Skip to main content

Styrk din tro på dig selv

– Et onlinekursus der hjælper dig til at styrke din tro på dig selv, overkomme frygt og have en større ro i dig selv. Få de 5 virksomme redskaber, som du kan bruge igen og igen til at overkomme usikkerhed og løfte din tro på dig. 

Få et mærkbart løft af – din selvtillid – dit selvværd – og dit mod til at gøre de ting, du gerne vil.

Ja tak - jeg er klar til at få en større tro på mig

Styrk din tro på dig selv

– Et onlinekursus der hjælper dig til at styrke din tro på dig selv, overkomme frygt og have en større ro i dig selv. Få de 5 virksomme redskaber, som du kan bruge igen og igen til at overkomme usikkerhed og løfte din tro på dig. 

Få et mærkbart løft af – din selvtillid – dit selvværd – og dit mod til at gøre de ting, du gerne vil.

Ja tak - jeg er klar til at få en større tro på mig selv

Styrk din tro på dig er oplagt for dig, der er træt af at blive bremset af dig selv, og har brug for at:

 • få mere mod til at handle på de ting, du gerne vil, men som lige nu skræmmer dig.
 • tøjle negative tanker om dig selv, så du kan få en sund og kærlig indre dialog der støtter dig.
 • tro mere på dig selv inden for det område af dit liv, som du kan mærke lige nu vækker usikkerhed i dig.
 • finde større ro i dig selv og tro mere på din egen kunnen og værd.
 • føle dig stærkere indefra, så du tør stå endnu mere ved dig selv og føler dig godt tilpas.
 • tage handling på de ting du ønsker dig, og lære hvordan du stopper med at lade frygt afholde dig fra at bevæge dig fremad.
Med selvhjælpskurset “Styrk din tro på dig selv” er fordelene mange:

 • du kan sidde hjemme hos dig selv og arbejde med emnet
 • du får den ekspertise og guidning du har brug for, men du behøver ikke at dele dine tanker og følelser med en udefrakommende
 • i en travl hverdag kan du selv bestemme, hvornår du arbejder med kurset, og du bevæger dig igennem kurset i det tempo, der passer dig.

Her er de 5 moduler, der kommer hele vejen omkring din tro på dig selv, og sikrer at du kan tage dine næste vigtige skridt på din rejse som selvstændig.

MODUL 1:
Vi finder ud af, og går dybere ind i, hvad det er, du går og holder dig selv tilbage på. Du får det første vigtige redskab, der lægger fundamentet for din fornyede tro på dig selv.
MODUL 2:
Dine tanker har kæmpe betydning for din tro på dig selv. Lær hvordan du takler negative, selvkritiske og usikre tanker og i stedet får en mere positiv og støttende indre dialog (det har du brug for som selvstændig, fordi de negative tanker ellers kan tage over, og bremse dig).
MODUL 3:
Vi mærker ind i dine drømme og ønsker for dit liv. Du får sluppet gamle og blokerende overbevisninger, så du kan blive en version af dig, som tror mere på dig. Du lærer hvordan du skal håndtere frygt, så du frit kan bevæge dig fremad.
MODUL 4:
Du får styrket dit mod og lærer metoden til at overkomme din frygt og dermed styrke din tro på dig selv.
MODUL 5:
Sådan sikrer du, at du fremover bliver ved med at tro på dig selv. Du lærer hvordan du sikrer en vedvarende forandring og kan fortsætte med at løfte din tro på dig selv endnu mere.

Mit navn er Ditte Hvid og jeg er psykolog, Human Design guide og mentor for selvstændige. Jeg hjælper spirende selvstændige med at få bugt med den indre usikkerhed, så de føler sig stærkere indefra, så de tør tro mere på sig selv og så de får taget handling på det, de gerne vil.

Det gør jeg fordi jeg personligt har mærket på egen krop, hvordan en haltende tro på sig selv, kan blive en stor hæmsko i ens liv. Som selvstændig ved jeg, at en afgørende faktor for at få et godt arbejdsliv er, at du ikke går og holder dig selv tilbage i usikkerhed.

Du skal træne dig selv til at lede dig gennem frygt og ubehag, når du vil udvikle din virksomhed og dig selv som menneske. Derfor har jeg lavet dette onlinekursus, for at styrke dig i præcis det, så du kan lykkes med at skabe det, du drømmer om.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg tror ikke at et traditionel psykolog-klient samtaleforløb ville kunne rykke mig så meget som dette onlinekursus har gjort.”

Sådan siger Inge på 41 år:

At deltage på kurset har virkelig været en kæmpe “aha-oplevelse”, og det har gjort det meget tydeligt for mig, hvor stor betydning min (manglende) tro på min selv (på visse områder) har i mange aspekter af mit liv – meget mere end jeg egentlig var klar over.

Fordelen ved denne nye bevidsthed er, at jeg i højere grad forstår, at jeg et langt stykke hen ad vejen faktisk selv besidder værktøjerne/mulighederne for at forme mit liv i en bestemt retning.

Kurset har på flere måder hjulpet mig til at tro mere på mig selv:

Det har givet mig bevidsthed om at mine egne personlige benspænd jo bare er mønstre – og mønstre kan jo heldigvis laves om (selvom det måske tager tid). Det har på en måde gjort dét, der kunne føles meget komplekst og uoverskueligt, er blevet mere simpelt og overkommeligt.

Inden jeg tog med på kurset tvivlede jeg på, om jeg ville få noget ud af det, når det foregår virtuelt. Jeg havde nogle fordomme om, at det ikke ville kunne ramme den enkelte, da det jo ikke er individuelt tilrettelagt. Men der må jeg altså bare sige, at jeg tog fejl.

Spørgsmålene og de refleksioner de lægger op til er så åbne og alligevel så specifikke, at det føles som et individuelt tilrettelagt forløb.

Jeg havde ikke troet, at jeg ville kunne opnå så store resultater ved et online kursus. Nu ved jeg at kurset er hamrende godt, og at det kan gøre en stor forskel, hvis man går ind i det.

Jeg tror ikke at et traditionel psykolog-klient samtaleforløb ville kunne rykke mig så meget som dette onlinekursus har gjort. 

Jeg tror ikke, at jeg var kommet lige så hurtigt ind til kernen af mine mønstre, hvis jeg havde siddet i en traditionel psykolog-klient-situation. Det føltes trygt, at jeg ikke skulle vende vrangen ud ad mig selv overfor et andet menneske – kun overfor mig selv. Det har helt klart fået min egen proces til at gå hurtigere.

Det bedste er helt klart, at man i høj grad sidder med processen alene i sit personlige rum og bliver guidet til at lave de skriftlige øvelser. Det bliver meget råt og ærligt, når der ikke er andre modtagere end én selv – man hurtigere ind til kernen.

Det er så fedt, at jeg har alle mine tanker og refleksioner på skrift, for det betyder at jeg kan tage dem frem efter behov i den proces der venter fremadrettet. Det er næsten som at have en lille manual til sig selv, som man kan kigge i, når man ryger tilbage i de gamle mønstre fremadadrettet. 

Jeg vil faktisk anbefale kurset til alle, da jeg tror at alle kunne have gavn af at blive mere bevidste om egne tanke-mønstre og “indre sandheder”.

Jeg vil særligt anbefale kurset til dem, der har svært ved at få taget hul på processen i en travl hverdag, og som af den ene eller anden grund ikke føler behov for at tage hul på et decideret terapi forløb.

Det er enormt fleksibelt og man bliver guidet så fint igennem øvelserne og processen, og man føler sig godt hjulpet og støttet.

“Jeg har prøvet en del online kurser, og jeg må indrømme, at ingen har ramt mig så dybt, som det her har gjort. Jeg er virkelig imponeret.”

Sådan siger Alice på 32 år:

Den største forandring som Styrk din tro på dig selv har givet mig, er at jeg nu tør gå vejen. Jeg har fået stor indsigt i, hvad det er jeg bøvler med og jeg har fået redskaber til at komme over de bump jeg møder. 

Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget det har rykket mine tanker fra “det kan jeg ikke” til “lad os prøve og så ser vi hvad der sker”. Eller lige frem “jeg kan godt”- tanker. Jeg er så imponeret. 

Det bedste ved kurset er at jeg har fået kigget på det gode og knap så gode (tanker og følelser), så jeg nu ved hvad jeg har at arbejde med. Det har givet mig en seriøs styrke her bagefter. 

Det har været meget givende at få øjnene op for, hvad jeg egentlig går og holder tilbage, når jeg ikke tror nok på mig selv. Og modsat har det givet bevidsthed om hvad jeg drømmer om. Det har givet en del ro i mit system.

Redskabet der handler om at krydse broen har været virkelig fed, for når noget nu bliver lidt træls eller svært så tænker jeg på broen, og så er det pludselig slet ikke så uoverskueligt. 

Det har virkelig fået mig til at åbne op ind til kernen i mig. Og Dittes rolige stemme forklarer så godt i kurset, hvad du skal gøre. 

En stor fordel ved kurset er at jeg nu efterfølgende føler stor taknemmelighed over hvad jeg indeholder af gode ting. Og den ro jeg havde i kroppen bagefter har jeg ikke haft længe.

Inden jeg tog med på kurset var jeg bekymret for, om det ville være endnu et quick fix, som jeg ikke får noget ud af. Her bagefter tænker jeg: “waw, den ramte mig lige, hvor jeg havde brug for at blive hanket op og finde min tro igen.” 

Det er virkelig et lærerigt forløb. Jeg er imponeret og målløs over, at det ramte mig så dybt og at det har ændret nogle af mine problemstillinger allerede.

Jeg vil anbefale kurset til andre med lavt selvværd, og kvinder der kører for meget i hamsterhjulet, men ikke kan få udtrykt hvad de egentlig ønsker.

“Det føltes på en måde som at have fået en drejebog og en simpel tilgang til at arbejde med dig selv.”

Sådan siger Anne på 38 år:

“Den største forandring Styrk din tro på dig selv har givet mig, er at det har gjort mig i stand til at få sat ord på, hvad der blokerer mig i at tro mere på mig selv. Det lyder måske ikke af noget særligt, men for mig har det været stort. 

En stor fordel ved kurset er, at det giver dig en simpel tilgang til at gå igang med at arbejde med dig selv. 

Før kurset var jeg udfordret på min tro på mig selv på den måde at jeg havde for mange tanker, men fik sat for lidt handling bag. Modulerne på kurset gjorde en kæmpe forskel på den front fordi det hjalp mig at få skrevet tingene ned. 

Arbejdsbogen er rigtig god, fordi den hjælper dig til at skabe struktur over de mange tanker. Jeg oplevede det som givende at få skrevet tankerne ned (gode som dårlige) – fordi der dermed bliver kortere vej til handling. 

Det føltes på en måde som at have fået en drejebog så at sige. Og det har skabt en forandring at jeg har fået struktureret min tilgang til at blive nysgerrig på mig selv. 

Der kan godt være et tabu omkring at være så ærlig omkring sine egne tanker om sig selv. 

Inden kurset var jeg bekymret for om det var meget ‘snak’ og ikke så meget handling (altså øvelser mm. som jeg skulle arbejde med.)

Men jeg oplevede at modulernes længde var meget passende og at de var korte. 

Min bekymring blev altså ikke indfriet, da jeg oplevede at min skriveproces og arbejdet med øvelserne fyldte meget (på den gode måde).”

Sådan foregår det når du tilmelder dig onlinekurset "Styrk din tro på dig selv"

Onlineforløbet er delt i 5 overskuelige moduler, som du kan gå igennem i dit eget tempo.

Når du har tilmeldt dig, modtager du et log-in til siden, hvor kurset ligger.

Du sidder hjemme hos dig selv og lytter til materialet, lige når det passer ind i din hverdag, og i det tempo som passer dig. Materialet består af en video og 5 x lydfiler og du har alt til evig eje. Jeg anbefaler, at du afsætter 60-75 min. til hvert modul.

Du får også en 22 siders arbejdsbog, hvor alle kursets øvelser er samlet.

Tilmeld dig nu og gå igang med det samme

DU FÅR

 • evig adgang til onlinekurset Styrk din tro på dig selv – 5 trin til at kunne bevæge dig selvsikkert fremad 
 • 5 moduler spækket med simple redskaber der løfter din tro på dig
 • 22 siders arbejdsbog med øvelser og plads til at samle dine refleksioner.

DIN INVESTERING I EN VOKSENDE TRO PÅ DIG SELV ER BLOT 597,- KR. 

Denne pris svarer til mindre end en halv session hos mig som psykolog og business mentor. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at du på 1/2 samtale ikke tilnærmelsesvis ville kunne få samme mængde redskaber, som du får evig adgang til her på kurset.

Når du investerer i kurset får du hjælpen til at styrke din tro på dig selv, direkte hjem i din egen stue, og du kan opnå store fremskridt. Det er en investering der vil blive meget værd for dig. Det tør jeg godt love dig.

LAD MIG KOMME IGANG MED DET SAMME

Fuld tilfredshedsgaranti

Fuld tilfredshedsgaranti: Jeg vil være ked af at sælge dig noget, som ikke gør en positiv forskel for dig. Hvis du ikke føler, at kurset kan hjælpe dig til at tro mere på dig selv, når du har lyttet til det hele og lavet øvelserne, så kan du naturligvis få dine penge retur. Så skal du blot give mig besked senest på 7. dagen fra du har tilmeldt dig.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Du føler dig tryg under hele kurset, og du kan hurtigt mærke, at du rykker dig ved at bruge redskaberne.”

Sådan siger Sascha på 25 år:

Jeg har virkelig fået nogle gode redskaber, som jeg er så glad for at jeg kan tage med mig videre. Jeg har rykket mig meget, og er klar til at fortsætte min udviklingsrejse.

Det som skabte den største forandring for mig var at blive bevidst om hvorfor jeg har brug for at tro mere på mig selv, i hvilke situationer det mangles og hvad jeg ønsker at arbejde henimod. At få defineret disse ting er noget jeg virkelig har mangler for at komme videre i min proces. 

Tre fordele som Styrk din tro på dig selv har givet mig er, at 1) jeg er mere nærværende når jeg er sammen med andre. 2) jeg har mere overskud i hverdagen. 3) det hjælper mig at vide, hvordan jeg vender mine negative tanker til mere positive tanker. 

Jeg har altid haft svært ved at tro på mig selv, og gå efter min egen mavefornemmelse. Nogle gange er det svært at sætte ord på hvordan man har det, og det er lidt en ond cirkel man ikke kan se sig selv ud af. 

Dittes kursus har hjulpet mig, idet det kommer hele vejen rundt og har givet mig forskellige redskaber, som hjælper mig med at reflektere over mig selv og sætte ord på det, jeg ikke havde tænkt på selv. 

Jeg vil anbefale kurset til alle der har svært ved at tro på sig selv, eller hvis man har brug for en kærlig hånd til at komme ind på rette spor. Du føler dig tryg under hele kurset og du kan hurtigt mærke at du rykker dig ved at bruge redskaberne. 

Inden jeg tog på kurset var jeg lidt skeptisk om jeg ville få noget ud af det, fordi det er online. Og sådan vil andre nok også have det. 

Men nu hvor jeg har været på kurset, så tænker jeg slet ikke sådan mere. Kurset er så velbeskrevet, og selvom man jo ikke sidder overfor Ditte, så føler man at hun holder en i hånden hele vejen.

“Jeg har haft svært ved at tro på mig selv i mine relationer. Jeg har følt mig værdiløs. Kurset har hjulpet mig og det bedste er at jeg kan gøre det uden at skulle dele mine tanker og følelser med andre end mig selv.”

Sådan siger Maj på 28 år:

Styrk din tro på dig selv har været en øjenåbner for, hvordan jeg behandler mig selv. Og det har fået mig til at indse, at jeg skal få ændret mine tanker til noget positiv, da de bremser mig rigtig meget i mit liv. Jeg skal huske mig selv på at ikke være så hård mod mig selv. Det er en indre krig, som skal bekæmpes. 

Jeg har en tendens til ikke at give mig selv lov til at tænke gode og positive scenarier om mig selv. Det bedste har været at få hjælp til at forestille sig, hvordan tingene egentlig kunne se ud, hvis jeg virkelig begynder at tro på mig selv. 

En styrke er også, at jeg igennem hele kurset kan se den anvendte tilgangsmetode. Og det kan jeg tage med mig fremover i mit videre arbejde med at tro mere på mig selv. Det er selvfølgelig en længere rejse, at arbejde med at styrke sin tro på dig selv – men nu har jeg fået trinene og redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd. Og jeg har indset, at jeg bliver nødt til at gøre noget aktivt, hvis der skal ske ændringer, og jeg skal tro mere på mig selv.

Det hjulpet mig meget, at skulle sætte ord på en masse tanker og følelser. For jeg er en type, som har svært ved at sætte ord på disse ting, og det er noget jeg sjældent. gør 

Inden kurset var jeg faktisk bekymret for selve det, at skulle ‘face’ mine problemer (som jeg normalt forsøger at skubbe væk). Og ja, det var undervejs lidt hårdt at skrive nogle ting ned, men det var også en god øvelse. Det var bedre end at tænke dem. Det har lettet nogle ting i mig og lettet min tænkning.

Kurset har hjulpet mig i at være ærlig og åben omkring, hvordan jeg rent faktisk har det. Og det har hjulpet mig til at finde mere ind til årsagen til, hvorfor jeg har det sådan. 

Jeg vil anbefale kurset til de mennesker, som har det svært med at tale med nogen om deres problemer. Hvis man er en type, som ikke snakker meget med andre omkring sine tanker og/eller følelser, er kurset oplagt mulighed for at lette sine tanker og rent faktisk få redskaber til at arbejde videre med.

Det er altså en stor fordel at kurset foregår online og som envejskommunikation. Ditte guider dig så fint, og så sidder du alene og arbejder med øvelserne uden at skulle fortælle en anden person (eller en psykolog) om dine tanker og følelser. Jeg tror faktisk ikke, at jeg vil kunne være så ærlig og åben, hvis jeg sad overfor Ditte og skulle arbejde med dette emne. 

“Kurset har gjort en forskel for mig, fordi jeg er blevet klogere på, hvad der ligger til grund for min tvivl på mig selv.”

Sådan siger Julia på 27 år:

Den største forandring som Styrk din tro på dig selv har givet mig, er en større bevidsthed om mine kritiske tanker og min tvivl. Det bedste ved kurset var arbejdsbogen som samler de mange øvelser og refleksioner. 

En af mine udfordringer forud for kurset var at jeg tvivler meget på mine beslutninger. Jeg ville gerne slippe noget af tvivlen, da jeg føler den spænder ben for den fremtid jeg gerne vil skabe. 

Kurset har gjort en forskel for mig fordi jeg er blevet klogere på, hvad der ligger til grund for min tvivl på mig selv, og hvilke kritiske tanker der er forbundet med den. Kurset har gjort mig klogere på hvordan det med konkrete fremgangsmåder er muligt, at komme tættere på min tro på mig selv og hvordan jeg gerne vil handle anderledes.” 

To ting som "Styrk din tro på dig selv" IKKE er:

1) Et overfladisk forsøg på en “quick fix løsning”

Rom blev ikke bygget på én dag og det gør en svækket tro på sig selv heller ikke. Kurset arbejder dybt med dine tanker, følelser og handlemønstre og uddanner dig i metoden, så du kan arbejde videre på egen hånd og kontinuerligt opbygge en stærkere og stærkere tro på dig. Du kan forvente at rykke dig meget på kurset, men endnu bedre er, at du efter de 5 moduler vil føle, at du har en drejebog til dit videre arbejde, så det føles simpelt og overskueligt at gå til.

2) En masse snak om “at du bare skal tro på dig selv”, som alligevel ikke rykker noget i dig

Kurset er hands-on og dig, der skal have “jord under neglene” og ind og arbejde med dig selv. Vi kan intet forandre i dig med bare snak. Og derfor skal du også være klar til at gå til øvelserne med åbent sind. Sammen går vi “til stålet”, og med min trygge guidning vil du rykke dig hurtigt, hvis du er indstillet på at gøre en indsats.

Tilmeld dig kurset og gå igang med det samme

Prisen lige nu er kun 597 KR. (inkl. moms)

Ja tak, send mig videre til tilmeldingen