Skip to main content

Online Human Design reader uddannelse

Bliv certificeret Human Design reader hjemme fra din egen stue på blot 10 uger.
Uddannelsen starter d. 17/8

Tilmeld mig uddannelsen

Online Human Design reader uddannelse

Bliv certificeret Human Design reader hjemme fra din egen stue på blot 10 uger.
Uddannelsen starter d. 17/8

Tilmeld mig uddannelsen

En online og fleksibel Human Design reader uddannelse, der på 10 uger klæder dig på til at:

 • forstå de grundlæggende og basale elementer i Human Design systemet
 • læse dit eget og andres charts
 • forstå dig selv og dine medmennesker på et dybt plan
 • tilbyde Human Design readings professionelt (hvis du ønsker det)
 • kombinere Human Design med dét, du allerede arbejder med, og dermed give dine klienter et livsændrende redskab, der støtter op om det, som du allerede hjælper dem med.
human design reader uddannelse

Alt dette får du, når du tilmelder dig Human Design reader uddannelsen

10 online moduler

- En fleksibel og dybdegående grunduddannelse, hvor jeg lærer dig alt, hvad du skal bruge, for at kunne komme igang med at integrere Human Design på et dybere plan i dit liv, og begynde at tilbyde Human Design readings, hvis du ønsker det.

- Materialet frigives over 10 uger, en byggesten ad gangen, så du får Human Design systemet ind under huden, og efter endt forløb allerede kan begynde, at sætte dine første Human Design readings og forløb til salg (og altså hurtigt tjene uddannelsen hjem igen - mange gange).

100 % fleksibel uddannelse med support

- Du får et log in til en online platform, hvor al materialet ligger. Uddannelsen indeholder video, lydfiler, arbejdsark og skriftligt materiale.

- Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til mig undervejs.

- Du får adgang til alle fremtidige opdateringer af uddannelsen.

- jeg inviterer til 3 x online livemøder undervejs, hvor du kan stille spørgsmål og vi kan dykke ned i udvalgte temaer.

Bonus materiale

- Med baggrund i mine 8 års erfaringer som holistisk psykolog, giver jeg dig indblik i psykologiske redskaber, som vil styrke din evne til at facilitere Human Design readings og forløb med høj faglighed, etik og moral.

- Jeg giver dig insider viden om de 7 fundamentale psykologiske faktorer, der vil hjælpe dig til at stå stærkt som Human Design formidler, og gøre dig til en dygtig facilitator for psykologisk, følelsesmæssig, kropslig og energetisk forandring hos dine egne kunder.

- Få mine bedste råd til at gå den selvstændige vej med Human Design (og hvad du ellers arbejder med), og skabe en succesfuld selvstændig virksomhed i tråd med dine drømme og dit design.

Du skal tage med på uddannelsen, hvis du gerne vil:

 • tage din egen personlige udvikling til nye dybder og få redskaberne til at begynde et leve endnu mere i tråd med den, du er designet til at være
 • lære hvordan du læser et Human Design og kan tilbyde det til andre
 • tilføje Human Design som et værktøj til den værktøjskasse du bruger, hvis du allerede arbejder med andre mennesker (eller drømmer om at gøre det i fremtiden)
 • finde ind til kernen af hvem du er, og begynde at udfolde dig mere frit, powerfuldt og kærligt derfra
 • have energetisk forståelse for, hvad du er kommet her for at bidrage med, og få redskaberne til at hjælpe andre med at finde ind til det samme.
Human design reading
Human design uddannelse reader

Indholdet i de 10 moduler

Disse grundlæggende elementer vil du lære om på den online Human Design reader uddannelse:

 • Modul 1: Indføring i Human Design systemet
 • Modul 2: Energityperne generator og manifesting generator – herunder også aura, strategi, flow og ude-af-flow følelse
 • Modul 3: Energityperne projector, manifestor og reflector – herunder også aura, strategi, flow og ude-af-flow følelse
 • Modul 4: De 9 energicentre – hvad står de for, definerede- og udefinerede energicentre, temaer, læringer, lys- og skyggesider
 • Modul 5: Autoritetsformer – kend din egen indre GPS. De 7 autoritetsformer.
 • Modul 6: Profillinjer og de 12 profiler
 • Modul 7: De 64 gates – styrker, energetiske gaver og livsformål
 • Modul 8: De 64 gates – styrker, energetiske gaver og livsformål
 • Modul 9: Gennemgang af de 36 channels – dine superpowers og væksttemaer
 • Modul 10: Lær at læse et chart, lave readings og facilitere samtaler og forløb.

En grunduddannelse, der gør Human Designs store verden overskuelig, at lære (så du slipper for at google nettet tyndt for at samle brikkerne)

Glæd dig til mange timers undervisning, der vil give dig et helt nyt sæt briller at se og sanse verden, dig selv og dine medmennesker igennem. Hvert modul varer ca. 1 time og 45 min.

Derudover får du et skriftligt kompendie på 200 sider, som vil støtte dig i din læringsproces. Alt er på dansk. Denne hjælper dig også til at overblik og et opslagsværk, som gør det lettere for dig at begynde at læse dit og andre menneskers design.

Efter 10 uger (eller længere, afhængig af dig eget tempo), vil du være klædt på til at lave dine første readings, og du vil have fået fantastisk ny indsigt og forståelse for dig selv og din egen natur.

Du har alt materialet til evig eje.

Din investering

Dørene slåes op til den nye online Human Design reader uddannelse, der går i luften den d. 17. august 2023.

Tilmelder du dig nu, kan du være med blandt de første, der får en plads på uddannelsen til den tidsbegrænsede premiere pris.

DIN INVESTERING ER LIGE NU KUN 9.700,- KR. (INKL. MOMS)

Prisen stiger til 13.000,- pr. 1 juli

Det svarer nogenlunde til hvad jeg tager for at lave 3 x dybdegående Human design readings. Her får du den store værktøjskasse fyldt med alt hvad du skal bruge, for at du selv kan gå ud og tilbyde readings (og altså hurtigt tjene din investering hjem igen – mange gange). 

Beløbet kan du selvfølgelig betale i rater (uden gebyrer):

– 4 månedlige rater af 2.425,- kr.

– 8 månedlige rater af 1.212,- kr.

 

Obs: Blot 2 pladser tilbage.

TILMELD MIG UDDANNELSEN
Den online Human Design reader uddannelse er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Mit navn er Ditte Hvid. Jeg er certificeret i Human Design og til daglig arbejder jeg også som selvstændig psykolog og mentor for spirende selvstændige. Jeg elsker at kombinere min psykologiske forståelse med Human Design, og oplever Human Design som et fantastisk værktøj, der hurtigere hjælper mine kunder i mål med dét, de ønsker. Human Design har selv været livsændrende for mig, at få indblik i, og det har hjulpet mig på rejsen hjem i mig selv og ind i et selvstændigt arbejdsliv, som jeg elsker og som er 100 % i tråd med min sensitive natur.

Hvorfor skal du vælge netop min Human Design uddannelse?

Jeg tager mit ansvar som underviser i Human Design meget seriøst, og du vil opleve, at jeg i min formidling lægger vægt på, at Human Design ikke skal være en sort/hvid eller forsimplet kassetænkning, vi lægger ned over os selv og andre. Vi mennesker er komplekse, og min formidling afspejler derfor også mit holistiske og helhedsorientede perspektiv, og måde at anskue mennesker på.

Psykolog med et ben i både den videnskabelige og spirituelle lejr

Jeg er (mig bekendt) den eneste psykolog, der underviser i Human Design. Med mine 7 års erfaring som psykolog har jeg en grundlæggende faglig forståelse for det terapeutiske arbejde med mennesker. På min uddannelse lærer jeg dig selvfølgelig alt, hvad jeg ved om Human Design, men jeg får dig også til at reflektere over din egen rolle som professionel reader/formidler af Human Design. Når du formidler Human Design videre til andre, bliver der også sat en terapeutisk proces igang i dem. Human Design er altså meget mere end at læse et design. Det er også at kunne facilitere de mere terapeutiske/coachende samtaler, som kan komme i kølvandet på de readings du laver.

Jeg vil glæde mig til at dele al min Human Design viden med dig. Se gerne videoen herunder, hvor jeg fortæller mere om uddannelsen.

Har du brug for at snakke med mig inden du beslutter dig for, om du skal med på denne online Human Design reader uddannelse, så er du velkommen til at kontakte mig og aftale en tid til en 20 min. afklarende samtale over telefonen.

Human design uddannelse Ditte Hvid

Hør Ditte fortælle om Human Design reader uddannelsen her