Skip to main content

Om Ditte

Jordnær og spirituelt åbent psykolog der skaber rum for at du kan forbinde dig til dig selv, og forme din hverdag så den matcher din natur.

Ilden der driver mig

Som menneske banker mit hjerte særligt for at holde lyset for dig, så du kan åbne op for mere selvindsigt og forståelse af dig selv på flere planer:

din psykologi/dit sind  –  din fysiske krop   –  din spiritualitet/energi/sjæl.

Jeg tror på, at du ved at arbejde helhedsorienteret og med alle disse parametre for øje, kan udfolde dig mere frit i dit liv og opnå den forandring du lige nu længes efter.

Derfor er jeg også dybt optaget af de forskellige lag et menneske indeholder. Det betyder også, at måden jeg betragter mennesker på, rækker udover den traditionelle psykologiske forståelse. For mig er det naturligt at række ud i nogle mere sjælelige, intuitive og sansende kvaliteter i mødet med et andet menneske.

Er du også nysgerrig på eller optaget af, hvordan psykologien og spiritualiteten kan hjælpe dig mere ind til kernen af dig? Så er jeg så taknemmelig over, at du er landet lige her.

Min baggrund 

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2016.

Jeg er certificeret som Human Design reader og energi guide hos Mali Noel og har taget kurser ved Internation Human Design school.

I 2023 etablerede jeg min i egen online og holistiske Human Design reader uddannelse samt en Human Design leder uddannelse i 2024.

Jeg er uddannet Reiki healer i 2022.

Jeg er uddannet clairvoyant i 2023.

Jeg er stifter af podcasten “Det Hele Menneske”.

Jeg nærer stor kærlighed for æteriske olier fra DoteRRA. Jeg forhandler selv æteriske olierne og vejleder i hvordan olierne kan støtte mennesker fysisk, emotionelt, energetisk og psykologisk.

Jeg har danset hele mit liv og nyder at samle kvindecirkler, hvor vi inkorporerer danse- og bevægelsesterapi.

Det holistiske perspektiv og sammenhængen mellem krop, sind og sjæl optager mig meget.

Jeg er bosiddende i det midtjyske ved Herning.

Her bor jeg med min mand Kim og vores 2 drenge på 5 og 7 år.

Det er dog ikke (kun) mit papir, der gør mig interessant for dig.

Det er til gengæld (også) mine medfødte evner, som gør mig i stand til at mærke dig og se bag om dine ord. Det er min evne til at flytte dig, motivere dig til at tage et (k)ærligt kig indad og skabe ny forståelse for dig selv. Jeg hjælper dig med at brede dit perspektiv ud og skabe nuancer i din måde at se og forstå dig selv på. Og derfra kan du bevæge dig fremad.

Som psykolog og Human design guide bruger jeg både min faglighed, mine praktiske hands-on erfaringer og min stærke intuition.

Jeg får dig til at mærke dig selv dér, hvor du har brug for at møde, rumme og udfordre dig selv. I mit møde med dig bruger jeg selvfølgelig min psykologfaglige kompetence, men jeg arbejder også meget ud fra intuition og energi.

Jeg kan være din trygge samtalepartner og en at spille bold op ad, for en kort eller lang periode – hvad end du er faret lidt vild i dit private liv eller arbejdsliv.

Jeg udfordrer dig på kærlig vis – fordi jeg ønsker at se dig vokse. Til gengæld lover jeg, at være din faste og stabile støtte undervejs i processen.

Skal vi følges ad?

Via mine forløb hjælper jeg dig til at løsne op for det, der lige nu holder dig fast og bevæge dig mod det, du ønsker dig. Jeg kan ikke gå vejen for dig, men jeg kan være din kompetente sparringspartner på vejen, og hjælpe dig med at finde de nøgler, du skal bruge, for at skabe den forandring du ønsker dig.

Jeg ser dig som det hele menneske du er.

Det falder mig meget naturligt at se dine styrker og gaver, og hjælpe dig til at se dem tydeligt og få dem i spil.

Jeg ser også bagom din adfærd, hvor din smerte og bagage fra livet bor. Jeg hjælper dig til at skille dig af med det, som tynger dig og fastholder dig. Så du kan bevæge dig fremad.

Kig dig gerne lidt omkring og du er velkommen til at hente nogle af mine gratis gaver, som du finder herunder.