Samtaler - i Herning eller online

Jeg tilbyder individuelle samtaler enten i mit kliniklokale i Hammerum ved Herning eller som onlinesamtaler. Jeg tilbyder en gratis afklarende telefonsamtale.

Jeg tilbyder kompetent en-til-en terapi inden for følgende emner:

 • Du føler dig usikker på dig selv
 • Du savner mere nærvær  dit liv
 • Du vil gerne blive bedre til at prioritere dig selv og dine egne behov
 • Du vil gerne leve et mere bevidst liv, hvor du tager aktive og bevidste valg
 • Du føler, at du næsten har mistet kontakten til dig selv, at den er “røget lidt i svinget” eller måske føler du, at den aldrig helt har været der
 • Du har svært ved at mærke dig selv
 • Du gerne vil få en mere selvkærlig relation til dig selv
 • Lavt selvværd eller selvværdsproblematikker
 • Du mærker tvivl og usikkerhed omkring et svært valg du står overfor
 • Du mangler at tro på dig selv og vil gerne være mere selvsikker
 • Håb, drømme og tanker om din fremtid
 • Du føler at dit liv er et “hamsterhjul” og har svært ved at finde glæden og meningen i din hverdag
 • Du savner mod og styrke til at stå mere ved dig selv (f.eks. at sige fra over andre eller at sætte grænser)
 • Du vil gerne komme i bedre kontakt med dine følelser og dit følelsesliv
 • Du er nysgerrig på din egen personlige udvikling, har lyst til at lære dig selv bedre at kende eller søger et nyt perspektiv på en problemstilling
 • Du oplever udfordringer relateret til graviditet eller forældreskab

Priser

Individuel samtale, 55 min (enten hos mig i Herning eller online)

Pris per samtale: 950 kr.

Klippekort til 5 individuelle samtaler = 4.500 kr.*

 

Jeg tilbyder altid en gratis og afklarende samtale over telefonen, hvor vi kan afdække sammen om jeg er den rette til at hjælpe dig. Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mig aftaler vi en tid til første samtale. Start med at udfylde kontaktformularen eller ringe til mig på 28 15 17 33.

Der afregnes for klippekort efter 1. samtale og dette gælder i 2 år.

 

Henvisning fra egen læge/tilskud:

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at hvis du har en henvisning fra din læge, kan du ikke få tilskud til samtalerne hos mig.

Har du en sundhedsforsikring kan du undersøge, om du har frit psykologvalg – i så valg kan du undersøge, om din forsikring kan dække et forløb hos mig.

 

Afbud:

Skal ske senest kl. 16.00 dagen før din pågældende aftale. Ved for sen afmelding, udeblivelse eller akut afbud opkræves der fuld betaling. Afbud skal ske på sms til 28151733 eller på mail til kontakt@dittehvid.dk.

Afregning sker efter hver samtale. Du kan betale kontant eller via mobile pay. Ønsker du et klippekort aftales dette efter den første samtale.

Psykolog med hjertet forrest

Hos mig vil du møde en nærværende, tillidsfuld og imødekommende psykolog.

Mit arbejde som psykolog bærer præg af, at jeg vægter en kærlig og ærlig tilgang. Derfor møder jeg dig altid lige dér, hvor du er i dit liv. Vores samtaler vil altid tage udgangspunkt i dig, og den udfordring du kommer med.

Jeg møder dig altid med en ikke-dømmende holdning og vil sammen med dig undersøge den udfordring du kommer med og sørge for, at du får skabt den forandring du længes efter og at du opnår den i et tempo hvor du kan følge med.

Jeg ønsker for dig, at du får brudt med de ting i dit liv, som ikke længere tjener dig, så du bevæger dig mod et liv med mere overskud, glæde, nærvær, mening og tid til det, som er vigtigt for dig.

Jeg ved at det kan være svært at tage kontakt til en psykolog. Det kræver en portion mod og det kan være sårbart at skulle dele sine tanker med en (i starten) ukendt person.

Men der ligger en kæmpe gave gemt til dig, hvis du tør tage den første kontakt og investere i din egen mentale sundhed. Når vi tør begynde at kigge indad og arbejde med os selv, vil vi hurtigt opleve de positive effekter sprede sig som ringe i vandet og farve alle dele af vores liv.

Som psykolog har jeg et stærkt fagligt fundament, som jeg arbejder ud fra. Jeg har en dybdegående viden om menneskers psykologi, og hvad der skal til, for at vi trives og er mentalt sunde. I min tilgang til dig arbejder jeg bl.a. ud fra metoder inden for mindfulness, kognitiv adfærdsterapi, ACT samt narrativ terapi. Jeg tilpasser altid min terapeutiske metode til den du er, og ud fra en vurdering af, hvad der bedst kan hjælpe dig videre.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, og det er derfor helt trygt at tale med mig.

Gave til dig: få mini-kurset "Lykkenøglerne" for 0 kr.

Gør som over 1.000 andre og få mine 3 lykkenøgler ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Lykkenøglerne består af 3 mails og er øvrige læsere blevet beskrevet som “en fantastisk base for livet” og “skønne og simple værktøjer der skaber refleksion og minder dig om, hvad der egentligt er vigtigt”.

Ja tak – jeg vil gerne have en genvej til mere glæde i hverdagen