Om Ditte

Psykolog der hjælper dig til mere nærvær, lykke, selvkærlighed og selvsikkerhed.

Vejen jeg selv har gået

Som menneske banker mit hjerte særligt for at inspirere andre til at invitere mere af disse tre parametre ind i deres liv:    bevidst nærvær  –   selvsikkerhed   –   selvkærlighed

Min største og vigtigste lektion i, hvilke positive effekter der er ved at blive mere bevidst nærværende, selvkærlig og selvsikker/modig startede tilbage i 2014.

Her oplevede jeg, hvordan tæppet blev revet væk under mig, som følge af, at jeg alt for længe havde levet et ikke-nærværende liv i overhalingsbanen.

Min rejse startede hos en psykolog, og jeg forstod, at jeg måtte igang med at begynde at mærke mig selv mere og lytte mere til mig selv . Da jeg begyndte at oparbejde et stærkere nærvær med mig selv og lærte at blive mere selvkærlig startede min transformation. I dag er jeg nået langt, men jeg tror aldrig den proces slutter.

I dag har jeg genfundet evnen til at kunne mærke mig selv og jeg er optaget af at skabe et liv, hvor der er plads til det hele menneske jeg er. Et liv, hvor jeg tager personligt lederskab, hvor jeg tør gå efter mine drømme og hvor jeg ønsker at stå stærkt ved den jeg er, det jeg kan og det jeg vil.

Det giver mig langt mere glæde, følelse af mening og mindre stress.

Og det føles som en stor befrielse og lettelse at navigere ud fra nærvær, selvkærlig- og selværlighed som min indre GPS.

Det har været og er stadig en fantastisk rejse. Perioder med blå himmel hvor verden er i farver og er fyldt med håb og hverdagslykke. Og perioder med torden, tåge og bump på vejen. Lige som livet skal være, ikke?

Men jeg har opdaget en ting eller to (nej mange!) F.eks.:

  • At man ikke behøver at være en stor, fyldig, lykkelig, larmende personlighed for at have det godt. Vi kan lære at have det godt med præcis den vi er.
  • At det er i de små ting, i hverdagslykken, spirerne til glæde ligger.
  • At når alting ramler, så er de små skridt, der over tid gør verden stor og smuk igen.

Og jeg vil elske, at få mulighed for at bruge mine faglige og personlige evner til at hjælpe dig med at finde mere lys og håb i din verden og vise dig, hvordan du får mere en nærværende, selvkærlig og selvsikker relation til dig, så også du kan trives bedre i dit liv og i din hverdag.

Min baggrund 

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) på Aarhus Universitet i 2016

Jeg har primært beskæftiget mig med samtaler, undervisning og afholdelser af foredrag og workshops

Jeg er uddannet Human Design Reader og Energi Guide i 2021 v. Majli Noel.

3 års erfaring med stress, manglende egenomsorg og dårlig kontakt til mig selv (enormt vigtigt at have fået med)

Jeg er født i 1990 og bosiddende i det midtjyske.

Det er dog ikke (kun) mit papir, der gør mig interessant for dig.

Det er til gengæld (også) mine medfødte evner, som gør mig i stand til at mærke dig, se bag om dine ord, udfordre dig, flytte dig, motivere dig til at tage et (k)ærligt kig indad og skabe ny forståelse for dig selv. Jeg hjælper dig med at brede dit perspektiv ud og skabe nuancer i din måde at se og forstå dig selv på. Og derfra kan du bevæge dig fremad.

Med min stærke intuition og kan jeg få dig til at mærke dig selv dér, hvor du har brug for at møde, rumme og udfordre dig selv.

Jeg kan være din trygge samtalepartner og en at spille bold op ad,  for en kort eller lang periode – hvad end du er faret lidt vild i dit private liv eller arbejdsliv.

Jeg udfordrer dig på kærlig vis – fordi jeg ønsker at se dig vokse. Til gengæld lover jeg at være din faste og stabile støtte undervejs i processen. Det kan du være helt sikker på.

Skal vi følges ad?

Via mine samtaleforløb, onlineforløb eller Human Design læsninger hjælper jeg dig til at lære dine problemer at kende på en ny måde, så du ikke længere føler, at de står i vejen for dit liv.

Det er vigtigt at du ved, at jeg ikke kan være den, der løser dine problemer for dig. Men jeg kan være den, der kan hjælpe dig med at forstå dine problemer og dig selv på en ny måde og hjælpe dig med at finde nøglerne til at få løsnet op for dem.

Hos mig vil du altid blive set som det hele menneske du er. Jeg ser dine styrker, dine smerter, den bagage du har med, dine potentialer og hjælper dig med at skille dig af med det, som tynger dig og fastholder dig, så du kan bevæge dig fremad.

Hvis du tør at kigge indad og arbejde med dit nærvær, så vil jeg love dig, at du vil se de positive effekter sprede sig som ringe i vandet og farve alle dele af dit liv.

Har du brug for en snak?

Hvis du overvejer om et samtaleforløb, et onlinekursus eller måske et foredrag eller en workshop kunne være noget for dig, så kan du altid snakke med mig helt uforpligtende, inden du beslutter dig. Sammen kan vi afdække hvad du har brug for, om jeg er den rette til at hjælpe dig og du kan fornemme om du synes vi er et godt match. Jeg vil glæde mig til at snakke med dig.

Lad os snakke sammen