Skip to main content

Lær om dit unikke Human Design

Indsigt i dit Human Design hjælper dig til at stå stærkere ved den du er, og det du kan. Human Design er et landkort over din energi og din særlige plads i det store fællesskab. Læs mere her om Human Design readings og Human Design reader uddannelsen.

Indblik i dit unikke Human Design giver dig dyb indsigt i hvem du er, og hvordan din energi fungerer.
Human Design viser dig bl.a., hvad dine særlige styrker og gaver er, og hvad du skal lytte efter, når du træffer beslutninger.
Human Design kan hjælpe dig med at finde mere hjem i dig selv. Det styrker din selvkærlighed og din tro på dig selv, og hjælper dig til at acceptere dig selv præcis som du er.
Med Human Design får du konkrete inputs til, hvordan du åbner op for mere flow og glæde i dit liv.

Indblik i dit design kan åbne op for større forståelse, mere selvkærlighed, større tro på dig og afklaring på dit næste skridt i livet.

Bestil en dybdegående Human Design læsning her
humandesignchart
indledende samtale hos psykolog ditte hvid

Hvad laves Human Design ud fra?

Human Design er et system, der inkorporerer dele som astrologi, chakrasystemer, Kaballah, Iching og kvantefysik. Jeg vil derfor beskrive Human Design som et delvist spirituelt og delvist videnskabeligt system.

For at få indsigt i dit unikke design, skal du kende din fødselsdagsdato, det præcise fødselstidspunkt og den by, som du er født i.

Med disse få oplysninger, åbner der sig et helt landkort over din unikke væren og den, du er designet til at være.

Mere end 200 kvinder og mænd har fået læst deres design af mig. Læs om deres begejstring og erfaring herunder.

(se flere udtalelser længere nede på siden)

“Human Design har givet mig en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.”

Maja, 31 år

Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.

Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.

“Efter min læsning og samtale med Ditte, vil jeg sige, at jeg aldrig som i aldrig har følt mig så set og så rummet. Der er i den grad sat spot på alle mine styrkesider, og hvad jeg kan bringe ud i verden i min kommende virksomhed.”

Hella Sommer (BLOOMING pakken)

Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på, og jeg føler mig i den grad set. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Min samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnært, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med.

Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg fået konkrete værktøjer med, som jeg i den grad kan bruge dagligt til at puste til min drøm som selvstændig.

Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests. Både som leder og som en del af et team. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Jeg har altid følt, at jeg er noget af det hele og er blevet presset ind i en kasse. Kort tid efter har det hele været glemt.

Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.

Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før 🙂 Men da jeg fandt Ditte på nettet vidste jeg, at her var det rette match til mig. Med en baggrund som  psykolog der er nysgerrig på andre måder at se verden på, det er berigende og lige noget for mig.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte. Du vil aldrig fortryde det!

Ditte er mega troværdig og skarp. Jeg er stor fan og mener at dette er noget alle burde opleve!

Vælg en af de 3 Human Design pakker

Skriftlig læsning

DU FÅR

 • En skriflig gennemgang af dit personlige design (65+ sider)
 • Jeg gennemgår: din energitype, strategi, indre autoritet, dine 9 energicentre, profil, inkarnation cross samt beskrivelse af alle dine gates og (livstemaer, medfødte styrker, potentialer mm.)
 • Du får din læsning tilsendt inden for 5 dage fra din bestilling.
 • Se et eksempel på hvordan en skriftlig reading ser ud

Din investering er kun 849,- kr. 

JA TAK - JEG VIL GERNE KENDE MIT HUMAN DESIGN

Kombi pakke (lydfil og skriftlig læsning)

DU FÅR

 • En dybdegående læsning af dit design, som du modtager som en lydfil (60 min.).
 • En skriftlig gennemgang af dit personlige design (65+ sider).
 • Jeg gennemgår: din energitype, strategi, indre autoritet, dine 9 energicentre, inkarnation cross (livsformål), din profil samt centrale gates og channels (livstemaer, medfødte styrker, potentialer mm.).*
 • Du sidder trygt hjemme hos dig selv og lytter/læser.
 • Du får din pakke tilsendt på mail inden for 7 dage fra din bestilling.

Værdi: 2.500,- kr.

Din investering er kun 1.997,- (spar 500,- kr.)

Pakken er super til dig, der gerne vil have den helt personlige læsning, hvor jeg kan formidle alle detaljer såvel som helheden i dit design. Tidligere kunder er utrolig glade for både at have den meget personlige lydfil, og at kunne nærlæse det hele i den dybdegående skriftlige reading.

JA TAK - JEG VIL GERNE KENDE MIT HUMAN DESIGN

BLOOMING pakken
- Kombipakken + 1:1 opfølgende session

I denne transformerende pakke får du det allerbedste fra Human Design i form af en mundtlig læsning (indtalt som en lydfil) og en skriftlig gennemgang af hele dit design (65+ sider).

Derudover får du en deep dive opfølgende 1:1 session (afholdes online og sessionen optages).

I den opfølgende session kan vi dykke ned i bestemte dele af dit design eller et særligt fokusområde, som du har brug for få løsnet op for.

Dette kan f.eks. være dine styrker og potentialer i forhold til at skulle skabe en selvstændig virksomhed i tråd med dine styrker og formål.

Med min baggrund som psykolog er jeg meget erfaren i at mærke ind i:

 • hvad der holder dig fast lige nu
 • hvilke nye vinkler/perspektiver der vil hjælpe dig videre
 • hvordan du kan bevæge dig mod det, du gerne vil.

Værdi: 3.700,- kr.

Din investering er kun 2.997,- kr. 

Human design uddannelse reader

Lær mere om dit design

Du kan gratis slå dit eget design / chart op www.myhumandesign.com

Her kan du gratis hente en e-bog om din energitype.

 

Bliv uddannet Human Design reader

Min 10 ugers online Human Design reader uddannelse klæder dig på til at læse dit eget og andres design.

Bliv uddannet i Human Design systemet med en 100 % fleksibel online uddannelse, hvor du tager modulerne i dit eget tempo.

Læs om Human Design reader uddannelsen

Human Design er et fantastisk spirituelt redskab, der støtter dig hjem i dig selv.

Human Design hjælper til dig møde dig selv med accept og venlighed. Når du kender dit design vil du føle dig stærkere og mere selvsikker i hvem du er, hvad du kan og hvad dit formål i livet er.

Human Design løfter din tillid til dig selv og dit selvværd. Human Design hjælper dig med at skabe en stærkere forbindelse til din indre GPS – din iboende guide, som hjælper dig til at mærke efter i dig selv og får dig på den rette løbebane i dit liv.

Giv dig selv en (potential livsændrende) gave

Hvad har andre fået ud af Human Design?

“Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion.”

Nova (Kombi pakken)

Jeg har hørt mit human Design og wow 😍

Det er vildt at høre, fordi det er så spot on på, hvad jeg mærker selv og det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før 😃

Nu er jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design. Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . Alt hvad du har sagt, passer perfekt og det har været vildt at blive bekræftet i alt det jeg vidste om mig selv og mærker om mig selv. 💜

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter,lys sider og skyggesider.

Human design fortæller dig, hvad dit livsformål er, hvad dit indre drive er her i livet, og hvad som giver dig energi, og hvordan du får mere energi og hvad som dræner din energi.

Og jeg føler mig helt beæret over, at få at vide, at det er min vej at guide og hjælpe andre med at finde deres livsglæde i livet, for det er præcis det jeg en kæmpe passion for og ikke kan lade være med. Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion 😍🙏

“Det har været enormt effektivt i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før.”

Nanett (BLOOMING pakken)

Jeg kontaktede egentlig Ditte fordi jeg havde behov for at få et perspektiv udefra på, hvem jeg er som person. Min oplevelse var at være så “indfiltret” i mig selv, at jeg havde svært ved at se mig selv udefra – og hvad jeg har af særlige potentialer.. 

I første omgang tænkte jeg at jeg gerne ville have en samtale med Ditte, som tænker holistisk – ligesom mig selv, hvor hun kunne stille mig spørgsmål som ville gøre mig klogere på mig. 

Ditte foreslog i stedet, at jeg fik lavet et Human design og vi derefter fulgte op med en samtale.Jeg erkender blankt at være ret skeptisk. Jeg er meget holistisk anlagt, men Human design gav umiddelbart ikke rigtig mening i mit hoved. 

Jeg valgte dog at gå med Dittes anbefaling i respekt for hendes faglighed. 🙏✨OG dét er jeg glad for. Det har mildest talt været vanvittigt. 

Da jeg modtog lydfilen og den skriftlige reading var den en BIZAR oplevelse. Ditte beskrev MIG, i detaljer jeg ikke tror mine nærmeste ville kunne beskrive. 

Alt jeg kunne sig til mig, var bare  “dét er mig.. dét er mig.. dét er mig..” Det passede perfekt. Til sidst sad jeg med følelsen af at det umuligt kan være en tilfældighed. Det var simpelhent for præcist. 

Jeg sad med følelsen af, at kunne levere de 75 sider til en potentiel arbejdsgiver også ville de vide hvem jeg er, og hvad mine styrker og udfordringer er. 

Jeg skyndte mig at booke en tid til efterfølgende samtale hos Ditte – jeg blev simpelhent nødt til at få sat ord på det hele. 

Og her fik jeg simpelhen endnu flere “aha” oplevelser. 

Så da jeg gik ud følte jeg, at alt dét jeg synes jeg sad lidt fast i, og som var grunden til at jeg kontaktede Ditte, pludselig gav mening – og ikke mindst havde jeg fået nye perspektiver til at vende mine “udfordringer” til styrker. 

Og så er Ditte jo enormt empatisk og hjertevarm at åbne sit hjerte for ❤️Jeg vil virkelig anbefale alle, der ønsker mere selvindsigt, at få lavet sådan et Human design hos Ditte. 

Det har åbnet SÅ mange døre for mig, og været enormt effektivt til både at bekræfte mig i mine indre oplevelser, og spotte mine skyggesider i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før og ligesom owne den jeg er. Helhjertet 👊❤️🙏 ✨❤️

“Den største forandring, Human Design har givet mig, er følelsen af at være accepteret og forstået på et helt andet plan.”

Christine

Det er som om, at der er nogle brikker inde i mig som er faldet mere på plads. Min læsning hjalp mig til bedre at forstå hvem og hvordan jeg er i verden.

Det allerbedste ved læsningen er, at jeg føler at jeg har fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske. En indsigt i mine styrker og udfordringer, og et skub i en retning af at gøre mere af det jeg elsker, og følge min intuition.

Human Design har dannet grobund for at se mit liv i et andet lys – hvor jeg er okay præcis som jeg er. En større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

At få lavet en personlig læsning vil jeg anbefale til alle som ønsker at opnå en større forståelse af sig selv. Det har været rørende og så givende at få en læsning hos Ditte. 

Spirituelt psykolog

Human Design er et af de bedste selvudviklingsværktøjer jeg har prøvet

… Og jeg har virkelig prøvet meget.

Personlig stødte jeg på Human Design i min egen personlige udviklingsproces, hvor jeg var optaget af at finde ud af:

Hvem er jeg, hvad vil jeg i livet og hvad er mine styrker? Hvordan passer jeg bedre på mig selv, og hvordan kan jeg udnytte mit potentiale i livet bedst muligt?

Da jeg dykkede ned i Human Design og fik en personlig læsning af mit design, blev jeg nærmest væltet bagover. Det gav mig større kendskab til mig selv og konkrete redskaber, som begyndte at skabe store forandringer i min indre verden, mit selvbillede, min selvtillid og selvværd. Og i takt med at min indre verden ændrede sig begyndte jeg også at ændre på min ydre verden.

Med Human Design fik jeg endnu mere mod til at være mere mig og til at være mindre af alt det, som jeg troede, at jeg skulle være.

Og Human Design har også hjulpet mig til at få mod til at starte selvstændig virksomhed.

Er du selv interesseret i at bruge Human Design som et redskab til at skabe en succesfuld selvstændig virksomhed? Så tag et kig på Blooming Business forløbet.

Med Human Design fandt jeg klarhed over, hvilke helt unikke styrker og potentialer jeg kommer med. Det har givet en langt større tro på mig selv og hjulpet mig til at se på mig selv gennem kærlige briller – på de områder og sider af mig, som jeg tidligere har skældt ud på eller har følt var forkerte.

For hver dag, hvor jeg bruger min viden om mit Human Design i min hverdag, bliver jeg bedre til at leve som mig – og leve i tråd med min “natur”. Det giver en større ro og giver mig samtidig et sprog for at kunne beskrive ting, som jeg før ikke før havde ord for.

Med Human Design kan du uden tvivl finde mere lys, flow og håb i din verden. Det vil hjælpe dig til at få en mere nærværende, selvkærlig og selvsikker relation til dig. Min klare erfaring er, at Human Design kan hjælpe dig, til at føle dig tilpas og tryg i dig.

“Jeg var lidt skeptisk overfor det, fordi jeg egentlig ikke helt tror på det alternative. Nu er jeg blevet bidt af Human Design.”

Karen
Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er, at jeg nu tror på, at jeg virkelig kan ændre noget i min situation, så jeg får det bedre. At jeg kan arbejde hen imod at leve efter mit design, og derved være mere tro mod mig selv.
At få læst mit design har hjulpet mig til at jeg begynder at tro mere på mig selv. Jeg begynder at lytte til de signaler, som min krop sender mig. Og jeg får lyst til at lyse og være mig selv.

Inden jeg besluttede at investere i en læsning var jeg bekymret for at give penge ud på noget, som jeg ville fortryde. Og det har vist sig at være en helt unødvendig bekymring.

Jeg var lidt skeptisk overfor det, fordi jeg egentlig ikke helt tror på det alternative, men nu er jeg blevet bidt af Human Design.

Ditte er så god til at formidle ens design på en kærlig og opmuntrende måde, så man virkelig kan mærke hendes gejst for at hjælpe andre mennesker, og for at gøre en forskel gennem bl.a. Human Design. Den energi smitter, hvilket er virkelig dejligt.

“inden jeg bestilte var jeg bekymret for om en læsning ville gå dybt nok eller om den ville være overfladisk. Men læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.”

Trine (Kombi pakken)

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det. Så de ting jeg har troet var nogle forkerte reaktionsmønstre, er en helt essentiel del af mig og det er okay.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende. Ditte er utrolig god til at formidle, så jeg også tager det helt ind. Hendes stemme og ord var klare og tydelige – og er stadig med mig igennem dagen. Jeg er taknemmelig for at jeg valgte at investere i mit human design igennem Ditte.

“Jeg har altid følt mig lidt anderledes - du fik sat alt det på plads, som jeg altid har undret mig over.”

Inge

Da jeg fik min Human Design læsning følte jeg virkelig, at “brikkerne faldt på plads”.

Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening. 

Jeg har fået større indsigt i mig selv som person. Og jeg er blevet bevidst om at jeg skal omfavne min følsomhed, min skiftende energi og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den. 

Det allerbedste ved at få min læsning har været at få en forståelse for at tingene giver mening! Det har sat mine erfaringer og oplevelser ind i en større sammenhæng, som har givet et godt overblik over styrker og svagheder (og forvaltningen af disse), samt de positive ting der er kommet til mig i livet. 

Jeg vidste intet om Human Design, men havde instinktivt en fornemmelse af, at jeg burde prøve det… men fordi jeg intet vidste om det var jeg lidt usikker på, om det var noget jeg ville bruge penge på (er så glad for at jeg gjorde det!).

At få en læsning hos Ditte at sit Human Design vil jeg anbefale til alle der har lyst til at blive klogere på sig selv og til at forstå hvorfor man er til stede i verden på den måde man er. 

For mig har læsningen givet en mere direkte og ærlig adgang til mig selv end noget andet jeg ellers har prøvet. 

Jeg har altid følt mig anderledes pga min stærke intuition, mine periodiske huleboer-tendenser og mit behov for at træffe beslutninger ud fra min mavefornemmelse. Nu har jeg fået sat ord på, at det kan være en gave for mig, hvis jeg bruger det rigtigt.

Jeg er helt væltet bagover (på den gode måde), og jeg sad nærmest med gåsehud efter at have lyttet til læsningen. Du ramte fuldstændig plet i ALT hvad du sagde. Tusind tak for læsningen.

“Det var som at lytte til en lydbog om mig selv - jeg grinte også flere gange undervejs”

Line

Human Design læsningen gav mig stor indsigt og bekræftelse på nogle tanker og følelser, jeg selv har haft tænkt om mig selv. Og det gav mig en stor tryghed, fordi jeg så ikke har været helt forkert på din. Læsningen rammer bare plet på faktisk alle parametre. Det er ret fantastisk 🙂

Jeg synes at Humn Design er et rigtig godt redskab, der har giver mit større kendskab til mig, så jeg bedre kan bruge mine evner og styrker. Og det er et redskab, der hjælper mig til at se, hvor jeg skal være opmærksom på at passe på mig selv.

Jeg er så glad og taknemlig for at være landet hos dig og få svar på og få bekræftet nogle tanker, følelser, tro og fornemmelser, som jeg virkelig har været i tvivl om nu var rigtige nok. Jeg er virkelig glad og lettet. Det var som at lytte til en lydbog om mig selv 😀😅😂😍 jeg grinte også flere gange 😃

“Sider af mig selv, som jeg tidligere har set som svagheder, ser jeg nu som en styrke”

Susanne

Jeg var meget overrasket over hvor meget en læsning af mit Human Design kunne gøre for mig. Helt utrolig meget ramte fuldstændig plet i forhold til hvem jeg er.

Human Design har givet mig en stor forståelse for mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel i mit arbejdsliv, hvor jeg er blevet skarpere på hvordan jeg fungerer og hvad der er mine særlige styrker. Det er også rigtig godt at læsningen gav konkrete ideer til handling. Og gav inputs til  hvordan jeg kan bruge det som en støtte i de ting, som jeg synes er svære.

I en læsning får du altså både rigtig meget viden, men bliver også klædt på til hvordan du så bruger denne viden i praksis. Jeg er meget fascineret af Human Design og bruger min nyden viden om mig selv dagligt.

“At lytte til min Human Design læsning føltes lidt som at få et kærlighedsbad af gode budskaber”

Anne Pernille Fischer (kombi pakken)
Det var da en motivationsbooster af de store. Jeg har gået og udskudt nogle ting i laaaang tid, men alt det du fortalte om, at jeg skal sige min sandhed højt, inspirere osv, var lige den energi og det boost, jeg havde brug for for ikke at sætte det på standby mere 🙂 Det hjælper mig til at holde mig selv fra at “fylde for meget” med det, jeg har på hjerte som businessmentor. Det skal ud i verden og inspirere og gøre nytte.
Der var så mange gode ting i det. Noget var bekræftelse af det, jeg ved om mig selv, men også mange fine nye ting, som føltes lidt som at få et kærlighedsbad af gode budskaber og skulderklap.
Den største forandring som Human Design læsningen har givet mig er indsigten i, at jeg faktisk producerer bedst, og er skarpest, når deadline nærmer sig på det, jeg skal lave. Jeg kan tydeligt se det, men har altid ønsket, at jeg kunne være mere på forkant. Det giver ro indeni, at det er sådan jeg arbejder bedst.

TAK for den fine læsning. Og jeg kunne høre ind på din stemme, at du smilede ind imellem 🙂 Det var virkeligt en fin lydfil og du har både et godt tempo at fortælle i og en god stemme til det. Jeg vil anbefale Human Design til andre der har brug for at få kastet lys på deres styrker og få en ny vinkel på, hvordan de er, når de er bedst.

Inden jeg bestilte min læsning var jeg i tvivl om, det ville ramme mig og give mig noget nyt. Men det har virkelig været et skønt skulderklap at give sig selv og meget indsigtfuldt at få læst mit design.

“Den skriftlige læsning har helt sikker skubbet til mig i forhold til at turde stå mere autentisk frem.”

Anne, skriftlig Human Design læsning

Jeg føler, at Human Design fungerer lidt som et genialt opslagsværktøj. Her kan jeg altid gå tilbage og blive mindet om, hvad der er godt for mig at prioritere, så jeg står stærkere i min egen energi og passer bedre på mig selv. Det kan samtidig også anvendes til at forstå, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i visse situationer.

Det allerbedste ved at få en Human Design læsning var at jeg følte den som en stor bekræftelse på, at den retning jeg har valgt at gå, føles rigtig for mig.

En anden fordel læsningen har givet mig, er at den helt sikkert har skubbet til mig i forhold til at turde stå mere autentisk frem, og den har virkelig givet mig lyst til at arbejde med dét.

Jeg synes også at en læsning er et rigtig godt redskab i forhold til at finde sine styrker, og det kunne jeg godt forestille mig at man eksempelvis kunne anvende f.eks. i en jobsamtale.

At få en Human Design læsning er et genialt selvtillidsboost at få! En dejlig læsning, der gør dig rigtig glad og taknemmelig for egne evner, kompetencer samt potentialer her i livet.

At få en skriftlig læsning tiltalte mig meget, fordi jeg så kan slå op på netop den side jeg vil, og anvende læsningen som et konkret værktøj, og det er genialt for mig. Så vil jeg få brugt min læsning meget mere, end hvis jeg havde fået den som en lydfil, hvor jeg skulle side og spole frem og tilbage.

Jeg synes, at en Human Design læsning er en perfekt opsummering på alle de forskellige spirituelle ting, som jeg efterhånden har prøvet. Det virker som en blanding af ting, jeg har fået af vide fra håndanalyse, læsning af horoskop og indsigter fra clairvoyance. Igen må jeg bare anerkende bredden i den her læsning, at du får så mange siders indsigt, som virkelig kan bruges igen og igen i mange forskellige situationer.

“Fra skeptisk til “wow, det er jo mig, der står beskrevet der””

Maja, skriftlig Human Design læsning + opfølgning

Jeg var ret skeptisk overfor at få lavet en Human Design reading, da jeg ikke normalt tror på astrologi og andre mere spirituelle ting.

Men jeg valgte at få lavet en reading af Ditte alligevel da jeg var nysgerrig.

Da jeg læste readingen første gang så jeg flere ting, som helt sikkert passede på mig. 

Men jeg var stadigvæk skeptisk og tænkte at readingen nok er beskrevet sådan at alle passer på alle. Så jeg tænkte ikke så meget videre over det, men gik bare videre med livet.

Og nu 3 måneder siden må jeg bare sige, at jeg forstår min reading fuldt ud. Det er som om den har ligget og luret i baggrunden. Har netop genlæst min reading og den er spot on på mig.

Nu er jeg den, som spørger andre: “Kender du Human Design? Hvad siger den om dig?!” og er helt hooked på at lære mere og bruge den som baggrund til at forstå mig selv og min måde at være i verden på.

Så fra skeptisk til “wow, det er jo mig, der står beskrevet der”.

Så stor anbefaling til at få lavet en reading hos Ditte (som desuden også er klar på at uddybe, hvis du har spørgsmål til din reading, hvilket hjalp mig meget).

Jeg blevet helt hooked på Human Design. Det er så fascinerende – og stadigvæk lidt “utrygt” for mig at stole på noget på baggrund af en fødselsdato og tid. Men jeg kan mærke, at når jeg læner mig ind i det og vælger at tro på det, så giver det bare så meget mening. 

Kh Human Design Reading fan ❤️

“Det føltes som at få sit sind og sig ”jeg” skitset op, hvilket gør det mere overskueligt i forhold til at få et ”overblik over sig selv”.”

Kathrine (BLOOMING pakken)

Human Design læsningen var god, og den satte fokus på, hvem jeg er som menneske. Det føltes som at få sit sind og sig ”jeg” skitset op, hvilket gør det mere overskueligt i forhold til at få et ”overblik over sig selv”.

Med de mange ord i læsningen ser jeg nogle ting med andre øjne nu. Det sætter altid gang i noget, når man får nye vinkler på noget, man går og roder med, og det var nyt og brugbart at få sat ord på ”lyssiderne” ved nogle af de skyggesider, som jeg godt var opmærksom på, at jeg havde. Bevidsthed omkring de positive sider gør, at jeg kan rykke mig endnu længere.

Jeg følte mig aflæst, gennemlæst og nærlæst af Dittes ord.

“Jeg fandt mere klarsyn i forhold til retningen på mit arbejdsliv”

Sara

Jeg er vildt imponeret over så mange aspekter, du kommer omkring i din læsning. Og hvor rigtigt du rammer i din beskrivelse af min måde at agere i livet på.

Jeg bestilte primært læsningen for at få et skub eller en form for guideline i forhold til, i hvilken retning jeg skal bevæge mig hen arbejdsmæssigt fremadrettet. Og jeg synes helt klart at dine beskrivelser af mig har givet mig mere klarsyn i forhold til dette. Tusind tak for det.

“Human Design har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt”

Birgitte

Min Human Design reading har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt. Jeg har fået en større forståelse for at strukturere mit arbejde, så jeg har større overskud i hverdagen. Jeg er blevet meget mere bevidst om mine potentialer, og om hvordan de kan kombineres på andre måder. Mens jeg hørte readingen, tænkte jeg adskillige gange, det giver så meget mening.

“Nu ved jeg, at jeg er på rette vej, og på den måde kan jeg også bedre vise tillid til processen. Og det er Så fantastisk.”

Daisy

Wauw. Altså hold nu op der er mange ting der er gået op for mig. Altså jeg vil jo faktisk sige det er fuldstændig vildt, det er en fuldstændig game changer for mig. 

Jeg har altid haft den her fornemmelse af, at der er noget mere jeg skal. Men har ikke helt vidst hvad, og derfor har jeg ikke rigtigt turde springe ud i at være selvstændig igen. Fordi jeg har ikke kunne finde ud af hvad det er jeg skal. Og det ved jeg nu!

Nu har jeg i hvert fald ro i min mave i forhold til, at nu ved jeg, at jeg er på rette vej, og på den måde kan jeg også bedre vise tillid til processen. Vise tillid til universet. Og det har jeg bare manglet. Og det er Så fantastisk. Jeg er helt høj over den glæde det har givet mig at få læst mit Human Design. 

“Tænk at jeg nu ved hvad jeg er designet til. Mine potentialer og mine skyggesider. Det er virkelig en gave.”

Karina, skriftlig Human Design læsning
Jeg har gennemlæst min Human Design læsning, og jeg synes virkelig at det er “spot on”. Jeg kan nikke genkendende til meget af det. Det er også en øjenåbner på mange områder. Noget af det var jeg ikke klar over.
Tænk at jeg nu ved hvad jeg er designet til. Mine potentialer og mine skyggesider. Det er virkelig en gave. Det er fedt at jeg kan læse det igen og igen. Der dukker hele tiden nye vinkler op, og nye måder at se tingene på.