Selvkærlig julekalender

Den selvkærlige julekalender er for dig, der ønsker at bringe mere selvkærlighed ind i din hverdag og gøre noget (tiltrængt) godt for dig selv.

JA TAK - JEG VIL GERNE HAVE MERE SELVKÆRLIGHED I HVERDAGEN

Genkender du det her?

 • Det er svært at finde tid i hverdagen til at prioritere dig selv?
 • Det kan være svært, at mærke hvad du har brug for og hvad der gør dig glad?
 • Det der med at gøre gode ting for dig selv bliver ofte udskudt?
 • Du kan indimellem være ret hård ved dig selv og skælde dig selv ud?
 • Du savner tid og ro til at kunne prioritere dig selv (uden at blive ædt op af dårlig samvittighed)?
 • Du føler at hverdagen suser afsted, men ofte uden så meget nærvær og glæde som du kunne tænke dig?

Hvis du genkender et eller flere af udsagnene på listen, så læs med her

Årets selvkærlige julekalender er oplagt for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Den er både for dig, der generelt har svært ved at være selvkærlig og gerne vil være bedre til det, ligesom den er for dig, der indimellem husker at dyrke selvkærligheden, men gerne vil være bedre.
I den selvkærlige julekalender vil du blive inspireret til, hvordan du bliver bedre til at:

– lytte mere til dig selv

– mærke dig selv og din krop bedre

– tale og tænke pænt til dig selv

– gøre gode ting for dig selv (uden at blive ædt op af dårlig samvittighed)

– sikre bedre balance i hverdagen mellem aktiviteter og relationer som hhv. nærer dig/giver energi eller dræner dig

– handle på dine behov og huske din egenomsorg

– sige til / fra på en selvkærlig måde og respektere dine grænser

… og 17 andre vigtige ting, der styrker din selvkærlige muskel 💝

egenomsorg

Hvad siger tidligere deltagere om den selvkærlige julekalender?

“Tusind tak for en skøn julekalender og for at du minder mig om, at jeg skal huske mig selv.”

Anne

❤️ Mega fantastisk julekalender! Lydfiler har givet anledning til gode snakke mellem mig og min mand – fx. havde vi en lang snak om hvordan vi får energi. Og vi fandt ud af at flere af de ting som giver mig energi, faktisk kan dræne min mand. Det er helt vildt rart at blive opmærksom på. Så tusind tak for en skøn julekalender og for at du minder mig om, at jeg skal huske mig selv.

“Inden jeg tilmeldte mig, var jeg i tvivl om julekalenderen reelt ville kunne rykke noget i mig. Det kunne den!”

Louise

Det bedste ved julekalenderen var, at jeg fik en anledning til at reflektere over nogle vigtige ting i mit liv. Jeg tog meget meget med i forhold til, hvordan jeg kan være i god kontakt med mig selv, når hverdagen kører. Jeg føler mig klædt på til at passe bedre på mig selv i både tanke og handlinger. Inden jeg tilmeldte mig, var jeg i tvivl om julekalenderen reelt ville kunne rykke noget i mig. Det kunne den! De små oplæg og øvelser overgik mine forventninger, og jeg glædede mig hver en låge. Så en varm anbefaling herfra til andre, der vil gøre noget godt for sig selv.

“Det er nogle fantastiske små lydklip og opgaver - og dejligt at man kan tage dem i sit eget tempo.. Hvis man ikke lige når det på dagen.”

Christina

De giver så god mening og enormt meget positiv energi og Ditte gør det virkelig godt. I den 3. låge, hvor det handlede om taknemmelighed var én af tingene, som jeg var taknemmelig for, at jeg har givet mig den selvkærlige julekalender 🎄🎅🎁

“Det bedste ved julekalenderen er, at den hjælper mig til at få generel opmærksomhed på min mentale sundhed.”

Stine

Jeg var glad for at julekalenderen kom kl. 06 hver morgen, så jeg kunne starte dagen med den. Det var nogle rigtig gode temaer, som jeg fik meget ud af – bl.a. i forhold til at sætte grænser, sige fra og passe på min energi. Jeg er sikker på at alle, der har lyst til at arbejde med sig selv kan bruge julekalenderen positivt.

Den selvkærlige julekalender er udviklet af psykolog Ditte Hvid - lad mig lige være helt ærlig: selvkærlighed har bestemt ikke altid været nemt for mig

Skruer jeg tiden tilbage til for 10 år siden, så husker jeg en Ditte, der ikke behandlede sig selv særlig godt. Jeg var ikke god til at nære mig selv og jeg var i dårlig kontakt med min krop og mine behov. Jeg var også ret god til at slå mig selv i hovedet over stort og småt.

At få styrket min selvkærlighed, har været en afgørende nøgle til, at jeg fik et bedre forhold til mig selv og det føles markant bedre at være kærlig over for mig selv i tanke og handling.

At få styrket din selvkærlig muskel, er noget af det vigtigste du kan gøre for dig selv. For det er fundamentet for alt hvad du gør, og det påvirker hvordan du har det.

Jeg møder mange mennesker – mænd, kvinder, unge og ældre som inderst inde godt ved, at de ville have gavn af, at blive mere kærlige over for sig selv. De ville ønske, at de kunne tænke og tale pænere om sig selv. De har ofte svært ved at huske sig selv og måske også mærke sig selv.

Måske du også synes, at det er svært, at tage tid til dig selv? Fordi den tid går fra andre, eller måske fordi du grundlæggende ikke føler, at du er det værd.

Eller måske er du så vant til at være der for alle andre, at du glemmer dig selv?

Det er heller ikke unormalt at føle, at hverdagen suser afsted, og indimellem kan føles som én lang to-do-liste, der skal klares. Kender du det?

Det kan betyde, at vi kan komme til at udsætte de selvkærlige handlinger og egenomsorgen til et sted “derude i fremtiden”, hvor vi får mere overskud eller tid.

Men det perfekte tidspunkt er lige nu. Der vil altid være et mere “dét”, der lige skal klares før du kan gøre noget for dig selv. Men du fortjener at sætte dig selv højere på prioriteringslisten behandle dig selv godt (og ikke udskyde selvkærligheden til at du har klaret alt på to-do-listen eller til at du har været der for alle andre først).

For at gøre det let og simpelt for dig, at skrue op for varmen og selvkærligheden i hverdagen, har jeg skabt den selvkærlige julekalender. Her kan du læne dig tilbage og blive guidet af de 24 daglige inspirerende oplæg, som sætter en selvkærlig retning for din dag. Jeg beder dig blot om 5-10 min. af din tid dagligt. Mon ikke du kan finde det? ❤️

Sådan foregår det, når du snupper din plads på den selvkærlige julekalender:

– Julekalenderen indeholder 24 inspirerende lydfiler med fokus på selvkærlighed, som du får på mail hver dag.

 

– Du modtager en mail om morgenen hver dag fra d. 1.-24. december

– Alle 24 lydfiler har du til evig eje, så du kan lytte til dem igen og igen

– Skulle du misse en dag er der ingen panik, så kan du bare vende tilbage og lytte til den når du har tid og lyst

– Hver dag har sit eget tema, og der vil være en lille refleksionsøvelse som du skal lave

– Du får en lækker arbejdsbog lige til at printe og skrive i

Din vej til større selvkærlighed er blot 240,- (Værdi: 997 kr.)

Det svarer nogenlunde til 6 x kaffe latte eller 3,5 glas god rødvin 😉

Årets bedste og mest selvkærlige julekalender er som 24 stykker ultimativ kvalitetschokolade for din hjerne, dit hjerte og din selvomsorg.

Ja tak til 24 x større selvkærlighed

HAR DU BRUG FOR ET OVERBEVISENDE ARGUMENT FOR AT GIVE DIG SELV ÅRETS BEDSTE, SELVKÆRLIGE JULEKALENDER?

Måske over for din bedre halvdel? Dit budget? Eller måske dig selv?

Så vælg det argument herunder, der passer bedst for dig.

De er alle sande. ❤️

 • Din bedre halvdel vil opleve dig blive mere glad og få mere overskud. At du gør noget godt for dig, er altså ikke egoistisk – for det vil smitte positivt af hos dem du er omkring.

 • Jeg ville alligevel have brugt 240, på et black friday tilbud, på noget jeg ikke rigtigt mangler. Nu bruger jeg dem på at gøre noget godt for mig selv, både på den korte og den lange bane.

 • Jeg skal være sammen med mig selv resten af mit liv – så selvfølgelig må jeg investere i min egen selvkærlighed og den vigtigste relation jeg har – nemlig den til mig selv.

   

Ja tak - Jeg vil give mig selv en selvkærlig december