Skip to main content

Online Human Design reader uddannelse

Bliv certificeret Human Design reader hjemme fra din egen stue på 4 måneder. En kvalitetssikret og fleksibel uddannelse, du kan følge i dit eget tempo.

Gå i gang med det samme

Online Human Design reader uddannelse

Bliv certificeret Human Design reader hjemme fra din egen stue på 4 måneder. En kvalitetssikret og fleksibel uddannelse, du kan følge i dit eget tempo.

Gå i gang med det samme

En online og fleksibel Human Design reader uddannelse, der på 4 måneder klæder dig på til at:

 • forstå de grundlæggende elementer i Human Design systemet
 • læse dit eget og andres charts
 • forstå dig selv og dine medmennesker på et dybt plan
 • tilbyde Human Design readings professionelt (hvis du ønsker det) og kombinere Human Design med andre redskaber/tilgange
human design uddannelse

Hør Ditte fortælle om Human Design reader uddannelsen her

Alt dette får du, når du tilmelder dig Human Design reader uddannelsen

14 online moduler

- En fleksibel og dybdegående uddannelse, hvor jeg lærer dig alt, hvad du skal bruge, for at kunne komme igang med at integrere Human Design på et dybere plan i dit liv, og begynde at tilbyde Human Design readings, hvis du ønsker det.

- Materialet frigives over 14 uger, en byggesten ad gangen, så du får Human Design systemet ind under huden.

100 % fleksibel uddannelse med support

- Med det samme du tilmelder dig får du et log in til en online platform, hvor al materialet ligger. Uddannelsen indeholder video, lydfiler, arbejdsark, træningscases og 300 siders skriftligt materiale.

- Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til mig undervejs inde på platformen. Du er aldrig alene i læringsprocessen og jeg er tilgængelig for at hjælpe dig og afklare dine spørgsmål hele vejen igennem.

- Du får løbende adgang til yderligere opdateringer af uddannelsen og ekstra materiale.

Bonus materiale

- Med baggrund i mine 8 års erfaringer som holistisk psykolog, giver jeg dig indblik i psykologiske redskaber, som vil styrke din evne til at facilitere Human Design readings og forløb med høj faglighed, etik og moral.

- Få mine bedste råd til at gå den selvstændige vej med Human Design (og hvad du ellers arbejder med), og skabe en succesfuld selvstændig virksomhed i tråd med dine drømme og dit design.

- En særlig bonus er også, at du kort efter tilmelding modtager en personlig reading af dit design, som jeg skræddersyer til dig.

Du skal tage med på uddannelsen, hvis du gerne vil:

 • tage din egen personlige udvikling til nye dybder og få redskaberne til at begynde et leve endnu mere i tråd med den, du er designet til at være
 • lære hvordan du læser et Human Design og kan tilbyde det til andre
 • tilføje Human Design som et værktøj til den værktøjskasse du bruger, hvis du allerede arbejder med andre mennesker (eller drømmer om at gøre det i fremtiden)
 • finde ind til kernen af hvem du er, og begynde at udfolde dig mere frit, powerfuldt og kærligt derfra
 • have energetisk forståelse for, hvad du er kommet her for at bidrage med, og få redskaberne til at hjælpe andre med at finde ind til det samme.
Human design reading
Human design uddannelse reader

Indholdet i de 14 moduler

Disse grundlæggende elementer vil du lære om på denne online Human Design reader uddannelse:

 • Modul 1: Indføring i Human Design systemet
 • Modul 2 & 3: Energityper – herunder også aura, strategi, flow og ude-af-flow følelse + energityperne i forhold til børn
 • Modul 4 & 5: Energicentre – definerede- og udefinerede energicentre, temaer, læringer, lys- og skyggesider.
 • Modul 6: Autoritetsformer – kend din egen indre GPS. De 7 autoritetsformer + autoritetsformer i forhold til børn
 • Modul 7 & 8: De 6 profillinjer og 12 profiler
 • Modul 9 & 10: De 64 Gates – styrker, energetiske gaver, inkarnation cross, livsformål og planeter
 • Modul 11 & 12: Channels – dine superpowers, flowskabere og væksttemaer
 • Modul 13: Lær at læse et chart og lave readings
 • Modul 14: Få mine bedste råd og hands-on erfaringer med at gå selvstændigt med Human Design
 • Modul 15 (bonus): Du får adgang til nogle af mine bedste psykologiske og energetiske redskaber og tilgange, som du kan bruge i din egen udvikling og som reader.
human design reader uddannelse

En fleksibel og grundig uddannelse, der gør Human Designs store verden overskuelig at lære (så du slipper for at google nettet tyndt for at samle brikkerne)

Glæd dig til at blive undervist i Human Design systemet, der vil give dig et helt nyt sæt briller at se og sanse verden, dig selv og dine medmennesker igennem. Hvert modul har en gennemsnitlig længde på 2 timer.

Derudover får du skriftligt materiale på 300 sider, som vil støtte dig i din læringsproces. Alt er selvfølgelig skrevet til dig på dansk. Dette hjælper dig også til at få overblik og giver dig et opslagsværk, som gør det lettere for dig, at begynde at læse dit og andres designs.

Efter 14 uger (eller længere, afhængig af dig eget tempo), vil du være klædt på til at lave dine første readings, og du vil have fået fantastisk ny indsigt og forståelse for dig selv og andre.

Du har alt materialet til evig eje.

Tilmeld dig nu og vær i gang med det samme

Læs om andre deltageres oplevelse med at være på uddannelsen

“Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre.”

Josephine, psykolog

“Jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min mavefornemmelse og meldte mig på uddannelsen i Human Design ved Ditte. Det er et helt nyt univers, sprog og terapeutisk værktøj der har uendelige anvendelsesmuligheder. 

Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre. Det er et powerfuldt redskab, så forbered dig på at blive flyttet rundt på i processen. 

Ditte har en velstruktureret opbygning af uddannelsen, der via en online platform gør det utroligt tilgængelig og fleksibelt. 

Onlineformatet mindsker stress og pres, der gør at jeg kan fordybe mig og tage læring ind på en helt anden måde. Det gør det til en tryg arena man kan sidde i, og jeg har slet ikke været fokuseret på at præstere. Heller ikke over for andre kursister eller underviseren. Det giver en kæmpe afslappethed og ro. 

Fordelen ved online undervisning er også, at hvis du lærer godt ved at gå en tur imens man lytter, så kan man gøre det. Man behøver jo ikke sidde ved skrivebordet. Jeg benytter selv det at spole tilbage, og høre nogle af tingene flere gange.

Man kan hjemme fra sin trygge havn overgive sig til Dittes tydelige og rare stemme.

“Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til dem, der kan lide at arbejde med og hjælpe andre mennesker. Især hvis de allerede er igang indenfor området og gerne vil supplere med en uddannelse, der virkelig giver dybde, indsigt og mulighed for at formidle/sætte ord på.”

Linda

“Den største forandring som uddannelsen har givet mig er en større og dybere indsigt i hvordan og hvor forskelligt vi mennesker er designet. Jeg har de sidste mange år arbejdet meget med mig selv og mine tanke- og handlemønstre.

Min personlige læsning både bekræftede hvad jeg er bevidst om samt gav mig en endnu dybere indsigt samt fokus på nye potentialer. Uddannelsen har givet mig værktøjer og frem for alt givet mig ord at sætte på det hele. 

Jeg har fået meget bedre muligheder for at hjælpe andre med at se deres potentialer, skyggesider og at forstå at der er en mening med, at de er helt perfekte som de er, og at der er en grund til at de handler, som de gør. Og hvad de kan gøre for at leve helt i tråd med deres design og derved få det bedste ud af livet. 

Af gode ting ved uddannelsen vil jeg fremhæve særligt to ting:

 1. Det er bare en fornøjelse at arbejde med så godt et kursusmateriale. Det er fantastiske lydfiler. Ditte har en helt fantastisk behagelig stemme, et godt tempo og er fantastisk dygtig til at formidle indholdet.Det skriftlige materiale er rigtig godt. Det kommer jeg til at bruge rigtig meget fremover. Jeg kiggede på flere forskellige udbydere og det føles fortsat helt rigtigt, at jeg valgte Dittes forløb. 
 2. Og så var det rigtig godt, at jeg kunne gennemføre uddannelsen i det tempo der virker for mig. Selvom der gik lidt tid før jeg kom rigtigt i gang, så følte jeg mig aldrig bagud eller presset. 

Tanken “er det noget for mig, er det pengene værd og får jeg nu også brugt det bagefter?”, var da også oppe og vende inden jeg investerede. De bekymringer har jeg så ikke mere – det er helt sikkert pengene værd og jeg kan slet ikke vente med at bruge det.”  

“Jeg oplever hvor meget bedre/hurtigere jeg kan læse mine klienter og deres problemer, når jeg inddrager Human Design”

Alice, holistisk kropsterapeut

Den største forandring som uddannelsen har givet mig er at opleve, hvor meget bedre/hurtigere jeg kan tlæse mine klienter og deres problemer, når jeg inddrager Human Design. Og hvor meget jeg kan bruge det i min lille familie herhjemme 🥰

Ditte er en god formidler, der formidler tingene meget præcist, så jeg forstår det – både på lydfilerne og det skriftlige materiale.

Jeg oplever det som en stor fordel, at uddannelsen ikke indeholder ikke test prøver og eksamen, da der ikke er den her ”nu skal vi vurdere dig stemning”.

Det bedste ved uddannelsen er nemlig at den er online, at platformen er rigtig god og at jeg har kunne tage det i mit tempo.

Jeg vil anbefale Human Design reader uddannelsen til alle der er nysgerrige på at få det godt med sig selv og sin nærmeste familie. Den her forståelse man får for hinanden giver et godt ryk.

Men jeg anbefaler den også til dig, der er behandler eller arbejder inden for selvudvikling. For mig giver det super god mening at bruge Human Design i mine sessioner.

Inden jeg tilmeldte mig uddannelsen var jeg bekymret for, om jeg ville få noget ud af det, som jeg kunne bruge bagefter eller om det bare var en engangs oplevelse og ikke mere end det.

Men tværimod! Jeg kan bruge human design på mig selv i privaten men også i min klinik. Jeg er kæmpe fan og det er absolut ikke spild af penge.”

DIN INVESTERING I DENNE LIVSÆNDRENDE UDDANNELSE ER BLOT 11.997,- KR.

Her får du den store værktøjskasse fyldt med alt hvad du skal bruge, for at du allerede efter 4 måneder kan gå ud og tilbyde readings (og altså hurtigt tjene din investering hjem igen – mange gange). 

Når du klikker dig videre til tilmelding, kan du også se muligheden for at betale i fleksible rater.

Så snart du har tilmeldt dig lander modul 1 i din indbakke og så er den fantastiske Human Design rejse i gang.

Din tilmelding er bindende.

TILMELD MIG UDDANNELSEN

Men der er mere - du får nemlig også en dybdegående personlig reading med og bonusser for en værdi af 1.650,- kr.

Bonus #1

Du får en skriftlig reading med en dybdegående gennemgang af dit unikke design. Din helt personlige manual til dig, der indeholder +70 sider. Værdi: 1.150,- kr. Denne laver jeg skræddersyet til dig efter din tilmelding. Køber du først en skriftlig reading og efterfølgende vil på uddannelsen, så kan du få beløbet fratrukket uddannelsens pris ved at kontakte mig.

Bonus #2

Ved tilmelding får du adgang til onlinekurset "Mod til at blive selvstændig - styrk modet og få klarhed og retning til at skabe egen virksomhed". I kurset tager jeg dig igennem 3 simple moduler, som hjælper dig godt på vej ind i det selvstændige arbejdsliv. Værdi: 500,- kr.

Denne online Human Design reader uddannelse er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Mit navn er Ditte Hvid. Jeg er certificeret i Human Design og til daglig arbejder jeg også som selvstændig holistisk psykolog, Human Design reader og podcastvært på “Det Hele Menneske”. Jeg elsker at kombinere min psykologiske forståelse med Human Design, og oplever Human Design som et fantastisk livsændrende værktøj, der hurtigere hjælper mine kunder i mål med dét, de ønsker.

Human Design har selv været livsændrende for mig, at få indblik i, og det har hjulpet mig på rejsen hjem i mig selv og ind i et selvstændigt arbejdsliv, som jeg elsker og som er 100 % i tråd med min sensitive (men også ambitiøse) natur. I Human Design er jeg 1/3 sakral Manifesting Generator. Jeg har anvendt Human Design siden 2016 og har taget uddannelser/kurser hos bl.a. International Human Design School.

Holistisk psykolog med et ben i både den videnskabelige og spirituelle lejr

Med mine 8 års erfaring som psykolog har jeg forståelse for det terapeutiske arbejde med mennesker. På min uddannelse lærer jeg dig ikke blot om Human Design. Jeg får dig også til at reflektere over din egen rolle som formidler af Human Design og den terapeutiske proces, som din formidling af Human Design kan sætte i gang hos mennesker. Vi mennesker er komplekse væsener og derfor afspejler min tilgang også mit holistiske menneskesyn og blik for det hele menneske. 

Fordelen ved denne online uddannelse:

 • grundet den strukturerede tilgang og tydelige opdeling af hvert enkelt element, kan du let finde de ting du skal bruge (når du skal til at lave readings), og vinge af hvor du er kommet til
 • du kan aldrig komme bagud, og du skal ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt
 • du kan tage lydfilerne med ud og gå en tur eller tage læringen ind på lige dén måde, som passer dig
 • der er ingen pres, stress eller præstation – blot fokus på din læring
 • du har min support lige ved hånden.
JA TAK, DET PASSER LIGE TIL MIG

Ofte stillede spørgsmål

Hvad med certificering og eksamen?

Når du har været igennem de 14 moduler, vil du modtage din certificering, hvor det vil fremgå, at du har deltaget i og gennemført Human Design reader uddannelsen. Den giver dig adgang til efterfølgende at gå ud og praktisere med Human Design på lige fod som de andre øvrige uddannelser på markedet.

Du skal ikke til eksamen, da jeg har fuld tillid til at du selv kan tage ansvar for din indlæringsproces. Vi lærer alle på forskellige måder og dette støtter uddannelsen op om, idet du både får din nye viden ind som lyd, på skrift og med grafisk materiale, der gør det lettere for dig at få redskabet ind under huden.

Selvom der ikke er en eksamen, der tester din viden, vil jeg anbefale dig at indsamle designs fra fx. venner og familie, så du undervejs kan øve dig i at læse disse.

Læringen vil integrere sig mere dybdegående når du kommer ud efter endt uddannelse og begynder at kigge på andres designs og skal videformidle Human Design. Her kan du støtte dig rigtig godt op af materialet du får, da den strukturerede app samt skriftlige kompendie gør det let for dig at finde tilbage til elementerne, når du skal i gang med at lave readings.

Undervejs på uddannelsen vil du få repetitionsark og cases, som du kan vælge at bruge for at støtte op om din læring af Human Design.

Er uddannelsen rettet mod særlige faggrupper?

Nej slet ikke. Alle der har interesse i at lære Human Design fra bunden kan være med. Du skal altså hverken være psykolog eller en anden særlig titel, for at være med.

Det er en stor beslutning. Hvordan ved jeg om denne uddannelse er det rigtige for mig?

Jeg forstår fuldt ud, at det kan føles som en stor beslutning at investere i en uddannelse.

Har du brug for at snakke med mig, inden du beslutter dig for, om du skal med på denne online Human Design reader uddannelse, så er du velkommen til at aftale tid til en 20 min. samtale over telefonen.

Du kan se det som en tryghedssamtalehvor du kan få afklaret spørgsmål og høre mere om uddannelsen. Samtalen er også for at du kan mærke, om vi har en god kemi, og om du kan lide min tilgang. Herefter kan du i ro og mag mærke efter, om uddannelsen er den rette for dig.

Når du skal vælge hvilken uddannelse du skal tage, vil jeg anbefale dig at gå intuitivt til værks. Mærk hvem der tiltaler dig mest og hvilken tilgang der taler mest til dig.

Hos mig får du med garanti en meget struktureret tilgang til uddannelsen, hvor jeg vægter at gøre det så let for dig at gå til – for som du måske ved, kan Human Design ved første øjekast se stort, kompliceret og måske endda uoverskueligt ud 😉

Det forstår jeg! Derfor kan du være sikker på, at jeg skaber det overblik, du har brug for, og at jeg har gjort det nemt for dig, ved at inddele alt materialet i mindre bidder, så du altid nemt kan finde det frem du skal bruge, når du fx. skal til at lave en reading.

Sætter du pris på en holistisk tilgang og menneskesyn, så vil uddannelsen også være et godt match til dig.

Og er du yderligere et sensitivt/sansestærkt menneske, der mærker og fornemmer meget omkring dig, så vil du lande rigtig blødt hos mig. Jeg ved om nogen, hvordan rejsen kan se ud fra at føle sig forkert og overvældet i denne verden og til at skabe forandringer i den positive retning, og skabe et liv med langt mere selvkærlighed, accept, forståelse for egne styrker, mindre stres og overvældelse samt et arbejdsliv med langt større balance. Her har Human Design hjulpet mig meget på vej, og jeg vil elske at kunne give det videre til dig, og støtte dig på din egen rejse.

Hør Josephine, som er uddannet på Human Design reader uddannelsen fortælle om, hvordan det er at deltage, og hvilke døre Human Design har åbnet for hende både privat og arbejdsmæssigt.

Hør om Merethes oplevelse

Læs om andre deltageres oplevelse med at være på uddannelsen

“Jeg vil faktisk påstå, at du med uddannelsen kan få et helt nyt liv og en helt ny accept af dig selv.”

Christina

“Uddannelsen har gjort, at jeg har lært mig selv at kende på et dybere plan. Den nye viden har givet mig en forståelse og accept af hvordan jeg fungerer. Det er en stor forandring at kende min energitype, autoritet, strategi og mine Gates/channels.

Jeg mærker meget mere lethed og flow ved at leve efter mit design. Samtidig har det været utroligt givende at få et indblik i min families, særligt mine børns design. På den måde kan jeg bedre forstå hvordan de ”fungerer”, hvad de har brug for og give dem de bedste betingelser for at trives.

Det bedste ved uddannelsen er at det er kombinationer af lydfiler med Dittes behagelige stemme og læsestof. Det er en stor fordel at det er en fleksibel uddannelse som man kan tage i sit eget tempo. Du kan pause, gå tilbage og lytte igen når du har lyst. Og på sparringsmøderne kan du sparre med de andre deltagere og få inspiration fra personlige historier og erfaringer.

Jeg kunne også godt lide, at der ikke er en afsluttende eksamen, hvilket gør at man ikke skal gå og blive unødigt nervøs og præstere, men i stedet i kan slappe af og lære i trygge omgivelser. 

Inden jeg tog med bekymrede jeg mig lidt over at skulle investere, uden helt konkret at vide, hvad jeg ville få ud af det. Nu tænker jeg, at pengene har været givet godt ud. Jeg har fået meget ud af uddannelsen på det personlige plan og det er en verden jeg kan blive ved med at dykke ned i og lære mere om i det tempo, der passer mig. Når/ hvis jeg engang vil lave readings og sælge min viden, vil jeg også kunne tjene pengene hjem.

Jeg vil anbefale uddannelsen til alle der er nysgerrige og mærker et ja til at tage uddannelsen. Gør det og spring ud i det, integrer den nye viden og eksperimenter med at bruge det i dit liv. Du lærer dig selv at kende, som du er skabt til at være og aflærer gamle overbevisninger.

Tag uddannelsen hvis du vil blive klogere på dig selv eller hvis du har planer om at guide andre.

Jeg vil faktisk påstå at du kan få et helt nyt liv og en helt ny accept af dig selv.”

“Den største forandring uddannelsen har givet mig er personlig udvikling og forståelse for mig selv.”

Julie

“Jeg oplever også, at min forståelse af andre menneskers måder at agere og handle på har ændret sig.

Det bedste ved uddannelsen er, at den består af let tilgængelige lydfiler, som blev frigivet hen ad vejen. Jeg har lyttet i sofaen, ved skrivebordet, i høngekøjen, i bjergene i Østrig og i bilen.

Det var en stor fordel for mig, at jeg selv kunne planlægge hvornår jeg arbejdede med lektionerne, og at jeg kunne tage det i mit eget tempo. Det er også godt, at man kan øve sig på at bruge den nye spændende viden i takt med at man får mere og mere viden.

Inden jeg tog med var jeg lidt bekymret for, om jeg ville kunne følge med fra uge til uge samtidig med at jeg har fuldtidsarbejde og familieliv. Men jeg erfarede, at det ikke var noget problem.

Jeg vil anbefale uddannelsen til andre, der har samme nysgerrighed som mig på at blive klogere på sig selv og andre. Samt dem, der også har en lyst til at hjælpe andre.”

“Den største forandring som uddannelsen har givet mig er at blive stærkere i at stå autentisk i mig selv, og finde ind til kernen af det, jeg brænder for.”

Christina

Det bedste er onlineformatet så jeg har kunne gå til og fra, når det passede mig at fordybe mig. Modulerne er fyldt med gode forklaringer og så er det godt, at der er god sparring/forklaring og støtte fra Ditte.

Inden var jeg bekymret for, om jeg ville finde nok mening i det (i forhold til mit rationelle jeg). Men jeg har lært, at læne mig ind i Human Design universet med Dittes hjælp – og det har hjulpet mig til at se, hvor stort et redskab Human Design er og hvor stor en rolle det kan spille i sin selvudvikling.

Tak for et godt forløb kære Ditte. Stor kærlighed herfra ❤️

“At man kan tage uddannelsen i sit eget tempo er rigtig godt, fordi det giver plads og rum til den selvudviklingsproces man også er i sideløbende.”

Nadine

“Min selvudviklingsrejse ledte mig til Human Design, som virkelig satte skub i min udvikling og senere ledte mig til Dittes uddannelse, hvis tilgang til læring af systemet tiltalte mig.

Det gode ved uddannelsen er at den foregår på en online platform, som er nem at tilgå, og der er er både lydfiler og skriftligt materiale. 

Det giver ro at vide, at materialet er til evig brug, og at uddannelsen kan tages i eget tempo. Rent personligt lærer jeg bedst ved at lytte først og derefter indtage viden skriftligt også, så det passer perfekt til mig, at jeg selv kan styre det.

At man kan tage uddannelsen i sit eget tempo er rigtig godt, fordi det giver plads og rum til den selvudviklingsproces man også er i sideløbende.

Ditte er virkelig en god underviser og jeg elsker hendes autenticitet og sårbarhed. Hun har en dejlig behagelig stemme at lytte til, og er meget autentisk. Hun er god til at få alle detaljer med og giver gode eksemplar fra egne erfaringer med HD.

Stor anbefaling herfra. Jeg er så glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og valgte hendes uddannelse. Uddannelsen lever helt op til mine forventninger.”

“Da jeg gik i gang var der en masse brikker, som begyndte at falde på plads i forhold til, hvordan jeg kan bruge Human Design i mit fremtidige arbejdsliv”

Merethe

“Da jeg stod et svært sted i mit liv med ny familiekonstellation ville jeg give mig selv en gave. Og hvis jeg skulle tage fra allerøverste hylde, så skulle det være noget spirituelt, som altid har draget mig. 

Jeg fandt nogle forskellige udbydere, og der valgte jeg Dittes, fordi jeg følte, at der var noget substans i, at Ditte også er psykolog (og derfor også har en skepsis over for metoder). Jeg er selv også et logisk menneske, og hvis det giver så god mening for Ditte at bruge det, så ville det helt sikkert også gøre det for mig.

Da jeg tog med på uddannelsen var det tænkt som en gave til mig selv personligt for at forstå mig selv som menneske på et helt andet plan. Og nu er der så en masse brikker som begynder at falde på plads i forhold til, hvordan jeg kan bruge det i erhvervslivet og inkorporere det i forhold til fremtidig ledelse. Det har også været en kampe gave i forhold til at forstå og støtte mine børn.

Det gode ved Human Design er, at der er nogle rammer man arbejder ud fra. Man sidder ikke bare og kanaliserer noget, men har et system at arbejde ud fra, og derfra skaber man noget unikt for hvert eneste menneske, man arbejder med. 

At uddannelsen er online og fleksibel passer helt perfekt for mig, når jeg studerer og arbejder. Når børnene var puttet, så sad jeg og kastede mig over min lille passion. Og det har bare været helt vildt fantastisk!”

Er du klar til at give dig selv en gave og få et fantastisk redskab i din værktøjskasse, som kan forandre både dit og andres liv?

Sig ja til dig og vis dig selv, at du er vigtig

Tag med mig på en rejse, hvor du vil komme ud på den anden side og bære dig selv med en større ro og selvsikkerhed.

Og giv dig selv den gave det er, at kunne viderebringe præcis sammen redskab til andre, så også de kan leve et mere autentisk, selvkærligt og meningsfuldt liv.

Og er du stadig i tvivl? Skriv til mig og lad mig hjælpe dig med at mærke, hvad der er det rigtige for dig at gøre. Du er også velkommen til at få en afklarende samtale over telefonen hvor du kan tale med mig 1:1 inden du beslutter dig.

JEG ER KLAR TIL AT GIVE MIG SELV EN SELVKÆRLIG GAVE.