Lær om dit unikke Human Design

Indsigt i dit Human Design hjælper dig til at stå stærkere ved den du er og det du kan. Viden om dit design støtter dig i at leve dit liv på den bedste måde for dig. Der er nemlig noget om snakken, når Human Design kaldes for "manualen du ikke vidste, at du kom med".

Indblik i dit unikke Human Design giver dig uvurderlig indsigt i hver du er, hvilken energitype du er og hvordan din energi fungerer. I læsningen kommer jeg ind på, hvordan du bedst træffer beslutninger, dine styrker, dine unikke gaver, din livsstrategi og hvad du er kommet her på jorden for.
Human Design kan hjælpe dig med at finde hjem i dig selv, opdage dig selv i et nyt lys og lære dig at acceptere dig selv præcis som du er. For Human Design giver dig indblik i netop hvem du er, hvordan du trives bedst, hvorfor du kommer ud af flow og ikke trives.
Human Design er en gave for dig, der kan lide at arbejde med dig selv og er åben og nysgerrig.

En dybdegående læsning af dit design kan åbne op for større forståelse, mere selvkærlighed, større tro på dig og afklaring

Køb Human Design her

Human Design hjælper dig hjem i dig selv

Human Design er et system, der inkorporerer dele som astrologi, chakrasystemer, Kaballah og Iching. For at få indsigt i dit unikke design, skal du kende din fødselsdagsdato, det præcise fødselstidspunkt og den by, som du er født i.

Hvad kan Human Design?

Human Design lader dig forstå dig selv på en helt ny og dybdegående måde.

Det er et fantastisk redskab, du kan bruge til at lære dig selv at kende, øge dit selvværd og din selvkærlighed – fordi du får indblik i:

 • Hvem du er som menneske
 • Hvordan du fungerer her i verden
 • Hvordan din energi fungerer
 • Hvordan du kan opleve mest flow i alle parametre af dit liv
 • Hvad dine styrker, talenter og gaver er i dette liv
 • Hvad du er kommet her på jorden for
 • Hvordan du kan støtte dig selv i at finde din egen unikke retning i livet og gå på dens livsvej, der matcher og støtter dig
 • Hvordan træffer du bedst beslutninger? Jeg fortæller dig, hvad DU præcist skal mærke ind i, når du skal træffe valg mm. Det hjælper dig til at sortere andres meninger og holdninger fra og lytte til din egen stemme og have tillid til det, du mærker i dig.

 

Human Design hjælper til dig at komme hjem i dig selv, møde dig selv med accept og venlighed og føle dig stærkere og mere selvsikker i hvem du er, hvad du kan og hvad der gør dig særligt samt guider dig i din retning i livet. 

At få indblik i dit design er uden tvivl en gave, at give til dig selv. En gave, som med stor sandsynlighed vil sprede positive ringe i vandet i dit liv.

Hvad siger andre, der har investeret i en Human Design læsning?

“Human Design har givet mig en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.”

Maja, 31 år

Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.

Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.

“inden jeg bestilte var jeg bekymret for om en læsning ville gå dybt nok eller om den ville være overfladisk. Men læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.”

Trine

Den største forandring jeg har oplevet ved at få læst mit Human Design er, at det helt klart har åbnet mine øjne for at mennesker er helt vildt forskellige. Og at der helt sikkert er noget der hedder mavefornemmelse, for det der blev fortalt og forklaret om mit human design er noget jeg selv har følt mange gange.

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det. Så de ting jeg har troet var nogle forkerte reaktionsmønstre er en helt essentiel del af mig og det er okay.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over hvad andre tænker.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Dittes måde at fortælle omkring mit Human Design har også spillet en stor rolle. Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende. Ditte er utrolig god til at formidle så jeg også tager det helt ind og tror på de ord, og det synes jeg er en kæmpe vigtig ting i det med at få læst sit human design.

Så jeg er taknemmelig for at det var Ditte jeg fik ind i min mailboks (fordi jeg tilmeldte mig hendes 3 genveje til større selvsikkerhed) og at jeg valgte at investere i mit human design igennem hende.

Ditte er stadig med mig igennem dagen – hendes stemme var klar og tydelig.

Human Design - en dyb forståelse og konkrete handleanvisninger

Human Design giver dig:

 

Unik indsigt i dig selv.

Er klart spejl for, hvem du er kommet for at være (dermed bliver det lettere at adskille dig fra de forestillinger du har omkring, hvem du tror du skal være).

Konkrete handleanvisninger og redskaber, som du kan bruge, når du skal træffe beslutninger i dit valg og når du skal mærke efter i dig selv.

Et overblik over de medfødte gaver, styrker og talenter der ligger i lige netop dit design. Vi er alle unikke, og dit design afspejler, hvordan du er helt unik.

Mulighed for at se dig selv helt klar og tydeligt – og støtter dig i, at stå mere ved dig selv, være god ved dig selv og føle dig mere selvsikker i at være dig.

… og meget mere.

 

Dette vil du derimod ikke få at vide i en læsning:

 • Forudsigelser omkring, hvad der kommer til at ske i fremtiden.
 • Negative eller ubehagelige oplysning omkring dig som person. Jeg vil indimellem kærligt fortælle dig om nogle skyggesider, som du med fordel kan være opmærksomme på – men alt serveres på en kærlig og respektfuld måde, så der er intet at være nervøs for.

Invester i en læsning af dit design: vælg mellem en basis eller udvidet læsning

I DEN UDVIDEDE LÆSNING FÅR DU

 • Indblik i hele dit unikke design.
 • Jeg sætter mig ind i hele dit design og indtaler en lydfil til dig, med læsningen og gennemgangen af dit design. Denne varer 60-80 min. og du har den til evig eje.
 • Jeg gennemgår din energitype, din strategi og autoritet, alle dine 9 energicentre, din profil og til sidste dine gates og channels

Din investering i at få en dybdegående og udvidet læsning af dit design er blot 1.350,- kr. (inkl. moms). 

 

I EN BASIS LÆSNING FÅR DU

 • Indblik i dit unikke design.
 • Jeg udregner dit unikke design og analyserer og fortolker dit design.
 • Jeg sætter mig ind i dit design og indtaler en lydfil til dig, med læsningen og gennemgangen af dit design. Denne varer 30-40 minutter og du har den til evig eje.
 • Jeg gennemgår din energitype, din strategi og autoritet, alle dine 9 energicentre og din profil. I denne del gennemgåes dine gates og channels ikke. Ønsker du efter en basis læsning at få den sidste del med omkring gates og channels er det muligt, at tilkøbe dette (700,-).

Din investering i at få en dybdegående og udvidet læsning af dit design er blot 700,- kr. (inkl. moms). 

JA TAK - JEG VIL GERNE BESTILLE EN LÆSNING AF MIT DESIGN

Hvad siger andre, der har lært om deres Human Design?

“Den største forandring, Human Design har givet mig, er følelsen af at være accepteret og forstået på et helt andet plan.”

Christine

Det er som om, at der er nogle brikker inde i mig som er faldet mere på plads, og at jeg bedre kan forstå hvem og hvordan jeg er i verden.

Det allerbedste ved læsningen er, at jeg føler at jeg har fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske. En indsigt i mine styrker og udfordringer, og et skub i en retning af at gøre mere af det jeg elsker, og følge min intuition.

Jeg har altid bebrejdet mig selv for at være stille, men efter læsningen føler jeg mig set som den jeg er, og tør nu hvile mere mig selv.

Nogle af de fordele som læsningen har givet mig er en større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Human Design har dannet grobund for at se mit liv i et andet lys – hvor jeg er okay præcis som jeg er. En større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Jeg føler mig mere selvsikker og bebrejder mig selv mindre (fx for at være stille) – fordi jeg nu ved at det er sådan jeg er “skruet sammen” – og det er helt okay.

At få lavet en personlig læsning vil jeg anbefale til alle som ønsker at opnå en større forståelse af sig selv. 

Af hjertet tak! Hvor var det rørende og givende at lytte til min læsning. Jeg vil uden tvivl tage det med i min hverdag, og prøve at hvile mere ind i det, som du beskriver i læsningen. Tusind tak Ditte, jeg sætter pris på din læsning og mit nye kendskab til Human Design.

“Jeg har altid følt mig lidt anderledes - du fik sat alt det på plads, som jeg altid har undret mig over.”

Inge

Den største forandring min Human Design læsning gav mig var at jeg virkelig følte, at “brikkerne faldt på plads”, da jeg fik min læsning. Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening. 

Jeg har fået større indsigt i mig selv som person, og ikke mindst er jeg blevet bevidst om at jeg skal omfavne min følsomhed og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den. 

Det allerbedste ved at få min læsning har været at få en forståelse for at tingene giver mening! 

At alt det jeg har fornemmet og mærket omkring min skiftende energi og min intuition faktisk hænger sammen – og at det er en gave, hvis jeg er obs på at bruge det rigtigt.

3 andre fordele som læsningen har givet mig: 

 1. Det har sat mine erfaringer og oplevelser ind i en større sammenhæng, som har givet et godt overblik over styrker og svagheder (og forvaltningen af disse), samt de positive ting der er kommet til mig i livet. 
 1. Jeg er nu endnu mere opmærksom på vigtigheden af at sige “NEJ”, når jeg kan mærke at et “nej” er det rigtige for mig.
 1. Jeg kan se, at det er vigtigt for mig at følge min mavefornemmelse, hvis jeg skal have det godt (det vidste jeg egentlig godt, men min indre pleaser har nogle gange haft svært ved det). 

Jeg vidste intet om Human Design, men havde instinktivt en fornemmelse af, at jeg burde prøve det…men fordi jeg intet vidste om det var jeg lidt usikker på, om det var noget jeg ville bruge penge på (er så glad for at jeg gjorde det!).

At få en læsning hos Ditte at sit Human Design vil jeg anbefale til alle der har lyst til at blive klogere på sig selv og til at forstå hvorfor man er til stede i verden på den måde man er. 

For mig har læsningen givet en mere direkte og ærlig adgang til mig selv end noget andet jeg ellers har prøvet. 

Jeg har altid følt mig anderledes pga min stærke intuition, mine periodiske huleboer-tendenser og mit behov for at træffe beslutninger ud fra min mavefornemmelse. 

Jeg har ofte følt mig drænet i store forsamlinger, fordi jeg altid har kunnet mærke andre mennesker og deres behov, energi, stemninger og deres styrker og svagheder meget tydeligt, og jeg har ofte følt drænet for energi pga andres dårlige stemninger. 

Nu er jeg blevet bevidst om, at det faktisk kan være en styrke at være følsom og intuitiv, men at jeg skal være obs på at andres følelser og stemninger ikke nødvendigvis har noget med mig at gøre, bare fordi jeg kan mærke dem.

Jeg er helt væltet bagover (på den gode måde), og jeg sad nærmest med gåsehud efter at have lyttet til læsningen. Du ramte fuldstændig plet i ALT hvad du sagde. Tusind tak for læsningen.

“Human Design har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt”

Birgitte

Min Human Design reading har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt. Jeg har fået en større forståelse for at strukturere mit arbejde, så jeg har større overskud i hverdagen. Jeg er blevet meget mere bevidst om mine potentialer, og om hvordan de kan kombineres på andre måder. Mens jeg hørte readingen, tænkte jeg adskillige gange, det giver så meget mening.

Vil du have en gratis forsmag på en Human Design læsning?

Har du lyst til at snuse til Human Design så vil jeg gerne tilbyde dig, at du kan sende mig dine oplysninger (fødselsdagsdato, præcise fødseslstidspunkt og den by, du er født i), og så indtaler jeg en kort lydfil, som jeg sender til dig, hvor jeg fortæller dig lidt om dit unikke design. Det giver dig mulighed for uforpligtende at prøve det og mærke ind i, om du har lyst til at høre mere. Send mig blot en mail, så vil jeg elske at give dig en ganske gratis smagsprøve.

Ja tak - det vil jeg gerne have

Human Design er det bedste selvudviklingsværktøj jeg har prøvet

… Og jeg har virkelig prøvet meget.

Personlig stødte jeg på Human Design i min egen personlige udviklingsproces, hvor jeg var optaget af at finde ud af:

Hvem er jeg, hvad vil jeg i livet, hvad er mine styrker, hvordan passer jeg bedre på mig selv og hvordan kan jeg udnytte mit potentiale i livet bedst muligt?

Da jeg dykkede ned i Human Design og fik en personlig læsning af mit design var jeg nærmest væltet bagover over at opleve, hvordan dette større kendskab til mig selv og de redskaber, som Human Design gav mig, begyndte at skabe store forandringer i min indre verden, mit selvbillede, min selvtillid og selvværd.

Med Human Design fik jeg endnu mere mod til at være mere mig og til at være mindre af alt det, som jeg troede at jeg skulle være.

Med Human Design fandt jeg klarhed over, hvilke helt unikke styrker og potentialer jeg kommer med. Det har givet en langt større tro på mig selv og hjulpet mig til at se på mig selv gennem kærlige briller – på de områder og sider af mig, som jeg tidligere har skældt ud på eller har følt var forkerte.

For hver dag der går, hvor jeg bruger min viden om mit Human Design i min hverdag, mærker jeg hvordan jeg bliver bedre til at leve som mig, leve i tråd med min “natur” og det giver en større ro og ord for at kunne beskrive ting, som jeg før ikke havde ord for.

Med Human Design kan du uden tvivl finde mere lys, flow og håb i din verden og det vil hjælpe dig til at få en mere nærværende, selvkærlig og selvsikker relation til dig. Min klare erfaring er, at Human Design kan hjælpe dig til at føle dig godt tilpas og tryg i at være dig.

Hvad siger andre, der har lært om deres Human Design?

“Sider af mig selv, som jeg tidligere har set som svagheder, ser jeg nu som en styrke”

Kvinde

Jeg var meget overrasket over hvor meget en læsning af mit Human Design kunne gøre for mig. Helt utrolig meget ramte fuldstændig plet i forhold til hvem jeg er.

Human Design har givet mig en stor forståelse for mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel i mit arbejdsliv, hvor jeg er blevet skarpere på hvordan jeg fungerer og hvad der er mine særlige styrker. Det er også rigtig godt at læsningen gav konkrete ideer til handling og hvordan jeg i dagligdagen kan bruge det som en støtte i de ting, som jeg synes er svære.

I en læsning får du altså både rigtig meget viden, men bliver også klædt på til hvordan du så bruger denne viden i praksis. Jeg er meget fascineret af Human Design og bruger min nyden viden om mig selv dagligt.