Skip to main content

Lær om dit unikke Human Design

Human Design er "manualen du ikke vidste du kom med". Et landkort over det hele menneske du er, og med dybder og nuancer som rækker langt udover hvad enhver anden personlighedstest ville kunne give dig.

Få indblik i dit Human Design

Er du søgende eller nysgerrig på et eller flere af disse områder?

 

  • At forstå dig selv i dybden – og få et helhedsperspektiv på dig, dvs. både din energi, dine mønstre, dine karakteristika, lys- og skyggesider, naturlige styrker, potentialer og dén rolle du er her for at bidrage med i livet?
  • At finde din rette hylde i arbejdslivet – og få indblik i, hvad det særligt er du kan sætte i spil i et arbejdsliv og hvilke rammer du trives aller bedst i?
  • At slippe forkerthedsfølelse – og opdage dig selv i et nyt (og mere kærligt og ressourcefokuseret) lys, hvor du kan komme ind og møde dine almindeligheder med accept og forståelse, og dermed navigere langt mere selvkærligt og respektfuld over for dig
  • At finde en større ro og selvsikkerhed – fordi du kender dig selv så godt, ved hvad du står for og bærer dig selv i livet med en større tro på dig selv, hvilen i dig selv: den du er, det du kan og det du vil.
  • At få nye perspektiver, som hjælper dig videre fra et svært sted i livet. Måske du er ramt af stress, udbrændt af hverdagen, usikker på dine næste skridt fremad eller et svært valg. Du har brug for nye nøgler til at kunne bevæge dig videre herfra på en god måde.

Svaret på det, er det rigtig mange finder, når de lærer deres Human Design at kende

  • Og det foregår ved, at jeg ud fra dine oplysninger om dig udregner og analyserer dit design og formidler det hele videre til dig (på skrift eller mundtligt, afhængig af hvad du ønsker)
Human Design er et system, der inkorporerer dele som astrologi, chakrasystemer, Kaballah, Iching og kvantefysik. Det er både et spirituelt og videnskabeligt system.
Human Design viser dig, hvem du er (og er skabt til at være), hvad dine særlige styrker og gaver er, hvordan din energi fungerer, hvilke formål og potentialer du har og meget mere.
Human Design er et dybdegående, omfattende og konkret værktøj, der hjælper dig mere hjem i dig selv.
Det skaber både mere flow og en mere autentisk måde at leve på, idet det guider til at leve mere i tråd med din unikke natur og vej i livet.

Indblik i dit design kan åbne op for større forståelse, mere selvkærlighed, større tro på dig og afklaring på dit næste skridt i livet.

Bestil Human Design læsning her

Jeg har læst Human Design for mere end 300+ kvinder og mænd. Læs om deres oplevelse her (se flere udtalelser længere nede på siden).

“Jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig havde følt før.”

Maja Elkjær

“Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før.

Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.”

“Jeg har nu en klar fornemmelse af min mission og formål.”

Hella Sommer

“Indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på, og jeg føler mig i den grad set. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg fået konkrete værktøjer med, som jeg i den grad kan bruge dagligt til at puste til min drøm som selvstændig.

Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests som leder. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.

Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før 🙂 Min opfølgende samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnært, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte, som er mega troværdig og skarp. Jeg mener at dette er noget alle burde opleve!”

Human Design er et af de bedste selvudviklingsværktøjer jeg har prøvet

… Og jeg har virkelig prøvet meget.

Personlig stødte jeg på Human Design i min egen personlige udviklingsproces, hvor jeg var optaget af at finde ud af:

Hvem er jeg, hvad vil jeg i livet, og hvad er mine styrker? Hvordan passer jeg bedre på mig selv, og hvordan kan jeg udnytte mit potentiale i livet bedst muligt?

Da jeg dykkede ned i Human Design og fik en personlig læsning af mit design, blev jeg nærmest væltet bagover. Det gav mig større kendskab til mig selv og konkrete redskaber, som begyndte at skabe store forandringer i min indre verden, mit selvbillede, min selvtillid og selvværd. Og i takt med at min indre verden ændrede sig begyndte jeg også at ændre på min ydre verden.

Med Human Design fandt jeg klarhed over, hvilke helt unikke styrker og potentialer jeg kommer med. Det har givet en langt større tro på mig selv og hjulpet mig til at udleve mit formål i min selvstændige virksomhed bl.a..

For hver dag, hvor jeg bruger min viden om mit Human Design i min hverdag, bliver jeg bedre til at leve som mig – og leve i tråd med min “natur”. Det giver en større ro og giver mig samtidig et sprog for at kunne beskrive ting, som jeg før ikke før havde ord for.

Human Design skal prøves og føles på egen krop. Og hvis det kalder på dig, at få dit design læst hos mig, så vil jeg glæde mig til at formidle gaven videre til dig.

Lær dit Human Design og hvem du er at kende

Vælg en af de to pakker og få din Human Design læsning inden 7 dage

Skriftlig læsning (+70 sider)

– Få forståelse for din energitype, strategi, indre autoritet, energicentrene, din profil, dit inkarnation cross, alle dine gates (livstemaer, medfødte styrker, potentialer mm. samt dine channels (superpowers og flow skabere).

– Læsningen skræddersyes ud fra dit specifikke design.

Din investering for manualen til dig er blot 995,- kr. 

Bestil din læsning

Kombi læsning

– Dybdegående læsning/gennemgang af dit design, som jeg indtaler på en lydfil til dig (60-70 min.). Her gennemgåes din energitype, strategi, indre autoritet, energicentrene, din profil, udvalgte centrale gates og channels (livstemaer, medfødte styrker, potentialer mm.)

– Du får også en skriftlig gennemgang af dit personlige design, som du efterfølgende kan bruge, som et opslagsværk og til at dykke mere ned i enkelte elementer. I den skriftlige reading gennemgås din energitype, strategi, indre autoritet, energicentrene, din profil, alle gates og channels (70+ sider).

Din investering i at få den fulde forståelse af dit Human Design er blot 2.495,- kr. 

Bestil din læsning

I tvivl om hvilken pakke du skal vælge?

Hvad har andre fået ud af Human Design?

“Alt hvad Ditte sagde passede perfekt.”

Nova Storm

“Jeg har hørt mit human Design og wow 😍 Det er vildt at høre, fordi det er så spot on på, hvad jeg mærker selv og det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før 😃

Nu er jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design.

Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . Alt hvad du har sagt, passer perfekt og det har været vildt at blive bekræftet i alt det jeg vidste om mig selv og mærker om mig selv. 💜

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens drive, ens passion, ens styrker, talenter, lys sider og skyggesider.😍🙏”

“Jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før”

Nanett Shalhoub

Jeg kontaktede egentlig Ditte fordi jeg havde behov for at få et perspektiv udefra på, hvem jeg er som person. Min oplevelse var at være så “indfiltret” i mig selv, at jeg havde svært ved at se mig selv udefra – og hvad jeg har af særlige potentialer..

Ditte foreslog, at jeg fik lavet et Human design og jeg var skeptisk, men SÅ glad for at jeg gjorde det. Det har mildest talt været vanvittigt.

Da jeg modtog lydfilen og den skriftlige reading var den en BIZAR oplevelse. Ditte beskrev MIG, i detaljer jeg ikke tror mine nærmeste ville kunne beskrive.

Jeg sad med følelsen af, at kunne levere de 75 sider til en potentiel arbejdsgiver også ville de vide hvem jeg er, og hvad mine styrker og udfordringer er.

Efter min opfølgende samtale med Ditte gik jeg ud med endnu flere “aha”oplevelser og følte, at alt dét jeg synes jeg sad lidt fast i, og som var grunden til at jeg kontaktede Ditte, pludselig gav mening – og ikke mindst havde jeg fået nye perspektiver til at vende mine “udfordringer” til styrker.

Og så er Ditte jo enormt empatisk og hjertevarm at åbne sit hjerte for ❤️Jeg vil virkelig anbefale det til alle, der ønsker mere selvindsigt.

Det har åbnet SÅ mange døre for mig, og været enormt effektivt til både at bekræfte mig i mine indre oplevelser, og spotte mine skyggesider i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før og ligesom owne den jeg er. Helhjertet 👊❤️🙏 ✨❤️”

“Jeg har fået større indblik i mig selv om person. Og jeg er blevet bevidst om hvordan jeg kan omfavne min følsomhed, skiftende energi og stærke intuition i stedet for at føle mig hæmmet (og forkert) af den.”

Inge

“Da jeg fik min Human Design læsning følte jeg virkelig, at “brikkerne faldt på plads.

Mange af de ting jeg har gået og undret mig over – og som har fået mig til at føle mig forkert – gav pludselig mening.

Det allerbedste ved at få min læsning har været at få en forståelse for at tingene giver mening! Det har sat mine erfaringer og oplevelser ind i en større sammenhæng, som har givet et godt overblik over styrker og svagheder (og forvaltningen af disse), samt de positive ting der er kommet til mig i livet.

Jeg vidste intet om Human Design, men havde instinktivt en fornemmelse af, at jeg burde prøve det… men fordi jeg intet vidste om det var jeg lidt usikker på, om det var noget jeg ville bruge penge på (er så glad for at jeg gjorde det!). Ditte ramte fuldstændig plet i ALT hvad hun sagde, og jeg sad tilbage med gåsehud.

At få en læsning hos Ditte at sit Human Design vil jeg anbefale til alle der har lyst til at blive klogere på sig selv og til at forstå hvorfor man er til stede i verden på den måde man er.”

“Jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.”

Trine

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig, at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende. Ditte er utrolig god til at formidle, så jeg også tager det helt ind. Hendes stemme og ord var klare og tydelige – og er stadig med mig igennem dagen. ”

“At få læst mit design har hjulpet mig til, at jeg begynder at tro mere på mig selv. Jeg begynder at lytte til de signaler, som min krop sender mig.”

Karen

“Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er, at jeg nu tror på, at jeg virkelig kan ændre noget i min situation, så jeg får det bedre. At jeg kan arbejde hen imod at leve efter mit design, og derved være mere tro mod mig selv.

At få læst mit design har hjulpet mig til at jeg begynder at tro mere på mig selv. Jeg begynder at lytte til de signaler, som min krop sender mig.

Inden jeg besluttede at investere i en læsning var jeg bekymret for at give penge ud på noget, som jeg ville fortryde. Og det har vist sig at være en helt unødvendig bekymring.

Jeg var lidt skeptisk overfor det, fordi jeg egentlig ikke helt tror på det alternative, men nu er jeg blevet bidt af Human Design. Og Ditte er så god til at formidle ens design på en kærlig og opmuntrende måde.”

“Jeg har ikke kunne finde ud af hvad jeg skulle som selvstændig - men det ved jeg nu!”

Daisy

“Wauw. Altså hold nu op der er mange ting der er gået op for mig. Altså jeg vil jo faktisk sige det er fuldstændig vildt, det er en fuldstændig game changer for mig.

Jeg har altid haft den her fornemmelse af, at der er noget mere jeg skal. Men har ikke helt vidst hvad, og derfor har jeg ikke rigtigt turde springe ud i at være selvstændig igen. Fordi jeg har ikke kunne finde ud af hvad det er jeg skal. Og det ved jeg nu!”

“Jeg har fået guidning til min arbejdsmæssige retning.”

Susanne

“Jeg er vildt imponeret over så mange aspekter, du kommer omkring i din læsning. Og hvor rigtigt du rammer i din beskrivelse af min måde at agere i livet på.

Jeg bestilte primært læsningen for at få et skub eller en form for guideline i forhold til, i hvilken retning jeg skal bevæge mig hen arbejdsmæssigt fremadrettet. Og jeg synes helt klart at dine beskrivelser af mig har givet mig mere klarsyn i forhold til dette.”

“Det har helt sikkert har skubbet til mig i forhold til at turde stå mere autentisk frem, og læsningen har virkelig givet mig lyst til at arbejde med dét.”

Anne

“Jeg føler, at Human Design fungerer lidt som et genialt opslagsværktøj (skriftlig reading). Her kan jeg altid gå tilbage og blive mindet om, hvad der er godt for mig at prioritere, så jeg står stærkere i min egen energi og passer bedre på mig selv. Det kan samtidig også anvendes til at forstå, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i visse situationer.

Det allerbedste ved at få en Human Design læsning var at jeg følte den som en stor bekræftelse på, at den retning jeg har valgt at gå, føles rigtig for mig.

En læsning er et rigtig godt redskab i forhold til at finde sine styrker, og det kunne jeg godt forestille mig at man eksempelvis kunne anvende f.eks. i en jobsamtale.”