Selvsikker Kerne

– Bliv fri af usikkerheden så du kan stå stærkt ved den du er, det du kan og det du vil. 

Et personligt onlineforløb over 10 uger 

Onlineforløbet er skabt til dig, der ønsker at bevæge dig mere selvsikkert fremad i dit liv, men oplever at din indre kritikker bremser dig, og at du i områder af dit liv ikke tror (nok) på dig selv. Onlineforløbet hjælper dig med at stå mere ved dig selv, styrker din selvtillid og dit selvværd, så du kan føle dig langt mere selvsikker inde fra din egen kerne.

Ja tak - jeg er klar til mere selvsikkerhed. Tilmeld mig nu.

Selvsikker Kerne

– Bliv fri af usikkerheden så du kan stå stærkt ved den du er, det du kan og det du vil. 

Et personligt onlineforløb over 10 uger 

Onlineforløbet er skabt til dig, der ønsker at bevæge dig mere selvsikkert fremad i dit liv, men oplever at din indre kritikker bremser dig, og at du i områder af dit liv ikke tror (nok) på dig selv. Onlineforløbet hjælper dig med at stå mere ved dig selv, styrker din selvtillid og dit selvværd, så du kan føle dig langt mere selvsikker inde fra din egen kerne.

Ja tak - jeg er klar til mere selvsikkerhed. Tilmeld mig nu.

Genkender du det her?

– Du ønsker at skabe forandring i din hverdag, opnå mere og gøre nye ting i dit liv men føler dig holdt tilbage og bremset af selvkritik, negative tankemønstre og usikkerheder.

– Du har egentligt mange gode ting i dit liv, men der mangler noget. Du kan mærke, at der må være mere til dig i dette liv. Overskuddet, glæden og nærværet er bare ikke helt i top.

– Du synes det er svært at stå ved dig selv, og få taget de gode valg for dig, få sagt til/fra og turde lytte til din egen indre stemme (og lade andres energier, tanker og meninger påvirke dig mindre).

– Du har ambitioner for dig selv og vil gerne mere med dit liv, men indeni dig kæmper du stadig med en del af dig, der taler dig selv ned, tvivler på dig og ikke tror (nok) på dig.

… Og føler du, at du har brug for en eller flere af disse ting:

Redskaber til at tøjle dine negative og kritiske tanker om dig selv.

– At få en mere positiv måde at tale og tænke om dig selv.

 At blive i stand til at tro mere på dig selv inden for et område af dit liv.

– At finde ud af hvordan du hviler mere i dig selv,  får det bedre med dig selv og kommer til at tro på, at du er er god nok som du er.

– At lære hvordan du kan stoppe med at lade dit selvværd, din usikkerhed omkring dig selv og din tvivl på dig bremse dig i at gøre de ting, der er rigtige for dig.

 

Så er du landet det rigtige sted.

Lad mig fortælle dig, hvordan du lykkes med det. 

Mit navn er Ditte Hvid og jeg er psykolog.

Jeg hjælper kvinder med at få bugt med den indre kritikker og usikkerhederne, så de tør tro på sig selv og deres egne beslutninger, og får indre ro omkring den de er, det de kan, og det de vil.

Jeg har udviklet onlineforløbet "Selvsikker Kerne" til dig, der eksempelvis

Står over for et skift. F.eks. i dit arbejdsliv.

Det kan være at du overvejer at starte selvstændig virksomhed, at prøve dig selv af i et nyt arbejdsområde eller at du har sagt dig job op for at gå i en ny retning.

 

Drømmer om at kunne mærke, hvad DU gerne vil og turde følge det.

Måske du er træt af, at andre menneskers meninger, forventninger og holdninger til hvordan du skal leve dit liv påvirker dig. Og i stedet ønsker du, at blive bedre til at mærke hvad DU vil, mærke hvad der gør DIG glad, og ikke mindst føle dig stærk nok til at du tør stå ved det.

 

Står i en rolle i dit liv, som du føler dig usikker i.

Måske du skal forfremmes til leder, gå fra uddannelse til job eller drømmer om at holde foredrag? Eller måske længes du efter at finde en bedre balance mellem dine forskellige roller i arbejdslivet og privatlivet?

 

Din udfordring kan sådan set være hvad som helst. Det afgørende er, at du ønsker at blive mere selvsikker og blive fri af usikkerheden – så du kan få fjernet de sten, der lige nu stopper dig i at kunne bevæge dig frit fremad og være i ro med dig selv.

Hvis du kan genkende dig selv, så vil forløbet

“Selvsikker Kerne” være oplagt for dig.

Du vil lære at mestre disse 3 trin, når du deltager på Selvsikker Kerne forløbet

1) Tro på dig selv, mod og styrke! Mod til at turde lytte til og handle på dine behov og drømme. Tro på dine egne evner, dit eget værd og styrke til at skabe det liv, som gør dig rigtig glad.
2) At kunne mærke dig selv. At kende dig selv (et spadestik dybere end du gør nu). At opdage alle sider af dig selv. At få styrket din kontakt til din egen stemme, der ved hvad du vil og hvad du har brug for.
3) At kunne tøjle selvkritik og vinke farvel til negative overbevisninger fra din fortid og i stedet udvikle en sund og kærlig indre dialog med nye overbevisninger, der støtter dig i at gøre de ting, du gerne vil.

Onlineforløbet “Selvsikker kerne” er til dig, der ønsker at:

 • Hvile mere i dig selv og kende dig selv bedre.
 • Stå selvsikkert og stærkt ved dig selv, den du er og dét du kan.
 • Få styr på dine negative og kritiske tankemønstre, mindske din usikkerhed og få styret din tro på dig – så du ikke længere bliver bremset i at opnå mere i dit liv.
 • Få mere styrke til at tage handling på det du mærker og med større ro stå ved dine grænser, behov, valg og ønsker for dig.

… Og hvordan vil dit liv mon føles, når du begynder at navigere ud fra din egen selvsikre kerne?

Hvordan vil det føles anderledes at være dig, når du endelig begynder at føle dig mere selvsikker og stærk i den du er, det du kan og det du vil?

 

Hvor kan du mon være om 10 uger, 6 måneder eller 5 år fra nu, når du tør gå efter det, der er rigtigt for dig og har modet til at lytte til dig selv og stå ved alt hvad du er? Og når du ikke lader dig styre af, hvad andre mener/tænker eller hvad dine egne indre kritiske tanker fortæller dig?

JEG ER KLAR TIL AT LEVE MIT LIV MERE SELVSIKKERT.
Lær Ditte bedre at kende

Online forløbet "Selvsikker Kerne" er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med, hvordan kvinder som dig, får en stærkere og mere kærlig kontakt til sig selv. Det handler om, at du bliver mere bevidst nærværende med dig selv og får skruet op for din tillid til dig selv og din tro på dig selv – så du kan navigere ud fra det, jeg kalder en selvsikker kerne.

Formelt er jeg uddannet psykolog (cand. psych). og Human Design guide. Jeg arbejder passioneret med, hvordan du kommer til at stå stærkere i dig selv og kommer din usikkerhed til livs – så du kan tage fuldt lederskab i dit eget liv.

Som psykolog og menneske er jeg særlig optaget af, hvordan vi kan bruge psykologien til at få mere glæde, nærvær og meningsfuldhed ind i vores hverdag og hvordan vi kan optimere vores livskvalitet og mentale trivsel ved at arbejde med os selv.

Redskaber fra psykologien er ikke kun gode når vi som mennesker har det rigtig svært. Psykologien kan i lige så høj grad bruges af dig, som fungerer okay i din hverdag, men ønsker at udvikle dig mere som menneske og som gerne vil lære at stå endnu stærkere i dig selv og i dit eget mindset.

Forløbet Selvsikker Kerne er et opløftende og frigørende forløb, der hjælper dig med at stå stærkt i dig selv og slippe din usikkerhed.

 

Du vil opleve, at du i et forløb hos mig hurtigt vil rykke dig fremad. At være på dette forløb vil ikke føles tungt og som virkelig hårdt arbejde, men vil nærmere føles opløftende, frigørende, spændende og utrolig interessant for dig. Jeg vil nemlig elske at vise dig, at du med de rette redskaber kan finde en stor styrke i dig selv, og at der ikke er lang vej til, at din hverdag er fyldt med langt mere lys og glæde.

Er du nysgerrig på forløbets teoretiske fundament, så er Selvsikker Kerne spækket med forskningsbaseret viden bl.a. fra nyere kognitive og adfærdsterapeutiske retninger, som kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv teori, positiv psykologi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler og præsenteres nede på jorden og på en ærlig men kærlig facon. Derudover vil du møde Human Design, som vil hjælpe dig til at se dig selv mere klart og stå stærkere i dig.

Vejen du skal på, har jeg selv gået før dig, skridt for skridt – og det vil du også mærke på forløbet.  At jeg selv har mærket processen på egen krop synes jeg er vigtigt, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse.

Jeg er kærligt ambitiøs på dine vegne, og jeg ved at du kan meget mere end du tror. Så hvis du er klar til at følge min guidning, så vil du uden tvivl få opbygget en mere selvsikker kerne – et stærkt fundament, som vil støtte dig nu og fremadrettet.

Onlineforløbet er delt i op i 3 moduler, der er fordelt over 10 uger og du får udregnet din unikke Human Design type, og får tilsendt en personlig guide, der beskriver netop din type. 

Du sidder hjemme hos dig selv og lytter til materialet, lige når det passer ind i din hverdag og i det tempo som passer dig. Al materialet leveres i små bidder henover de 10 uger, og du skal blot følge min udførlige guidning trin for trin. Jeg er ved din side hele vejen til at besvare dine spørgsmål, støtte, heppe og vejlede på mail, og jeg svarer dig altid inden for 2 arbejdsdage. Al materialet har du til evig eje, så du kan gennemgå processen igen hvis du ønsker det.

Når du har tilmeldt dig onlineforløbet, får du adgang til alt dette:

Modul 1

TRO PÅ DIG

– Det er tid til at stærkere selvværd. Få ryddet ud i dine negative og begrænsende tankemønstre om dig selv og lær hvordan du opbygger et positivt, støttende og opbyggende mindset.

– Få sat lys på alle dine styrker, succeser og det som gør dig helt unik.

– Vink farvel til følelsen af at være uvenner mod dig selv. Du får redskaber der hjælper dig til at hvile mere i dig selv, rumme og acceptere hele dig og se dig selv gennem kærlige briller fremfor kritiske briller.

– Øvelser der styrker din tro på dig selv og gør dig mere selvsikker. Lær hvordan du mindsker frygt og i stedet skaber tillid og mod – så du tør handle på de ting, du gerne vil.

– Lær hvordan du tager magten over din indre kritiske stemme (så den ikke længere har så meget magt over dig). Du får metoder til at mindske tankemylder og tage mere styring over dine tanker og følelser.

Modul 2

STYRK KONTAKTEN TIL DIN KERNE

– Lær at at skabe kontakt til dig MIG. Dit MIG ved hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad dine grænser er og hvad din egen stemme har at sige. Lær at sortere andres meninger, forventninger, krav, ideer om hvad “du burde” FRA og i stedet lytte til dit MIG.

– Fra autopilot til nærvær. Træn dit nærvær stærkt og få styrket din kontakt til din egen kerne, hvorfra du kan mærke dig selv.

– Få kontakt til din indre telefon, der fungerer som en indre GPS for dig nu og fremad. Kom ud af hovedet og ned i kroppen og lær at lytte til din egen indre stemme.

– 360 graders tjek af dit liv, hvor du får klarhed over dine værdier, hvad der er vigtigt for dig, hvad du drømmer om og hvad der gør dig glad. Lær at navigere ud fra din egen selvsikre GPS, hvor du ved hvad du står for og hvor du er på vej hen.

Modul 3

TAG LEDERSKAB I DIT LIV.

Få mod til mere og bliv i stand til at gøre de ting, som du tidligere har frygtet at gøre (som at sige fra, sætte grænser, vise alle sider af dig selv, sige nej i stedet for ja, følge en drøm, kaste dig ud i noget nyt).

– Lær hvordan “Start med slutningen”-metoden kan give dig en følelse af en tydelig retning for dit liv og gøre det lettere for dig at stå ved dig selv.

– Bliv guidet i hvordan du kærligt men ærligt sorterer til/fra i dit liv. Du lærer at blive bedre til at prioritere dig selv, sætte grænser og sige fra (uden at blive ædt op af dårlig samvittighed). Stå stærkere i din egen selvsikre kerne.

– Lær hvordan nu bliver mere sikker på dine valg, hvordan du mærker hvad du egentligt vil og hvordan du kan stole på, at det du mærker, er det rigtige. Få tillid til dig selv og mindsk usikkerheden.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv.”

Stine, 29 år

Den største forandring jeg har opnået ved at deltage på forløbet er, at jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod mine egne værdier og det jeg har brug for/lyst til.

En anden stor forandring jeg har opnået er en stærkere kontakt til mig selv. Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig” – og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse – men også hvor “let” det er at blive opmærksom på, at jeg skal begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg er undervejs også blevet mere opmærksom på, hvor enorm mange ting jeg har i mit liv, som gør mig glad – og hvilke ting jeg med fordel kan sige farvel til, da det dræner mig.
Jeg har oplevet forløbet og processen som en vildt god kick-starter til at arbejde videre med mig selv, og jeg har fået indblik i en masse psykologiske faktorer, som jeg undervejs har kunne nikke genkendende til i min egen hverdag.

Under forløbet har det været en kæmpe gave, at Ditte er der til at svare personligt på ens spørgsmål og give sparring.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Selvsikker Kerne”. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har virkelig været en god oplevelse at blive mere opmærksom på mig selv.

“For første gang har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd og det at jeg har så svært ved at mærke mig selv.”

Mette, 41 år

Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd, som jeg aldrig har været så langt med før, og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd og at det jo derfor er muligt på sigt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv. Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.

“Jeg føler mig meget bedre tilpas i mig selv.”

Mand, 38 år

Jeg har det langt bedre i mig selv efter at have fået arbejdet med mit selvværd, og min tro på, at jeg er god nok som jeg er. Jeg er blevet opmærksom på hvor mange kvaliteter jeg har. Det bedste er, at jeg står mere ved mig selv. Jeg har fået mere mod til at sige fra og til at sige min mening. Jeg er blevet mere selvsikker og har turde at opsøge nye tilbud og mennesker, som jeg før ikke ville have gjort. Jeg har også mærket en positiv effekt på min relationer og føler mig generelt mere glad i min hverdag. Varme anbefalinger herfra.

“Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre.”

Mia, 27 år

Forløbet har fået mig til at tænke over mine værdier og hvem jeg er. Hvad der er vigtigt for mig og hvad der gør mig glad. Det har givet mig en målsætning om at nå derhen hvor jeg fylder mit liv med alle de ting jeg er nået frem til igennem de forskellige øvelser. Forløbet har givet mig motivation og inspiration til at leve et liv fyldt med de ting der giver mig noget og hjælp til at sortere dem fra der ikke gør.

Inden jeg tog med på forløbet var jeg i tvivl om, ”om jeg ville kunne finde ud af det”. Altså finde ud af at arbejde med mig selv og sætte ord på alle de forskellige ting. Men jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det og jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at arbejde med sig selv og opnå mit mål om at skabe en bedre kontakt til mig selv og et bedre selvværd.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Selvsikker Kerne”. Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Empatisk og rar at lytte tid. God til at formidle og til at give brugbare eksempler. Sparringen har jeg oplevet som god, meget brugbar og givende. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes forløb.

“Forløbet har givet mig en meget stærkere tro på mig selv.”

Maria, 32 år

Selvsikker Kerne har givet mig en meget stærkere tro på mig selv. Og ikke mindst har jeg fået mere mod til at stå ved mig selv, og nu tør jeg gå mere efter de ting, jeg har kunne mærke har trukket i mig. Det giver mig en større ro, at jeg kender mig selv bedre, er blevet skarpere på, hvem jeg er og hvad mine styrker er. Jeg føler mig langt mere selvsikker i at være mig. Og jeg har fået bevidsthed omkring, hvordan jeg skal deale med mine kritiske og negative tanker, når de melder sig. Jeg føler mig nu ikke så styret af dem, men føler at jeg selv har mere styring. Og nu tror jeg faktisk på, at jeg kan lykkes med at gøre de ting, jeg undervejs har opdaget, at jeg gerne vil gøre. Det er fedt!

Forløbet er hver en krone værd for dig, hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter:

 • Jeg vil gerne styrke mit forhold til mig så jeg kan bevæge mig selvsikkert fremad og hvile i mig selv i alle roller i mit liv.
 • Min selvtillid er faktisk okay og jeg har ambitioner om at nå noget i mit liv, men indeni kæmper jeg stadig med en del af mig som er usikker, hård ved mig og som tvivler på om jeg er god nok.
 • Jeg har fået nok af selvkritik, tvivl og usikkerhed og jeg ved, at jeg har brug for at nå derhen, hvor jeg står ved mig selv, tør lytte mere til mig selv og tør tage chancer i mit liv.
 • Jeg ønsker at føle mig mere stærk i mig selv, kende mig selv helt og have det godt i mig selv – så jeg kan få mere ro i tankerne og i mig selv.
 • Jeg er vild med personlig udvikling og er klar til at få de redskaber, der vil få mig til at føle mig stærk og sikker i mig selv.
SNUP DIN PLADS PÅ SELVSIKKER KERNE NU

Din investering: Vælg din ønskede pakke

SELVSIKKER KERNE: PLUS PAKKEN

ANBEFALET

DU FÅR

 • 10 ugers online forløb Selvsikker Kerne.
 • 3 moduler der opbygger din selvsikre kerne.
 • 3 x arbejdsbøger med konkrete øvelser.
 • Svar på alle dine spørgsmål undervejs. Du får min support i hele 14 uger (så du også har tid til at holde sommerferie).
 • E-bog om din Human Design type.
 • + Ekstra bonus kun til juni pladserne: du får en fuld læsning af dit unikke Human Design. Jeg indtaler læsningen i en lydfil og sender den til dig, så du har den til evig eje (Værdi 1.000 kr)
 • 3 x samtaler med Ditte over telefonen – vi taler sammen ca. hver 3. uge, men samtalerne behøver ikke at blive afholdt inden for de 10 uger.

Den samlede værdi: 9.800,-

DIN INVESTERING ER BLOT 5.697 KR. 

Eller 3 månedlige rater af 1.899,- (altså helt uden gebyrer).

Tilmedling lukker d. 17 juni. Obs: jeg udbyder kun 4 pladser på Selvsikker Kerne Plus Pakken.

JA TAK - JEG ER KLAR

SELVSIKKER KERNE

BASIS PAKKEN

DU FÅR

 • 10 ugers online forløb Selvsikker Kerne.
 • 3 moduler der opbygger din selvsikre kerne
 • 3 x arbejdsbøger med konkrete øvelser.
 • Svar på alle dine spørgsmål undervejs. Du får min support i hele 14 uger (så du også har tid til at holde sommerferie).
 • E-bog om din Human Design type.
 • + Ekstra bonus kun til juni pladserne: du får en fuld læsning af dit unikke Human Design. Jeg indtaler læsningen i en lydfil og sender den til dig, så du har den til evig eje (Værdi 1.000 kr)
 • 3 x samtaler med Ditte over telefonen – vi taler sammen ca. hver 3. uge

Samlet værdi: 6.800,-

DIN INVESTERING ER KUN 2.997 KR. 

Eller 3 månedlige rater af 999,-

Det svarer nogenlunde til 3 samtaler hos en psykolog eller coach, hvor du aldrig tilnærmelsesvist ville kunne få de redskaber, som du får til evig eje på dette forløb.

Men egentligt skal du spørge dig selv om, hvad det ville være værd for dig, at kunne opnå den øgede selvsikkerhed inde fra din egen kerne og kunne slippe den usikkerhed, der stadig holder fast.

Hvad ville det være værd for dig, hvis du kunne tro meget mere på dig selv? Hvis du kunne stå stærkt i din egen følelse af værd? Hvis du kunne stå mere ved dig selv og turde gå efter de ting du længes efter?

Tilmelding lukker d. 17 juni.

JA TAK - JEG ER KLAR

Men vent, du får mere..
Når du tilmelder dig forløbet, får du med det samme adgang til bonussen "Skru op for hverdagslykken" (Værdi: 1.200 kr.)

Bonus

Denne bonus gør dig skarp på, hvordan du kan øge din lykkefølelse, hvad der gør dig glad og hvordan du kan få mere nærvær ind i din hverdag. Du lærer hvordan du kan skrue på dine egne lykkeknapper og få minimeret alt det, som stjæler dit overskud. Bonussen består af de 3 onlineforedrag "Luk Lykken Ind", "Nuets kraft" og "Skab lykken indefra" og du har dem til evig eje.

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse kunder. Og derfor vil jeg også være ked af at sælge noget til dig, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Derfor vil jeg tilbyde dig, at du kan benytte dig af min tilfredshedsgaranti. Dette giver dig mulighed for at arbejde med forløbet de første 14 dage fra købsdatoen. Er du mod forventning ikke tilfreds med forløbet, så kan du naturligvis få dine penge retur. Så skal du blot give mig besked senest på 14. dagen fra købsdatoen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et online forløb?

Ved forløbets start får du et log in til online portalen, og så logger du ind hjemme hos dig selv og arbejder med forløbet. Forløbet kører over 10 uger fra din tilmeldingsdato, og frigives til dig bid for big. Men du kan tage det i dit helt eget tempo. På den måde bliver forløbet meget fleksibelt, og du kan lytte og arbejde med øvelserne lige når det passer dig. Du behøver ikke at sidde klar når undervisningen frigives og du kan aldrig komme bagud. Materialet er dit til evig eje.

Kan jeg betale i rater?

Ja det kan du tro. Når du kommer ind til betalingssiden kan du vælge at betale dit forløb i 3 rater. Der gemmer sig ingen ekstra gebyrer, hvis du vælger den løsning. De 3 rater vil automatisk blive trukket med 30 dage mellem hver betaling.

Sidder du med et spørgsmål du ikke har fået svar på?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive til mig på kontakt@dittehvid.dk  – så vil jeg med glæde hjælpe dig.

SÅDAN FOREGÅR DET, NÅR DU TILMELDER DIG ONLINEFORLØBET:

1 > Når du har klikket på tilmeldingsknappen og har betalt forløbet modtager du en mail fra mig. Tillykke med din fantastiske beslutning – nu er du igang!

2 > I mailen modtager du et personlig log-in ind til den side, hvor du finder al materialet til dit forløb.

3 > Du modtager en velkomstvideo fra mig, hvor jeg grundigt fortæller dig, hvordan din rejse kommer til at foregå over de næste 10 uger.

4 > Jeg har sammensat en optimal rute igennem forløbets mange værktøjer og øvelser, hvor du blot kan læne dig tilbage og åbne de mails jeg sender dig hver 3. dag igennem 10 uger. Her får du en lydfil du skal lytte til og nogle opgaver du skal arbejde med.

5 > Du skal ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt og du kan ikke komme bagud. Du har evig adgang til forløbet og kan derfor følge det tempo, der passer dig.

6 > Du har min fulde support i 10 uger (+ 4 ekstra uger, så du kan holde sommerferie) og hvis der opstår spørgsmål undervejs i forløbet, så sender du mig blot en mail. Så modtager du mit svar inden for 2 hverdage.

7 > Har du valgt plus pakken har du også 3 x individuelle samtaler med mig over telefonen. Jeg sender dig et link, hvor du kan booke tid direkte i min kalender. Samtalerne afholdes når du har brug for det og de kan godt strække sig udover de 10 uger.

Er du klar til at give dig selv dit livs største gave og få styrket din selvsikre kerne, så du kan stå stærkt i den du er, det du kan og det du vil?

Sig ja til dig og vis dig selv, at du er vigtig

At sige “ja” til dig selv er en investering, der kommer tifoldigt igen.

Alt er muligt for dig, hvis du blot tager det første skridt.

Og du kan være fuldstændig tryg ved, at jeg vil støtte dig på sidelinjen og vise dig vejen hen til alt det gode, der venter på dig.

JEG ER KLAR TIL AT SLIPPE USIKKERHEDEN OG BLIVE MERE SELVSIKKER I MIG

Har du brug for en afklarende samtale med Ditte inden du beslutter dig?

At investere i sig selv på denne måde er en tillidssag og derfor er du selvfølgelig velkommen til lige at snakke med mig før du beslutter dig.

Jeg vil rigtig gerne tage en helt uforpligtende, gratis snak med dig over telefonen hvor vi sammen kan finde ud af om forløbet er det rette for dig og om vi er et godt match. Her kan du få svar på dine spørgsmål og efterfølgende kan du beslutte dig for om du er klar til at tage første skridt på rejsen sammen med mig. En afklarende samtale varer ca. 20 minutter.

Klik blot på knappen herunder og send mig en besked via kontakt formularen. Så vil jeg kontakte dig for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan ringes sammen.

JA TAK - JEG VIL GERNE BOOKE EN GRATIS OG AFKLARENDE SAMTALE