Skip to main content

Online Human Design reader uddannelse

Bliv certificeret Human Design reader hjemme fra din egen stue på 4 måneder. Tilmelding er åben til næste hold, der starter online d. 4. januar 2024.

Tilmeld mig uddannelsen

Online Human Design reader uddannelse

Bliv certificeret Human Design reader hjemme fra din egen stue på 4 måneder. Tilmelding er åben til næste hold, der starter online d. 4. januar 2024.

Tilmeld mig uddannelsen

En online og fleksibel Human Design reader uddannelse, der på 14 uger klæder dig på til at:

 • forstå de grundlæggende og basale elementer i Human Design systemet
 • læse dit eget og andres charts
 • forstå dig selv og dine medmennesker på et dybt plan
 • tilbyde Human Design readings professionelt (hvis du ønsker det)
 • kombinere Human Design med dét, du allerede arbejder med, og dermed give dine klienter et livsændrende redskab, der støtter op om det, som du allerede hjælper dem med.
human design reader uddannelse

Hør Ditte fortælle om Human Design reader uddannelsen her

Alt dette får du, når du tilmelder dig Human Design reader uddannelsen

14 online moduler

- En fleksibel og dybdegående grunduddannelse, hvor jeg lærer dig alt, hvad du skal bruge, for at kunne komme igang med at integrere Human Design på et dybere plan i dit liv, og begynde at tilbyde Human Design readings, hvis du ønsker det.

- Materialet frigives over 14 uger, en byggesten ad gangen, så du får Human Design systemet ind under huden.

100 % fleksibel uddannelse med support

- Du får et log in til en online platform, hvor al materialet ligger. Uddannelsen indeholder video, lydfiler, arbejdsark og 300 siders skriftligt materiale.

- Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til mig undervejs.

- Jeg inviterer til 3 x online livemøder undervejs, hvor du kan stille spørgsmål og vi kan dykke ned i udvalgte temaer.

- Du inviteres ind i et gruppe fællesskab på facebook med dine medstuderende, så i har et trygt rum hvor i kan sparre undervejs. Det er valgfrit om du vil deltage i gruppen.

Bonus materiale

- Med baggrund i mine 7 års erfaringer som holistisk psykolog, giver jeg dig indblik i psykologiske redskaber, som vil styrke din evne til at facilitere Human Design readings og forløb med høj faglighed, etik og moral.

- Få mine bedste råd til at gå den selvstændige vej med Human Design (og hvad du ellers arbejder med), og skabe en succesfuld selvstændig virksomhed i tråd med dine drømme og dit design.

Du skal tage med på uddannelsen, hvis du gerne vil:

 • tage din egen personlige udvikling til nye dybder og få redskaberne til at begynde et leve endnu mere i tråd med den, du er designet til at være
 • lære hvordan du læser et Human Design og kan tilbyde det til andre
 • tilføje Human Design som et værktøj til den værktøjskasse du bruger, hvis du allerede arbejder med andre mennesker (eller drømmer om at gøre det i fremtiden)
 • finde ind til kernen af hvem du er, og begynde at udfolde dig mere frit, powerfuldt og kærligt derfra
 • have energetisk forståelse for, hvad du er kommet her for at bidrage med, og få redskaberne til at hjælpe andre med at finde ind til det samme.
Human design reading
Human design uddannelse reader

Indholdet i de 14 moduler

Disse grundlæggende elementer vil du lære om på denne online Human Design reader uddannelse:

 • Modul 1: Indføring i Human Design systemet
 • Modul 2 & 3: Energityper – herunder også aura, strategi, flow og ude-af-flow følelse
 • Modul 4 & 5: Energicentre – definerede- og udefinerede energicentre, temaer, læringer, lys- og skyggesider.
 • Modul 6: Autoritetsformer – kend din egen indre GPS. De 7 autoritetsformer
 • Modul 7 & 8: Profiler
 • Modul 9 & 10: Gates – styrker, energetiske gaver, inkarnation cross og livsformål
 • Modul 11 & 12: Channels – dine superpowers, flowskabere og væksttemaer
 • Modul 13: Lær at læse et chart og lave readings.
 • Modul 14: Få mine bedste råd og hands-on erfaringer med at gå selvstændigt med Human Design, starte egen virksomhed og fx. integrere Human Design med andre ydelser (som eksempelvis coaching, kropsbehandling, healing mm.)
 • Modul 15: Et bonusmodul hvor jeg giver dig adgang til nogle af mine bedste psykologiske og energetiske redskaber og tilgange, som du kan bruge i din egen udvikling og som reader.

En grunduddannelse, der gør Human Designs store verden overskuelig, at lære (så du slipper for at google nettet tyndt for at samle brikkerne)

Glæd dig til 20+ timers undervisning, der vil give dig et helt nyt sæt briller at se og sanse verden, dig selv og dine medmennesker igennem. Hvert modul har en gennemsnitlig længde på 1 time og 45 min.

Derudover får du skriftligt materiale på 300 sider, som vil støtte dig i din læringsproces. Alt er selvfølgelig skrevet til dig på dansk. Dette hjælper dig også til at få overblik og giver dig et opslagsværk, som gør det lettere for dig, at begynde at læse dit og andres designs.

Efter 14 uger (eller længere, afhængig af dig eget tempo), vil du være klædt på til at lave dine første readings, og du vil have fået fantastisk ny indsigt og forståelse for dig selv og andre.

Du har alt materialet til evig eje.

Tilmeld dig nu og vær med når vi starter 4/1

Læs om andre deltageres oplevelse med at være på uddannelsen

“Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre.”

Josephine, psykolog

“Jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min mavefornemmelse og meldte mig på uddannelsen i Human Design ved Ditte. Det er et helt nyt univers, sprog og terapeutisk værktøj der har uendelige anvendelsesmuligheder. 

Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre. Det er et powerfuldt redskab, så forbered dig på at blive flyttet rundt på i processen. 

Ditte har en velstruktureret opbygning af uddannelsen, der via en online platform gør det utroligt tilgængelig og fleksibelt. 

Onlineformatet mindsker stress og pres, der gør at jeg kan fordybe mig og tage læring ind på en helt anden måde. Det gør det til en tryg arena man kan sidde i, og jeg har slet ikke været fokuseret på at præstere. Heller ikke over for andre kursister eller underviseren. Det giver en kæmpe afslappethed og ro. 

Fordelen ved online undervisning er også, at hvis du lærer godt ved at gå en tur imens man lytter, så kan man gøre det. Man behøver jo ikke sidde ved skrivebordet. Jeg benytter selv det at spole tilbage, og høre nogle af tingene flere gange.

Man kan hjemme fra sin trygge havn overgive sig til Dittes tydelige og rare stemme.

“At man kan tage uddannelsen i sit eget tempo er rigtig godt, fordi det giver plads og rum til den selvudviklingsproces man også er i sideløbende.”

Nadine

“Min selvudviklingsrejse ledte mig til Human Design, som virkelig satte skub i min udvikling og senere ledte mig til Dittes uddannelse, hvis tilgang til læring af systemet tiltalte mig.

Det gode ved uddannelsen er at den foregår på en online platform, som er nem at tilgå, og der er er både lydfiler og skriftligt materiale. 

Det giver ro at vide, at materialet er til evig brug, og at uddannelsen kan tages i eget tempo. Rent personligt lærer jeg bedst ved at lytte først og derefter indtage viden skriftligt også, så det passer perfekt til mig, at jeg selv kan styre det.

At man kan tage uddannelsen i sit eget tempo er rigtig godt, fordi det giver plads og rum til den selvudviklingsproces man også er i sideløbende.

Ditte er virkelig en god underviser og jeg elsker hendes autenticitet og sårbarhed. Hun har en dejlig behagelig stemme at lytte til, og er meget autentisk. Hun er god til at få alle detaljer med og giver gode eksemplar fra egne erfaringer med HD.

Stor anbefaling herfra. Jeg er så glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og valgte hendes uddannelse. Uddannelsen lever helt op til mine forventninger.”

“Den største forandring uddannelsen har givet mig er personlig udvikling og forståelse for mig selv.”

Julie

“Jeg oplever også, at min forståelse af andre menneskers måder at agere og handle på har ændret sig.

Det bedste ved uddannelsen er, at den består af let tilgængelige lydfiler, som blev frigivet hen ad vejen. Jeg har lyttet i sofaen, ved skrivebordet, i høngekøjen, i bjergene i Østrig og i bilen.

Det var en stor fordel for mig, at jeg selv kunne planlægge hvornår jeg arbejdede med lektionerne, og at jeg kunne tage det i mit eget tempo. Det er også godt, at man kan øve sig på at bruge den nye spændende viden i takt med at man får mere og mere viden.

Inden jeg tog med var jeg lidt bekymret for, om jeg ville kunne følge med fra uge til uge samtidig med at jeg har fuldtidsarbejde og familieliv. Men jeg erfarede, at det ikke var noget problem.

Jeg vil anbefale uddannelsen til andre, der har samme nysgerrighed som mig på at blive klogere på sig selv og andre. Samt dem, der også har en lyst til at hjælpe andre.”

DIN INVESTERING I DENNE LIVSÆNDRENDE UDDANNELSE ER BLOT 11.997,- KR.

(du sparer 2000,- kr i early bird rabat).

Prisen stiger til 13.997,- d. 20. december

Vi starter online d. 4/1/24.

Her får du den store værktøjskasse fyldt med alt hvad du skal bruge, for at du allerede efter 4 måneder kan gå ud og tilbyde readings (og altså hurtigt tjene din investering hjem igen – mange gange). 

Når du klikker dig videre til tilmelding, kan du også se muligheden for at betale i fleksible rater (uden gebyrer).

Du kan også vælge at tilmelde dig for blot 400,- kr. og først genoptage betalingen i mindre rater fra 1/1. 🧡

Din tilmelding er bindende. 

Næste uddannelseshold: 

 • August 2023 (UDSOLGT)
 • Oktober 2023 (UDSOLGT)
 • Den 4. januar 2024. (Tilmelding er åben. 5 pladser tilbage)
TILMELD MIG UDDANNELSEN

Men der er mere - du får nemlig også en dybdegående personlig reading med og bonusser for en værdi af 1.650,- kr.

Bonus #1

Du får en skriftlig reading med en dybdegående gennemgang af dit unikke design. Din helt personlige manual til dig, der indeholder +70 sider. Værdi: 1.150,- kr. . Du modtager din reading inden for 5 dage efter din tilmelding.

Bonus #2

Ved tilmelding får du adgang til onlinekurset "Mod til at blive selvstændig - styrk modet og få klarhed og retning til at skabe egen virksomhed". I kurset tager jeg dig igennem 3 simple moduler, som hjælper dig godt på vej ind i det selvstændige arbejdsliv. Værdi: 500,- kr.

Denne online Human Design reader uddannelse er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Mit navn er Ditte Hvid. Jeg er certificeret i Human Design og til daglig arbejder jeg også som selvstændig holistisk psykolog og mentor for spirende (sensitive) selvstændige. Jeg elsker at kombinere min psykologiske forståelse med Human Design, og oplever Human Design som et fantastisk værktøj, der hurtigere hjælper mine kunder i mål med dét, de ønsker.

Human Design har selv været livsændrende for mig, at få indblik i, og det har hjulpet mig på rejsen hjem i mig selv og ind i et selvstændigt arbejdsliv, som jeg elsker og som er 100 % i tråd med min sensitive (men også ambitiøse) natur. I Human Design er jeg 1/3 sakral Manifesting Generator.

Hvorfor skal du vælge netop min Human Design uddannelse?

Jeg tager mit ansvar som underviser i Human Design meget seriøst, og du vil opleve, at jeg i min formidling lægger vægt på, at Human Design ikke skal være en sort/hvid eller forsimplet kassetænkning, vi lægger ned over os selv og andre. Vi mennesker er komplekse, og min formidling afspejler derfor også min holistiske måde at anskue mennesker på.

Psykolog med et ben i både den videnskabelige og spirituelle lejr

Med mine 7 års erfaring som psykolog har jeg forståelse for det terapeutiske arbejde med mennesker. På min uddannelse lærer jeg dig ikke blot om Human Design. Jeg får dig også til at reflektere over din egen rolle som formidler af Human Design og den terapeutiske proces, som din formidling af Human Design kan sætte i gang hos mennesker.

Få min kompetente sparring under og efter uddannelsen

Som deltager får du desuden mulighed for at booke 1:1 sessioner, Blooming Business forløb mm. med rabat. Du kan dermed altid blive hjulpet videre og få min sparring undervejs på din udvikling eller hvis du på efter endt uddannelse ønsker sparring på at gå den professionelle vej med Human Design.

Fordelen ved denne online uddannelse:

 • grundet den strukturerede tilgang og tydelige opdeling af hvert enkelt element kan du let finde de ting du skal bruge, og vinge af hvor du er kommet til.
 • du kan aldrig komme bagud, og du skal ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt.
 • du kan tage lydfilerne med ud og gå en tur eller tage læringen ind på lige den måde, som det passer dig.
 • du har min support lige ved hånden.
JA TAK, DET PASSER LIGE TIL MIG

Ofte stillede spørgsmål

Hvad med certificering og eksamen?

Når du har været igennem de 14 moduler, vil du modtage din certificering, hvor det vil fremgå, at du har deltaget i og gennemført Human Design reader uddannelsen. Den giver dig adgang til efterfølgende at gå ud og praktisere med Human Design på lige fod som de andre øvrige uddannelser på markedet.

Du skal ikke til eksamen, da jeg har fuld tillid til at du selv kan tage ansvar for din indlæringsproces. Vi lærer alle på forskellige måder og dette støtter uddannelsen op om, idet du både får din nye viden ind som lyd, på skrift og med grafisk materiale, der gør det lettere for dig at få redskabet ind under huden.

Selvom der ikke er en eksamen, der tester din viden, vil jeg anbefale dig at indsamle designs fra fx. venner og familie, så du undervejs kan øve dig i at læse disse.

Læringen vil integrere sig mere dybdegående når du kommer ud efter endt uddannelse og begynder at kigge på andres designs og skal videformidle Human Design. Her kan du støtte dig rigtig godt op af materialet du får, da den strukturerede app samt skriftlige kompendie gør det let for dig at finde tilbage til elementerne, når du skal i gang med at lave readings.

Undervejs på uddannelsen vil du få repetitionsark og cases, som du kan vælge at bruge for at støtte op om din læring af Human Design.

Hvilke datoer ligger uddannelsen på?

Vi går i gang torsdag den 4. januar, hvor du får adgang til modul 1. Herefter får du et modul hver mandag morgen i de kommende 13 uger frem. Dvs. at sidste modul frigives mandag d. 1. april.

Men du har jo selvfølgelig evig adgang til materialet, og kan tage modulerne i det tempo, som passer ind i din hverdag. Du behøver heller ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt, men logger bare ind og lytter til modulerne og lektionerne når det passer dig. Det er en nem, fleksibel og virkelig dejlig måde, at tage en uddannelse på!

På uddannelsen inviteres du til tre online live møder, som er frivillige at deltage her. Her vil vi snakke om Human Design i praksis, snakke om systemet og sparre med hinanden. Kan du ikke være med live, så kan du efterfølgende se en optagelse af sessionerne. De tre mødegange afholdes hverdage kl. 11.00-12.30 på følgende datoer:

31. januar, 1. marts og 4. april

Er uddannelsen rettet mod særlige faggrupper?

Nej slet ikke. Alle der har interesse i at lære Human Design fra bunden kan være med. Du skal altså hverken være psykolog eller en anden særlig titel, for at være med.

Det er en stor beslutning. Hvordan ved jeg om denne uddannelse er det rigtige for mig?

Jeg forstår fuldt ud, at det kan føles som en stor beslutning at investere i en uddannelse.

Har du brug for at snakke med mig, inden du beslutter dig for, om du skal med på denne online Human Design reader uddannelse, så er du velkommen til at aftale tid til en 20 min. samtale over telefonen.

Du kan se det som en tryghedssamtalehvor du kan få afklaret spørgsmål og høre mere om uddannelsen. Samtalen er også for at du kan mærke, om vi har en god kemi, og om du kan lide min tilgang. Herefter kan du i ro og mag mærke efter, om uddannelsen er den rette for dig.

Når du skal vælge hvilken uddannelse du skal tage, vil jeg anbefale dig at gå intuitivt til værks. Mærk hvem der tiltaler dig mest og hvilken tilgang der taler mest til dig.

Hos mig får du med garanti en meget struktureret tilgang til uddannelsen, hvor jeg vægter at gøre det så let for dig at gå til – for som du måske ved, kan Human Design ved første øjekast se stort, kompliceret og måske endda uoverskueligt ud 😉

Det forstår jeg! Derfor kan du være sikker på, at jeg skaber det overblik, du har brug for, og at jeg har gjort det nemt for dig, ved at inddele alt materialet i mindre bidder, så du altid nemt kan finde det frem du skal bruge, når du fx. skal til at lave en reading.

Sætter du pris på en holistisk tilgang og menneskesyn, så vil uddannelsen også være et godt match til dig.

Og er du yderligere et sensitivt/sansestærkt menneske, der mærker og fornemmer meget omkring dig, så vil du lande rigtig blødt hos mig. Jeg ved om nogen, hvordan rejsen kan se ud fra at føle sig forkert og overvældet i denne verden og til at skabe forandringer i den positive retning, og skabe et liv med langt mere selvkærlighed, accept, forståelse for egne styrker, mindre stres og overvældelse samt et arbejdsliv med langt større balance. Her har Human Design hjulpet mig meget på vej, og jeg vil elske at kunne give det videre til dig, og støtte dig på din egen rejse.

Hør Josephine, som er uddannet på Human Design reader uddannelsen fortælle om, hvordan det er at deltage, og hvilke døre Human Design har åbnet for hende både privat og arbejdsmæssigt.

Er du klar til at give dig selv en gave og få et fantastisk redskab i din værktøjskasse, som kan forandre både dit og andres liv?

Sig ja til dig og vis dig selv, at du er vigtig

Tag med mig på en rejse, hvor du vil komme ud på den anden side og bære dig selv med en større ro og selvsikkerhed.

Og giv dig selv den gave det er, at kunne viderebringe præcis sammen redskab til andre, så også de kan leve et mere autentisk, selvkærligt og meningsfuldt liv.

Og er du stadig i tvivl? Skriv til mig og lad mig hjælpe dig med at mærke, hvad der er det rigtige for dig at gøre.

JEG ER KLAR TIL AT GIVE MIG SELV EN SELVKÆRLIG GAVE.