Skip to main content

Online Human Design reader uddannelse for ledere

5 måneders personlig udviklende uddannelsesforløb for dig som leder og menneske. Bliv en autentisk leder og vær med til at skabe en bæredygtig arbejdsliv med Det Hele Menneske for øje.

Gå i gang med det samme

Online Human Design reader uddannelse for ledere

5 måneders personlig udviklende uddannelsesforløb for dig som leder og menneske. Bliv en autentisk leder og vær med til at skabe en bæredygtig arbejdsliv med Det Hele Menneske for øje.

Gå i gang med det samme

En online og fleksibel Human Design leder uddannelse, der på 5 måneder klæder dig på til at:

 • forstå de grundlæggende elementer i Human Design systemet, så du kender dig selv godt som menneske og leder, og kan lede andre med øje for deres designs
 • forstå dig selv og dine medmennesker/kolleger på et dybt plan, hvilket skaber en arbejdsplads hvor mennesker trives, udvikler sig og arbejder på en bæredygtig måde
 • stå endnu stærkere i dit eget autentiske lederskab og lede andre med blik for, at det er Det Hele Menneske, der går på arbejde og skal trives
 • skabe bedre trivsel på arbejdspladsen via forståelse for menneskers unikke styrker og forskelligheder samt blik for hvad der skal til for at forskellige mennesker trives, fungerer optimalt og udnytter deres bidrag og kompetencer bedst
 • læse dit eget og andres human design charts, hvilket skaber stor selvindsigt for dig og dine kollegaer og et nyt fælles sprog omkring hvordan i fungerer.
Human Design uddannelse ledere

Gå forrest som leder og arbejdsplads, og skab en virksomhed hvor resultater, trivsel og balance går hånd-i-hånd.

Vi er i en tid, hvor vi mennesker både ønsker os, og er nødt til at gøre op med stress-kultur og mistrivsel i arbejdslivet og livet generelt.

Vi er i begyndelsen af et vigtigt paradigmeskift på arbejdsmarkedet, hvor der fra arbejdstagers side stilles højere forventninger til arbejdsmiljø, nærværende ledelse og trivsel.

Derfor tror vi på, at fremtidens arbejdsplads må have større fokus fokus på sund kultur, trivsel og at arbejde som "et helt menneske".

"One-size-fits-all" findes ikke når det kommer til mennesker og hvordan vi skal arbejde. Alle mennesker er skabt forskelligt, og deri ligger vores styrker. Derfor må fremtidens arbejdspladser tage højde for, at vi fungerer forskelligt og er grundlæggende forskellige.

Som arbejdsplads og leder kan du nu gå forrest ved at tage det banebrydende og helhedsorienterede værktøj Human Design ind.

Personlighedsanalyser benyttes allerede i høj grad i dag i erhvervslivet, og med Human Design får I et værktøj der skiller sig ud, fordi det netop ser det hele menneske og går dybere, fordi det tilføjer den energetiske dimension med, der går udover de klassiske personlighedstest- og værktøjer på markedet.

Med den energetiske forståelse kan vi se mennesker som helheder, og forstå hvordan hvert menneske bedst fungerer.

Med Human Design som værktøj gør vi det muligt for både lederen, virksomheden og de ansatte at gå fra mere til bedre og fra travlt til trivsel.

Human Design lederuddannelsen hjælper dig til at skabe et stærkt fundament for din personlige ledelse og skabe positiv forandring på arbejdspladsen.

Alt dette får du, når du tilmelder dig Human Design leder uddannelsen

Online moduler

- En fleksibel og dybdegående uddannelse, hvor du lærer alt, hvad du skal bruge, for at kunne komme igang med at integrere Human Design på et dybere plan i dit liv, og i dit ledelsesarbejde, så du kan lede både dig selv og andre autentisk.

- Materialet frigives over 17 uger, en byggesten ad gangen, så du får Human Design systemet ind under huden. De første 14 moduler består af grunduddannelsen i Human Design og herefter følger ledelsesoverbygningen, hvor du får yderligere 3 moduler.

100 % fleksibel uddannelse med support

- Med det samme du tilmelder dig får du et log in til en online platform, hvor al materialet ligger. Uddannelsen indeholder video, lydfiler, arbejdsark, træningscases og +350 siders skriftligt materiale. Du har alt til evig eje og styrer selv tempoet på uddannelsen.

- Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs inde på platformen.

Kompetent 1:1 sparring og reading af dit design

- Ved uddannelsen start får du en skriftlig reading med en dybdegående gennemgang af dit unikke design, der indeholder +70 sider.

- Du får 90 min. 1:1 sparring med Ditte Hvid med fokus på dit Human Design relateret til dig som leder og menneske, samt hvordan det kan anvendes i din virksomhed.

Fremtidens lederskab

Der stilles store krav til dig som leder, og derfor er din work-life-balance også rigtig vigtigt. Når du kender dit Human Design og anvender dette aktivt i dit arbejdsliv, vil du kunne have dig selv, som et helt menneske, med på arbejde.

Du vil, udover at kunne sætte dine kompetencer og autentiske lederstil i spil, også være helt skarp på hvornår og hvordan du kommer i flow, hvordan dette holdes i balance på lang sigt og hvornår og hvordan du bedst træffer beslutninger.

Med Human Design i værktøjskassen vil du kunne “lead by example” og vise vejen som en leder, der tager dit arbejdsliv og balancer i livet seriøst, og dermed skabe et attraktivt arbejdsmiljø.

Med Human Design Uddannelsen for Ledere klæder vi dig på til at se “Det Hele Menneske” og lede både dig selv og andre derfra. Vi tror på, at det vil gøre op med utroligt mange misforståelser i kollegagruppen, udbrændthed og konstant udskiftning på arbejdspladserne, og i stedet give plads til høj men afbalanceret performance, rummelighed og overskud.

Som leder kan du bl.a. bruge Human Design til, at:

 • tage din egen personlige udvikling til nye dybder og få redskaberne til at begynde et leve endnu mere i tråd med den, du er designet til at være
 • få forståelse for hvad du er kommet her for at bidrage med og hvordan du bedst bruger din energi
 • se hvad der skal til, for at du føler størst arbejdsglæde og overskud både på og uden for arbejdspladsen
 • tage beslutninger i tråd med din egen indre GPS
 • kende dine særlige styrker og vide, hvordan du sætter dem i spil
 • forstå hvilket miljø og arbejdsrammer du trives bedst i
 • vide hvordan du er skabt til at interagere med andre
Human design reading

Potentialerne i at anvende Human Design på arbejdspladsen er mange:

Med Human Design som et nyt fælles sprog, får i forståelse for:

 • dynamikkerne i jeres team eller medarbejdergruppe
 • hvad i hver især har af genizoner og styrker
 • hvad i hver især oplever, der giver jer energi og hvad der dræner
 • hvilke arbejdsrammer og måder at arbejde på i trives med
 • hvordan i bedst støtter hinanden i at være dem i er og se styrkerne heri
 • hvad der skaber flow, arbejdsglæde og trivsel for jer hver især – og omvendt hvad der skaber frustration, stress, udbrændthed eller utilfredshed ved den enkelte
Human design uddannelse reader

Indholdet på Human Design leder uddannelsen

De første 14 uger gennemgår du Human Design reader uddannelsen og lærer om følgende elementer:

 • Modul 1: Indføring i Human Design systemet
 • Modul 2 & 3: Energityper – herunder også aura, strategi, flow og ude-af-flow følelse samt børn og energityper.
 • Modul 4 & 5: Energicentre – definerede- og udefinerede energicentre, temaer, læringer, lys- og skyggesider.
 • Modul 6: Autoritetsformer – kend din egen indre GPS. De 7 autoritetsformer
 • Modul 7 & 8: De 6 profillinjer og 12 profiler
 • Modul 9 & 10: De 64 Gates – styrker, energetiske gaver, inkarnation cross, livsformål og planeter
 • Modul 11 & 12: De 36 Channels – dine superpowers, flowskabere og væksttemaer.
 • Modul 13 & 14: Lær at læse et chart, lave readings og anvende Human Design
 • + bonusmodul hvor jeg giver dig adgang til nogle af mine bedste psykologiske og energetiske redskaber og tilgange, som du kan bruge i din egen udvikling og som reader.

Herefter følger 4 ugers overbygning, hvor vi stiller skarpt på ledelse og Human Design på arbejdspladsen.

På overbygningen stiller vi skarpt på:

 

 • at forbinde dit lederskab med dit Human Design, så du kan blive en bedre leder, både over for andre men også i forhold til din selvledelse. Hvordan du finder og udnytter dine unikke styrker som leder (og menneske) endnu mere
 • hvordan du finder og udnytter dine unikke styrker som leder (og menneske) endnu mere.
 • at se Det Hele Menneske på arbejdspladsen: du klædes på til at benytte Human Design på din arbejdsplads og bruge redskabet til at støtte dine kollegaer og skabe mere trivsel, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø

Human Design leder uddannelsen er udviklet af Ditte Hvid.

Ditte Hvid er uddannet cand.psych (psykolog) fra Aarhus Universitet i 2016 og certificeret i Human Design. Til daglig arbejder hun som holistisk psykolog, Human Design underviser og er podcastvært på “Det Hele Menneske”. Ditte elsker at kombinere sin psykologiske forståelse med Human Design, og oplever Human Design som et fantastisk livsændrende værktøj.

Ditte har 8 års erfaring som psykolog og ved, at vi mennesker er komplekse væsener. Derfor afspejler hendes tilgang også et holistisk menneskesyn og blik for Det Hele Menneske. I Human Design er Ditte 1/3 sakral Manifesting Generator.

Fordelen ved denne online Human Design leder uddannelse:

 • grundet den strukturerede tilgang og tydelige opdeling af hvert enkelt element, kan du let finde de ting du skal bruge, gå til og fra som det passer ind i din kalender og vinge af hvor du er kommet til
 • du kan aldrig komme bagud, og du skal ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt.
 • du kan tage lydfilerne med ud og gå en tur eller tage læringen ind på lige dén måde, som passer dig
 • der er ingen pres, stress eller præstation – blot fokus på din læring og selvudvikling
 • du kommer til at udvikle dig utrolig meget som menneske og leder, og lærer et konkret værktøj, du herefter kan give videre
 • du har support lige ved hånden.

DIN INVESTERING I HUMAN DESIGN UDDANNELSEN FOR LEDERE ER BLOT 14.300,- KR. (eks. moms)

På 5 måneder får du den store værktøjskasse fyldt alt hvad du skal bruge, for at leve og lede fra et autentisk sted.

Og du får redskaber du med det samme kan anvende på din arbejdsplads, som vil skabe langt bedre trivsel, gensidig forståelse, samarbejde og arbejdsglæde.

Så snart du har tilmeldt dig lander modul 1 i din indbakke, og så er du i gang med den transformerende Human Design rejse.

TILMELD MIG UDDANNELSEN

Læs om tidligere kursisters oplevelser med at være på uddannelsen.

“Igennem tiden har jeg fået taget mange tests som leder. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. For første gang, om nogensinde, føler jeg mig i den grad set!”

Hella, deltager på Human Design reader uddannelsen

“Indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret til at en ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. Jeg føler, at at jeg er blevet set som den jeg er født til at være.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på, og jeg føler mig i den grad set. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests som leder. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse. Efter mit møde med Ditte og Human Design vil jeg sige, at jeg aldrig har følt mig så set og så rummet.

Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte, som er mega troværdig og skarp. Jeg mener at dette er noget alle burde opleve!”

“Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre.”

Josephine, psykolog og deltager på Human Design reader uddannelsen

“Jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min mavefornemmelse og meldte mig på uddannelsen i Human Design ved Ditte. Det er et helt nyt univers, sprog og terapeutisk værktøj der har uendelige anvendelsesmuligheder. 

Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre. Det er et powerfuldt redskab, så forbered dig på at blive flyttet rundt på i processen. 

Ditte har en velstruktureret opbygning af uddannelsen, der via en online platform gør det utroligt tilgængelig og fleksibelt. 

Onlineformatet mindsker stress og pres, der gør at jeg kan fordybe mig og tage læring ind på en helt anden måde. Det gør det til en tryg arena man kan sidde i, og man kan bare overgive sig til Dittes tydelige og rare stemme.”

“Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til dem, der kan lide at arbejde med og hjælpe andre mennesker. Især hvis de allerede er igang indenfor området og gerne vil supplere med en uddannelse, der virkelig giver dybde, indsigt og mulighed for at formidle/sætte ord på.”

Linda, deltager på Human Design reader uddannelsen

“Den største forandring som uddannelsen har givet mig er en større og dybere indsigt i hvordan og hvor forskelligt vi mennesker er designet. Jeg har de sidste mange år arbejdet meget med mig selv og mine tanke- og handlemønstre.

Min personlige læsning både bekræftede hvad jeg er bevidst om samt gav mig en endnu dybere indsigt samt fokus på nye potentialer. Uddannelsen har givet mig værktøjer og frem for alt givet mig ord at sætte på det hele. 

Jeg har fået meget bedre muligheder for at hjælpe andre med at se deres potentialer, skyggesider og at forstå at der er en mening med, at de er helt perfekte som de er, og at der er en grund til at de handler, som de gør. Og hvad de kan gøre for at leve helt i tråd med deres design og derved få det bedste ud af livet. Jeg kan slet ikke vente med at bruge redskabet. 

Af gode ting ved uddannelsen vil jeg fremhæve særligt to ting:

 1. Det er bare en fornøjelse at arbejde med så godt et kursusmateriale. Det er fantastiske lydfiler. Ditte har en helt fantastisk behagelig stemme, et godt tempo og er fantastisk dygtig til at formidle indholdet.Det skriftlige materiale er rigtig godt. Det kommer jeg til at bruge rigtig meget fremover. Jeg kiggede på flere forskellige udbydere og det føles fortsat helt rigtigt, at jeg valgte Dittes forløb. 
 2. Og så var det rigtig godt, at jeg kunne gennemføre uddannelsen i det tempo der virker for mig. Selvom der gik lidt tid før jeg kom rigtigt i gang, så følte jeg mig aldrig bagud eller presset.

“Jeg oplever hvor meget bedre/hurtigere jeg kan læse mine klienter og deres problemer, når jeg inddrager Human Design”

Alice, holistisk kropsterapeut og deltager på Human Design reader uddannelsen

Den største forandring som uddannelsen har givet mig er at opleve, hvor meget bedre/hurtigere jeg kan læse mine klienter og deres problemer, når jeg inddrager Human Design.

Ditte er en god formidler, der formidler tingene meget præcist, så jeg forstår det – både på lydfilerne og det skriftlige materiale.

Jeg vil anbefale Human Design reader uddannelsen til alle der er nysgerrige på at få det godt med sig selv og mennesker omkring én. Den her forståelse man får for hinanden giver et godt ryk.

Men jeg anbefaler den også til dig, der er behandler eller arbejder inden for selvudvikling. Jeg er kæmpe fan af Human Designs anvendelighed inden for mange områder.”

“Jeg vil faktisk påstå, at du med uddannelsen kan få et helt nyt liv og en helt ny accept af dig selv.”

Christina, deltager på Human Design reader uddannelsen

“Uddannelsen har gjort, at jeg har lært mig selv at kende på et dybere plan. Den nye viden har givet mig en forståelse og accept af hvordan jeg fungerer. Det er en stor forandring at kende min energitype, autoritet, strategi og mine Gates/channels.

Jeg mærker meget mere lethed og flow ved at leve efter mit design. Samtidig har det været utroligt givende at få et indblik i min families, særligt mine børns design. På den måde kan jeg bedre forstå hvordan de ”fungerer”, hvad de har brug for og give dem de bedste betingelser for at trives.

Jeg vil anbefale uddannelsen til alle der er nysgerrige på at forstå sig selv bedre eller har planer om at guide andre. Du lærer dig selv at kende, som du er skabt til at være og aflærer gamle overbevisninger. Jeg vil faktisk påstå at du kan få et helt nyt liv og en helt ny accept af dig selv.”

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang til skal jeg sætte af til uddannelsen?

Hvert modul har en gennemsnitlig længde på ca. 1 time og 45 min.

Hvad med certificering og eksamen?

Når du har været igennem de 20 moduler, vil du modtage din certificering, hvor det vil fremgå, at du har deltaget i og gennemført Human Design leder uddannelsen.

Du skal ikke til eksamen, da jeg har fuld tillid til at du selv kan tage ansvar for din indlæringsproces. Vi lærer alle på forskellige måder og dette støtter uddannelsen op om, idet du både får din nye viden ind som lyd, på skrift og med grafisk materiale, der gør det lettere for dig at få redskabet ind under huden.

Selvom der ikke er en eksamen, der tester din viden, vil jeg anbefale dig at indsamle designs fra fx. venner og familie, så du undervejs kan øve dig i at læse disse.

Undervejs på uddannelsen vil du få repetitionsark og cases, som du kan vælge at bruge for at støtte op om din læring af Human Design.

Hvem er uddannelsen for?

Uddannelsen er relevant for dig der er leder eller på anden vis har ansvar for at arbejde med de ansatte i virksomheden. Du kan være topleder, mellemleder, personaleansvarlig mm. Uanset hvilken rolle du har og hvilken type virksomhed du er i, får du kompetent vejledning i at anvende Human Design både for dig personligt og på den måde, som det giver mening i Jeres virksomhed.

Er du klar til at få et fantastisk redskab i din værktøjskasse, som kan forandre både dit liv liv som menneske og leder men også være first mover ved at skabe en bæredygtig arbejdsplads med Human Design?

Så kan du starte din Human Design leder uddannelse allerede i dag.

Sidder du med et spørgsmål til uddannelsen eller er der noget, du er i tvivl om? Du kan altid rette dine spørgsmål til os på kontakt@dittehvid.dk, så hjælper vi gerne. Du kan også bede om at få en 30 min. afklarende samtale over telefonen, hvor vi sammen finder ud af, om Human Design leder uddannelsen er det rette næste skridt for dig og din virksomhed.