Skip to main content

Forårscirkler

Holistiske kvindecirkler med danseterapi

Bliv en del af et magisk fællesskab – en gruppe med ligesindede kvinder, der mødes i et trygt, udviklende, dybt og nærende rum.

Kvindecirklerne tager udgangspunkt i dans, terapi, personlig udvikling og spiritualitet i forening. Det er et unikt forløb med fokus på powerfuld og kærlig frisættelse.

Jeg vil gerne have en plads i cirklen

Forårscirkler

Holistiske kvindecirkler med danseterapi

Bliv en del af et magisk fællesskab – en gruppe med ligesindede kvinder, der mødes i et trygt, udviklende, dybt og nærende rum.

Kvindecirklerne tager udgangspunkt i dans, terapi, personlig udvikling og spiritualitet i forening. Det er et unikt forløb med fokus på powerfuld og kærlig frisættelse.

Jeg vil gerne have en plads i cirklen

“Dans dig fri” kvindecirklerne er skabt til dig, der…

– ønsker at give dig selv kærlig opmærksomhed i et trygt fællesskab med kvinder

– kan lide dybder og ærlige/ægte møder mellem mennesker

– er nysgerrig på personlig udvikling og er åben over for at arbejde med dig selv på en anderledes måde (hvor kroppen er redskabet)

– har lyst til at træde ind i et præstationsfrit rum, hvor du ikke skal være eller gøre noget bestemt, men hvor du kan komme med hele dig

– vil føle dig mere FRI i den kvinde du er – i din krop, i dine følelser, i dine tanker og i din energi

– har lyst til at indgå i et varmt og (k)ærligt fællesskab med andre kvinder, og har lyst til at blive fyldt op og næret af det magiske rum, som vi kan skabe sammen, når vi løfter og støtter hinanden

Dans og bevægelse er essentielt i cirklerne, da det kan:

Forløse – få dig ind og mærke –  hele – flytte energi –  få dig ned i din krop – hjælpe dig til at fjerne hæmninger –  gøre dig mere fri – bringe dig ind i kontakt –  rykke grænser – hjælpe dig til at turde tage din plads –  få dig ind at mærke din selvkærlighed og behov – åbne for kræfter og power. 

Jeg har danset og undervist i dans hele mit liv. Det er fuldstændig ligegyldigt om du har danset før. Du skal ikke lære koreografier eller præstere noget. Hvis du blot har en krop, så er du good to go!

Vi danser for at mærke kroppen, slippe noget kontrol og udtrykke os gennem kroppen. Dans og bevægelse er ordløs terapi, og det har et enormt potentiale for at støtte dig i dit indre arbejde og den udvikling du er igang med.

Lær Ditte bedre at kende

Kvindecirklen guides af Ditte Hvid.

Som menneske er jeg meget intuitiv. Jeg sanser verden, mærker andre mennesker tydeligt, og vil beskrive mig selv som et sensitivt menneske. Jeg er uddannet psykolog, men jeg har også en spirituel livsanskuelse og er optaget af at arbejde helhedsorienteret. Derfor har jeg også dygtiggjort mig inden for Human Design, clairvoyance og healing.

I kvindecirklen vil jeg trække på alle mine redskaber, og vil lade mig guide intuitivt i forhold til hvad jeg mærker, at gruppen af kvinder har brug for undervejs.

Du kan dermed se frem til at møde et skønt og unikt mix af psykologiske, spirituelle og kropslige redskaber. Ved at arbejde på flere planer tror jeg på, at vi får skabt bedre balance i os selv, og kan opnå stor forståelse for det hele menneske vi er – en fysisk krop, en psyke, et følelsesliv, en energi og en sjæl.

Mellem vores mødegange vil du få forskellige æteriske olier med hjem, som kan støtte dig i din proces.

Når du kommer på kvindecirklen kan du forvente, at jeg holder et trygt og præstationsfrit rum for dig, hvor der er plads til hele dig. Du er holdt, og der er plads til alt det, du kommer med.

Ja tak, jeg er klar til at starte en rejse med andre skønne kvinder

Dette skal der ske, når vi mødes i cirklerne

Vi starter i cirklen og tuner ind i gruppen og dagens tema.
Temaet kan f.eks. være power, selvkærlighed eller frisættelse.
Vi arbejder med kroppen gennem dans og bevægelse.
Afspænding og ro til kroppen. Jeg indkorporerer reiki healing.
Vi slutter i cirklen med refleksioner og integrering af dagens oplevelser og indsigter. Du bestemmer altid selv, hvor meget og hvad, du vil dele med gruppen.

Hør Katrines oplevelse

“Jeg blev overrasket over at opleve, hvor meget kontrol jeg var i stand til at slippe på bare én aften.”

Katrine

Da jeg hørte om Dittes dansecirkel-forløb, sagde min intuition straks: “Gør det! Du har brug for at slippe kontrollen i din krop og i dit sind”, og jeg slog derfor hurtigt til.

Kvindecirklerne er en fantastisk mulighed til at komme i kontakt med kroppen – til at mærke, hvilke følelser den gemmer på og til at forløse dem igen. Det er en fantastisk mulighed til at træde ud af din skal og stå stærkere i dig selv.
Til at turde blive set af fremmede kvinder, som står med nogle af de samme udfordringer i livet, som du selv gør. Til at blive mere modig og til virkelig at sætte dig selv fri.
Til bare at lade kroppen bevæge sig, som den har lyst til, helt uden at du vurderer, om det er rigtigt/forkert eller pænt/grimt.
En fantastisk mulighed til at komme ud af hovedet og ned i kroppen og bare VÆRE TIL. Kæmpe forløsning❤️
Det allerbedste ved forløbet var dansedelen. At stå over for fem andre modige kvinder og bare lade sig bevæge af musikken. Det var meget tydeligt, at vi alle fandt det grænseoverskridende til at starte med, men undervejs løsnede vi mere og mere op. Det var fantastisk at mærke energien og opbakningen fra de andre kvinder. Vi var fælles om det, og det var smukt.
En anden fordel som forløbet har givet mig er, at jeg er blevet mere modig, fordi jeg har turdet åbne op over for fremmede kvinder på flere planer – både i forhold til at bevæge mig, men også i forhold til at sætte ord på mine følelser. Jeg er blevet mere opmærksom på min krop, og hvad den har brug for. At bevægelse kan sætte den fri.
Forløbet har gjort, at jeg er mindre hæmmet/bange for at stille mig frem foran andre og blive set af andre. Før ville jeg forsøge at gemme mig væk og fylde mindst muligt i et rum, hvis jeg var blandt fremmede, men jeg står nu stærkere i mig selv. Og jeg tager i højere grad min plads.
Jeg vil anbefale forløbet til alle kvinder, som har mod på og lyst til at arbejde med dem selv. Jeg vil anbefale de til dem, som savner kontakt med kroppen, og som gerne vil i kontakt med deres følelser. Som har brug for at komme ud af deres skal og stå stærkere i dem selv. Og til dem, som har brug for at møde ligesindede kvinder, de kan dele en unik oplevelse med. ❤️

“Hvis du mærker en nysgerrighed på at deltage, så mærker du rigtigt.. Og det er det hele værd ❤️”

Solvejg
Kvindecirklen er et rum, hvor du kan møde dig selv kærligt, venligt. Og hvor du blir rummet, støttet og løftet af andre stærke sårbare og modige kvinder ❤️
Den største forandring som forløbet har givet mig er, at jeg mærker mere mod på at gå den vej, der er rigtig for mig. Noget af det allerbedste ved forløbet var muligheden for at dele sine tanker/følelser før og efter dansedelen.
En fordel ved forløbet var at det gav mig troen på mig. Jeg oplevede en bekræftelse i at jeg er okay.
Du kan være helt tryg ved at møde op til kvindecirkel hos Ditte. Hun formår at skabe tryghed og tillid. Og give plads til hvad end der måtte dukke op. Mødet med Ditte og de andre kvinder var så godt, og jeg vil anbefale det til alle kvinder. ❤️

Vi mødes til 4 x forårscirkler af 2,5 time hver gang med 2 uger mellem hver mødegang (så du lige har tid til at fordøje). 

Vi bliver en intim gruppe, da jeg vægter et trygt og nærværende rum.

 

Datoerne er:

onsdag d. 15. marts kl. 17.30-20.00

onsdag d. 29. marts kl. 17.30-20.00

onsdag d. 12. april kl. 17.30-20.00

onsdag d. 26. april kl. 17.30-20.00

Vi skal være i det fineste rum med panorama udsigt over smuk natur. Stedet hedder “Yoga med udsigt” og ligger i Kjellerup (15 min. nord for Silkeborg).

 

Din investering

i en udviklende rejse, hvor du får et unikt fællesskab med andre kvinder, og danser dig til større kontakt og frihed er

blot 2.997,- kr.

(Du kan også betale i 2 rater af 1.650,-)

Jeg vil gerne give mig selv en plads på forårscirklerne

Tilmeldingsfrist: 28/2/2023

Forløbet oprettes ved min. 5 tilmeldte. Tilmeldingen er bindende.

Sig ja til en uforglemmelig oplevelse, der kan rykke dig mere end du lige nu kan forestille dig

Send mig blot en mail eller kontakt mig via siden her, hvis dit navn skal stå på en af pladserne i forårscirklerne.

Jeg besvarer selvfølgelig også gerne spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om. Har du brug for, at vi lige ringes sammen inden du beslutter dig, så skriver du blot til mig, og så aftaler vi nærmere.

Jeg håber vi ses i cirklen skønneste kvinde.

Og husk nu; er du blevet draget eller nysgerrig på at opleve dette unikke dansecirkel koncept? Så mærker du rigtigt ❤️ Og så er det fordi, der er noget guld til dig at hente der. Stol på det.

Send dit JA eller dine spørgsmål her

“Jeg vil anbefale cirklerne til alle kvinder, som ønsker at connecte mere med sig selv.”

Line

Kvindecirklen er et sted for kvinder, som gerne vil udfolde sig mere fysisk, psykisk og socialt. Lære sig selv bedre at kende både i krop, ånd og sind. Det giver en form for frisættelse af mange følelser og der frigives en masse energier.

Den største forandring som forløbet har givet mig er, at jeg har opnået større selvindsigt. Det allerbedste ved forløbet har været, at kunne udfolde sig trygt og føle sig tryg i at være med. Og konstant at blive mindet om, at man må være den og det man er.

En stor fordel ved forløbet var at mødes med ligesindede. Der blev skabt et åbent forum for ens sårbare følelser. Det var nogle varme, hyggelige og trygge omgivelser.

At deltage på kvindecirklen har været fuldstændig fantastisk. Jeg har følt mig frigjort, forbundet, set og hørt, i at være mig. Det er vildt at føle.

Jeg føler at jeg har vundet noget af mig selv tilbage. Det er en oplevelse, der har givet vished og klarhed. For det at gøre noget sammen med nogen, giver én styrke og tro på sig selv. Og så ser man sig selv og det hele i et helt andet lys.

Jeg vil anbefale cirklerne til alle kvinder, som ønsker at connecte mere med sig selv. For det er vigtigt at få alle sanser og hele kroppen i spil, på forskellige måder.

“Kvindecirklerne er et sted, hvor du gennem samtale og øvelser bliver guidet til at finde ind til dit indre jeg. Hvilket hjælper dig til en bedre selvforståelse og selvkærlighed.”

Rikke
Den største forandring forløbet har givet mig, er at være mere opmærksom på mine følelser og være bedre til at mærke, hvor mine grænser går
Noget af det, der var allerbedst ved forløbet var faktisk de snakke vi havde når vi mødtes – de gav rigtig meget værdi. Det at høre hvad de andre følte og hvordan de havde det. Og det med selv at skulle prøve at sætte ord på følelser og tanker.
Forløbet har hjulpet mig til, at jeg er blevet mere opmærksom på at mærke mig selv. Det har været godt at mærke, hvad bevægelse kan gøre ved kroppen. Og en fordel at opleve hvordan dans kan sætte gang i følelser, som ellers lå gemt.
Jeg tænker der er mange, som kunne have godt af kvindecirklerne, da jeg tror der er mange, som har brug for at komme mere ind i dem selv. Også uden at vide det selv. Jeg vil måske særligt anbefale det til kvinder,  som står overfor et skift i deres liv eller dem som lige har været igennem et skift.

“Det allerbedste ved forløbet har været at opleve min egen udvikling undervejs. For mig handler det om frisættelse og at skrælle lag af.”

Karen
Kvindecirklerne handler om, at mødes om at få maskerne til at falde, så vi som kvinder kan komme tættere på hinanden, og på den måde støtte hinanden. Det handler om, at blive sat fri på en kærlig måde og tage poweren tilbage i sit liv.
Jeg var på fra start, da jeg hørte om cirklerne, og var faktisk overrasket over, hvor lidt nervøs jeg var, og hvor tryg jeg var. Nu kender jeg også lidt til Ditte fra de sociale medier, så jeg er sikker på, at det har været en faktor. Jeg vidste hun havde min ryg og evnede at skabe et trygt og kærligt space ❤
Det mest grænseoverskridende var at skulle danse frit, men Ditte fik os godt i gang med nogle fælles bevægelser. Vi kunne lukke øjnene eller vende os om, hvis vi havde brug for det og der var ingen spejle, så det hjalp helt sikkert.
Den største forandring som forløbet har givet mig er, at jeg er kommet skridt nærmere mit gamle jeg, hvor jeg var mere ligeglad med, hvad andre tænkte om mig. Det har for mig været et skridt nærmere, at finde ind til min egen kerne.
Det allerbedste ved forløbet har været at opleve min egen udvikling undervejs. Fra gang til gang oplevede jeg at være mere fri i min dans. Det var virkelig en befrielse.
Jeg vil anbefale cirklerne til kvinder, som har brug for at sætte sig selv fri og finde ind til kernen, fordi det helt sikkert handler om frisættelse for mig og at skrælle lag af, men også om selvkærlighed og power, det går så fint hånd i hånd. Kvinder som længes efter et fællesskab med andre kvinder, hvor det ikke bare er glansbilledet der deles. Det har været nogle vidunderlige og powerfulde cirkler. 💫💃🔥❤️

“Jeg blev overrasket over at opleve, hvor meget kontrol jeg var i stand til at slippe på bare én aften.”

Katrine

Det var grænseoverskridende at kaste sig ud i dansedelen, men Ditte var så opmærksom på os alle og formåede at guide os på rette vej. Vejledte os undervejs til at tage ét skridt ad gangen og gav sig tid til, at vi langsomt kunne åbne mere og mere op i kroppen.

Det var meget tydeligt, at Ditte er vant til at bruge kroppen og med sin psykologiske og intuitive indsigt, vidste hun også, hvad der skulle til, for at vi kunne blive mere og mere trygge i at udtrykke os gennem kroppen.

Den største forandring, som det har givet mig, at være med på forløbet er, at jeg nu danser herhjemme næsten hver dag. Bare lader kroppen gøre, hvad den føler for, uden at jeg vurderer mig selv i mens. Jeg har virkelig fået forståelse for, hvor mange følelser der sidder i kroppen – og hvordan jeg kan bruge musik og fri bevægelse til at komme i kontakt med følelserne og forløse dem.
Jeg vil være Ditte evigt taknemmelig for at have udviklet dansecirklerne og for al den kærlighed og energi, som hun og de andre kvinder har lagt i forløbet❤️