Samtaler - i Herning eller online

Jeg tilbyder individuelle samtaler enten i mit kliniklokale i Hammerum ved Herning eller som onlinesamtaler. Jeg tilbyder en gratis afklarende telefonsamtale.

Jeg tilbyder kompetent en-til-en terapi inden for følgende emner:

 • Du føler dig usikker på dig selv
 • Du savner mere nærvær  dit liv
 • Du vil gerne blive bedre til at prioritere dig selv og dine egne behov
 • Du vil gerne leve et mere bevidst liv, hvor du tager aktive og bevidste valg
 • Du føler, at du næsten har mistet kontakten til dig selv, at den er “røget lidt i svinget” eller måske føler du, at den aldrig helt har været der
 • Du har svært ved at mærke dig selv
 • Du gerne vil få en mere selvkærlig relation til dig selv
 • Lavt selvværd eller selvværdsproblematikker
 • Du mærker tvivl og usikkerhed omkring et svært valg du står overfor
 • Du mangler at tro på dig selv og vil gerne være mere selvsikker
 • Håb, drømme og tanker om din fremtid
 • Du føler at dit liv er et “hamsterhjul” og har svært ved at finde glæden og meningen i din hverdag
 • Du savner mod og styrke til at stå mere ved dig selv (f.eks. at sige fra over andre eller at sætte grænser)
 • Du vil gerne komme i bedre kontakt med dine følelser og dit følelsesliv
 • Du er nysgerrig på din egen personlige udvikling, har lyst til at lære dig selv bedre at kende eller søger et nyt perspektiv på en problemstilling
 • Du oplever udfordringer relateret til graviditet eller forældreskab

Priser

Individuel samtale i Herning

Pris pr. session: 900 kr.

En almindelig samtale hos mig varer 55 min.

Mit samtalelokale ligger i mit private hjem i Hammerum ved Herning. Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale over telefonen, hvor vi kan afdække sammen om jeg er den rette til at hjælpe dig. Kontakt mig på telefon 28151733 eller på mail kontakt@dittehvid.dk, så finder vi i fællesskab en løsning der passer til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen.

 

Online samtale

Pris per session: 900 kr.

En almindelig samtale hos mig varer 55 min.

Samtalen foregår via en sikker og krypteret videoplatform (som overholder alle GDPR regler). Her kan du trygt sidde hjemme hos dig selv, imens vi taler sammen, og du kan tale med mig uanset hvor du befinder dig geografisk.

 

Klippekort: (til både individuelle samtaler i Herning eller online samtale)

4 sessioner = 3.400 kr (850,- pr. samtale)

8 sessioner = 6.400 kr. (800,- pr. samtale)

Samtalerne skal bruges inden for 2 år. Ubrugte klip refunderes ikke. 

 

Henvisning fra egen læge:

Hvis du har en lægehenvisning fra egen læge vil der som regel være lang ventetid på psykologbehandling. Jeg har kort ventetid, og derfor kan du som regel få en tid inden for få dage. Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos mig eller søge tilskud til samtalen. Har du en sundhedsforsikring kan du undersøge, om du har frit psykologvalg – i så valg kan du undersøge, om din forsikring kan dække et forløb hos mig.

 

Afbud:

Skal ske senest kl. 16.00 dagen før din pågældende aftale. Ved for sen afmelding, udeblivelse eller akut afbud opkræves fuldt honorar. Afbud skal ske på sms til 28151733.

Afregning sker efter hver samtale. Du kan betale kontant eller via mobile pay.

Psykolog med hjertet forrest

Hos mig vil du møde en nærværende, tillidsfuld og imødekommende psykolog.

Mit arbejde som psykolog bærer præg af, at jeg vægter en kærlig og ærlig tilgang. Derfor møder jeg dig altid lige dér, hvor du er i dit liv. Vores samtaler vil altid tage udgangspunkt i dig, og den udfordring du kommer med.

Jeg møder dig altid med en ikke-dømmende holdning og vil sammen med dig undersøge den udfordring du kommer med og sørge for, at du får skabt den forandring du længes efter og at du opnår den i et tempo hvor du kan følge med.

Jeg ønsker for dig, at du får brudt med de ting i dit liv, som ikke længere tjener dig, så du bevæger dig mod et liv med mere overskud, glæde, nærvær, mening og tid til det, som er vigtigt for dig.

Jeg ved at det kan være svært at tage kontakt til en psykolog. Det kræver en portion mod og det kan være sårbart at skulle dele sine tanker med en (i starten) ukendt person.

Men der ligger en kæmpe gave gemt til dig, hvis du tør tage den første kontakt og investere i din egen mentale sundhed. Når vi tør begynde at kigge indad og arbejde med os selv, vil vi hurtigt opleve de positive effekter sprede sig som ringe i vandet og farve alle dele af vores liv.

Som psykolog har jeg et stærkt fagligt fundament, som jeg arbejder ud fra. Jeg har en dybdegående viden om menneskers psykologi, og hvad der skal til, for at vi trives og er mentalt sunde. I min tilgang til dig arbejder jeg bl.a. ud fra metoder inden for mindfulness, kognitiv adfærdsterapi, ACT samt narrativ terapi. Jeg tilpasser altid min terapeutiske metode til den du er, og ud fra en vurdering af, hvad der bedst kan hjælpe dig videre.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, og det er derfor helt trygt at tale med mig.

Gave til dig: få mini-kurset "Lykkenøglerne" for 0 kr.

Gør som over 1.000 andre og få mine 3 lykkenøgler ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Lykkenøglerne består af 3 mails og er øvrige læsere blevet beskrevet som “en fantastisk base for livet” og “skønne og simple værktøjer der skaber refleksion og minder dig om, hvad der egentligt er vigtigt”.

Ja tak – jeg vil gerne have en genvej til mere glæde i hverdagen