Skip to main content

Lær om dit unikke Human Design

Indsigt i dit Human Design hjælper dig til at stå stærkere ved den du er, det du kan, og det du vil. Det er et landkort over din unikke væren, som jeg vil elske at formidle videre til dig.

Bestil Human Design her
Human Design er et system, der inkorporerer dele som astrologi, chakrasystemer, Kaballah, Iching og kvantefysik. Det er både et spirituelt og videnskabeligt system.
Human Design viser dig, hvem du er (og er skabt til at være), hvad dine særlige styrker og gaver er, hvordan din energi fungerer, hvilke formål og potentialer du har og meget mere.
Human Design er et dybdegående, omfattende og konkret værktøj, der hjælper dig mere hjem i dig selv.
Det skaber både mere flow og en mere autentisk måde at leve på, idet det guider til at leve mere i tråd med din unikke natur og vej i livet.

Indblik i dit design kan åbne op for større forståelse, mere selvkærlighed, større tro på dig og afklaring på dit næste skridt i livet.

Bestil Human Design læsning her

Jeg har læst Human Design for mere end 250+ kvinder og mænd. Læs om deres oplevelse her (se flere udtalelser længere nede på siden).

“Jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig havde følt før.”

Maja Elkjær

“Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.

Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.”

“Jeg har nu en klar fornemmelse af min mission og formål.”

Hella Sommer

“Indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på, og jeg føler mig i den grad set. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg fået konkrete værktøjer med, som jeg i den grad kan bruge dagligt til at puste til min drøm som selvstændig.

Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests som leder. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.

Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før 🙂 Min opfølgende samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnært, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte, som er mega troværdig og skarp. Jeg mener at dette er noget alle burde opleve!”

Vælg en af de tre readings pakker herunder

Skriftlig reading

  • Skriftlig gennemgang af dit personlige design skræddersyet til dig (65+ sider) tilsendt inden for 5 hverdage
  • Jeg gennemgår din energitype, strategi, indre autoritet, energicentrene, din profil, dit inkarnation cross og alle dine gates (livstemaer, medfødte styrker, potentialer mm.)

Din investering er blot 1150,- kr. 

Bestil din skriftlige reading

Kombi pakke

  • Dybdegående læsning af dit design, som du modtager som en lydfil (60 min.).
  • Skriftlig gennemgang af dit personlige design (65+ sider).
  • Jeg gennemgår din energitype, strategi, indre autoritet, energicentrene, din profil, dit inkarnation cross og alle dine gates (livstemaer, medfødte styrker, potentialer mm.)
  • + jeg folder dine channels ud (særlige gaver og karakteristika) samt mærker intuitivt ind i energien i dit design

Din investering er blot 2.700,-

Bestil kombi pakken

Blooming pakke (anbefalet)

  • Mundtlig læsning (indtalt som en lydfil)
  • Skriftlig gennemgang af hele dit design (65+ sider)
  • 1 x 60 min. opfølgende 1:1 session (afholdes online).

På siden her kan du se en video, hvor jeg fortæller mere om hvad du kan få ud af Blooming pakken. 

Din investering er blot 3.900,-

Bestil Blooming pakken

I tvivl om hvilken pakke du skal vælge?

Human Design shoppen

Lydfil om din energitype

Få forståelse for din energi, din strategi til at opleve flow i livet, din aura, dine styrker, flow-følelse, ude-af-flow følelse og meget mere.

Du får en 30-60 min. lydfil til evig eje

Din investering er kun 379,- 

Få din lydfil nu

Gate pakke

65 online lektioner til evig eje med 4 timers gennemgang af de 64 gates: temaer, potentialer, lys- og skyggesider. + 35 siders skriftligt materiale.

Din investering er blot 1.895,-

(ønsker du senere at deltage på Human Design uddannelsen, giver køb af gate pakken dig adgang til en rabatkode på 1.500,- til uddannelsen)

Få adgang til gate pakken

Human Design reader uddannelse

4 måneders holistisk uddannelse i Human Design systemet. 100 % fleksibel online uddannelse, hvor du tager modulerne i dit eget tempo.

Din investering er blot 10.700,- 

Læs alt om uddannelsen

Lær mere om dit design

Du kan gratis slå dit eget design / chart op www.myhumandesign.com

 

Her kan du gratis hente en e-bog om din energitype.

Hvad har andre fået ud af Human Design?

“Alt hvad Ditte sagde passede perfekt.”

Nova Storm

“Jeg har hørt mit human Design og wow 😍 Det er vildt at høre, fordi det er så spot on på, hvad jeg mærker selv og det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før 😃

Nu er jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design.

Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . Alt hvad du har sagt, passer perfekt og det har været vildt at blive bekræftet i alt det jeg vidste om mig selv og mærker om mig selv. 💜

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter,lys sider og skyggesider.

Human design fortæller dig, hvad dit livsformål er, hvad dit indre drive er her i livet, og hvad som giver dig energi, og hvordan du får mere energi og hvad som dræner din energi. 😍🙏”

“Det har mildest talt været vanvittigt”

Nanett Shalhoub

Jeg kontaktede egentlig Ditte fordi jeg havde behov for at få et perspektiv udefra på, hvem jeg er som person. Min oplevelse var at være så “indfiltret” i mig selv, at jeg havde svært ved at se mig selv udefra – og hvad jeg har af særlige potentialer..

Ditte foreslog, at jeg fik lavet et Human design og vi derefter fulgte op med en samtale. Jeg erkender blankt at være ret skeptisk. Jeg er meget holistisk anlagt, men Human design gav umiddelbart ikke rigtig mening i mit hoved.

Jeg valgte dog at gå med Dittes anbefaling i respekt for hendes faglighed. 🙏✨OG dét er jeg glad for. Det har mildest talt været vanvittigt.

Da jeg modtog lydfilen og den skriftlige reading var den en BIZAR oplevelse. Ditte beskrev MIG, i detaljer jeg ikke tror mine nærmeste ville kunne beskrive.

Alt jeg kunne sig til mig, var bare  “dét er mig.. dét er mig.. dét er mig..” Det passede perfekt. Til sidst sad jeg med følelsen af at det umuligt kan være en tilfældighed.

Jeg sad med følelsen af, at kunne levere de 75 sider til en potentiel arbejdsgiver også ville de vide hvem jeg er, og hvad mine styrker og udfordringer er.

Efter min opfølgende samtale med Ditte gik jeg ud med endnu flere “aha”oplevelser og følte, at alt dét jeg synes jeg sad lidt fast i, og som var grunden til at jeg kontaktede Ditte, pludselig gav mening – og ikke mindst havde jeg fået nye perspektiver til at vende mine “udfordringer” til styrker.

Og så er Ditte jo enormt empatisk og hjertevarm at åbne sit hjerte for ❤️Jeg vil virkelig anbefale alle, der ønsker mere selvindsigt, at få lavet sådan et Human design hos Ditte.

Det har åbnet SÅ mange døre for mig, og været enormt effektivt til både at bekræfte mig i mine indre oplevelser, og spotte mine skyggesider i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før og ligesom owne den jeg er. Helhjertet 👊❤️🙏 ✨❤️”

“Min læsning hjalp mig til bedre at forstå hvem og hvordan jeg er i verden”

Christine

“Det er som om, at der er nogle brikker inde i mig som er faldet mere på plads.

Det allerbedste ved læsningen er, at jeg føler at jeg har fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske. En indsigt i mine styrker og udfordringer, og et skub i en retning af at gøre mere af det jeg elsker, og følge min intuition.

Human Design har dannet grobund for at se mit liv i et andet lys – hvor jeg er okay præcis som jeg er. En større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden.

At få lavet en personlig læsning vil jeg anbefale til alle som ønsker at opnå en større forståelse af sig selv. Det har været rørende og så givende at få en læsning hos Ditte.

Human Design er et af de bedste selvudviklingsværktøjer jeg har prøvet

… Og jeg har virkelig prøvet meget.

Personlig stødte jeg på Human Design i min egen personlige udviklingsproces, hvor jeg var optaget af at finde ud af:

Hvem er jeg, hvad vil jeg i livet og hvad er mine styrker? Hvordan passer jeg bedre på mig selv, og hvordan kan jeg udnytte mit potentiale i livet bedst muligt?

Da jeg dykkede ned i Human Design og fik en personlig læsning af mit design, blev jeg nærmest væltet bagover. Det gav mig større kendskab til mig selv og konkrete redskaber, som begyndte at skabe store forandringer i min indre verden, mit selvbillede, min selvtillid og selvværd. Og i takt med at min indre verden ændrede sig begyndte jeg også at ændre på min ydre verden.

Med Human Design fik jeg endnu mere mod til at være mere mig og til at være mindre af alt det, som jeg troede, at jeg skulle være. Og Human Design har også hjulpet mig til at få mod til at starte selvstændig virksomhed.

Med Human Design fandt jeg klarhed over, hvilke helt unikke styrker og potentialer jeg kommer med. Det har givet en langt større tro på mig selv og hjulpet mig til at udleve mit formål.

For hver dag, hvor jeg bruger min viden om mit Human Design i min hverdag, bliver jeg bedre til at leve som mig – og leve i tråd med min “natur”. Det giver en større ro og giver mig samtidig et sprog for at kunne beskrive ting, som jeg før ikke før havde ord for.

Human Design skal prøves og føles på egen krop. Og hvis det kalder på dig, at få dit design læst hos mig, så vil jeg glæde mig til at formidle gaven videre til dig.

Hvad har andre fået ud af Human Design?

“Jeg får lyst til at lyse og være mig selv”

Karen

“Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er, at jeg nu tror på, at jeg virkelig kan ændre noget i min situation, så jeg får det bedre. At jeg kan arbejde hen imod at leve efter mit design, og derved være mere tro mod mig selv.

At få læst mit design har hjulpet mig til at jeg begynder at tro mere på mig selv. Jeg begynder at lytte til de signaler, som min krop sender mig.

Inden jeg besluttede at investere i en læsning var jeg bekymret for at give penge ud på noget, som jeg ville fortryde. Og det har vist sig at være en helt unødvendig bekymring.

Jeg var lidt skeptisk overfor det, fordi jeg egentlig ikke helt tror på det alternative, men nu er jeg blevet bidt af Human Design.

Ditte er så god til at formidle ens design på en kærlig og opmuntrende måde, så man virkelig kan mærke hendes gejst for at hjælpe andre mennesker, og for at gøre en forskel gennem bl.a. Human Design. Den energi smitter, hvilket er virkelig dejligt.””

“Min læsning var ikke overfladisk (som frygtet) men meget personlig på lige netop mig.”

Trine

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det. Så de ting jeg har troet var nogle forkerte reaktionsmønstre, er en helt essentiel del af mig og det er okay.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende. Ditte er utrolig god til at formidle, så jeg også tager det helt ind. Hendes stemme og ord var klare og tydelige – og er stadig med mig igennem dagen. Jeg er taknemmelig for at jeg valgte at investere i mit human design igennem Ditte.

“For mig har læsningen givet en mere direkte og ærlig adgang til mig selv end noget andet jeg ellers har prøvet.”

Inge

“Da jeg fik min Human Design læsning følte jeg virkelig, at “brikkerne faldt på plads.

Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening.

Jeg har fået større indsigt i mig selv som person. Og jeg er blevet bevidst om at jeg skal omfavne min følsomhed, min skiftende energi og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den.

Det allerbedste ved at få min læsning har været at få en forståelse for at tingene giver mening! Det har sat mine erfaringer og oplevelser ind i en større sammenhæng, som har givet et godt overblik over styrker og svagheder (og forvaltningen af disse), samt de positive ting der er kommet til mig i livet.

Jeg vidste intet om Human Design, men havde instinktivt en fornemmelse af, at jeg burde prøve det… men fordi jeg intet vidste om det var jeg lidt usikker på, om det var noget jeg ville bruge penge på (er så glad for at jeg gjorde det!).

At få en læsning hos Ditte at sit Human Design vil jeg anbefale til alle der har lyst til at blive klogere på sig selv og til at forstå hvorfor man er til stede i verden på den måde man er.

Jeg har altid følt mig anderledes pga min stærke intuition, mine periodiske huleboer-tendenser og mit behov for at træffe beslutninger ud fra min mavefornemmelse. Nu har jeg fået sat ord på, at det kan være en gave for mig, hvis jeg bruger det rigtigt.

Jeg er helt væltet bagover (på den gode måde), og jeg sad nærmest med gåsehud efter at have lyttet til læsningen. Du ramte fuldstændig plet i ALT hvad du sagde.”

“Det er et redskab, der hjælper mig til at se, hvor jeg skal være opmærksom på at passe på mig selv.”

Line

Human Design læsningen gav mig stor indsigt og bekræftelse på nogle tanker og følelser, jeg selv har haft tænkt om mig selv. Og det gav mig en stor tryghed, fordi jeg så ikke har været helt forkert på din. Læsningen rammer bare plet på faktisk alle parametre.

Jeg synes at Human Design er et rigtig godt redskab, der har giver mit større kendskab til mig, så jeg bedre kan bruge mine evner og styrker.

Jeg er så glad, lettet og taknemlig for at være landet hos dig og få svar på og få bekræftet nogle tanker, følelser, tro og fornemmelser, som jeg virkelig har været i tvivl om nu var rigtige nok. Det var som at lytte til en lydbog om mig selv 😀😅😂😍 jeg grinte også flere gange 😃”

“Jeg oplever min nye viden som en stor fordel i mit arbejdsliv.”

Susanne

“Jeg var meget overrasket over hvor meget en læsning af mit Human Design kunne gøre for mig. Helt utrolig meget ramte fuldstændig plet i forhold til hvem jeg er.

Human Design har givet mig en stor forståelse for mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel i mit arbejdsliv, hvor jeg er blevet skarpere på hvordan jeg fungerer og hvad der er mine særlige styrker. Det er også rigtig godt at læsningen gav konkrete ideer til handling. Og gav inputs til  hvordan jeg kan bruge det som en støtte i de ting, som jeg synes er svære.

I en læsning får du altså både rigtig meget viden, men bliver også klædt på til hvordan du så bruger denne viden i praksis. Jeg er meget fascineret af Human Design og bruger min nyden viden om mig selv dagligt.”

“Jeg vil anbefale Human Design til andre der har brug for at få kastet lys på deres styrker og få en ny vinkel på, hvordan de er, når de er bedst.”

Anne Pernille Fischer

“Det var da en motivationsbooster af de store. Det hjælper mig til at holde mig selv fra at “fylde for meget” med det, jeg har på hjerte. Det skal ud i verden og inspirere og gøre nytte.

Der var så mange gode ting i det. Noget var bekræftelse af det, jeg ved om mig selv, men også mange fine nye ting, som føltes lidt som at få et kærlighedsbad af gode budskaber og skulderklap.
Den største forandring som Human Design læsningen har givet mig er indsigten i, at jeg faktisk producerer bedst, og er skarpest, når deadline nærmer sig på det, jeg skal lave. Jeg kan tydeligt se det, men har altid ønsket, at jeg kunne være mere på forkant. Det giver ro indeni, at det er sådan jeg arbejder bedst.

TAK for den fine læsning. Det er virkelig en fin lydfil og Ditte har både et godt tempo at fortælle i og en god stemme til det. Jeg vil anbefale Human Design til andre der har brug for at få kastet lys på deres styrker og få en ny vinkel på, hvordan de er, når de er bedst.

Inden jeg bestilte min læsning var jeg i tvivl om, det ville ramme mig og give mig noget nyt. Men det har virkelig været et skønt skulderklap at give sig selv og meget indsigtfuldt at få læst mit design.”

“Jeg synes, at en Human Design læsning er en perfekt opsummering på alle de forskellige spirituelle ting, som jeg efterhånden har prøvet.”

Anne

“Jeg føler, at Human Design fungerer lidt som et genialt opslagsværktøj (skriftlig reading). Her kan jeg altid gå tilbage og blive mindet om, hvad der er godt for mig at prioritere, så jeg står stærkere i min egen energi og passer bedre på mig selv. Det kan samtidig også anvendes til at forstå, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i visse situationer.

Det allerbedste ved at få en Human Design læsning var at jeg følte den som en stor bekræftelse på, at den retning jeg har valgt at gå, føles rigtig for mig.

En anden fordel læsningen har givet mig, er at den helt sikkert har skubbet til mig i forhold til at turde stå mere autentisk frem, og den har virkelig givet mig lyst til at arbejde med dét.

Jeg synes også at en læsning er et rigtig godt redskab i forhold til at finde sine styrker, og det kunne jeg godt forestille mig at man eksempelvis kunne anvende f.eks. i en jobsamtale.

At få en Human Design læsning er et genialt selvtillidsboost at få! En dejlig læsning, der gør dig rigtig glad og taknemmelig for egne evner, kompetencer samt potentialer her i livet.

At få en skriftlig læsning tiltalte mig meget, fordi jeg så kan slå op på netop den side jeg vil, og anvende læsningen som et konkret værktøj, og det er genialt for mig. Så vil jeg få brugt min læsning meget mere, end hvis jeg havde fået den som en lydfil, hvor jeg skulle side og spole frem og tilbage.

Jeg synes, at en Human Design læsning er en perfekt opsummering på alle de forskellige spirituelle ting, som jeg efterhånden har prøvet. Det virker som en blanding af ting, jeg har fået af vide fra håndanalyse, læsning af horoskop og indsigter fra clairvoyance. Igen må jeg bare anerkende bredden i den her læsning, at du får så mange siders indsigt, som virkelig kan bruges igen og igen i mange forskellige situationer.”

“Fra skeptisk til "wow dig er jo mig der er beskrevet der"”

Maja

“Jeg var ret skeptisk overfor at få lavet en Human Design reading, da jeg ikke normalt tror på astrologi og andre mere spirituelle ting.

Men jeg valgte at få lavet en reading af Ditte alligevel da jeg var nysgerrig.Da jeg læste readingen første gang så jeg flere ting, som helt sikkert passede på mig.

Men jeg var stadigvæk skeptisk og tænkte at readingen nok er beskrevet sådan at alle passer på alle. Så jeg tænkte ikke så meget videre over det, men gik bare videre med livet.

Og nu 3 måneder siden må jeg bare sige, at jeg forstår min reading fuldt ud. Det er som om den har ligget og luret i baggrunden. Har netop genlæst min reading og den er spot on på mig.

Nu er jeg den, som spørger andre: “Kender du Human Design? Hvad siger den om dig?!” og er helt hooked på at lære mere og bruge den som baggrund til at forstå mig selv og min måde at være i verden på.

Så fra skeptisk til “wow, det er jo mig, der står beskrevet der”.

Så stor anbefaling til at få lavet en reading hos Ditte (som desuden også er klar på at uddybe i en opfølgende session, hvis du har spørgsmål til din reading, hvilket hjalp mig meget).

Jeg blevet helt hooked på Human Design. Det er så fascinerende – og stadigvæk lidt “utrygt” for mig at stole på noget på baggrund af en fødselsdato og tid. Men jeg kan mærke, at når jeg læner mig ind i det og vælger at tro på det, så giver det bare så meget mening. Og jeg er nu Human Design Reading fan ❤️”

“Human Design gav mig klarhed over min retning arbejdsmæssigt.”

Sara

“Jeg er vildt imponeret over så mange aspekter, du kommer omkring i din læsning. Og hvor rigtigt du rammer i din beskrivelse af min måde at agere i livet på.

Jeg bestilte primært læsningen for at få et skub eller en form for guideline i forhold til, i hvilken retning jeg skal bevæge mig hen arbejdsmæssigt fremadrettet. Og jeg synes helt klart at dine beskrivelser af mig har givet mig mere klarsyn i forhold til dette.”

“Min Human Design reading har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt.”

Birgitte

“Jeg har fået en større forståelse for at strukturere mit arbejde, så jeg har større overskud i hverdagen.

Jeg er blevet meget mere bevidst om mine potentialer, og om hvordan de kan kombineres på andre måder. Mens jeg hørte readingen, tænkte jeg adskillige gange, det giver så meget mening.”

“Jeg har ikke kunne finde ud af hvad jeg skulle som selvstændig - men det ved jeg nu!”

Daisy

“Wauw. Altså hold nu op der er mange ting der er gået op for mig. Altså jeg vil jo faktisk sige det er fuldstændig vildt, det er en fuldstændig game changer for mig.

Jeg har altid haft den her fornemmelse af, at der er noget mere jeg skal. Men har ikke helt vidst hvad, og derfor har jeg ikke rigtigt turde springe ud i at være selvstændig igen. Fordi jeg har ikke kunne finde ud af hvad det er jeg skal. Og det ved jeg nu!

Nu har jeg i hvert fald ro i min mave i forhold til, at nu ved jeg, at jeg er på rette vej, og på den måde kan jeg også bedre vise tillid til processen. Vise tillid til universet. Jeg er helt høj over den glæde det har givet mig at få læst mit Human Design. 

“Tænk at jeg nu ved hvad jeg er designet til”

Karina

“Jeg har gennemlæst min Human Design læsning, og jeg synes virkelig at det er “spot on”. Jeg kan nikke genkendende til meget af det. Det er også en øjenåbner på mange områder. Noget af det var jeg ikke klar over.

Tænk at jeg nu ved hvad jeg er designet til. Mine potentialer og mine skyggesider. Det er virkelig en gave. Det er fedt at jeg kan læse det igen og igen. Der dukker hele tiden nye vinkler op, og nye måder at se tingene på.”