Samtaler - i Herning eller online

Jeg tilbyder individuelle samtaler enten i mit kliniklokale i Hammerum ved Herning eller som onlinesamtaler. Jeg tilbyder en gratis afklarende telefonsamtale.

Jeg tilbyder kompetent en-til-en terapi inden for følgende emner:

 • Du føler dig usikker på dig selv
 • Du savner mere nærvær dit liv
 • Du vil gerne blive bedre til at prioritere dig selv og dine egne behov
 • Du er sensitiv og søger hjælp til de udfordringer du oplever som følge heraf
 • Du har svært ved at mærke dig selv og føler dig lidt ude af kontakt med dig
 • Du gerne vil få en mere selvkærlig relation til dig selv
 • Lavt selvværd eller selvværdsproblematikker
 • Du mærker tvivl og usikkerhed omkring et svært valg du står overfor
 • Du mangler at tro på dig selv og vil gerne være mere selvsikker
 • Samtaler omhandlende håb, drømme, tvivl og tanker om din fremtid
 • Du har svært ved at finde glæden og meningen i din hverdag
 • Du savner mod og styrke til at stå mere ved dig selv (f.eks. at sige fra over andre eller at sætte grænser eller gå en ny vej i livet)
 • Du er nysgerrig på din egen personlige udvikling, og har gennem samtaler lyst til at lære dig selv bedre at kende eller søger et nyt perspektiv på en problemstilling
 • Du oplever udfordringer relateret til forældreskab og relationer

Priser

Individuel samtale, 55 min (enten hos mig i Herning eller online)

Pris per samtale: 950 kr.

Klippekort til 5 individuelle samtaler = 4.500 kr.*

 

Jeg tilbyder altid en gratis og afklarende samtale over telefonen, hvor vi kan afdække sammen om jeg er den rette til at hjælpe dig. Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mig aftaler vi en tid til første samtale. Start med at udfylde kontaktformularen eller ringe til mig på 28 15 17 33.

 

Henvisning fra egen læge/tilskud:

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at hvis du har en henvisning fra din læge, kan du ikke få tilskud til samtaler hos mig.

Har du en sundhedsforsikring kan du undersøge, om du har frit psykologvalg – i så fald kan du undersøge, om din forsikring kan dække et forløb hos mig.

 

Afbud:

Skal ske senest kl. 16.00 dagen før din pågældende aftale. Ved for sen afmelding, udeblivelse eller akut afbud opkræves der fuld betaling. Afbud skal ske på sms til 28151733 eller på mail til kontakt@dittehvid.dk.

Afregning sker efter hver samtale. Du kan betale kontant, via mobile pay eller via faktura, som jeg sender til dig. Ønsker du et klippekort aftales dette efter den første samtale.

Psykolog med hjertet forrest

Hos mig vil du møde en nærværende, tillidsfuld og imødekommende psykolog.

Mit arbejde som psykolog bærer præg af, at jeg vægter en kærlig og ærlig tilgang. Derfor møder jeg dig altid lige dér, hvor du er i dit liv. Vores samtaler vil altid tage udgangspunkt i dig, og den udfordring du kommer med.

Jeg møder dig altid med en ikke-dømmende holdning og vil sammen med dig undersøge den udfordring du kommer med og sørge for, at du får skabt den forandring du længes efter og at du opnår den i et tempo, hvor du kan følge med.

Jeg ønsker for dig, at du får brudt med de ting i dit liv, som ikke længere tjener dig, så du bevæger dig mod et liv med mere overskud, glæde, nærvær, mening og tid til det, som er vigtigt for dig.

Som psykolog har jeg et stærkt fagligt fundament, som jeg arbejder ud fra. Jeg har en dybdegående viden om menneskers psykologi, og hvad der skal til, for at vi trives og er mentalt sunde. I min tilgang til dig arbejder jeg bl.a. ud fra metoder inden for mindfulness, kognitiv adfærdsterapi, ACT samt narrativ terapi. Jeg tilpasser altid min terapeutiske metode til den du er, og ud fra en vurdering af, hvad der bedst kan hjælpe dig videre.

Personligt er jeg også åben over for spiritualitet og jeg vil derfor kunne være et oplagt valg for dig, hvis du også har en spirituel side. I samtalen arbejder jeg derfor også meget intuitivt.

Psykologien er et fantastisk værktøj, men andre retninger og tilgange til livet generelt og de udfordringer vi oplever kan bestemt også være meningsfulde at bringe i spil. Både når noget er blevet svært, men også hvis vi ønsker at blive klogere på os selv og optimere vores liv.

Derfor har jeg uddannet mig inden for Human Design, som er et system (der ligesom astrologi, numerologi eller enneagrammet) kan bruges som et givende redskab, der giver indsigt i, hvem du er som menneske, hvad din unikke vej er her i livet, hvad dine styrker og gaver er og hvordan du bedst navigerer på en selvkærlig og autentisk måde, hvor du står stærkt i dig og lader alt det du indeholder udfolder sig.

Hvis du ønsker det, kan et samtaleforløb kombineres med, at jeg laver en personlig læsning af dit Human Design. Dermed får vi virkelig mulighed for at arbejde med dig som det hele menneske du er. Læs mere om Human Design her. 

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, og det er derfor helt trygt at tale med mig.

Gave til dig: få psykologens 3 genveje til at mindske følelsen af usikkerheden og styrke din selvsikkerhed inde fra din egen kerne, for 0 kr.

Få de 3 genveje til at mindske usikkerheden og styrke selvsikkerheden ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev. De 3 genveje består af 3 mails og 3 lydfiler, hvor du får redskaberne til at skrue op for følelsen af selvsikkerhed omkring den du er, det du kan, og det du vil.

Ja tak – jeg vil gerne have en genvej til mere selvsikkerhed