. Og jeg føler indimellem, at der er langt imellem de tidspunkter, hvor jeg føler mig rigtig glad, lykkelig eller i overskud.
 • Jeg kan lide at udvikle mig personlig og blive udfordret i den måde jeg tænker på. Og det er spændende at få nye inputs til, hvordan jeg bliver mere lykkelig.

Jeg har en god nyhed til dig.

Du kan hæve dit lykkeniveau og lukke mere lykke ind i dit liv. 

 

Lad mig side det som det er: lykken kommer sjældent af at komme på anden side af noget, vi gerne vil opnå, eller ved at vi få noget vi har ønsket os. Det ved du sikkert allerede godt.

I online foredraget Luk Lykken Ind får du indsigt i, hvordan du med 3 lykkeboostende værktøjer kan hæve dit eget lykkeniveau og lukke mere lykke ind i dit liv hver dag.

Og du vil opdage, at din nøgle til din øgede lykkefølelse allerede ligger foran dig. Nu mangler du blot at få opskriften på, hvordan du tager den i brug.

Det er det jeg giver dig i online foredraget Luk Lykken Ind.

Hvad siger andre om "Luk Lykken Ind"?

“Jeg vil anbefale Luk Lykken Ind, fordi det kan skabe en forandring på meget kort tid.”

Malene, 36 år

Den største forandring jeg har opnået efter at have deltaget på Luk Lykken Ind er at indse, at lykken ikke er i fortiden eller i fremtiden. Men kun lige her og nu.

Jeg har fået mere bevidsthed på, hvad der gør mig glad. Og jeg stiller nu flere spørgsmål ved hvad der skal være en del af mit liv. Hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er vigtigt.

Glæd dig til at lære alt dette om din lykke

 

 • Formlen for lykke – lær hvilke faktorer, der har betydning for din lykke, og hvilke der faktisk ikke har. Hvor meget betyder din økonomi, din genetik og dine tanker mon på dit lykkeniveau?
 • Lær hvorfor nogle mennesker er lykkeligere end andre, og hvordan du hæver dit eget lykkeniveau på den lange bane.
 • Forstå hvordan den psykologiske trædemølle ubevidst medvirker til, at vi mennesker har svært ved at føle os helt tilfredse.
 • Få svar på hvor stor en procentdel af din lykke du kan påvirke, og hvordan du gør det.
 • Hør hvorfor du ikke kan stole på din egen evne til at vurdere, hvad der vil gøre dig lykkelig i fremtiden (og hvad du i stedet skal gøre).
 • Kend de 5 største lykkefejl, som din hjerne helt ubevidst laver. Disse medvirker til, at du gang på gang føler dig skuffet og til tider ulykkelig.
 • Få forståelse for, hvorfor du spænder ben for din egen lykke, når du skaber særlige forventninger til fremtidens lykke.
 • Kend de 2 små daglige handlinger, der kan få din lykkefølelse til at vokse.

 

Du får adgang til online foredraget med det samme. Foredraget er dit til evig eje, så du kan se det igen og igen – hvor og når du vil. 

Luk Lykken Ind er oplagt for dig, hvis du:

 • Vil have de øjenåbnende og simple redskaber, som vil gøre dig i stand til at mærke lykke nu og her (uanset hvordan din situation er lige nu).
 • Er villig til at investere 52 minutter i din egen lykke.
 • Er nysgerrig på dit eget liv og gerne vil have noget rigtig godt ud af dit liv. Du kan lide at blive inspireret og reflektere over dig selv.
JEG ER KLAR TIL AT ØGE MIN LYKKEFØLELSE
Online fordrag luk lykken ind
Online foredraget Luk Lykken Ind er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har arbejdet med lykkepsykologien siden 2010. Siden da har jeg mange gange tabt kæben ned på skrivebordet.

Det har jeg, fordi jeg har opdaget, at vi er mange mennesker, der i god tro lever på en måde, som vi tror vil bringe mere lykke. Men i virkeligheden burde vi fokusere helt andre steder, hvis vi ønsker at føle mere lykke.

Via vores tanker og mindset kan vi øge vores lykkefølelse markant i hverdagen – med helt simple virkemidler.

“Luk Lykken Ind” er baseret på forskningsbaseret viden og studier fra bl.a. lykkeforskning, positiv psykologi og mindfulness. Men det er ikke en tør forelæsning du skal igennem. Den evidensbaserede forskning kobles op med genkendelige hverdagseksempler. Og du vil med garanti kunne genkende et lykkebenspænd eller to fra dit eget liv.

Hvis du også vil inspireres til at føle dig mere lykkelig, så vil online foredraget være oplagt for dig.

Hvad siger andre om "Luk Lykken Ind"?

“"Inden jeg kom med troede jeg helt klart ikke, at man egentligt kunne gøre så meget ved sin lykke, og da slet ikke ved ”bare” at ændre sit mindset.”

Trine, 30 år

“Jeg vil anbefale alle at lytte til Luk Lykken Ind! Alle mennesker vil have gavn af at lytte til det. Det er ganske enkelt en gave at give sig selv lige nu og sin fremtid.

Jeg har fundet ud af, hvor stort et ansvar jeg faktisk kan tage for min egen lykke og hvordan jeg bliver mere lykkelig. Og endda med brug af ganske få øvelser. Derudover er det en fordel for mig at have fundet ud af hvilke ting, der faktisk har noget at gøre med hvor lykkelig du kan blive.”

“Den største forandring som Luk Lykken Ind har givet mig er ændringen i mit mindset og tankegang.”

Pernille, 30 år

Den største øjenåbner for mig har været det omkring hvordan vores forventninger til fremtiden/oplevelser kan spænde ben for lykken. Og formlen for lykke var en stor fordel at lære om: hvad er vi født med og hvad kan vi gøre noget ved. Hvad er langtidsholdbart og hvad giver et lykkeudsving på den korte bane.

Jeg har været i fertilitetsbehandling i mange år. Jeg ville ELSKE, at have haft dette kursus imens, så jeg mærkede mere efter og gjorde nogle gode ting for mig selv og min lykke. Men det er heldigvis aldrig for sent at booste sin lykke!

Jeg er overbevist om, at alle vil have glæde af ”Luk Lykken Ind”. Også selvom du føler dig lykkelig her og nu. Vi har dette ene liv, hvor vi ikke er lovet dagen i morgen. Så hvorfor ikke få gode redskaber til at blive lykkelige i dag og holde det gode fokus?

“Jeg er blevet meget overrasket over, at der er så mange faktorer, der kan spille ind på lykkeniveauet.”

Maja, 22 år

Det har for mig været rigtig godt at få fokus på lykke, da jeg ofte ender i “hamsterhjulet” og dermed den onde cirkel. Her er det for mig svært at se og mærke lykken. Så det at have fået redskaber og viden omkring, hvor jeg kan sætte ind i forhold til at højne mit lykkeniveau har været rigtig givende for mig.

Jeg har ofte gået med tanken om, at bestemte ting kun kan gøre mig lykkelig. Det har forløbet ændret på, og der er nu mange faktorer, der kan spille ind og ramme mit lykkeniveau.

Jeg vil anbefale Luk Lykken Ind til andre unge. Livet kører i et højt tempo, og derfor oplever jeg, at jeg ofte glemmer mig selv, glemmer at være nærværende og glemmer at gøre tinge, som gør mig lykkelig.

“Det du har skabt på foredraget er utrolig inspirerende og godt.”

Pernille, 29 år

Den største forandring jeg har opnået er at få kendskab til hvad mekanismerne bag lykke er. Og at blive endnu mere bevidst om, hvad nærvær gør for min daglige lykke. Det bedste ved forløbet har været at blive opmærksom på, at lykken faktisk skal være her og nu. Derudover har det været en fordel at få opmærksomhed på ting der kan ændres.

Det her sker der, når du investerer i online foredraget Luk Lykken Ind

Du modtager en mail, hvori du kan vælge at se online foredraget med det samme eller på et senere tidspunkt.

Jeg plejer at anbefale, at du smider dig i sofaen, sørger for en times ro og har selskab af en god kop kaffe eller te 😉

Du får en arbejdsbog

1 x arbejdsbog lige til print med 2 daglige øvelser som får dit glædesbarometer til at stige.

Du får et refleksionsark

Et refleksionsark, der hjælper dig med at implementere din nye viden i din hverdag.

Luk Lykken Ind for 279,-

Tilmeld dig herunder og lad mig sende dig online foredraget. 

Så kan du bruge 52 minutter når du har lyst til at lære om hvordan du med simple værktøjer skruer op for lykkefølelsen i hverdagen.

100 % tilfredshedsgaranti: Når du investerer i online foredraget får du endda fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du mod forventning ikke er tilfreds, giver jeg dig naturligvis dine penge retur. (Dette gælder i 3 dage fra dit køb).

JA TAK, JEG VIL LUKKE LYKKEN IND

STADIG I TVIVL?

Her er mine eksisterende kunders top 3 grunde til at investere i "Luk Lykken Ind":

 • “Jeg vil anbefale Luk Lykken Ind, fordi det kan skabe en forandring på meget kort tid.” (Malene, 36 år)
 • Inden jeg købte online foredraget var jeg i tvivl om, om det ligesom tilsvarende produkter var overfladisk, og noget som ikke tilførte mig meget ny viden. Men jeg synes bestemt det har været interessant. Og det er klart noget jeg vil anbefale andre. Jeg elsker både din videnskabelige og jordnære tilgang”.
  ” (Jesper, 40 år)
 • “Inden jeg lyttede til Luk Lykken Ind troede jeg helt klart ikke, at man egentligt kunne gøre så meget ved sin lykke, og da slet ikke ved ”bare” at ændre sit mindset.” (Trine, 30 år)