Skip to main content

Udtalelser

… Og søde anmeldelser fra tidligere kunder hos Ditte.

Christina, deltager på Selvsikker Kerne

“Den største forandring som Selvsikker kerne forløbet har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved.

Den indre stemme som var meget styrende for mit liv, har jeg taget styring over ligeså stille.

Selvsikker kerne, gav mig MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte. Jeg gik fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i jagten mod min drøm, som er at være selvstændig. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige at jeg er GOD NOK.

Det mest fantastiske ved forløbet har været både samtalerne og alle de gode lydfiler som man får evig adgang til. 

Før jeg tog med på Selvsikker Kerne var jeg udfordret på energien til mig selv. Jeg tog kontakt til Ditte, fordi jeg gerne ville have bedre styr på min indre stemme, hvor jeg var alt alt for hård ved mig selv. Og jeg satte urimelig krav til mig selv, f.eks. hvordan skal du se ud, er du sikker på det er godt nok osv. Jeg tænkte alt for meget på, hvad andre synes om mig, og brugte energi på små bagateller.

Efter forløbet er min situation helt anderledes.

Jeg er glad ind i maven, mere afslappet, siger langt mere pyt og tænker ikke over hvad andre siger om mig. Jeg er nu ligeglad med hvad andre tænker.

Forløbet har også været med til, at jeg går efter og opfylde mine drømme. Og jeg viser mine børn, at det er vigtig at drømme, og at man er god nok som man er.

Inden jeg investerede i Selvsikker Kerne var jeg faktisk i tvivl. Havde jeg brug for sådan et forløb? Kunne give mig det jeg havde brug for og de redskaber som jeg manglede? Og var det egentlig pengene værd?

Og nu er jeg ikke i tvivl: DET ER HELT SIKKERT DET VÆRD!

Forløbet hos Ditte har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden. Det har gjort at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde opnået det, hvis jeg ikke selv havde investeret i dette forløb!

At deltage på Selvsikker Kerne ville jeg anbefale til dem, der arbejder på, at tro mere på sig selv. Forløbet har rykket hele vores familie, vores sammenhold og vores tro på, at vi alle er gode nok.”

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Trine, Human Design læsning

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. 

Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det. Så de ting jeg har troet var nogle forkerte reaktionsmønstre, er en helt essentiel del af mig og det er okay.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende.

Ditte er utrolig god til at formidle, så jeg også tager det helt ind. Hendes stemme og ord var klare og tydelige – og er stadig med mig igennem dagen. Jeg er taknemmelig for at jeg valgte at investere i mit human design igennem Ditte.

Læs mere om Human Design her

Karen Løvig Boll, pædagogisk leder, Hammerum Efterskole
Ditte ramte lige præcis nerven i de udfordringer, vores elever står midt i. De havde meget nemt ved at genkende sig selv i hendes beskrivelser.
Hun talte til dem i øjenhøjde men formåede samtidigt at omsætte væsentlig teori og indsigt til noget, de kunne forholde sig til.
Eleverne var meget begejstrede og italesatte, at foredraget var meget relevant og brugbart. Derudover nævnte flere, at de havde lyst til høre mere.
Varme anbefalinger herfra.
Anmeldelse af foredrag: “Styr på tankerne”
Workshop om eksamensangst på Hammerum Efterskole
Jeg har fået en masse nye redskaber til at mindske min eksamenangst og jeg ved nu hvad jeg skal gøre, for ikke at være så nervøs
Jeg hviler mere i mig selv og føler mig 100 % mere sikker på, at min eksamen nok skal gå OK
Gode snakke – gode redskaber, gode øvelser – Jeg har fået tips og tricks til at holde styr på min angst
– Elever på Hammerum Efterskole

Kathrine, deltager på Selvsikker Kerne

Selvsikker Kerne har for mig været en selvkærlig gave. Jeg mærker endnu bedre efter hvad jeg selv vil, tror mere på mig selv og er blevet bedre til at være ligeglad med hvad andre tænker. 

En fordel ved Selvsikker Kerne er, at mine gamle tankemønstre bliver udfordret, med nye vinkler og måder at se tingene og mig selv på. Det er i virkeligheden dét, der fører til udvikling.

Selvsikker Kerne har på mange områder skabt en positiv forandring for mig. 

Forløbet har hjulpet mig til at blive mere selvkærlig. Og jeg handler nu mere på de ting der ikke fungerer og tager ansvar for hvad jeg har brug for, i stedet for at lade stå til.

Og når jeg har dårlige tanker, som får lidt for meget magt, så ved jeg nu hvad jeg skal gøre for ikke at lade dem styre mit humør.

At deltage på Selvsikker Kerne inden jeg skulle starte som selvstændig var en stor fordel for mig.

Det har hjulpet mig i forhold til at hvile mere i troen på, at de valg jeg træffer er de rigtige for mig. Når jeg møder tvivl eller der bliver vækket en usikkerhed i mig, så er jeg nu meget bedre til at tage hånd om tankerne og følelserne og parkere det igen.

Efter forløbet føler jeg mig mere tro mod mig selv og det har hjulpet mig med at mærke ind i holde fast i, hvad der er rigtigt for MIG.

Efter Selvsikker Kerne mærker jeg tydeligt en forskel på, at jeg er mindre usikker når andre spørger hvad jeg laver. Før var jeg en kæmpe undskyldning for mig selv og fortalte først til allersidst i min “salgstale”, at jeg skulle være kunstner stille og forsagt. Jeg krøller ikke tæer mere, når folk spørger, og nu tænker min hjerne inden jeg svarer: ”Sig hvad du laver, sig det med stolthed og stå ved dit valg, det er ligeså rigtigt som alle andres.”

Det er  et kæmpe skridt for mig. For det er et skridt i retningen af et selvværd og en følelse af at jeg er god nok.

Det passer mig godt, at man selv styrer, hvornår det passer en at arbejde med en ny bid af forløbet

Det at arbejde med sig selv, er ikke nemt selv at facilitere. Men med Dittes rolig og behagelige stemme bliver man ført igennem det ene brugbare oplæg efter det andet, og man får noget helt konkret at arbejde med. Lektionerne er gode, lette at forstå, nede på jorden og meget brugbare. 

Inden forløbet var jeg nervøs for, om jeg ville komme til at ”spilde” mine penge og jeg var bekymret for, om jeg med sikkerhed kunne få noget ud af det. Jeg var også lidt nervøs for min egen ”rygrad”. Om jeg kunne komme igennem forløbet, eller om jeg ville give op undervejs og derved have spildt pengene.

Og her bagefter ved jeg hvad jeg fik og mine bekymringer er væk. Og de penge man bruger på at arbejde med sig selv er sjældent spildte.

Jeg vil i dag anbefale Selvsikker Kerne til andre der mangler troen på sig selv og at de er gode nok – unge som gamle.” 

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Mia, deltager på “Lær at mærke dig selv bedre i 4 enkle trin”

Kurset hjalp mig til at få reflekteret over vigtige dele af mit liv. Og jeg har fået inspiration og motivation til, hvad jeg skal arbejde videre med.

Inden jeg investerede i en plads i redskaberne til bedre kontakt var jeg i tvivl om, om jeg ville “kunne finde ud af det”.

Altså at arbejde med mig selv på den måde. Jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det. Jeg vil anbefale alle at deltage, uanset hvor god eller dårlig kontakt man har til sig selv.

Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Hun er empatisk og rar at lytte til.

Ditte er rigtig god til at formidle giver brugbare eksempler. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af redskaberne.

Læs mere om onlinekurset “Lær at mærke dig selv bedre i 4 enkle trin” her

Alice, deltager på Styrk din tro på dig selv

“Jeg har prøvet en del online kurser, og jeg må indrømme, at ingen har ramt mig så dybt, som det her har gjort. Den største forandring som kurset har givet mig er at jeg nu tør gå vejen. Jeg har fået stor indsigt i, hvad det er jeg bøvler med og jeg har fået redskaber til at komme over de bump jeg møder. 

Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget det har rykket mine tanker fra “det kan jeg ikke” til “lad os prøve og så ser vi hvad der sker”. Eller lige frem “jeg kan godt”- tanker. Jeg er så imponeret. 

Det bedste ved kurset er at jeg har fået kigget på det gode og knap så gode (tanker og følelser), så jeg nu ved hvad jeg har at arbejde med. Det har givet mig en seriøs styrke her bagefter. 

Det har været meget givende at få øjnene op for, hvad jeg egentlig går og holder tilbage, når jeg ikke tror nok på mig selv. Og modsat har det givet bevidsthed om hvad jeg drømmer om. Det har givet en del ro i mit system.

Redskabet der handler om at krydse broen har været virkelig fed, for når noget nu bliver lidt træls eller svært så tænker jeg på broen, og så er det pludselig slet ikke så uoverskueligt. 

Det har virkelig fået mig til at åbne op ind til kernen i mig. Og Dittes rolige stemme forklarer så godt i kurset, hvad du skal gøre. 

En stor fordel ved kurset er at jeg nu efterfølgende føler stor taknemmelighed over hvad jeg indeholder af gode ting. Og den ro jeg havde i kroppen bagefter har jeg ikke haft længe.

Inden jeg tog med på kurset var jeg bekymret for, om det ville være endnu et quick fix, som jeg ikke får noget ud af. Her bagefter tænker jeg: “waw, den ramte mig lige, hvor jeg havde brug for at blive hanket op og finde min tro igen.” 

Det er virkelig et lærerigt forløb. Jeg er imponeret og målløs over, at det ramte mig så dybt og at det har ændret nogle af mine problemstillinger allerede.

Jeg vil anbefale kurset til andre med lavt selvværd, og kvinder der kører for meget i hamsterhjulet, men ikke kan få udtrykt hvad de egentlig ønsker.“

Læs mere om onlinekurset “Styrk din tro på dig selv” her. 

Mette, deltager på Selvikker Kerne

Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd og mindre usikkerhed, som jeg aldrig har været så langt med før. Og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd. Og at det jo derfor er muligt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv. Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert.

Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag. Og for første gang har jeg fået troen på, at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd, og det at jeg har så svært ved at mærke mig selv. 

Jeg vil helt klart anbefale forløbet hus Ditte til andre, der ønsker at slippe usikkerhed og føle sig mere selvsikker. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Inge, 41 år, Human Design læsning

Jeg har altid følt mig lidt anderledes. Du fik sat alt det på plads, som jeg altid har undret mig over. 

Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening.

Jeg har fået større indsigt i mig selv som person. Og jeg er blevet bevidst om at jeg skal omfavne min følsomhed, min skiftende energi og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den.

Det allerbedste ved at få min læsning har været at få en forståelse for at tingene giver mening! Det har sat mine erfaringer og oplevelser ind i en større sammenhæng, som har givet et godt overblik over styrker og svagheder (og forvaltningen af disse), samt de positive ting der er kommet til mig i livet.

Jeg vidste intet om Human Design, men havde instinktivt en fornemmelse af, at jeg burde prøve det… men fordi jeg intet vidste om det var jeg lidt usikker på, om det var noget jeg ville bruge penge på (er så glad for at jeg gjorde det!).

At få en læsning hos Ditte at sit Human Design vil jeg anbefale til alle der har lyst til at blive klogere på sig selv og til at forstå hvorfor man er til stede i verden på den måde man er.

For mig har læsningen givet en mere direkte og ærlig adgang til mig selv end noget andet jeg ellers har prøvet.

Jeg har altid følt mig anderledes pga min stærke intuition, mine periodiske huleboer-tendenser og mit behov for at træffe beslutninger ud fra min mavefornemmelse. Nu har jeg fået sat ord på, at det kan være en gave for mig, hvis jeg bruger det rigtigt.

Jeg er helt væltet bagover (på den gode måde), og jeg sad nærmest med gåsehud efter at have lyttet til læsningen. Ditte ramte fuldstændig plet i ALT hvad du sagde. Tusind tak for læsningen.

Læs mere om Human Design her

Maj, 28 år, onlinekursus “Styrk din tro på dig selv”

“Jeg har haft svært ved at tro på mig selv i mine relationer. Jeg har følt mig værdiløs. Kurset har hjulpet mig og det bedste er at jeg kan gøre det uden at skulle dele mine tanker og følelser med andre end mig selv.

Styrk din tro på dig selv har været en øjenåbner for, hvordan jeg behandler mig selv. Og det har fået mig til at indse, at jeg skal få ændret mine tanker til noget positiv, da de bremser mig rigtig meget i mit liv. Jeg skal huske mig selv på at ikke være så hård mod mig selv. Det er en indre krig, som skal bekæmpes. 

Jeg har en tendens til ikke at give mig selv lov til at tænke gode og positive scenarier om mig selv. Det bedste har været at få hjælp til at forestille sig, hvordan tingene egentlig kunne se ud, hvis jeg virkelig begynder at tro på mig selv. 

En styrke er også, at jeg igennem hele kurset kan se den anvendte tilgangsmetode. Og det kan jeg tage med mig fremover i mit videre arbejde med at tro mere på mig selv. Det er selvfølgelig en længere rejse, at arbejde med at styrke sin tro på dig selv – men nu har jeg fået trinene og redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd. Og jeg har indset, at jeg bliver nødt til at gøre noget aktivt, hvis der skal ske ændringer, og jeg skal tro mere på mig selv.

Det hjulpet mig meget, at skulle sætte ord på en masse tanker og følelser. For jeg er en type, som har svært ved at sætte ord på disse ting, og det er noget jeg sjældent. gør 

Inden kurset var jeg faktisk bekymret for selve det, at skulle ‘face’ mine problemer (som jeg normalt forsøger at skubbe væk). Og ja, det var undervejs lidt hårdt at skrive nogle ting ned, men det var også en god øvelse. Det var bedre end at tænke dem. Det har lettet nogle ting i mig og lettet min tænkning.

Kurset har hjulpet mig i at være ærlig og åben omkring, hvordan jeg rent faktisk har det. Og det har hjulpet mig til at finde mere ind til årsagen til, hvorfor jeg har det sådan. 

Jeg vil anbefale kurset til de mennesker, som har det svært med at tale med nogen om deres problemer. Hvis man er en type, som ikke snakker meget med andre omkring sine tanker og/eller følelser, er kurset oplagt mulighed for at lette sine tanker og rent faktisk få redskaber til at arbejde videre med.

Det er altså en stor fordel at kurset foregår online og som envejskommunikation. Ditte guider dig så fint, og så sidder du alene og arbejder med øvelserne uden at skulle fortælle en anden person (eller en psykolog) om dine tanker og følelser. Jeg tror faktisk ikke, at jeg vil kunne være så ærlig og åben, hvis jeg sad overfor Ditte og skulle arbejde med dette emne.

Læs mere om onlinekurset: “Styrk din tro på dig selv” her

Line, deltager på Selvsikker Kerne

Selvsikker kerne er et virkelig godt, brugbart, relevant og konkret forløb. Alle lydfiler og øvelser er spot on nødvendige at arbejde med, når man ønsker at stå stærkere i sig selv og mindske sin usikkerhed.

Det er et forløb der går dybt, men på en måde, hvor alle kan være med. Det er rigtig godt, at det er så dejlig nemt, overskueligt og lige til at gå til.

Da jeg startede på Selvsikker Kerne åbnede det mine øjne for, hvor selvkritisk jeg faktisk har været. Og jeg opdagede, hvad jeg faktisk er bange for, sådan inderst inde. Jeg har set nogle af mine ”mørke” sider omkring mig selv i øjnene på en helt anden måde. Ting som jeg tidligere har “flygtet fra” har jeg fået taget kærligt hånd om.

Human Design læsningen gav mig stor indsigt. Og en bekræftelse på nogle tanker og følelser, jeg selv har haft tænkt om mig selv. 

Human Design har givet mig større kendskab til mig, så jeg bedre kan bruge mine evner og styrker. Og det er et redskab, der hjælper mig til at se, hvor jeg skal være opmærksom på, at passe på mig selv. Det er ret fantastisk 🙂

Alt på Selvsikker Kerne er bare virkelig godt og virkelig gennemført. Jeg har virkelig haft en følelse af, at der blev taget hånd om mig. Ditte er så fyldt med kærlighed og forløbet hun har skabt hjælper mig virkelig til at omfavne mig indre usikkerhed.

Allerede på modul 1, kunne jeg mærke, hvad forløbet ville komme til at give mig – selvsikkerhed og tryghed i at være mig. Og jeg synes sgu egentlig selv, jeg er ret dejlig, når jeg lige mærker efter. 😍  For mig har det været en gave at være med.

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Maja, Human Design læsning

Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design hos Ditte.

Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.

Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.

Læs mere om Human Design her

Christine, Human Design læsning

Den største forandring Human Design har givet mig, er følelsen af at være accepteret og forstået på et helt andet plan. Det er som om, at der er nogle brikker inde i mig som er faldet mere på plads. Min læsning hjalp mig til bedre at forstå hvem og hvordan jeg er i verden.

Det allerbedste ved læsningen er, at jeg føler at jeg har fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske. En indsigt i mine styrker og udfordringer, og et skub i en retning af at gøre mere af det jeg elsker, og følge min intuition.

Jeg har altid bebrejdet mig selv for at være stille. Men efter læsningen føler jeg mig set som den jeg er, og tør nu hvile mere mig selv.

Nogle af de fordele som læsningen har givet mig er en større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Human Design har dannet grobund for at se mit liv i et andet lys – hvor jeg er okay præcis som jeg er. En større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Jeg føler mig mere selvsikker og bebrejder mig selv mindre (fx for at være stille) – fordi jeg nu ved at det er sådan jeg er “skruet sammen” – og det er helt okay.

At få lavet en personlig læsning vil jeg anbefale til alle som ønsker at opnå en større forståelse af sig selv. Det har været rørende og så givende at få en læsning hos Ditte.” 

Læs mere om Human Design her

Anne, deltager på Styrk din tro på dig selv

“Den største forandring kurset har givet mig er at det har gjort mig i stand til at få sat ord på, hvad der blokerer mig i at tro mere på mig selv. Det lyder måske ikke af noget særligt, men for mig har det været stort. 

En stor fordel ved “Styrk din tro på dig selv” er, at det giver dig en simpel tilgang til at gå igang med at arbejde med dig selv. 

Før kurset var jeg udfordret på min tro på mig selv på den måde at jeg havde for mange tanker, men fik sat for lidt handling bag. Modulerne på kurset gjorde en kæmpe forskel på den front fordi det hjalp mig at få skrevet tingene ned. 

Arbejdsbogen er rigtig god, fordi den hjælper dig til at skabe struktur over de mange tanker. Jeg oplevede det som givende at få skrevet tankerne ned (gode som dårlige) – fordi der dermed bliver kortere vej til handling. 

Det føltes på en måde som at have fået en drejebog så at sige. Og det har skabt en forandring at jeg har fået struktureret min tilgang til at blive nysgerrig på mig selv. 

Inden kurset var jeg bekymret for om det var meget ‘snak’ og ikke så meget handling (altså øvelser mm. som jeg skulle arbejde med.)

Men jeg oplevede at modulernes længde var meget passende. Min bekymring blev altså ikke indfriet da jeg oplevede at min skriveproces og arbejdet med øvelserne fylde meget (på den gode måde).”

Læs mere om onlinekurset “Styrk din tro på dig selv” her

Birgitte, Human Design læsning

Min Human Design læsning, som Ditte har indtalt til mig, har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt. Jeg har fået en større forståelse for at strukturere mit arbejde, så jeg har større overskud i hverdagen.

Jeg er blevet meget mere bevidst om mine potentialer, og om hvordan de kan kombineres på andre måder.

Mens jeg hørte readingen, tænkte jeg adskillige gange, det giver så meget mening.”

Læs mere om Human Design her

Stine, deltager på Selvsikker Kerne

Jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra. Særligt når jeg føler, at jeg handler imod det, jeg har brug for/lyst til.

Det har været en stor fordel, at jeg har fået redskaber til at lave små nærhedspraksisser for mig selv hver dag. Her får jeg lige kontakt til kroppen igen, og mærker mig selv.

Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig”. Og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse. Men også at det var “let” at begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv. Og min kontakt til mig selv er blevet stærkere. 

Jeg vil anbefale andre, der føler at kontakten måske er røget lidt i svinget, at tage onlinekurset hos Ditte. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv.

Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har været en virkelig god oplevelse, at blive mere opmærksom på mig selv.

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Anne Pernille Fischer, Human Design

“Det var da en motivationsbooster af de store. Jeg har gået og udskudt nogle ting i laaaang tid, men alt det du fortalte om, at jeg skal sige min sandhed højt, inspirere osv, var lige den energi og det boost, jeg havde brug for for ikke at sætte det på standby mere 🙂 Det hjælper mig til at holde mig selv fra at “fylde for meget” med det, jeg har på hjerte som businessmentor. Det skal ud i verden og inspirere og gøre nytte.
Der var så mange gode ting i det. Noget var bekræftelse af det, jeg ved om mig selv, men også mange fine nye ting, som føltes lidt som at få et kærlighedsbad af gode budskaber og skulderklap.
Den største forandring som Human Design læsningen har givet mig er indsigten i, at jeg faktisk producerer bedst, og er skarpest, når deadline nærmer sig på det, jeg skal lave. Jeg kan tydeligt se det, men har altid ønsket, at jeg kunne være mere på forkant. Det giver ro indeni, at det er sådan jeg arbejder bedst.

TAK for den fine læsning Ditte. Jeg vil anbefale Human Design til andre der har brug for at få kastet lys på deres styrker og få en ny vinkel på, hvordan de er, når de er bedst.

Inden jeg bestilte min læsning var jeg i tvivl om, det ville ramme mig og give mig noget nyt. Men det har virkelig været et skønt skulderklap at give sig selv og meget indsigtfuldt at få læst mit design.

Læs mere om Human Design her

Karen, Human Design læsning

Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er, at jeg nu tror på, at jeg virkelig kan ændre noget i min situation, så jeg får det bedre. At jeg kan arbejde hen imod at leve efter mit design, og derved være mere tro mod mig selv.
At få læst mit design har hjulpet mig til at jeg begynder at tro mere på mig selv. Jeg begynder at lytte til de signaler, som min krop sender mig. Og jeg får lyst til at lyse og være mig selv.

Inden jeg besluttede at investere i en læsning var jeg bekymret for at give penge ud på noget, som jeg ville fortryde. Og det har vist sig at være en helt unødvendig bekymring.

Jeg var lidt skeptisk overfor det, fordi jeg egentlig ikke helt tror på det alternative, men efter jeg fik en smagsprøve på mit design hos Ditte, blev jeg meget nysgerrig, fordi det passede så godt på mig. Der var dele, som jeg ikke synes passede, det faldt dog på plads i den komplette læsning. Nu er jeg blevet lidt bidt af det.

Ditte er så god til at formidle ens design på en kærlig og opmuntrende måde, så man virkelig kan mærke hendes gejst for at hjælpe andre mennesker, og for at gøre en forskel gennem bl.a. Human Design. Den energi smitter, hvilket er virkelig dejligt.

Læs mere om Human Design her

Karen, onlinekursus: 14 selvkærlige dage

Forløbet har gjort en forskel for mig og min selvkærlighed ved, at jeg er blevet opmærksom på, hvor jeg skulle sætte ind for at få det bedre.

Det har virkelig fået mig til at tænke over mange aspekter af mit liv. Jeg var ikke særlig selvkærligt før, men det har virkelig ændret sig pga. dette forløb.

Det allerbedste ved forløbet er, at det er små lydfiler og opgaver, som er til at overskue, så jeg får det prioriteret.

3 fordele som det selvkærlige forløbet har givet mig:

  1. Jeg er blevet mere opmærksom på mine behov og hvordan de opfyldes.
  2. Jeg er blevet mere støttende over for mig selv.
  3. Det gar givet mig en tro på, at jeg er god nok.

Man kunne virkelig mærke den omsorg og professionalisme Ditte har gennem lydfilerne, hvilket gjorde det til et virkelig behageligt forløb.

Læs mere om onlinekurset: “14 selvkærlige dage” her

Sascha, 25 år, onlinekursus: “Styrk din tro på dig selv”

“Jeg har virkelig fået nogle gode redskaber, som jeg er så glad for at jeg kan tage med mig videre. Jeg har rykket mig meget, og er klar til at fortsætte min udviklingsrejse.

Det som skabte den største forandring for mig var at blive bevidst om hvorfor jeg har brug for at tro mere på mig selv, i hvilke situationer det mangles og hvad jeg ønsker at arbejde henimod. At få defineret disse ting er noget jeg virkelig har mangler for at komme videre i min proces. 

Tre fordele som kurset har givet mig er, at 1) jeg er mere nærværende når jeg er sammen med andre. 2) jeg har mere overskud i hverdagen. 3) det hjælper mig at vide, hvordan jeg vender mine negative tanker til mere positive tanker. 

Jeg har altid haft svært ved at tro på mig selv, og gå efter min egen mavefornemmelse. Nogle gange er det svært at sætte ord på hvordan man har det, og det er lidt en ond cirkel man ikke kan se sig selv ud af. 

Dittes kursus har hjulpet mig, idet det kommer hele vejen rundt og har givet mig forskellige redskaber, som hjælper mig med at reflektere over mig selv og sætte ord på det, jeg ikke havde tænkt på selv. 

Jeg vil anbefale kurset til alle der har svært ved at tro på sig selv, eller hvis man har brug for en kærlig hånd til at komme ind på rette spor. Du føler dig tryg under hele kurset og du kan hurtigt mærke at du rykker dig ved at bruge redskaberne. 

Inden jeg tog på kurset var jeg lidt skeptisk om jeg ville få noget ud af det, fordi det er online. Og sådan vil andre nok også have det. 

Men nu hvor jeg har været på kurset, så tænker jeg slet ikke sådan mere. Kurset er så velbeskrevet, og selvom man jo ikke sidder overfor Ditte, så føler man at hun holder en i hånden hele vejen.

Læs mere om onlinekurset: “Styrk din tro på dig selv”

Jakob, onlinekursus: 14 selvkærlige dage

Det har været fantastisk med tid til selvkærlig fordybelse. Alle speaks var rigtig gode. Jeg har været særlig glad for speaket om de nærende grænser som jeg konkret øver mig på. Tusind tak for det, Ditte.

Jeg er blevet mere bevidst om det vigtige ved at jeg er kærlig ved mig selv ❤ Og på den måde have det godt med mig selv. Det spreder kærlighed som ringe i vandet.” 

Læs mere om onlinekurset: “14 selvkærlige dage” her

Anne, onlinekursus: 14 selvkærlige dage

Mega fantastisk forløb! Lydfilerne har givet anledning til gode snakke mellem mig og min mand. Fx. havde vi en lang snak om hvordan vi får energi. Og vi fandt ud af, at flere af de ting som giver mig energi, faktisk kan dræne min mand. Det er helt vildt rart at blive opmærksom på. Så tusind tak for et skønt selvkærligt forløb og for at du minder mig om, at jeg skal huske mig selv.

Læs mere om onlinekurset: “14 selvkærlige dage” her

Julia, 27 år, Styrk din tro på dig selv

Den største forandring som “Styrk din tro på dig selv” har givet mig er en større bevidsthed om mine kritiske tanker og min tvivl. Det bedste ved kurset var arbejdsbogen som samler de mange øvelser og refleksioner. Kurset har gjort en forskel for mig, fordi jeg er blevet klogere på, hvad der ligger til grund for min tvivl på mig selv.

En af mine udfordringer forud for kurset var at jeg tvivler meget på mine beslutninger. Jeg ville gerne slippe noget af tvivlen, da jeg føler den spænder ben for den fremtid jeg gerne vil skabe. 

Kurset har gjort en forskel for mig fordi jeg er blevet klogere på, hvad der ligger til grund for min tvivl på mig selv, og hvilke kritiske tanker der er forbundet med den. Kurset har gjort mig klogere på hvordan det med konkrete fremgangsmåder er muligt, at komme tættere på min tro på mig selv og hvordan jeg gerne vil handle anderledes.” 

Læs mere om onlinekurset: “Styrk din tro på dig selv” her

Louise, onlinekursus: 14 Selvkærlige dage

“Det bedste var, at jeg fik en anledning til at reflektere over nogle vigtige ting i mit liv. Jeg tog meget meget med i forhold til, hvordan jeg kan være i god kontakt med mig selv, når hverdagen kører. Jeg føler mig klædt på til at passe bedre på mig selv i både tanke og handlinger.
Inden jeg tilmeldte mig, var jeg i tvivl om forløbet reelt ville kunne rykke noget i mig. Det kunne det! De små oplæg og øvelser overgik mine forventninger, og jeg glædede mig hvert et nyt oplæg. Så en varm anbefaling herfra til andre, der vil gøre noget godt for sig selv.” 

Sofie, 34 år, 8 ugers Human Design forløb

Jeg var blevet nysgerrig på Human Design og kunne mærke, at jeg gerne ville dykke mere ned i det. Da jeg på nettet så, at Ditte kombinerer hendes psykologfaglighed med Human Design, vidste jeg at hun var den perfekte for mig at kontakte. 

Da jeg kontaktede Ditte stod jeg over for en mulig skillevej i mit liv og nogle større beslutninger der skulle træffes. Det var virkelig givende at få Dittes sparring på disse overvejelser. Og jeg oplevede det som en stor fordel, at Ditte ligesom forstod mig, fordi hun jo kendte til mit design.

Vi talte sammen 3 gange med ca. 3 ugers mellemrum og mellem sessioner havde jeg grundet vores samtaler masser at arbejde med. Forløbet hjalp mig på “den rette vej” og hjalp mig til at se mine næste skridt i en periode, hvor jeg var faret lidt vild i mit liv.

Læs mere om Human Design forløbet her. 

Christina, onlinekursus: 14 selvkærlige dage

Lydfilerne giver så god mening og enormt meget positiv energi og Ditte gør det virkelig godt.
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har givet mig selv det her selvkærlige forløb

 

Morten, deltager på Selvsikker Kerne

Jeg har det langt bedre i mig selv efter at have fået arbejdet med mit selvværd, og min tro på, at jeg er god nok som jeg er. Jeg er blevet opmærksom på hvor mange kvaliteter jeg har.

Det bedste er, at jeg står mere ved mig selv. Jeg har klart mindre usikkerhed og har fået mere mod til at sige fra og til at sige min mening. Jeg er blevet mere selvsikker og har turde at opsøge nye tilbud og mennesker, som jeg før ikke ville have gjort.

Jeg har også mærket en positiv effekt på mine relationer og føler mig generelt mere glad i min hverdag. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Ditte.

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Michelle, onlinekursus: 14 selvkærlige dage

Forløbet har gjort mig mere opmærksom på, hvor vigtigt selvkærlighed er for mig og det hjalp mig til at arbejde med mig selv. Jeg har fået øje for, at det er de små ting i hverdagen, der gør det store hele. 

3 andre fordele det selvkærlige forløb har givet mig:

1) at jeg skal tage imod ros fra andre og virkelig tage det ind.

2) at jeg er perfekt lige som jeg er.

3) at jeg skal være opmærksom på hvad JEG har brug for og huske at mærke efter hvordan jeg har det hver dag.

Læs mere om onlinekurset: “14 selvkærlige dage” her

Kvinde, Human Design læsning

Jeg var meget overrasket over hvor meget en læsning af mit Human Design kunne gøre for mig. Helt utrolig meget ramte fuldstændig plet i forhold til hvem jeg er.

Human Design har givet mig en stor forståelse for mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel i mit arbejdsliv, hvor jeg er blevet skarpere på hvordan jeg fungerer og hvad der er mine særlige styrker.

Det er også rigtig godt at læsningen gav konkrete ideer til handling. Og gav inputs til  hvordan jeg kan bruge det som en støtte i de ting, som jeg synes er svære.

I en læsning får du af Ditte både rigtig meget viden, men bliver også klædt på til hvordan du så bruger denne viden i praksis. Jeg er meget fascineret af Human Design og bruger min nyden viden om mig selv dagligt.

Læs mere om Human Design her

Louise, onlinekursus: 14 Selvkærlige dage

“Det bedste var, at jeg fik en anledning til at reflektere over nogle vigtige ting i mit liv. Jeg tog meget meget med i forhold til, hvordan jeg kan være i god kontakt med mig selv, når hverdagen kører. Jeg føler mig klædt på til at passe bedre på mig selv i både tanke og handlinger.
Inden jeg tilmeldte mig, var jeg i tvivl om forløbet reelt ville kunne rykke noget i mig. Det kunne det! De små oplæg og øvelser overgik mine forventninger, og jeg glædede mig hvert et nyt oplæg. Så en varm anbefaling herfra til andre, der vil gøre noget godt for sig selv.” 

Maria, deltager på Selvsikker Kerne

Selvsikker Kerne har givet mig en stærkere tro på mig selv og mindre usikkerhed. Jeg har jeg mere mod til at stå ved mig selv. Og nu tør jeg gå mere efter de ting, jeg har kunne mærke har trukket i mig.

Det giver mig en større ro, at jeg kender mig selv bedre og kender mine styrker er. Jeg føler mig langt mere selvsikker i at være mig. Og jeg har fået bevidsthed omkring, hvordan jeg skal deale med mine kritiske og negative tanker, når de melder sig. Jeg føler mig nu ikke så styret af dem, men føler at jeg selv har mere styring.

Og nu tror jeg faktisk på, at jeg kan lykkes med at gøre de ting, jeg undervejs har opdaget, at jeg gerne vil gøre.

Et forløb hos Ditte kan virkelig anbefales, hvis du gerne vil rykke din egen personlige udvikling

Læs mere om Selvsikker Kerne her

Sara, Human Design

Jeg er vildt imponeret over så mange aspekter, du kommer omkring i din læsning. Og hvor rigtigt du rammer i din beskrivelse af min måde at agere i livet på.

Jeg bestilte primært læsningen for at få et skub eller en form for guideline i forhold til, i hvilken retning jeg skal bevæge mig hen arbejdsmæssigt fremadrettet. Og jeg synes helt klart at dine beskrivelser af mig har givet mig mere klarsyn i forhold til dette. Tusind tak for det.

Læs mere om Human Design her

Sarah, Human Design læsning

Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er en bedre selvindsigt. Det bedste har været at få forståelse for egne mønstre. 3 ord der dukker frem, når jeg tænker på, hvad min Human Design læsning har givet mig er: styrke – forståelse – ro. 
Jeg var lidt bekymret for, om det ville være spild af penge. Men jeg føler, at det var godt givet ud. Jeg vil anbefale det til andre, som ønsker at forstå sig selv bedre, eller ønsker at arbejde med sig selv.

Læs mere om Human Design her

Nova, Human Design læsning

Jeg har hørt mit human Design og wow 😍

Det er vildt at høre, ikke fordi Ditte fortalte noget, som kom som en overraskelse om mig selv helt, men mere som en overraskelse over, at det er så spot on på hvad jeg mærker selv og bliver bekræftet i 🙏 Dette her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før 😃

Nu jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design. Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . Alt hvad du har sagt, passer perfekt og det har været vildt at blive bekræftet i alt det jeg vidste om mig selv og mærker om mig selv. 💜

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter,lys sider og skyggesider.

Human design fortæller dig, hvad dit livsformål er, hvad dit indre drive er her i livet og hvad som giver dig energi og hvordan du får mere energi og hvad som dræner din energi

Og jeg føler mig helt beæret over, at få at vide, at det er min vej at guide og hjælpe andre med at finde deres livsglæde i livet, for det er præcis det jeg en kæmpe passion for og ikke kan lade være med. Og er faktisk gået i gang i dette år, at opstarte min virksomhed som selvstændig livsstilscoach til at guide andre med at leve et liv ud fra deres behov, som giver dem livsglæde 😍

Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion 🙏

Læs mere om Human Design her

Anne Berthelsen, Skriftlig Human Design læsning

“Jeg føler, at Human Design fungerer lidt som et genialt opslagsværktøj. Her kan jeg altid gå tilbage og blive mindet om, hvad der er godt for mig at prioritere, så jeg står stærkere i min egen energi og passer bedre på mig selv. Det kan samtidig også anvendes til at forstå, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i visse situationer.

Det allerbedste ved at få en Human Design læsning var at jeg følte den som en stor bekræftelse på, at den retning jeg har valgt at gå, føles rigtig for mig.

En anden fordel læsningen har givet mig, er at den helt sikkert har skubbet til mig i forhold til at turde stå mere autentisk frem, og den har virkelig givet mig lyst til at arbejde med dét.

Jeg synes også at en læsning er et rigtig godt redskab i forhold til at finde sine styrker, og det kunne jeg godt forestille mig at man eksempelvis kunne anvende f.eks. i en jobsamtale.

At få en Human Design læsning er et genialt selvtillidsboost at få! En dejlig læsning, der gør dig rigtig glad og taknemmelig for egne evner, kompetencer samt potentialer her i livet.

At få en skriftlig læsning tiltalte mig meget, fordi jeg så kan slå op på netop den side jeg vil, og anvende læsningen som et konkret værktøj, og det er genialt for mig. Så vil jeg få brugt min læsning meget mere, end hvis jeg havde fået den som en lydfil, hvor jeg skulle side og spole frem og tilbage.

Jeg synes, at en Human Design læsning er en perfekt opsummering på alle de forskellige spirituelle ting, som jeg efterhånden har prøvet. Det virker som en blanding af ting, jeg har fået af vide fra håndanalyse, læsning af horoskop og indsigter fra clairvoyance. Igen må jeg bare anerkende bredden i den her læsning, at du får så mange siders indsigt, som virkelig kan bruges igen og igen i mange forskellige situationer.

Læs mere om Human Design her