Om Ditte

Jordnær og spirituelt åbent psykolog der skaber rum for dyb udvikling

Spirituelt psykolog

Vejen jeg selv har gået

Som menneske banker mit hjerte særligt for at holde lyset for dig, så du kan åbne op for mere selvindsigt og forståelse af dig selv på flere planer:

din psykologi/dit sind  –  din fysiske krop   –  din spiritualitet/energi/sjæl.

Jeg tror på, at du ved at arbejde helhedsorienteret og med alle disse parametre for øje, kan udfolde dig mere frit i dit liv og opnå den forandring du lige nu længes efter.

Derfor er jeg også dybt optaget af de forskellige lag et menneske indeholder. Det betyder også, at måden jeg betragter mennesker på, rækker udover den traditionelle psykologiske forståelse. For mig er det naturligt at række ud i nogle mere sjælelige, intuitive og sansende kvaliteter i mødet med et andet menneske.

Er du også nysgerrig på eller optaget af, hvordan psykologien og spiritualiteten kan hjælpe dig mere ind til kernen af dig? Så er jeg så taknemmelig over, at du er landet lige her.

Min dybe interesse i foreningen af psykologien/sindet og de mere “abstrakte” dele af den menneskelige tilværelse er fortsat under stor udvikling. Derfor sker der også forandringer i min virksomhed, ligesom nye ydelser vil komme til i 2022.

Her på hjemmesiden finder du lige nu hjælp til at opnå 

  • mere selvsikkerhed i dig og større tro på eget værd og kunnen
  • større kærlighed til dig selv og dyb accept af det hele menneske du er
  • mindre usikkerhed, dér hvor den lige nu bremser dig

 

Min største og vigtigste lektion i, hvilke positive effekter der er ved at opnå disse ting startede tilbage i 2014. Her var jeg igang med min kandidatuddannelse som psykolog.

Her oplevede jeg, hvordan tæppet blev revet væk under mig, fordi jeg i for længe havde levet et ikke-nærværende liv i overhalingsbanen.

Min rejse startede hos en psykolog. Her forstod jeg, at jeg måtte igang med at begynde at mærke mig selv mere. Det blev startskuddet til en personlig udviklingsrejse. På denne rejse lærte jeg at lytte mere til mig selv, jeg lærte mig selv at kende, og jeg fandt troen på mig selv. Min vej førte mig også i mere spirituelle retninger. Og dette er en vej til vil begynde at dyrke endnu mere fremadrettet.

I dag er jeg nået langt og står stærkt

I dag har jeg styrket evnen til at kunne mærke mig selv. Og jeg er optaget af at skabe et liv, hvor der er plads til det hele menneske jeg er. Et liv hvor jeg tager personligt lederskab, og hvor jeg tør gå efter mine drømme. Et liv hvor jeg står stærkt ved den jeg er, det jeg kan, og det jeg vil.

Det giver mig glæde og en følelse af power indefra.

Og det føles som en stor befrielse og lettelse at navigere ud fra nærvær, (selv) kærlighed og ærlighed over for mig selv, som min indre GPS. Det har været og er stadig en fantastisk rejse.

Jeg vil elske, at få mulighed for at guide dig, så du kan trives bedre i dit liv og i den du er.

Min baggrund 

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2016.

Jeg er certificeret som Human Design energi guide  i 2021.

I 2022-2023 er jeg under uddannelse som clairvoyant og energiarbejder.

Jeg er bosiddende i det midtjyske.

Her bor jeg med min mand Kim og vores 2 drenge på 3 og 5 år.

Det er dog ikke (kun) mit papir, der gør mig interessant for dig.

Det er til gengæld (også) mine medfødte evner, som gør mig i stand til at mærke dig og se bag om dine ord. Det er min evne til at flytte dig, motivere dig til at tage et (k)ærligt kig indad og skabe ny forståelse for dig selv. Jeg hjælper dig med at brede dit perspektiv ud og skabe nuancer i din måde at se og forstå dig selv på. Og derfra kan du bevæge dig fremad.

Som psykolog bruger jeg både min faglighed og mine stærke intuition.

Jeg få dig til at mærke dig selv dér, hvor du har brug for at møde, rumme og udfordre dig selv. I mit møde med dig bruger jeg selvfølgelig min psykologfaglige kompetence, men jeg arbejder også meget ud fra intuition og energi.

Jeg kan være din trygge samtalepartner og en at spille bold op ad, for en kort eller lang periode – hvad end du er faret lidt vild i dit private liv eller arbejdsliv.

Jeg udfordrer dig på kærlig vis – fordi jeg ønsker at se dig vokse. Til gengæld lover jeg, at være din faste og stabile støtte undervejs i processen.

Ditte hvid kontakt side
Skal vi følges ad?

Via mine forløb hjælper jeg dig til at lære dine problemer at kende på en ny måde. Målet er at du når derhen, hvor din udfordring ikke længere står i vejen for dit liv.

Det er vigtigt at du ved, at jeg ikke kan være den, der løser dine problemer for dig. Men jeg kan være den, der kan hjælpe dig med at forstå dine problemer og dig selv på en ny måde. Ligesom jeg kan hjælpe dig med at finde nøglerne til at få løsnet op for dem.

Som psykolog ser jeg dig som det hele menneske du er.

Jeg ser dine styrker, dine smerter og den bagage du har med. Jeg ser dine potentialer og hjælper dig med at skille dig af med det, som tynger dig og fastholder dig. Så du kan bevæge dig fremad.

Min tilgang til mødet med dig, og dét du kommer med er holistisk. Dvs. at jeg ikke kun arbejder ud fra en psykologisk og fastlagt ramme, men at jeg i mødet med dig mærker ind i, hvordan det vil være mest gavnligt at arbejde med dét, du kommer med.

Som psykolog arbejder jeg ud fra de etiske principper for nordiske psykologer og er underlagt tavshedspligt.

Skal vi tage en snak?

Overvejer du om et forløb eller anden ydelse hos mig, kunne være noget for dig? Så lad os tage en kort og uforpligtende samtale over telefonen. Sammen kan vi afdække hvad du har brug for, og både du og jeg kan mærke ind i, om der er den rette kemi mellem os. Jeg vil glæde mig til at snakke med dig.

Lad os snakke sammen