Lær om dit unikke Human Design

Indsigt i dit Human Design hjælper dig til at stå stærkere ved den du er, og det du kan. Når du får større forståelse for dig selv gennem Human Design kan du føle dig mere tryg, selvsikker og stærk i den du er.

Indblik i dit unikke Human Design giver dig dyb indsigt i hvem du er, og hjælper dig med at lære dig selv endnu bedre at kende.
hvilken energitype du er og hvordan din energi fungerer. Human Design kan give dig indsigt i, hvad dine særlige styrker og unikke gaver er og hvad du skal lytte efter, når du træffer beslutning.
Human Design kan hjælpe dig med at finde mere hjem i dig selv. Det styrker din selvkærlighed og din tro på dig selv, og hjælper dig til at acceptere dig selv, præcis som du er.
Dit unikke Human Design gemmer på en masse værdifuld information om dig og din energi her på jorden. Human Design er “hands-on” og formidles til dig, så det er nemt at forstå.
Udover at du får dyb forståelse for dig selv på et nyt plan får du med Human Design også og konkrete ideer til hvilke handlinger du kan tage, for at åbne op for mere flow og større livskvalitet i dit liv.

Indblik i dit design kan åbne op for større forståelse, mere selvkærlighed, større tro på dig og afklaring

Bestil Human Design her
humandesignchart
indledende samtale hos psykolog ditte hvid

Human Design hjælper dig hjem i dig selv

Human Design er et system, der inkorporerer dele som astrologi, chakrasystemer, Kaballah og Iching. For at få indsigt i dit unikke design, skal du kende din fødselsdagsdato, det præcise fødselstidspunkt og den by, som du er født i.

Hvad kan Human Design?

Human Design lader dig forstå dig selv på et dybt plan – og løfter både dit selvværd, din selvtillid og din selvkærlighed.

Når du siger ja til at lære dig selv at kende gennem Human Design, så kan du se frem til at få indblik i:

 • Hvem du er som menneske
 • Hvordan du fungerer her i verden
 • Hvordan din energi fungerer
 • Hvordan du kan opleve mest flow i alle parametre af dit liv
 • Hvad dine styrker, talenter og gaver er i dette liv
 • Hvad du er kommet her på jorden for
 • Hvordan du kan støtte dig selv i at finde din egen unikke retning i livet og gå på den livsvej, der matcher og støtter dig
 • Hvordan du bedst træffer beslutninger. Dette hedder din “autoritet” inden for Human Design. Når du kender din autoritet, ved du hvad du skal lade dig guide af, når du skal træffe valg. Kendskab til din unikke autoritet hjælper dig til at sortere andres meninger og holdninger fra og lytte til din egen stemme.

Human Design er en gave til dig, der er nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende gennem et spirituelt redskab

Human Design hjælper til dig at komme hjem i dig selv, møde dig selv med accept og venlighed og føle dig stærkere og mere selvsikker i hvem du er, hvad du kan og hvad dine særlige evner er.

Det løfter din tillid til dig selv og skaber forbindelse til din indre GPS – en iboende guide, der hjælper dig til at finde din løbebane her i livet.

Human Design hjælper dig til at:

 • Lære dig selv bedre at kende
 • Se styrkerne i de dig selv (og se styrkerne i de dele af dig, som du skælder ud på)
 • Tro mere på dig selv
 • Bruge din energi optimalt og forstå, hvordan din energi fungerer for dig
 • Få kontakt til din egen indre kerne og blive bedre til at mærke efter i dig selv
 • Blive afklaret omkring, om du lige nu er på den rette vej for dig, og giver dig en større forståelse for dit “formål” her i dette liv.

Bestil en personlig læsning af dit Human Design
eller en e-bog om din energitype

Du kan finde din energitype ved at slå dit chart op på www.myhumandesign.com

FÅ LÆST DIT DESIGN

DU FÅR

 • Indblik i dit unikke design.
 • Jeg udregner dit design og analyserer og fortolker det.
 • Jeg indtaler en lydfil til dig, hvor jeg fortæller dig dybdegående om dit design.
 • Du lytter til læsningen trygt hjemme hos dig selv og har den til evig eje.
 • Lydfilen som du modtager vil vare 1 time. (måske lidt mere) 😉

DYBDEGÅENDE LÆSNING:  1.350,- KR. 

JA TAK - JEG VIL GERNE SENDES VIDERE TIL BESTILLING AF EN LÆSNING

E-BOG OM DIN ENERGITYPE

DU FÅR

 • Tilsendt en e-bog der beskriver din energitype inden for Human Design.
 • Her beskriver jeg hvordan din energi fungerer for dig og hvordan du fungerer her i verden.
 • E-bogen vil jeg anbefale til dig, der gerne vil dykke ned i Human Design men endnu ikke er klar til at investere i en fuld læsning.
 • Du kan vælge mellem 5 e-bøger. Der er én til hver af energityperne som er

Generators, Manifesting generators, Projektor, Manifestor og Reflektor

EN E-BOG OM DIN ENERGITYPE KOSTER KUN 125,- kr.

JA TAK TIL E-BOGEN - JEG VIL GERNE LÆRE MIG BEDRE AT KENDE

Hvad siger andre, der har investeret i en Human Design læsning?

“Human Design har givet mig en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.”

Maja, 31 år

Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.

Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.

“inden jeg bestilte var jeg bekymret for om en læsning ville gå dybt nok eller om den ville være overfladisk. Men læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.”

Trine

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det. Så de ting jeg har troet var nogle forkerte reaktionsmønstre, er en helt essentiel del af mig og det er okay.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende. Ditte er utrolig god til at formidle, så jeg også tager det helt ind. Hendes stemme og ord var klare og tydelige – og er stadig med mig igennem dagen. Jeg er taknemmelig for at jeg valgte at investere i mit human design igennem Ditte.

“Den største forandring, Human Design har givet mig, er følelsen af at være accepteret og forstået på et helt andet plan.”

Christine

Det er som om, at der er nogle brikker inde i mig som er faldet mere på plads. Min læsning hjalp mig til bedre at forstå hvem og hvordan jeg er i verden.

Det allerbedste ved læsningen er, at jeg føler at jeg har fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske. En indsigt i mine styrker og udfordringer, og et skub i en retning af at gøre mere af det jeg elsker, og følge min intuition.

Jeg har altid bebrejdet mig selv for at være stille. Men efter læsningen føler jeg mig set som den jeg er, og tør nu hvile mere mig selv.

Nogle af de fordele som læsningen har givet mig er en større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Human Design har dannet grobund for at se mit liv i et andet lys – hvor jeg er okay præcis som jeg er. En større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Jeg føler mig mere selvsikker og bebrejder mig selv mindre (fx for at være stille) – fordi jeg nu ved at det er sådan jeg er “skruet sammen” – og det er helt okay.

At få lavet en personlig læsning vil jeg anbefale til alle som ønsker at opnå en større forståelse af sig selv. Det har været rørende og så givende at få en læsning hos Ditte. 

“Jeg har altid følt mig lidt anderledes - du fik sat alt det på plads, som jeg altid har undret mig over.”

Inge

Da jeg fik min Human Design læsning følte jeg virkelig, at “brikkerne faldt på plads”.

Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening. 

Jeg har fået større indsigt i mig selv som person. Og jeg er blevet bevidst om at jeg skal omfavne min følsomhed, min skiftende energi og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den. 

Det allerbedste ved at få min læsning har været at få en forståelse for at tingene giver mening! Det har sat mine erfaringer og oplevelser ind i en større sammenhæng, som har givet et godt overblik over styrker og svagheder (og forvaltningen af disse), samt de positive ting der er kommet til mig i livet. 

Jeg vidste intet om Human Design, men havde instinktivt en fornemmelse af, at jeg burde prøve det… men fordi jeg intet vidste om det var jeg lidt usikker på, om det var noget jeg ville bruge penge på (er så glad for at jeg gjorde det!).

At få en læsning hos Ditte at sit Human Design vil jeg anbefale til alle der har lyst til at blive klogere på sig selv og til at forstå hvorfor man er til stede i verden på den måde man er. 

For mig har læsningen givet en mere direkte og ærlig adgang til mig selv end noget andet jeg ellers har prøvet. 

Jeg har altid følt mig anderledes pga min stærke intuition, mine periodiske huleboer-tendenser og mit behov for at træffe beslutninger ud fra min mavefornemmelse. Nu har jeg fået sat ord på, at det kan være en gave for mig, hvis jeg bruger det rigtigt.

Jeg er helt væltet bagover (på den gode måde), og jeg sad nærmest med gåsehud efter at have lyttet til læsningen. Du ramte fuldstændig plet i ALT hvad du sagde. Tusind tak for læsningen.

“Human Design har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt”

Birgitte

Min Human Design reading har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt. Jeg har fået en større forståelse for at strukturere mit arbejde, så jeg har større overskud i hverdagen. Jeg er blevet meget mere bevidst om mine potentialer, og om hvordan de kan kombineres på andre måder. Mens jeg hørte readingen, tænkte jeg adskillige gange, det giver så meget mening.

“Sider af mig selv, som jeg tidligere har set som svagheder, ser jeg nu som en styrke”

Kvinde

Jeg var meget overrasket over hvor meget en læsning af mit Human Design kunne gøre for mig. Helt utrolig meget ramte fuldstændig plet i forhold til hvem jeg er.

Human Design har givet mig en stor forståelse for mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel i mit arbejdsliv, hvor jeg er blevet skarpere på hvordan jeg fungerer og hvad der er mine særlige styrker. Det er også rigtig godt at læsningen gav konkrete ideer til handling. Og gav inputs til  hvordan jeg kan bruge det som en støtte i de ting, som jeg synes er svære.

I en læsning får du altså både rigtig meget viden, men bliver også klædt på til hvordan du så bruger denne viden i praksis. Jeg er meget fascineret af Human Design og bruger min nyden viden om mig selv dagligt.

“Det var som at lytte til en lydbog om mig selv - jeg grinte også flere gange undervejs”

Line

Human Design læsningen gav mig stor indsigt og bekræftelse på nogle tanker og følelser, jeg selv har haft tænkt om mig selv. Og det gav mig en stor tryghed, fordi jeg så ikke har været helt forkert på din. Læsningen rammer bare plet på faktisk alle parametre. Det er ret fantastisk 🙂

Jeg synes at Humn Design er et rigtig godt redskab, der har giver mit større kendskab til mig, så jeg bedre kan bruge mine evner og styrker. Og det er et redskab, der hjælper mig til at se, hvor jeg skal være opmærksom på at passe på mig selv.

Jeg er så glad og taknemlig for at være landet hos dig og få svar på og få bekræftet nogle tanker, følelser, tro og fornemmelser, som jeg virkelig har været i tvivl om nu var rigtige nok. Jeg er virkelig glad og lettet. Det var som at lytte til en lydbog om mig selv 😀😅😂😍 jeg grinte også flere gange 😃

“Det føltes som at få sit sind og sig ”jeg” skitset op, hvilket gør det mere overskueligt i forhold til at få et ”overblik over sig selv”.”

Kathrine

Human Design læsningen var god, og den satte fokus på, hvem jeg er som menneske. Det føltes som at få sit sind og sig ”jeg” skitset op, hvilket gør det mere overskueligt i forhold til at få et ”overblik over sig selv”.

Jeg fik så at sige delt mig selv lidt mere ind i nogle kategorier, hvilket gør det nemmere for mig at arbejde med, fordi det ikke længere er én stor mundfuld, der skal arbejdes med, men i stedet forskellige små bidder.

Jeg kunne genkende en helt masse, og med de mange ord i læsningen ser jeg nogle ting med andre øjne nu. Det sætter altid gang i noget, når man får nye vinkler på noget, man går og roder med, og det var nyt og brugbart at få sat ord på ”lyssiderne” ved nogle af de skyggesider, som jeg godt var opmærksom på, at jeg havde. Bevidsthed omkring de positive sider gør, at jeg kan rykke mig endnu længere.

Jeg følte mig aflæst, gennemlæst og nærlæst af Dittes ord.

Start din rejse ind i Human Designs fantastiske univers med en e-bog, der beskriver din energitype

Har du lyst til at snuse til Human Design? Men er du ikke klar til at investere i en læsning af dit design? Så vil jeg anbefale dig at starte med at bestille en e-bog, som beskriver din energitype inden for Human Design. Der er 5 energityper:

Generator

Manifesting generator

Projektor

Manifestor

Reflektor

Du kan finde din type ved at slå dit chart (gratis) op på www.myhumandesign.com

Du skal bruge din fødselsdag, dit præcise fødselstidspunkt og den by du er født i.

Ja tak - send mig e-bogen om min energitype med det samme
Spirituelt psykolog

Human Design er et af de bedste selvudviklingsværktøjer jeg har prøvet

… Og jeg har virkelig prøvet meget.

Personlig stødte jeg på Human Design i min egen personlige udviklingsproces, hvor jeg var optaget af at finde ud af:

Hvem er jeg, hvad vil jeg i livet og hvad er mine styrker? Hvordan passer jeg bedre på mig selv, og hvordan kan jeg udnytte mit potentiale i livet bedst muligt?

Da jeg dykkede ned i Human Design og fik en personlig læsning af mit design, blev jeg nærmest væltet bagover. Det gav mig større kendskab til mig selv og konkrete redskaber, som begyndte at skabe store forandringer i min indre verden, mit selvbillede, min selvtillid og selvværd. Og i takt med at min indre verden ændrede sig begyndte jeg også at ændre på min ydre verden.

Med Human Design fik jeg endnu mere mod til at være mere mig og til at være mindre af alt det, som jeg troede, at jeg skulle være.

Og Human Design har også hjulpet mig til at få mod til at starte selvstændig virksomhed.

Med Human Design fandt jeg klarhed over, hvilke helt unikke styrker og potentialer jeg kommer med. Det har givet en langt større tro på mig selv og hjulpet mig til at se på mig selv gennem kærlige briller – på de områder og sider af mig, som jeg tidligere har skældt ud på eller har følt var forkerte.

For hver dag, hvor jeg bruger min viden om mit Human Design i min hverdag, bliver jeg bedre til at leve som mig – og leve i tråd med min “natur”. Det giver en større ro og giver mig samtidig et sprog for at kunne beskrive ting, som jeg før ikke før havde ord for.

Med Human Design kan du uden tvivl finde mere lys, flow og håb i din verden. Det vil hjælpe dig til at få en mere nærværende, selvkærlig og selvsikker relation til dig. Min klare erfaring er, at Human Design kan hjælpe dig, til at føle dig tilpas og tryg i dig.