Skip to main content

Onlinekursus:

Lær at mærke dig selv bedre i 4 enkle trin

Onlinekurset er skabt til dig, der har svært ved at mærke dig selv. På kurset får du forståelse for hvorfor din kontakt til dig er blevet svækket. Og du får de 4 bedste redskaber, der hjælper dig til at mærke dig selv bedre.

JA TAK - JEG VIL GERNE MÆRKE MIG SELV BEDRE

Har du mistet kontakten til dig selv?

Føler du dig afskåret fra dig selv?

Har du svært ved at mærke dig selv? Fx at mærke hvad du har brug for, hvad du har lyst til og hvad du vil?

Så kan det være et tegn på, at du har brug for at styrke din “mærk-dig-selv-muskel”. De 4 redskaber, som du får adgang til på onlinekurset, vil trin for trin vise dig, hvordan du bliver bedre til at mærke dig selv.

At mærke dig selv er ligesom en muskel, der kan trænes stærkere

Metoden og øvelserne er lette at gå til, og de vil kunne hjælpe dig med at styrke din “mærk-dig-selv-muskel”. (Og ja, det er også muligt for dig, som ikke kan huske hvor denne muskel sidder eller hvordan du bruger den).

De 4 trin er især gavnlige for dig, der genkender et eller flere punkter:

 • Du har glemt eller nedprioriteret dig selv, og trænger til at “finde tilbage til dig selv
 • Du er frustreret over, at du har svært at mærke dine behov, dine følelser og din krop
 • Det er svært at mærke, hvad du har lyst til og hvad du vil
 • Du føler at det er svært at være nærværende og huske dig selv i en ofte travl hverdag
 • Du bliver ofte påvirket af andre menneskers meninger og holdninger. I stedet vil du gerne mærke dig selv tydeligere, så du kan lytte mere til dig selv.
styrk kontakten

Du får adgang til 4 redskaber, der tilsammen giver dig:

 • Forståelse for hvor din mærk-dig-selv-muskel sidder, og hvordan du træner den stærkere.
 • Kontakt til dit “MIG”. Dit mig ved hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad dine grænser er og hvad din egen stemme har at sige.
 • En oplevelse af, at du lettere kan sortere andres meninger, forventninger, krav, og ideer om hvad “du burde” FRA. Så du i stedet kan lytte mere til dig selv og det, du mærker.
 • En fornyet kontakt til “din indre telefon” – som gør, at du bedre kan du mærke dig selv, mærke din krop, dine behov og dine følelser. 
 • Mere nærvær i din hverdag – både i dine relationer men især i forholdet til dig selv.  
JA TAK - JEG VIL GERNE BLIVE BEDRE TIL AT MÆRKE MIG SELV

Sådan har onlinekurset hjulpet andre med at mærke sig selv bedre

“Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv”

Sådan siger Stine på 29 år:

Jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra. Særligt når jeg føler, at jeg handler imod det, jeg har brug for/lyst til.

Det har været en stor fordel, at jeg har fået redskaber til at lave små nærhedspraksisser for mig selv hver dag. Her får jeg lige kontakt til kroppen igen, og mærker mig selv. Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig”. Og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse. Men også at det var “let” at begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg vil anbefale onlinekurset til andre, der føler at kontakten måske er røget lidt i svinget. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har været en virkelig god oplevelse, at blive mere opmærksom på mig selv.

“Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at bedre kontakten til sig selv.”

Sådan siger Mette på 41 år:

Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag. Jeg vil helt klart anbefale kurset.

“Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre.”

Sådan siger Mia på 27 år:

Kurset hjalp mig til at få reflekteret over vigtige dele af mit liv. Og jeg har fået inspiration og motivation til, hvad jeg skal arbejde videre med.

Inden jeg investerede i en plads i redskaberne til bedre kontakt var jeg i tvivl om, om jeg ville “kunne finde ud af det”. Altså at arbejde med mig selv på den måde. Jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det. Jeg vil anbefale alle at deltage, uanset hvor god eller dårlig kontakt man har til sig selv.

Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Hun er empatisk og rar at lytte til. Hun er god til at formidle giver brugbare eksempler. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes redskaber.

Hej! Lad os lige hilse på hinanden 🙂
Det er nemlig mig, psykolog Ditte Hvid, der står bag onlinekurset, der hjælper dig til at mærke dig selv bedre.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe både kvinder og mænd til at mærke sig selv mere. Og blive mere selvkærlige og selvsikre i den de er, det de kan, og det de vil.

Onlinekurset, der lærer dig at mærke dig selv bedre med 4 enkle trin bygger på et psykologisk fundament. Redskaberne du vil møde stammer bl.a. fra kognitiv adfærdsterapi, narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler.

Personligt har jeg selv været igennem processen med at genfinde kontakten til mig selv. Det ser jeg som afgørende for at kunne guide dig igennem de virkningsfulde redskaber.

Jeg har nemlig på egen krop oplevet, hvor frustrerende det føles, når det er svært at mærke sig selv.

Der følger mange fordele med, når du bliver bedre til at mærke dig selv.

F.eks. vil du kunne opleve, at:

 • Det bliver lettere at træffe valg.
 • Det bliver lettere at mærke, hvad du har brug for og få dine behov opfyldt.
 • Du føler dig mere nærværende i hverdagen og er mere til stede med dig selv og i dine relationer.
 • Du får adgang til dit eget “indre kompas”. Det hjælper dig med at navigere i alle situationer i dit liv, hvor du har brug for at kunne lytte til dig selv.

Jeg har skabt forløbet med et ønske om, at det skal være let at gå til for dig. Jeg ønsker at vise dig, at det kan være simpelt, overskueligt og muligt for dig, at blive bedre til at mærke dig selv.

HER ER DE 4 TRIN DER HJÆLPER DIG TIL AT MÆRKE DIG SELV BEDRE

Redskab 1

KONTAKT TIL DIT “MIG”

Dit mig ved hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad dine grænser er, og hvad din egen stemme har at sige. Lær at sortere andres meninger, forventninger, krav og ideer om hvad “du burde” fra og i stedet lytte til dit MIG.

Redskabet giver dig også forståelse for, hvorfor din evne til at kunne mærke dig selv er blevet svækket. Når du ved det, så er det også nemmere at træne evnen igen.

Redskab 2

NÆRVÆRSMUSKLEN

Redskaber til at finde ud af hvor din “mærk-dig-selv-muskel” sidder. Lær hvordan du får den aktiveret og hvordan du træner den stærk. Du får langt mere nærvær – både i dine relationer men især i forholdet til dig selv.

Du får hjælp til at skrue op for nærværet i dit liv, hvilket er en afgørende nøgle for at du kan mærke dig selv.

Redskab 3

SKRU OP FOR DIN INDRE TELEFON

En fornyet kontakt til “din indre telefon”. Den hjælper dig til at mærke dig selv, mærke din krop og dine følelser (og komme mere ud af hovedet). Du lærer at sætte “stikket tilbage i kontakten” og skabe bedre forbindelse til dig selv.

Når du har svært ved at mærke dig selv har du brug for at skabe større forbindelse til din krop og dit følelsesliv. Du får hjælp til at få din indre telefon til at ringe højere, så du dermed kan mærke dig selv bedre.

Redskab 4

DINE FØLELSERS STEMME

Kom i bedre kontakt med dine følelser og lær at forstå deres sprog. Dine følelser viser dig forskellige vigtige budskaber, og er din krops måde at vise, at den vil i kontakt med dig.

Har du lukket lidt ned for dine følelser eller har du svært ved at udtrykke dine følelser, så vil du her få hjælp til at åbne op for den del.

Her er alt det du får, når du investerer i onlinekurset:

 • Onlinekurset “4 trin, der hjælper dig med at mærke dig selv”
 • Arbejdsark med konkrete øvelser. Øvelserne skaber reflektion, og hjælper dig at implementere redskaberne i din egen hverdag.
 • Evig adgang til kurset. Du kan lytte når det passer dig og i dit eget tempo.
 • Mulighed for at stille Ditte spørgsmål undervejs.

Bonus: To guidede meditationer der hjælper dig til at mærke dig selv bedre og få mere nærvær. Du får mini-meditationen “pusterummet” til hverdagsbrug.

Du får også en meditation til bedre kropskontakt og mere nærvær – indtalt af psykolog Camilla Holmgaard, som er en af danmarks førende eksperter inden for mindfulness og nærvær.

 

Din investering i at blive bedre til at mærke dig selv er kun 599,- kr. 

Kurset har jeg skabt til dig, fordi jeg ønsker, at så mange som muligt skal kunne have råd til de gode og effektive redskaber, der vil hjælpe dem til at mærke sig selv bedre, og gøre en stor forskel i deres liv.

JA TAK - LAD MIG FÅ KURSET NU

Din investering svarer nogenlunde til hvad det koster for en times god massage eller for at blive klippet hos frisøren. Ting du skal gøre igen og igen for at føle dig glad og tilfreds.

De 4 redskaber du lærer på kurset her, kan du bruge resten af livet, og du skal kun betale 599,- for dem en eneste gang. Det bliver meget mere værd for dig. Det tør jeg godt love dig.

... Og ja, der er selvfølgelig fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse deltagere. Og derfor vil jeg også være ked af, at du spildte penge på noget til dig selv, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Derfor: hvis du mod forventning ikke føler, at redskaberne hjælper dig til at mærke dig selv bedre, så får du dine penge retur. Jeg kræver blot at du lytter til alt materialet og laver øvelserne. (Ønsker du at benytte tilfredshedsgarantien, skal du blot give mig besked senest på 10. dagen fra dit køb.)

Måske du stiller dig selv disse spørgsmål?

Hvad betyder det helt konkret, at det er et onlinekursus?

Efter dit køb får duet log in til en side, hvor du finder undervisningsmaterialet. Henover en periode på 10 dage lander de 4 redskaber i din indbakke. Dvs. at du får et nyt redskab tilsendt hver 3. dag.

Hvert redskab består af et oplæg fra mig (som er en lydfil du lytter til) og en øvelse. Du får også en  arbejdsbog der hjælper dig til at samle dine refleksioner.

Du kan logge ind og arbejde med de 4 trin, der hjælper dig til at mærke dig selv bedre lige når det passer dig. Du skal altså ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt. Du bestemmer selv tempoet og du har materialet til evigt eje.

Fleksibiliteten i et onlinekursus er altså super smart. Det giver dig mulighed for at du kan lytte mens du ordner vasketøj, kører i bilen eller går en tur.

Hvor lang tid skal jeg bruge på kurset?

I alt skal du afsætte ca. 3 timer til kurset.

Kan jeg stille spørgsmål til Ditte, hvis der er noget jeg bliver i tvivl om?

Ja du er velkommen til at skrive til mig undervejs, hvis der opstår spørgsmål hos dig.

Har du brug for mere en-til-en sparring, så er du også altid velkommen til at supplere onlinekurset med en eller flere samtaler hos mig. Disse kan afholdes online (så du kan tale med mig uanset hvor du bor i landet) eller du er velkommen hos mig i Herning.

Øvrige spørgsmål?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive til mig. Du kan bruge chat funktionen her på siden. Så vil jeg med glæde hjælpe dig.

STADIG LIDT I TVIVL OM DU SKAL INVESTERE I, AT BLIVE BEDRE TIL AT MÆRKE DIG SELV? SÅ OVERVEJ DET HER:

> Hvad ville det give dig, at få mere glæde og overskud i hverdagen, fordi du bliver i stand til at mærke dig selv bedre? Og dermed blive bedre til at handle på dine behov, tage gode valg for dig og lytte mere til dig selv?

> Den vigtigste relation, du nogensinder kommer til at have, er din relation til dig selv. Så at blive god til at mærke dig selv, hvad du vil og hvem du er, er i virkeligheden en stor gave, som du giver dig selv.

Hvorfor vente længere med at gøre noget godt for dig selv?

JA TAK - JEG VIL GERNE BLIVE BEDRE TIL AT MÆRKE MIG SELV