Luk Lykken Ind

Et øjenåbnende og lykke-boostende online foredrag.

På under en time får du lykke-psykologens genveje til hvordan du lukker mere lykke, glæde og nærvær ind i dit liv nu og her (også selvom dit liv ikke er en dans på roser).

Du får de vigtigste redskaber fra lykkepsykologien og bliver ekspert på dine egne lykkenøgler.

TILMELD MIG MED DET SAMME

Genkender du det her?

Tanken om, "at når bare jeg lige når hen til x/y/z.. SÅ bliver jeg glad - Så bliver det bedre".

Du er nysgerrig på "hvad det gode liv er" og spekulerer over, hvordan du får mere glæde ud af dit liv?

Du føler indimellem, at dit liv er som et hamsterhjul og længes efter mere glæde og nærvær (og at føle dig helt tilfreds med dit liv)

Du kan lide at udvikle dig personlig og blive udfordret i den måde du tænker på. Det er spændende at få nye inputs til, hvordan du får det bedre ud af dit liv.

Du synes det kan være svært at være fuldt til stede i nuet, og du føler indimellem, at der er langt imellem de tidspunkter hvor du føler dig rigtig glad, lykkelig eller i overskud

Du tænker nogengange at bestemte ting vil kunne gøre dig mere lykkelig: at få en kæreste, et barn, et nyt job eller en ny bolig.

Så er her en god nyhed

Lad mig side det som det er: glæden kommer sjældent som håbet, når vi “bare lige vi kommer hen til x/y/z.. eller når vi bare lige får x/y/z”.

I online foredraget får du indsigt i, hvordan du hæver dit lykkeniveau og lukker mere lykke ind i dit liv – nu og her via dine tanker. Og du vil opdage, at din nøgle til din øgede lykkefølelse allerede ligger foran dig – du mangler nu blot at få opskriften på, hvordan du tager den i brug.

Få evig adgang til Luk Lykken Ind lige nu for blot 279,-

JEG ER KLAR TIL AT FÅ MERE LYKKE NU

Hvad siger andre om "Luk Lykken Ind"?

“"Inden jeg kom med troede jeg helt klart ikke, at man egentligt kunne gøre så meget ved sin lykke, og da slet ikke ved ”bare” at ændre sit mindset.”

Trine, 30 år

“Jeg vil anbefale alle at deltage! Alle mennesker vil have gavn af at lytte til det. Det er ganske enkelt en gave at give sig selv lige nu og sin fremtid.

Jeg har fundet ud af, hvor stort et ansvar jeg faktisk kan tage for min egen lykke og hvordan jeg bliver mere lykkelig – og endda med brug af ganske få øvelser. Derudover er det en fordel for mig at have fundet ud af hvilke ting, der faktisk har noget at gøre med hvor lykkelig du kan blive.”

“Den største forandring som Luk Lykken Ind har givet mig er ændringen i mit mindset og tankegang.”

Pernille, 30 år

Den største øjenåbner for mig har været det omkring hvordan vores forventninger til fremtiden/oplevelser kan spænde ben for lykken. Også lykke-ligningen var en stor fordel at lære om: hvad er vi født med og hvad kan vi gøre noget ved. Hvad er langtidsholdbart og hvad giver et lykkeudsving på den korte bane.

Jeg har været i fertilitetsbehandling i mange år. Jeg ville ELSKE, at have haft dette kursus imens, så jeg mærkede mere efter og gjorde nogle gode ting for mig selv og min lykke. Men det er heldigvis aldrig for sent at booste sin lykke!

Jeg er overbevist om, at alle vil have glæde af ”Luk Lykken Ind. Også selvom du føler dig lykkelig her og nu. Vi har dette ene liv, hvor vi ikke er lovet dagen i morgen – så hvorfor ikke få gode redskaber til at blive lykkelige i dag og holde det gode fokus?

“Jeg vil anbefale Luk Lykken Ind, fordi det kan skabe en forandring på meget kort tid.”

Malene, 36 år

Den største forandring jeg har opnået efter at have deltaget på Luk Lykken Ind er at indse, at lykken ikke er i fortiden eller i fremtiden. Men kun lige her og nu.

Jeg har fået mere bevidsthed på, hvad der gør mig glad. Og jeg stiller nu flere spørgsmål ved hvad der skal være en del af mit liv – hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er vigtigt.

“Jeg er blevet meget overrasket over, at der er så mange faktorer, der kan spille ind på lykkeniveauet.”

Maja, 22 år

Det har for mig været rigtig godt at få fokus på lykke, da jeg ofte ender i “hamsterhjulet” og dermed den onde cirkel. Her er det for mig svært at se og mærke lykken. Så det at have fået redskaber og viden omkring, hvor jeg kan sætte ind i forhold til at højne mit lykkeniveau har været rigtig givende for mig.

Jeg har ofte gået med tanken om, at bestemte ting kun kan gøre mig lykkelig. Det har forløbet ændret på, og der er nu mange faktorer, der kan spille ind og ramme mit lykkeniveau.

Jeg vil anbefale Luk Lykken Ind til andre unge. Livet kører i et højt tempo, og derfor oplever jeg, at jeg ofte glemmer mig selv, glemmer at være nærværende og glemmer at gøre tinge, som gør mig lykkelig.

“Det du har skabt på foredraget er utrolig inspirerende og godt.”

Pernille, 29 år

Den største forandring jeg har opnået er at få kendskab til hvad mekanismerne bag lykke er. Og at blive endnu mere bevidst om, hvad nærvær gør for min daglige lykke. Det bedste ved forløbet har været at blive opmærksom på, at lykken faktisk skal være her og nu. Derudover har det været en fordel at få opmærksomhed på ting der kan ændres.

Luk Lykken Ind er oplagt for dig, hvis du:

  • Gerne vil slippe tanken om, “at når bare jeg kommer derhen i fremtiden.. til x/y/z.. SÅ bliver det nok godt” (for helt ærligt – det er som at jagte en målstreg, der konstant flytter sig = på den måde vil du aldrig blive tilfreds)
  • Vil have de øjenåbnende og simple redskaber, som vil gøre dig i stand til at mærke lykke nu og her (uanset hvordan din situation er lige nu).
  • Er nysgerrig på dit eget liv og gerne vil have noget rigtig godt ud af dit liv. Du kan lide at blive inspireret og reflektere over dig selv.
JEG ER KLAR TIL AT FÅ REDSKABERNE TIL AT LUKKE LYKKEN IND
Online foredraget Luk Lykken Ind er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har arbejdet med lykkepsykologien siden 2010 og jeg har mange gange undervejs mildest talt tabt kæben ned på skrivebordet, når jeg har opdaget, at vi er mange mennesker der i god tro lever på en måde, som vi tror vil bringe mere lykke, men at vi i virkeligheden burde fokusere helt andre steder, hvis vi reelt skulle blive mere lykkelige. Og jeg har opdaget, hvordan vi med vores tanker og mindset kan øge vores lykkefølelse markant i hverdagen – med helt simple virkemidler.

“Luk Lykken Ind” er baseret på forskningsbaseret viden og studier fra bl.a. lykkeforskning, positiv psykologi og mindfulness. Men bare rolig: det er ikke en tør og teoritung forelæsning du skal igennem – du vil blive overrasket og de mange hverdagseksempler og lykkebenspænd vil du med garanti kunne genkende fra dit eget liv.

Da jeg selv lærte den viden at kende, som jeg har samlet på forløbet til dig, ændrede mit liv sig markant. Jeg fik på en måde en “brat opvågning” og forstod pludselig hvordan min egen hjerne og den måde jeg tænkte på, havde stor betydning for min lykke.

Hvis du også vil inspireres til at finde mere lykke i dit liv, så vil online foredraget være perfekt for dig.

JEG ER KLAR TIL AT ØGE MIN LYKKEFØLELSE

Glæd dig til at lære alt dette om din lykke

 

Formlen for lykke – lær hvilke faktorer der har betydning for din lykke og hvilke der faktisk ikke har (forvent at blive overrasket!). Hvor meget betyder din økonomi, din genetik og dine tanker mon på dit lykkeniveau?

Lær hvorfor nogle mennesker er lykkeligere end andre og hvordan du hæver din unikke og medfødte lykketermostat.

Forstå hvordan den psykologiske trædemølle ubevidst medvirker til, at vi bare aldrig bliver helt tilfredse.

Vid hvor stor en procentdel af din lykke du kan påvirke, og hvordan du gør det.

Svaret på hvorfor du ikke kan stole på din egen evne til at vurdere, hvad der vil gøre dig lykkelig i fremtiden (og hvad du i stedet skal gøre).

De 5 største lykkefejl, som din hjerne helt ubevidst laver og som medvirker til, at du gang på gang føler dig skuffet og til tider ulykkelig.

Forståelse for, hvorfor du spænder ben for din egen lykke, når du skaber særlige forventninger til fremtidens lykke.

Hvilke små daglige og konkrete handlinger, der kan få din lykkefølelse til at vokse.

Din investering

Din investering i at få opskriften på, hvordan du Lukker Lykken Ind er blot 297 kr. 

Du modtager foredraget på din mail og har det til evig eje. Og du kan lytte til det mens du går en tur, kører i bilen eller hænger vasketøj op.

Eller som jeg anbefaler det: at smide dig i sofaen, sørge for en times ro og med en god kop kaffe eller te. Foredraget varer 52 min.

100 % tilfredshedsgaranti: Når du investerer i online foredraget får du endda fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du mod forventning ikke er tilfreds, giver jeg dig naturligvis dine penge retur (gælder i 7 dage fra dit køb). 

SEND FOREDRAGET TIL MIG NU SÅ JEG KAN OPPE MIN LYKKE

Når du investerer i Luk Lykken Ind får du også følgende med

Arbejdsbog til 21 dage

1 x arbejdsbog lige til print med 2 daglige øvelser som får dit glædesbarometer til at stige.

Refleksionsark

Et refleksionsark, der hjælper dig med at implementere din nye viden i din hverdag

STADIG I TVIVL?

Her er mine eksisterende kunders top 3 grunde til at investere i "Luk Lykken Ind":

  • “Jeg vil anbefale Luk Lykken Ind, fordi det kan skabe en forandring på meget kort tid.” (Malene, 36 år)
  • “Jeg elsker din både videnskabelige og jordnære tilgang. Det er klart et forløb jeg vil anbefale til andre.” (Jesper, 40 år)
  • “Inden jeg kom med på Luk Lykken Ind troede jeg helt klart ikke, at man egentligt kunne gøre så meget ved sin lykke, og da slet ikke ved ”bare” at ændre sit mindset.” (Trine, 30 år)
JEG VIL GERNE HAPSE EN PLADS NU