Styrk kontakten til dig via 7 simple trin

– og få modet til at leve på en nærværende, ærlig og selvkærlig måde

Har du mistet kontakten til dig selv? Føler du dig afskåret fra dig selv? Har du svært ved at mærke dig selv, mærke hvad du har brug for, hvad du har lyst til og hvad du vil?

Så kan det være et tegn på, at din kontakt til dig selv er svækket.

 

På dette forløb får du forståelsen for, hvorfor din kontakt til dig halter og du lærer præcis hvordan du på blot 4 uger skruer op for kontakten via de 7 trin i kontakt-metoden (også selvom du føler, at du aldrig har haft kontakten før).

JA TAK - TILMELD MIG MED DET SAMME

Lyder det her som dig?

Føler du, at du har mistet kontakten med dig selv, at den er røget lidt i svinget eller at du måske aldrig har været i kontakt med dig selv?

Har du nedprioriteret dig selv over en periode og trænger du til at finde tilbage til dig selv, så du kan få mere glæde, overskud og selvkærlighed ind i din hverdag?

Synes du det kan være svært at mærke dine behov, dine følelser, din krop eller hvad du vil gerne vil?

Længsel du efter at få modet og troen på, at du kan skabe et rigtig godt liv for dig, hvor du har god kontakt til dig selv og ved præcis hvem du er og hvad du ønsker dig af dit liv?

Vil du gerne stå stærkere i dig og blive bedre til at tage valg og sige til/fra på en måde, der respekterer og passer på DIG og dine egne grænser og behov - fremfor at please andre eller gøre det, "der lige ligger først for"?

Lader du dig ofte påvirke af andre menneskers meninger, energi, tanker og holdninger? Og vil du i stedet gerne stå stærkere i dig selv, mærke DIG selv tydeligere og lytte mere til dig slev?

Hvis du genkender det her, så er her en god nyhed.

 

Din kontakt til dig er nemlig som en muskel.

Og muskler kan trænes op igen (og jo, det er også muligt for dig, som lige nu ikke kan huske hvor den sidder eller hvordan du bruger den).

 

I denne workshop lærer jeg dig de 7 trin i kontakt-metoden, og viser dig præcis hvordan du får skruet op for kontakten til dig. Metoden og øvelserne er lettere at gå til, end du lige nu tror – derfor tør jeg også godt love dig, at du på under 10 min dagligt over 4 uger kan opnå en styrket kontakt til dig (uanset dit udgangspunkt).

HVAD STYRK KONTAKTEN TIL DIG VIL GIVE DIG

 • Redskaber til at finde ud af hvor din kontaktmuskel sidder, hvordan du får den aktiveret og hvordan du træner den stærk.
 • Kontakt til dit MIG. Dit mig ved hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad dine grænser og hvad din egen stemme har at sige. Lær at sortere andres meninger, forventninger, krav, ideer om hvad “du burde” FRA og i stedet lytte til dit MIG.
 • Klarhed over hvad der er vigtigt for dig, hvad dine værdier er og hvordan du bruger disse som en GPS til at skabe en hverdag der er i tråd med DIG. 
 • Styrke til at stå mere ved dig selv, hvile i den du er og mod til at lytte mere til dig selv. Du vil få mere ro i bare at være dig. 
 • En fornyet kontakt til “din indre telefon” – som gør, at du kan du mærke dig selv, mærke din krop og dine følelser (og komme ud af hovedet). 
 • Svar på, hvad der gør dig glad, hvad der dræner dig og du vil lære, hvordan du nemt skruer på dine egne lykke-knapper.
 • Mere afklaring i forhold til hvad du egentligt ønsker af dit liv og hvad du drømmer om. Det betyder, at du kan begynde at skabe et liv der er 100 % i tråd med dig og er et ægte og ærligt udtryk for dig og den du er. 
 • Langt mere nærvær i din hverdag – både i dine relationer men især i forholdet til dig selv.  
JEG ER KLAR TIL BEDRE KONTAKT - LAD MIG KOMME IGANG NU

"Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv."

“Jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til - men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod mine egne værdier og det jeg har brug for/lyst til.

Det har været en stor fordel at jeg har fået redskaber til at lave små nærhedspraksisser for mig selv hver dag, hvor jeg lige får kontakt til kroppen igen, og mærker mig selv. Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig” - og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse - men også hvor “let” det er at blive opmærksom på, at jeg skal begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg er undervejs også blevet mere opmærksom på, hvad der gør mig glad og hvilke ting i mit liv jeg med fordel kan sige farvel til, da det dræner mig. Under forløbet har det været en kæmpe gave, at Ditte er der til at svare personligt på ens spørgsmål og give sparring. Det giver klart det bedste afsæt for at arbejde med sig selv.

Jeg vil anbefale alle at deltage på "Styrk kontakten til dig". Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har været en virkelig god oplevelse, at blive mere opmærksom på mig selv.”

Stine29 år

"Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv."

“Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.”

Mette41 år

"Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre."

“Forløbet har fået mig til at tænke over mine værdier og hvem jeg er. Hvad der er vigtigt for mig og hvad der gør mig glad. Jeg er begyndt at reflektere over alle dele af mit liv og har fået inspiration og motivation til, hvad jeg skal arbejde videre med.

Inden jeg tog med på forløbet var jeg i tvivl om, om jeg ville "kunne finde ud af det” - altså at arbejde med mig selv på den måde. Jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det og jeg vil anbefale alle at deltage i Styrk kontakten til dig, uanset hvor god eller dårlig kontakt man har til sig selv.

Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Empatisk og rar at lytte tid. God til at formidle og til at give brugbare eksempler. Sparringen har jeg oplevet som god og meget brugbar. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes forløb - og jeg har været super glad for det.”

Mia26 år

"Styrk kontakten" er til dig der

 • Kan mærke, at kontakten er røget i svinget, at du har glemt dig selv eller du faktisk aldrig føler, at kontakten har været der – men nu har du lyst til at få svar på, hvordan du får styrket kontakten og tændt for forbindelsen til dig.
 • Er træt af, at det er svært at mærke og sætte ord på hvad du har brug for, hvad du har lyst til og hvordan du skal designe et liv der matcher den du er.
 • Vil være bedre til at lytte til din egen stemme og din egen mening (og turde stå mere ved dig selv).
Hej! Lad os lige hilse på hinanden 🙂
Det er nemlig mig, psykolog Ditte Hvid, der står bag online forløbet "Styrk kontakten til dig via 7 simple trin"

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe særligt piger og kvinder til at få en bedre kontakt til sig selv, mærke sig selv mere og blive mere selvkærlige. For det er en afgørende nøgle til at få en hverdag, hvor du har det godt.

Styrk kontakten til dig bygger på et stærkt psykologisk fundament. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler. Som underviser har jeg selv “walked the talk”, og været igennem processen med at genfinde kontakten til mig selv. Det ser jeg som afgørende for at kunne tage dig i hånden og guide dig igennem de virkningsfulde redskaber.

Jeg har skabt forløbet med et ønske om, at det skal være let at gå til for dig – og at du skal opleve det som simpelt, overskueligt og muligt at styrke din kontakt. Derfor får du de 7 trin serveret en bid ad gangen, så vi bygger på skridt for skridt. Og jeg tager dig i hånden hele vejen.

Forløbet bygger på psykologisk teori inden for en blanding af forskellige grene, som eksempelvis kognitiv adfærdsterapi, mindfulness, narrativ terapi og Accept-and-commitment-therapy (ACT).

Du får styrket din kontakt via disse 7 trin

I denne video fortæller Ditte dig om Styrk kontakten til dig via 7 simple trin

Hvad er din investering i at få skruet godt op for din kontakt til dig?

DU FÅR

 • Online forløbet “Styrk kontakten til dig” med de 7 trin til en stærkere kontakt over 4 uger. (Værdi 1.750 kr.)
 • Arbejdsark med konkrete øvelser, som sikrer, at du får succes med at implementere redskaberne i din egen hverdag.
 • Direkte hotline til Ditte under forløbet: mulighed for at få besvaret dine spørgsmål undervejs. (Værdi 1.000 kr.)

DIN INVESTERING ER BLOT 1.495 KR. 

Det svarer nogenlunde til 4 måneders abonnement i et fitness center (som altså aldrig kan give dig den styrkede kontakt-muskel, som du har brug for, for at kunne mærke dig selv og finde ind til den ægte glæde i dig).

Beløbet kan du betale i 1-3 månedlige rater uden ekstra gebyrer.

JEG ER SÅ KLAR TIL EN STÆRKERE KONTAKT - TILMELD MIG NU

Men vent, du får mere.. Når du investerer i forløbet får du nemlig med det samme adgang til 3 bonusser til en værdi af 600 kr,-

Bonus #1

Skru op for hverdagslykken – et 360 graders tjek af dit liv. Denne bonus gør dig skarp på, hvad gør dig glad, hvad der nærer dig og hvad der giver dig energi i dit liv. Du bliver også bevidst om hvad der dræner dig, og får støtte til at skrue på knapperne, så du skruer op for hverdagsglæden og får minimeret alt det, som stjæler dit overskud. Bonussen består af en lydfil og et arbejdsark.
Værdi: 200 kr,-

Bonus #2

Du får guiden: "6 måder at lette din beslutningsproces og tage valg ud fra hvad du vil". I guiden lærer du, hvordan du bliver mere sikker på dine valg, hvordan du mærker hvad du egentligt vil og hvordan du kan stole på, at det du mærker, er det rigtige. Du lærer også hvordan du kan hvile mere i dine valg og mindske tvivl og usikkerhed. Guiden består af en lydfil og et arbejdsark.
Værdi: 200 kr,-

Bonus #3

Guidede meditationer der hjælper dig til at opnå mere nærvær med dig selv i din hverdag. Du får mini-meditationen "pusterummet" til hverdagsbrug - meditationen er indtalt af Ditte Hvid og hjælper dig til, at styrke din kontakt til dig selv.
Du får også en guidet meditation til bedre kropskontakt og mere nærvær - indtalt af psykolog Camilla Holmgaard, som er en af danmarks førende eksperter inden for mindfulness og nærvær.
Værdi: 200 kr,-

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse kunder. Og derfor vil jeg også være ked af at sælge noget til dig, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Er du, når du har lyttet til al materialet og lavet øvelserne, mod forventning ikke tilfreds, giver jeg dig naturligvis dine penge retur (gælder i op til 4 uger efter dit køb).

Oftest stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et online forløb?

Efter dit køb får du med det samme et log in til online portalen hvor du finder undervisningsmateriale. Henover de næste 4 uger  lander de 7 redskaber i din indbakke (dvs. at du får et nyt redskab tilsendt hver 4. dag). Hvert redskab består af et oplæg fra mig og en øvelse som du skal lave. Her får du en arbejdsbog der hjælper dig. Du modtager en mail når et nyt redskab er tilgængeligt inde på kursusplatformen, og du logger bare ind og lytter til det når det passer dig. Du skal altså ikke side klar på et bestemt tidspunkt, da al materiale bliver liggende til evig eje. Du kan altså gennemgå det i dit eget tempo og behøver ikke at gå igennem materialet på 4 uger. Det er et fleksibelt forløb, fordi jeg ved, at det kan være svært at skulle sidde klar på et bestemt tidspunkt i en travl hverdag. Med dette online forløb kan du lytte mens du ordner vasketøj, kører i bilen eller går en tur. Og du kan altid logge ind og lytte til oplæggene igen.

Kan jeg stille spørgsmål til Ditte under forløbet?

Ja du er velkommen til at skrive til mig på mail: kontakt@dittehvid.dk og få svar på dine spørgsmål undervejs. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig så godt jeg kan – så tøv ikke med at skrive.

Du kan også vælge at supplere dit forløb med individuelle samtaler undervejs, hvilket kan give dig rigtig gode resultater.  Samtalerne er helt nede på jorden og jeg skaber et trygt rum, hvor vi sammen udforsker det, der fylder for dig. Ønsker du at supplere forløbet med samtaler skal du blot kontakte mig efter din tilmelding og aftale nærmere. Jeg tilbyder klippekort med rabat ved køb af flere samtaler. Se evt. mere på min hjemmeside under “samtaler”.

Samtalerne kan afholdes over telefonen, online med video eller i Dittes samtalerum i Hammerum ved Herning.

Hvornår starter forløbet?

Forløbet starter med det samme du tilmelder dig. Kort efter din tilmelding modtager du det første redskab, der styrker din kontakt. De øvrige 6 trin til en stærkere kontakt får du over de næste 4 uger i et tempo, hvor der er plads til en travl hverdag.

Du har desuden forløbet og materialet til evig eje. Det betyder også, at du kan lytte til det når du har tid og det passer ind i din hverdag. Du behøver altså ikke at gennemføre forløbet på 4 uger. Du kan tage det præcist i dit eget tempo.

Øvrige spørgsmål?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive til mig på kontakt@dittehvid.dk så vil jeg med glæde hjælpe dig.

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå til? Så overvej det her:

 • Hvad ville det mon betyde for dig, hvis du kunne få mere glæde og overskud i hverdagen fordi du nu er i kontakt med dig: og dermed kan handle på dine behov, tage gode valg for dig og lytte mere til dig selv?
 • At styrke din kontakt til dig er i virkeligheden den største gave du kan give dig selv: for den vigtigste relation du nogensinde kommer til at have er jo din relation til dig selv
JEG ER KLAR - SEND MIG VIDERE TIL TILMELDING, TAK