Styrk kontakten til dig - og få et bedre selvværd

Et selvudviklings forløb der:

 • Styrker din kontakt til dig selv markant
 • Gør dig i stand til at mærke dig selv på ny
 • Får dit selvværd til at vokse
 • .. Så det bliver muligt for dig at få en hverdag med langt mere glæde, nærvær, selvkærlighed og mere overskud

Du får:

Et online forløb, der trygt guider dig igennem trinene til at få styrket din kontakt til dig selv og få dit selvværd til at vokse.

Personlig sparring og al den hjælp du har brug for undervejs.

Solid psykologisk viden og konkrete værktøjer til evig eje.

Start med at booke en gratis afklaringssamtale med mig her.

Genkender du det her?

Føler du, at du har mistet kontakten med dig selv, at den er røget lidt i svinget eller at du måske aldrig har været i kontakt med dig selv?

Har du nedprioriteret dig selv over en periode og trænger du til at finde tilbage til dig selv, så du kan få mere glæde, overskud og selvkærlighed ind i din hverdag?

Bøvler du med dit selvværd og føler du indimellem, at du ikke er god nok som du er, og og at du har svært ved at være helt tilfreds med dig selv?

Synes du det kan være svært at mærke dine behov, dine følelser, din krop eller hvad du vil gerne vil?

Vil du gerne kunne være mere kærlig og venlig over for dig selv og være mindre hård ved dig selv?

Længsel du efter at få modet og troen på, at du kan skabe et rigtig godt liv for dig, hvor du har god kontakt til dig selv og ikke tynges af dit selvværd?

Føler du dig afskåret fra dig selv og ønsker du at forstå hvordan du får skabt kontakten til dig selv?

Vil du gerne tage mere ejerskab i dit liv og finde ind til det sted i dig, hvor du står stærkt og kan tage valg og sige til/fra på en måde, der respekterer og passer på dine egne grænser og behov - fremfor at please andres?

Lader du dig ofte påvirke af andre menneskers meninger, energi, tanker og holdninger? Og vil du i stedet gerne stå stærkere i dig selv, mærke DIG selv tydeligere og få mere kontakt til din egen indre stemme?

Så er “Styrk kontakten til dig – og få et bedre selvværd” oplagt for dig.

Når du har været på forløbet vil du nemlig kunne opleve:

 • at du står med en ny kontakt til dig selv – uanset om du har fået den styrket eller du har fået skabt konktakten for aller første gang i dit liv
 • at du hviler mere i dig selv og kender dig selv meget bedre
 • at du tror mere på dig selv, at du tør stå mere ved dig selv og står stærkere i dig
 • at du får nyt håb i forhold til, at det ér muligt at komme i bedre kontakt med dig selv OG få et bedre selvværd
 • at du kender dine grænser og lærer hvordan du får sagt fra
 • at dit selvværd er vokset: du er nu mere selvkærlig og du ved og tror mere på, at du er god nok, præcis som du er 
 • at du har får mere klarhed over hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad der gør dig glad og hvad du egentligt ønsker af dit liv
 • at du kan mærke dig selv og dine følelser tydeligere 
 • at dit liv føles mere nærværende og meningsfuldt 
 • at tanker om hvad andre tænker om dig fylder meget mindre
 • en større ro i hovedet (fordi dine tanker ikke længere kører sådan rundt med dig)

Og jeg vil vise dig hvordan du gør og gå vejen med dig

For jeg ved, at det ER muligt for dig at genfinde kontakten til dig og styrke dit selvværd – hvis du er motiveret for at opnå det.

Men jeg ved også, at hvis du skal gøre det på egen hånd kan det virke svært, uoverskueligt eller endda føles som en umulig opgave.

Derfor vil jeg invitere dig til, at gå vejen sammen med mig. På rejsen viser jeg dig hvilke skridt du skal gå og giver dig den værktøjskasse som du har brug for, for at skrue op for både din kontakt til dig og dit selvværd.

HVAD FÅR DU PÅ:

"Styrk kontakten til dig - og få et bedre selvværd"?

 • Et forløb der varer 3 måneder
 • En lydfil og en konkret øvelse tilsendt hver 3. dag
 • Solide psykologiske værktøjer der virker – alt sammen suppleret med konkrete hverdagseksempler
 • Personlig sparring med Ditte og mulighed for at få alle dine spørgsmål besvaret.

Derudover får du evig adgang til al materialet – lyt i dit eget tempo og arbejd med materialet i dine trygge omgivelser. Det giver dig fuld fleksibilitet.

Lyder forløbet som noget for dig, så start med at booke en gratis og uforpligtende afklaringssamtale med mig.

Og du får også følgende bonusser:

Bonus #1

4 x arbejdsbøger der støtter op om dit arbejde med hver af forløbets 4 moduler + en arbejdsbog med daglige øvelser, der støt får din kontakt til dig selv og dit selvværd til at vokse.

Bonus #2

Fuld support fra Ditte undervejs. Du får svar på alle dine spørgsmål - det er din garanti for aldrig at gå i stå eller sidde fast.

Bonus #3

Guidede meditationer der hjælper dig til at opnå mere nærvær med dig selv i din hverdag. Du får mini-meditationen "pusterummet" til hverdagsbrug - meditationen er indtalt af Ditte Hvid og hjælper dig til, at styrke din kontakt til dig selv (uden at det bliver et tidskrævende projekt).
Du får også en guidet meditation til bedre kropskontakt og mere nærvær - indtalt af psykolog Camilla Holmgaard, som er en af danmarks førende eksperter inden for mindfulness og nærvær.

Tidligere deltager, Stine:

"Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv."

“Den største forandring jeg har opnået ved at deltage på forløbet er, at jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til - men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod mine egne værdier og det jeg har brug for/lyst til.

En anden stor forandring jeg har opnået er en stærkere kontakt til mig selv.

Her har det særligt hjulpet mig at jeg har fået redskaber til at lave små nærhedspraksisser for mig selv hver dag. Dittes guidede meditation ”pusterummet”, der bare er 5 min lang, giver mig et godt mentalt afbræk, hvor jeg lige får kontakt til kroppen igen, og mærker mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel, at jeg nu er bedre til at tage små mentale pauser, som jeg har opdaget betyder enormt meget for mit nærvær til mig selv. Jeg er virkelig taknemmelig for de 2 meditationer der indgår i forløbet.

Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig” - og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse - men også hvor “let” det er at blive opmærksom på, at jeg skal begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg er undervejs også blevet mere opmærksom på, hvor enorm mange ting jeg har i mit liv, som gør mig glad - og hvilke ting jeg med fordel kan sige farvel til, da det dræner mig.
Jeg har oplevet forløbet og processen som en vildt god kick-starter til at arbejde videre med mig selv, og jeg har fået indblik i en masse psykologiske faktorer, som jeg undervejs har kunne nikke genkendende til i min egen hverdag.

Under forløbet har det været en kæmpe gave, at Ditte er der til at svare personligt på ens spørgsmål og give sparring. Det giver klart det bedste afsæt for at arbejde videre med sig selv. Og det har været fedt, at Ditte ofte bruger sig selv som eksempler i oplæggene.

Jeg har haft et stort fokus på at arbejde med materialet og lave øvelserne hver dag, og det har virkelig været en god oplevelse at blive mere opmærksom på mig selv.

Jeg vil anbefale alle at deltage på Styrk kontakten til dig – og få et bedre selvværd. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd.”

Stine29 år

Tidligere deltager, Mette:
"For første gang har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd og det at jeg har så svært ved at mærke mig selv"

“Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd, som jeg aldrig har været så langt med før, og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd og at det jo derfor er muligt på sigt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv. Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.”

Mette41 år

Din investering

Vælg mellem BASIS eller +PLUS forløbet

BASIS forløbet

 • 12 ugers online forløb “Styrk kontakten til dig – og få et bedre selvværd” (men der er ingen stress – for du har evig adgang til alt materialet).
 • 4 arbejdsbøger.
 • Få svar på dine spørgsmål undervejs
 • 4 x personlige samtaler med Ditte.

DIN INVESTERING 2.797 KR.

Det svarer nogenlunde til hvad knap 3 samtaler hos en psykolog eller coach koster. Skulle du have samme viden og redskaber, som du får på dette forløb, via  en-til-en timer hos en psykolog, ville det kræve mere end 10 timer i samtalelokalet.

Du kan betale i 3 rater (uden ekstra gebyrer).

Book en gratis og uforpligtende afklaringssamtale med mig for at høre mere.

PLUS+ forløbet

ANBEFALET

 • 12 ugers online forløb “Styrk kontakten til dig – og få et bedre selvværd” (men der er ingen stress – for du har evig adgang til alt materiale).
 • 4 arbejdsbøger.
 • Få svar på dine spørgsmål undervejs
 • 4 x personlige samtaler med Ditte  (værdi: 3.600 kr.)

DIN INVESTERING 5.997 KR. 

Du kan betale i 3 månedlige rater af 1.999 kr. (uden ekstra gebyrer).

Book en gratis afklaringssamtale her og lad os sammen finde ud af, forløbet er det rette for dig.

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse kunder. Og derfor vil jeg også være ked af at sælge noget til dig, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Er du, når du har lyttet til materialet og lavet øvelserne, mod forventning ikke tilfreds, giver jeg dig naturligvis dine penge retur (gælder i op til en måned efter dit køb).

Sådan styrker vi din kontakt og dit selvværd

I forløbet tager jeg dig igennem 4 moduler, der hvert varer 3 uger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et online forløb?

Ved forløbets start får du et log in til online portalen hvor al undervisningsmateriale og øvelser frigives. At det foregår online betyder, at du kan tage forløbet hjemme hos dig selv og i dit eget tempo. På den måde bliver forløbet meget fleksibelt, og du kan lytte og arbejde med øvelserne lige når det passer dig. Du behøver ikke at sidde klar når undervisningen frigives og du kan aldrig komme bagud. Materialet er dit til evig eje.

Hvis du er på +PLUS forløbet er der også 4 personlige sparringer med Ditte. Vi taler sammen over telefonen, så du trygt kan sidde hjemme mens vi snakker. Min tavshedspligt gælder selvfølgelig.

Hvad betyder moduler?

Moduler beskriver blot den opdeling af forløbet jeg har lavet. Du kan også tænke det som dele eller kapitler. Et modul varer 3 uger og indeholder 7 lydfiler. Du vil hver 3. dag modtage en ny lydfil og en tilhørende øvelse. Hvert modul har en arbejdsbog, som jeg anbefaler at du printer ud, sådan at du kan samle dine refleksioner om forløbet her.

Er det teknisk svært?

Nej slet ikke. Du skal blot have adgang til internet og så klikke på de links jeg sender til dig på mail. Opstår der problemer sender du selvfølgelig blot en mail til mig på kontakt@dittehvid.dk

Kan jeg fortryde mit køb?

Da du får adgang til forløbet efter dit køb, kan du desværre ikke få pengene retur, hvis du fortryder. Men du har adgang til materialet til evig tid, og du kan derfor altid tage forløbet på et senere tidspunkt, hvis det passer bedre.

Kan jeg stille spørgsmål til Ditte under forløbet?

Ja selvfølgelig. Du skriver blot til mig på mail kontakt@dittehvid.dk. Hvis du er på +PLUS forløbet har du desuden 4 x personlige samtaler med mig. Disse samtaler skal blot bookes inden for 1 år.

Hvordan foregår samtalerne med Ditte hvis jeg vælger +PLUS forløbet? Hvad snakker vi om?

Jeg har skabt +PLUS forløbet, da det er min erfaring, at du får det bedste resultat ved at du sideløbende er i kontakt med mig. Her kan du nemlig få helt specifik og målrettet sparring på din unikke situation og vi kan tale fortrolig om det, som lige fylder hos dig. I +PLUS forløbet har du 4 samtaler inkluderet. En samtale varer 5 min. og foregår ved at vi ringer sammen over telefonen, at vi taler sammen via en sikker online platform med video eller at vi mødes i mit samtalelokale i mit private hjem i Herning. Du bestemmer selv hvornår du har brug for en snak og skal blot bruge samtalerne inden for 1 år.

Hvis det afskrækker dig en smule at skulle tale med mig, så tænk det blot som en støttende samtale, hvor vi lige får vendt hvordan det går hos dig og jeg kan give dig lidt ekstra gode råd til der hvor du er i din proces.

Det er altså fulstændig ufarligt og helt nede på jorden og sammen snakker vi om, hvilke situationer/emner der fylder hos dig og hvordan du bedst arbejder med dem eller kommer videre i din proces.

Samtalerne tager altid udgangspunkt i dig og jeg møder dig altid med en ikke-dømmende indstilling og sørger for, at vores samtale bliver rar og tryg for dig og at du vil sidde tilbage med et nyt perspektiv på din situation og konkrete ideer til, hvordan du bedst arbejder videre derfra.

Vi kan f.eks. tale om: hvordan du siger fra på en god måde over for andre, hvordan du bedre forstår dine følelser, hvordan du tager et valg du kredser om, hvordan du får bugt med din usikkerhed eller hvordan du får kommunikeret dine behov ud til andre.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har evig adgang til materialet. Dit log-in udløber ikke og materialet forsvinder ikke. Dvs. at du kan logge ind og ud som du synes, og vil du om 3 år tage forløbet igen og arbejde med øvelserne så logger du bare ind igen.

Hvornår starter forløbet?

Forløbet starter med det samme du tilmelder dig. Kontakt mig gerne på mail kontakt@dittehvid.dk for at høre, hvornår det er muligt for dig at starte og for at afdække om forløbet er det rette for dig.

Hvis du efter afklaringssamtalen gerne vil starte på forløbet, så vil du modtage et tilmeldingslink. Herefter modtager du et personlig log-in ind til kursusplatformen og så er du igang. Hver 3. dag modtager du nyt undervisningsmateriale, men du behøver ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt. Du lytter bare lige når det passer dig.

Kan jeg betale i rater?

Ja det kan du tro (også uden ekstra gebyrer).

Øvrige spørgsmål?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive til mig på kontakt@dittehvid.dk så vil jeg med glæde hjælpe dig.

BOOK EN UFORPLIGTENDE AFKLARINGSSAMTALE.
Lær Ditte bedre at kende

Online forløbet "Styrk kontakten til dig - og få et bedre selvværd" er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har flere års erfaring i at arbejde med, hvordan du får en styrket og mere nærværende kontakt til sig selv. Jeg arbejder passioneret med, hvordan du kommer til at stå stærkere i dig selv og hvordan du lærer at mærke dig selv bedre. For det er en afgørende nøgle til at få et liv og en hverdag, hvor glæden er det bærende element. Din kontakten til dig selv er også forbundet til dit selvværd. Når du arbejder på at styrke kontakten til dig selv, og lærer at rumme alt hvad du indeholder som menneske, med en kærlig accept, så vil det sprede sig som ringe i vandet og få selvværdet, modet og troen på dig selv vil vokse. Du vil derfor opleve, at når din kontakt til dig styrkes, så tvivler du mindre på dig selv og du hviler langt mere i dig selv.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe særligt piger og kvinder til at få en bedre kontakt til sig selv, blive mere selvkærlige og tage større ejerskab over at skabe det liv, som giver dem glæde og mening.

Styrk kontakten til dig – og få et bedre selvværd er spækket med forskningsbaseret viden bl.a. fra nyere kognitive og adfærdsterapeutiske retninger, som kognitiv adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler og præsenteres nede på jorden og på en ærlig men kærlig facon.

Jeg har selv gået vejen og har styrket min kontakt til sig selv, efter at jeg igennem hele min ungdom og starten af 20’erne har levet et liv med dårlig kontakt til mig selv, manglende nærvær og et alt for højt tempo – som kom til at koste mig den daglige glæde og resulterede i både stress, søvnproblemer og en følelse af, bare ikke at være helt glad i det liv jeg levede. Jeg har skabt forløbet til dig, så du kan få et liv, der er langt mere glædesfyldt, nærværende og selvkærligt.

Tidligere deltager, Mia:
"Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre."

“Forløbet har først og fremmest givet mig et indblik i hvor vigtigt det er at være glad og at have det godt. Det har fået mig til at tænke over mine værdier og hvem jeg er. Hvad der er vigtigt for mig og hvad der gør mig glad.
Forløbet og arbejdet med mig selv har givet mig en målsætning om at nå derhen hvor jeg fylder mit liv med alle de ting jeg er nået frem til igennem de forskellige øvelser og ikke mindst via alle mine tanker og refleksioner undervejs.

Det aller bedste ved forløbet har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre. Jeg er begyndt at reflektere over alle dele af mit liv og har fået inspiration og motivation til, hvad jeg skal arbejde videre med.

"Forløbet har givet mig motivation og inspiration til at leve et liv fyldt med de ting der giver mig noget og hjælp til at sortere dem fra der ikke gør. Jeg er virkelig begyndt at tænke over kontakten til mig selv, som jeg umiddelbart aldrig har haft.

Forløbet har gjort mig mere bevidst om vigtigheden i at være nærværende og givet mig et ønske om at øve mig i dette, fordi dette er en stor udfordring for mig.

Inden jeg tog med på forløbet var jeg i tvivl om, ”om jeg ville kunne finde ud af det”. Altså finde ud af at arbejde med mig selv og sætte ord på alle de forskellige ting. Men jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det og jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at arbejde med sig selv og opnå mit mål om at skabe en bedre kontakt til mig selv og et bedre selvværd.

Jeg vil anbefale alle at deltage i Styrk kontakten til dig – og få et bedre selvværd. Fordi uanset hvor god eller dårlig en kontakt man har til sig selv, så vil der altid være noget man kan bruge i forløbet til at få en bedre kontakt. Og jeg tror at det vil være sundt for alle at komme til at reflektere over alt det, som man bliver guidet igennem i øvelserne. Derfor er jeg overbevist om, at alle kan få noget godt ud af det.

Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Empatisk og rar at lytte tid. God til at formidle og til at give brugbare eksempler. Sparringen har jeg oplevet som god, meget brugbar og givende. Jeg synes at Ditte gør et rigtig godt og spændende stykke arbejde – og jeg har været super glad for det. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes forløb.”

Mia27 år

Er du klar til at give dig selv den største gave og styrke din kontakt til dig og dit selvværd?

Jeg vil gerne høre mere

BOOK EN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE. JEG GLÆDER MIG TIL AT SNAKKE MED DIG.