Kvindecirkel - Sensitiv power

– 4 måneders gruppeforløb for kærlige, ambitiøse og sensitive kvinder. 

Et stærkt fællesskab med ligesindede kvinder

Kvindecirkel er for dig, der ønsker at leve med større forståelse og respekt for din egen sensitivitet og komme i kontakt med dine gaver. Du ønsker bedre balance i dit liv og større selvkærlighed – så du ikke behøver at knokle dig selv til udbrændthed.

Ja tak, jeg ønsker at blive en del af kvindecirklen

Kvindecirkel - Sensitiv Power

– 4 måneders gruppeforløb for kærlige, ambitiøse og sensitive kvinder. 

Et stærkt fællesskab med ligesindede kvinder

Kvindecirkel er for dig, der ønsker at leve med større forståelse og respekt for din egen sensitivitet og komme i kontakt med dine gaver. Du ønsker bedre balance i dit liv og større selvkærlighed – så du ikke behøver at knokle dig selv til udbrændthed.

Ja tak, jeg ønsker at blive en del af kvindecirklen

Kvindecirklen er skabt til dig, der…

– Ønsker at lære en masse om dig selv i et trygt fællesskab med kvinder. Du mærker i dig, at det ville være givende at dele din rejse med andre, der forstår dig.

– Er sensitiv i nogen grad: måske du mærker andre meget, er meget følsom eller intuitiv. Du vil gerne lære denne sensitivitet bedre at kende, og lære at se den som din kæmpe styrke (fremfor noget, du kan skælde ud på og føle dig forkert over.)

– Måske står et sted i dit liv, hvor du føler dig presset, og synes det er svært, at finde balancen i hverdagen mellem at skulle handle/præstere og passe på dig selv.

– Gerne vil slippe følelsen af, at du skal bevise noget eller hele tiden gøre mere for at føle dig god nok. Du ønsker et stærkere selvværd og et solidt fundament i dig, baseret på selvkærlighed, selvaccept og egenomsorg.

– Ønsker at stoppe med at slå dig selv i hovedet over, at “du burde kunne klare mere”, og i stedet ønsker at blive bedre til at forstå, acceptere og respektere dig selv, din natur og dét som du har brug for, for at have det godt.

– Er klar til at vælge dig selv og ønsker et liv med mere glæde og nydelse.

Mit navn er Ditte Hvid. Jeg har skabt et unikt forløb, hvor jeg baner vejen for sensitive og powerfulde kvinder, der ønsker at stå stærkt i det hele menneske hun er.

 

Kvindecirklen danner rammen om et styrkende og nærende forløb, samt et unikt og kærligt fællesskab.

Kvindecirklen varer 4 måneder, og indeholder en ugentlig mødegang i alle 16 uger.

Vi har hele 3 LIVE dage sammen i Herning.

Vi har 13 online mødegange, hvor vi kan se hinanden og tale sammen.

Forløbet starter søndag d. 6 november, med en LIVE dag i Herning.

Du får adgang til en lukket facebook gruppe, hvor du kan sparre med dine medsøstre.

Indholdet på forløbet vil veksle mellem undervisning fra mig, fælles refleksioner i gruppen, øvelser mm.

Derudover får du en dybdegående Human Design læsning bestående af 70+ sider med gennemgang af hele dit design. (Værdi: 800,-)

(obs: har du allerede købt en skriftlig læsning af mig, giver jeg dig rabat på forløbet, svarende til den pris du har givet for din læsning)

Du får adgang til et stort online bibliotek, som du kan dykke ned i, når du har tid og lyst. Du får mine bedste redskaber til selvværdsarbejde, værktøjer til at mærke dig selv bedre, trin til at styrke din tro på dig selv mm. (Værdi: 8.000)

Kvindecirklen bliver gennemført ved minimum 4 deltagere.

Din investering i 4 måneders nærende og magisk kvindecirkel er blot 7.100,-  (og du kan selvfølgelig betale i fleksible rater).

Tilmeldingfrist søndag d. 23 oktober

Her er nogle af de temaer vi skal omkring i kvindecirklen

Det sensitive træk:

hvad er sensitivitet, hvordan er du sensitiv og hvordan kan din sensitivitet blive en større styrke for dig.

Selvkærlighed:

vi tager et (k)ærligt kig på de områder, hvor du har brug for at nære din selvkærlighed. Vi undersøger hvad vi har med i bagagen, og hvordan vi kan hele vores gamle sår og derigennem drage større omsorg for os selv.

Human Design:

for at få større forståelse for din egen natur, din sensitivitet og dine styrker inddrager vi Human Design. Dit design hjælper dig til at opnå dybere indsigt og forståelse for dig selv. Frem for at møde os selv helt eller delvist med selvkritik og forkerthedsfølelse arbejder vi mod at møde os selv med accept, taknemmelighed, tro på os selv og nye indsigter omkring egne lyssider, styrker, gaver og potentialer.

Kroppen:

din krop er som din indre telefon, der hele tiden giver dig besked om, hvordan du har det, og hvad du har brug for. Din krop husker alt hvad du har oplevet, den bærer på dine følelser og dine erfaringer. Din krop skal være som en god og dejlig samarbejdspartner for dig. Igennem bl.a. bevægelse, vejtrækning, groundende øvelser, meditation og Reiki healing arbejder vi på at styrke din kontakt til din krop og få mere ro. Jeg inddrager også æteriske olier, som kan støtte dig i at grounde dig selv og mindske uro i nervesystemet.

Høst selvværdsfølelsen indefra fremfor ude i "præstationsræset":

vi skal arbejde med at opdage og slippe gamle indkodninger om hvad vi “bør og skal”, for at føle os okay og tilstrækkelige, så vi i stedet kan mærke bedre efter i os selv, tage os af vores behov og fylde på med kærlighed inde fra.

Lær Ditte bedre at kende

Kvindecirklen guides af Ditte Hvid.

Som menneske er jeg meget intuitiv. Jeg sanser verden, mærker andre mennesker tydeligt, og vil beskrive mig selv som et sensitivt menneske. Jeg er uddannet cand.psych (psykolog), men har igennem de seneste par året været igennem en stor personlig udvikling, som har trukket mig i en mere spirituel retning og livsanskuelse. Derfor har jeg også dygtiggjort mig inden for Human Design, clairvoyance og healing.

I kvindecirklen vil jeg trække på alle mine redskaber, og vil lade mig guide intuitivt i forhold til hvad jeg mærker, at gruppen af kvinder har brug for undervejs.

Du kan dermed se frem til at møde et skønt og unikt mix af psykologiske, spirituelle og kropslige redskaber. Jeg tror nemlig på, at det giver mening at arbejde holistisk, fremfor med fraktioner.

Jeg ser dig som en smuk og unik helhed af en fysisk krop, en psyke, et følelsesliv, en energi og en sjæl. Ved at arbejde på flere planer tror jeg på, at vi får skabt bedre balance i os selv, og kan opnå stor forståelse for det hele menneske vi er.

Både når vi mødes online og fysisk kan du forvente, at jeg holder et trygt og præstationsfrit rum for dig, hvor der er plads til hele dig. Du er holdt, og der er plads til alt det, du kommer med.

Jeg forventer, at vi bliver max 8 kvinder i cirklen, da jeg ønsker et trygt og nærværende rum.

Ja tak, jeg er klar til at starte en rejse med andre skønne kvinder

Her kan du se nogle korte uddrag af hvad tidligere kunder siger:

Den største forandring som forløbet har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved. Forløbet gav mig MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte. Jeg gik fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i jagten mod min drøm, som er at være selvstændig. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige at jeg er GOD NOK.

Christina

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Det har givet mig en større glæde over at være mig. Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.

Trine

En stor fordel ved mit forløb var, at mine gamle tankemønstre bliver udfordret, med nye vinkler og måder at se tingene og mig selv på. Det er i virkeligheden dét, der fører til udvikling. Forløbet har hjulpet mig til at blive mere selvkærlig. Og jeg handler nu mere på de ting der ikke fungerer og tager ansvar for hvad jeg har brug for, i stedet for at lade stå til.

Kathrine

Det bedste ved kurset er at jeg har fået kigget på det gode og knap så gode (tanker og følelser), så jeg nu ved hvad jeg har at arbejde med. Det har givet mig en seriøs styrke her bagefter. En stor fordel ved forløbet er, at jeg nu efterfølgende føler stor taknemmelighed over hvad jeg indeholder af gode ting. Og den ro jeg havde i kroppen bagefter har jeg ikke haft længe.

Alice

Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd, som jeg aldrig har været så langt med før. Og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv. Ditte er meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv.

Mette

Jeg har altid følt mig lidt anderledes. Ditte fik sat alt det på plads, som jeg altid har undret mig over. Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening. Jeg har fået større indsigt i mig selv som person. Og jeg er blevet bevidst om at jeg skal omfavne min følsomhed, min skiftende energi og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den.

Inge

Alt på mit forløb var bare virkelig godt og virkelig gennemført. Ditte er så fyldt med kærlighed og jeg har virkelig haft en følelse af, at der blev taget hånd om mig. Allerede i starten af mit forløb mærkede jeg at det ville give større selvsikkerhed og tryghed i at være mig. Og jeg synes sgu egentlig selv, jeg er ret dejlig, når jeg lige mærker efter. For mig har det været en gave at være med. Human Design har givet mig større kendskab til mig, så jeg bedre kan bruge mine evner og styrker. Og det er et redskab, der hjælper mig til at se, hvor jeg skal være opmærksom på, at passe på mig selv. Det er ret fantastisk 🙂

Line

Jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra. Særligt når jeg føler, at jeg handler imod det, jeg har brug for/lyst til. Jeg er blevet bedre til at mærke mig selv og lytte til mig selv. Jeg anbefaler varmt et forløb hos Ditte. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv.

Stine

I kvindecirklen skal du næres på alle planer. Det vil hjælpe dig til at:

  • nyde dit liv mere
  • forstå og stå mere ved din sensitive natur og følsomhed
  • bruge din power og dine styrker
  • optimere dit liv og føle en større balance
  • øge din selvkærlighed inde fra din egen kerne
  • vende blikket indad og få hjælp til at slippe dét, der ikke længere skal med dig videre og erstatte det med noget nyt og mere kærligt og nærende.

Din investering for 4 måneder magisk og nærende kvindecirkel er blot

Early bird investering: 7.100,- (eller 4 rater af 1.775)

Fra d. 23 oktober er din investering 8.900,-

Har du brug for at dele betalingen ud på mere end 4 rater, så er du velkommen til at kontakte mig, og så finder vi en løsning.

LAD MIG NÆRE MIG SELV OG SNUPPE EN PLADS I CIRKLEN

Udover det unikke fællesskab i gruppen får du også:

Human Design

Du får en dybdegående skriftlig Human Design læsning med 70+ sider om dit design. (Værdi: 800,- kr.)

Adgang til stort online bibliotek

Du får fri adgang til mit store online bibliotek hvor du finder mine bedske redskaber og øvelser til at styrke selvværdet, selvtilliden, din evne til at mærke dig selv, din tro på dig selv, din glæde og meget mere. Der ligger mere end 10 timers materiale du kan dykke ned i når du har tid og lyst. (Værdi: 8000,- kr.)

Vejen jeg selv har gået

Hvis du i forvejen kender mig lidt ved du allerede, at autenticitet og ærlighed er noget, jeg vægter højt. Jeg sætter gerne mine personlige erfaringer i spil, når jeg kan mærke, at de vil være til gavn for gruppen. I gruppen vil jeg lede vejen, holde spacet og lade rejsen vi sammen skal på udfolde sig på fineste vis.

Jeg kommer med hele mig og bruger hele mig – værktøjskassen der er blevet fyldt op via uddannelser, men i høj grad også min intuition, min fintfølende fornemmelse, mit nærvær og min evne til at se andre mennesker.

Jeg har selv erfaret, hvor nemt det er at køre sig selv i sænk. Fordi jeg havde knoklerenergien i førersædet. Fordi jeg troede, at jeg skulle præstere for at være god nok. Og fordi jeg ikke var i god kontakt med min egen sensitive natur og følsomhed, og dermed ikke lyttede til og respekterede mine behov.

Og det gør ikke livet særligt nydelsesfuldt at leve, hvis det er derfra man navigerer. Derfra er det ret sandsynligt at man styrer mod stress og udbrændthed. Det gjorde jeg også, og det giv mig en vigtig læring og en anledning til at begynde at ændre kurs.

Vi når længst, når vi går sammen.

Sig ja til dig og vis dig selv, at du er vigtig

At sige “ja” til dig selv er en investering, der kommer tifoldigt igen.

For at både du og jeg kan være sikre på, at deltagelse på kvindecirklen er det rigtige for dig, så vil jeg gerne invitere dig til en gratis og uforpligtende afklaringssamtalen over telefonen. Skriv blot til mig og så aftaler vi en tid.

Jeg vil glæde mig til at snakke med dig.

Du er også velkommen til at benytte chat funktionen her på siden, hvor jeg også gerne svarer på spørgsmål.

Ja tak, jeg vil gerne have en snak