Skip to main content

MOD TIL AT BLIVE SELVSTÆNDIG

– Styrk modet og få klarhed og retning til at skabe egen virksomhed.

Går du med en overvejelse eller spirende ide i maven om at blive selvstændig?

Nu kan du få du hjælp til:

 • din afklaring: skal jeg være selvstændig eller ikke?
 • at finde din retning, fokus og bidrag
 • at skrue op for modet og tilliden, så du så tør tage dine næste vigtige skridt
Lad mig komme i gang >>

Kalder noget nyt på dig? Et mere frit, fleksibelt og balanceret arbejdsliv?

Du er landet her, fordi du sandsynligvis overvejer eller står over for, at tage et nyt (og stort) skridt ud i det selvstændige arbejdsliv.
Når du tænker på valget, så er du sikkert fyldt af tanker, spænding, usikkerhed og spekulationer:
Er det, det rigtige for mig? Og er det nu?”

“Kan og tør jeg?”

“Er jeg overhovedet god nok til det?”

“Hvad er det jeg vil, og hvad skal jeg arbejde med?”

“Hvordan kunne det evt. se ud, hvis jeg gik den vej?”

Hvordan kan jeg komme i gang, hvis dette er vejen jeg vælger“?

Kan jeg gå den vej uden at blive stresset og overvældet“?

 

Tankerne og de mange ambivalente følelser kan være mange. Jeg ved det! For jeg har selv stået der, da jeg selv startede min selvstændige virksomhed som psykolog for 4 år siden. 

Den gode nyhed er:

at du kan lære, hvordan du går fra tvivl, uendelige overvejelser om at blive selvstændig, og spekulationer om du kan, tør og vil, til i stedet at føle en større afklaring om din vej og næste skridt.

 

Det handler om at finde modet, retning, din handlekraft og overblik, så du slipper for at blive ved med at være i tvivl. 

På onlinekurset “Mod til at blive selvstændig” hjælper jeg dig et stort skridt videre, så du kan komme tættere på at realisere din drøm, og finde ud af, om livet som selvstændig er det, du skal satse på. 

Du får min erfarne hjælp til at:

 • få mærket efter og hvile mere i dit valg: skal / skal ikke være selvstændig?
 • blive tydelig på, hvad du har at bidrage med til andre
 • blive skarpere på din målgruppe og få konkrete ideer til forløb/ydelser/services du kan have på hylden
 • blive langt mere specifik omkring, hvad det er du gerne vil og hvordan dit arbejdsliv kunne se ud
 • få gå på mod og styrke til at bevæge dig ud på rejsen (også selvom du ikke kender alle skridtene på forhånd eller har styr og tjek på alting)
 • styrke din tro på dig selv og din tillid, – så du får handlekraft og retning på dine næste små eller store skridt
 • finde ro omkring de spekulationer, der ellers ville kunne afholde dig fra at kaste dig ud i det selvstændige liv (fx. om det vil blive for hårdt eller overvældende, og hvad med den økonomiske usikkerhed?)

Det siger andre om onlinekurset "Mod til at blive selvstændig"

“Jeg havde ikke forestillet mig, at et forholdsvist lille kursus kunne støtte mig så meget i min proces mod at blive selvstændig. Men det kan det!”

Rikke, psykolog

“Den største forandring kurset har givet mig er, at jeg nu er blevet bekræftet, og derfor hviler i min beslutning om at blive selvstændig. Endda så meget, at jeg ikke længere tænker på, hvad andre synes om det (selvom jeg er en person, der tidligere har navigeret meget efter, hvad andre tænker).

Det allerbedste ved kurset er lydfilerne – de rammer plet i forhold til tanker, jeg går med, og taler lige ind i det, jeg har brug for.  De er så nemme at tage i ørene, og har hjulpet mig til at få masser af gå på mod. Når jeg indimellem vil miste modet, vil jeg lytte til lydfilerne igen, da de hjælper mig med at tro på mig selv igen.

En fordel ved kurset er, at det har hjulpet mig til at få en stor styrke. Jeg tager mere selvansvar og ved nu hvordan jeg skal få mig selv op på hesten igen, når noget bliver svært eller jeg mister modet.

Arbejdsbogen er fyldt med virkelig gode spørgsmål, som hjælper mig dybere ind i min proces. Bonusmaterialet var jeg også meget glad for, fordi de beskriver lige præcis de emner, som jeg også spekulerer meget i, når jeg skal være selvstændig. Faktisk tager de fat på nogle emner, som ellers ville kunne afholde mig fra at få handlet på min drøm. Men vha. fra de 3 bonus guides ved jeg nu, hvordan jeg skal gå til dem.

Før jeg tog med på kurset var jeg udfordret på mange af mine begrænsende overbevisninger omkring det at skulle gå selvstændig. Både i forhold til mig selv, og alt det nye man skal lære. Min egen perfektionisme stod i vejen for mig, og dét at jeg kunne tro, at jeg skal kunne det hele fra starten.

Kurset hjælper mig til ikke at miste modet over for det skridt, jeg står foran, og jeg tænker nu anderledes omkring processen og ved nu, at jeg godt kan tage et skridt af gangen og lære tingene undervejs – og når jeg ser sådan på det, så begynder det at blive sjovt.

Inden jeg deltog på kurset havde jeg nok ikke forestillet mig, at et forholdsvist lille kursus kunne støtte mig så meget i min proces mod at blive selvstændig. Men det kan det! For mig har værdien været langt højere end hvad kurset koster!

Jeg vil virkelig anbefale det til kvinder (eller mænd) der:

 1. mærker, at de gerne vil gå den selvstændige vej, men hvor gamle overbevisninger holder dem tilbage.
 2. gerne vil ud og gøre en forskel i verden og også for dem selv.
 3. er klar til at mærke efter, om det er det her de skal.”

“Jeg er blevet skarpere på min målgrupppe. Og jeg har fået øje på, at jeg har noget at tilbyde mine klienter. Ved hjælp fra kurset fødte jeg en ide til et forløb inden for kropsterapi.”

Anja, kropsterapeut

“Den største forandring som kurset har givet mig er at jeg fødte en ide til et forløb inden for kropsterapi. Jeg har fået øje på, at jeg har noget at tilbyde mine klienter. Og jeg er virkelig glad for, at kurset har givet mig et tydeligere billede af min målgruppe.

Det aller bedste ved kurset har været de tankeprocesser, som blev sat i gang hos mig undervejs. De var enormt spændende og lærerige – en lille rejse ind i mig selv.

En fordel ved kurset er, at det hjalp mig til at gøre det tydeligere for mig selv, hvorfor jeg går med tanker om at blive selvstændig, og hvad det er, jeg ønsker for mig (arbejds)liv. Det har hjulpet mig til at se, at det egentligt ikke er så farligt at tage det første skridt.

Inden kurset havde jeg mange udfordringer forbundet med mine overvejelser om at gå selvstændigt. Det handlede bl.a om manglende tro på mig selv, janteloven, tanker om at jeg skal have styr på det hele fra starten. Jeg tumlede med spørgsmål som ”er jeg god nok”, ”hvad tænker andre om mig” og ”kan min sensitive sjæl holde til at være selvstændig uden at skulle knokle 80 timer om ugen”?

Kurset hjalp mig til at få mod til at tage de første skridt, også uden at kende hele vejen. Og til at se, at det er ok ikke at have styr på det hele fra starten, og at jeg kan lære og udvikle mig undervejs, og at jeg kan gøre tingene i mit eget tempo. Mine egne udfordringer er blevet tydeligere for mig, men jeg ved også nu, at jeg kan tage hånd om dem undervejs.

Jeg vil anbefale kurset til andre kvinder og mænd, som går med en lille selvstændig drøm i maven. Materialet sætter gang i mange tankeprocesser, og hjælper én med at sætte ord på, og blive mere specifik.

Det er som en god brainstorm, de første solide mentale skridt. Spørgsmål stillet af Ditte, som selv har gået vejen, hvilket betyder at du føler dig mødt/spejlet.

Jeg har fået en klar vision om, hvordan det vil være, hvis jeg lykkes. Og jeg har fået blod på tanden til at komme i gang.

“Det, der før føltes helt uoverskuelig og kompliceret at gå igang med er nu blevet mere mere simpelt for mig, og det gør det lettere at komme igang.”

Sofie, coach og spirituel vejleder

Jeg er overrasket over, HVOR meget kurset har sat igang af processer hos mig. Modulerne og øvelserne rammer ind lige dér, hvor man har brug for det, når man overvejer den selvstændige vej.

Jeg føler en langt større styrke i mig selv, og har fået mærket min vision for mit fremtidige arbejdsliv tydeligt. Det giver mig en stor motivation til at kaste mig ud i det, også selvom det aktiverer frygt i mig.

Vha. fra kurset har jeg fået kontakt til min egen drivkraft, og jeg ved, at det bliver en afgørende nøgle for mig, når jeg bevæger mig ud på den næste del af rejsen mod det selvstændige arbejdsliv, som jeg drømmer om.”

Kan du genkende det her?

 • jeg kan mærke, at den selvstændige vej trækker i mig, men jeg savner afklaring i forhold til, om det er det rigtige for mig, så jeg kan hvile i min beslutning
 • jeg vil gerne have min egen virksomhed i fremtiden, men ved ikke helt, hvad jeg kan byde ind med, og hvad jeg specifikt skal tilbyde
 • jeg har brug for mere mod, et tillidsboost og større tro på mig selv, så jeg kan tage den første/næste handling mod min drøm
 • jeg vil gerne have styr på de mange spekulationer omkring den selvstændige vej, der fylder mine tanker, og ellers kan afholde mig fra at gå igang
 • jeg bliver i tvivl om, hvordan jeg kommer igang, og har brug for råd til hvordan jeg kan gribe processen an
 • jeg går med de første spæde ideer om et selvstændigt arbejdsliv, og ønsker at folde disse meget mere ud

 

Hvis du kan se dig selv i et eller flere punkter, så er onlinekurset Mod til at blive selvstændig designet specifikt til at hjælpe dig, der hvor du er nu.

PÅ ONLINEKURSET BLIVER DU GUIDET IGENNEM 3 MODULER:

Modul 1: få greb om din drøm og mærk, om dette er vejen for dig

Modul 2: bliv skarp på hvad du skal arbejde, hvad dit bidrag er og hvordan du kommer i gang

Modul 3: styrk modet og din tro på sig selv, så du kan tage dine næste vigtige skridt i livet som selvstændig

Og du får en arbejdsbog med virksomme øvelser, der hjælper dig med at blive specifik, så du kan gå fra den spæde ide-fase til konkrete handlinger og en klar retning på dine næste skridt

Mod til at blive selvstændig er et onlinekursus udviklet af Ditte Hvid - mentor for spirende selvstændige, psykolog og Human Design guide

Som underviser har jeg selv gået den vej, du overvejer at bevæge dig ud på, og jeg gør det stadig. Den del synes jeg er ret essentiel for at jeg kan guide dig på din vej.

Jeg har selv været selvstændig siden 2019, hvor jeg mærkede et tydeligt træk mod det selvstændige arbejdsliv. Dels fordi jeg som et sensitivt menneske ikke trivedes i det traditionelle arbejdsliv. Og dels fordi brændte så meget for at skabe mit eget og bidrage ud fra mit formål – under rammer som var frie, fleksible og nærende for hele mig.

Jeg tror på, at du kan langt mere, end du lige nu tror. 

Og det vil jeg gerne vise dig og indprente dybt i dit styresystem.

Jeg tror også på, at når noget nyt kalder på dig, så er der en god grund til det, og så er det vigtigt at lytte efter. Frygt afholder så mange drømme fra at blive realiseret og vigtige bidrag fra at komme ud og gøre en forskel, og det vil jeg ikke tillade på min vagt 😉

På kurset har jeg derfor samlet mine vigtigste hands-on erfaringer og psykologiske redskaber, der hjælper dig med at finde retning, fokus og mod til at gå den vej, der kalder (også selvom du ikke kender endedestination eller alle skridtene derhen på forhånd).

Din investering

Din investering i at få styrket dit mod og få afklaring og retning omkring dit fremtidige selvstændige arbejdsliv er blot 499,- kr. (inkl. moms)

Ja tak, jeg er klar til at få afklaring, retning og mod til det selvstændige arbejdsliv

Men det er ikke det hele...

Du får også 3 ekstra guides med baseret på hands-on erfaringer samt "do's and dont's" fra min egen rejse som selvstændig:

Bonus #1

Sådan navigerer du i økonomisk usikkerhed og tager dine første skridt ud i det selvstændige liv.

Bonus #2

Undgå overvældelse, når du begiver dig ud på den selvstændige vej (for det er ikke meningen eller nødvendigt, at du skal brænde sammen hverken fysisk eller mentalt som selvstændig).

Bonus #3

Er du sensitiv/sansestærk? Sådan skaber bæredygtige arbejdsrammer, og passer på dig selv som selvstændig (så du ikke styrer mod stress og udbrændthed).

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i at du bliver tilfreds med det, du får hos mig. Og derfor vil jeg også være ked af, at du bruger penge på noget, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Derfor giver jeg dig fuld tilfredshedsgaranti. Har du (i mod forventning) ikke fået inputs, der er værdifulde for dig, så kan du naturligvis få dine penge retur.

Så skal du blot give mig besked senest 7 dage efter din tilmelding. Det eneste jeg kræver er, at du har lyttet til al materialet og arbejdet med alle øvelser undervejs.

Sådan foregår det, når du tilmelder dig kurset:

 • Kurset indeholder 3 moduler, som du får adgang til med det samme via et log-in, der sendes til dig efter tilmelding. Hvert modul tager 25 min. at lytte til.
 • Du får en arbejdsbog med refleksionsspørgsmål og øvelser, der hjælper dig til at få afklaring, retning og overblik over din beslutning om at gå selvstændigt og vejen dertil.
 • Du modtager også de 3 guides, der hjælper dig til at navigere i økonomisk usikkerhed, undgå overvældelse og passe på dig selv som sensitiv/sansestærk.
 • Alt materialet har du til evig eje. Du kan tilgå materialet via en app, og lytte til materialet lige når det passer dig.

Hør Ditte fortælle om Mod til at blive selvstændig

Din investering

Din investering i at få styrket dit mod og få afklaring og retning omkring dit fremtidige selvstændige arbejdsliv er blot 499,- kr. (inkl. moms)

Ja tak, jeg er klar til at komme igang