Skip to main content

Om Ditte

Jordnær og spirituelt åbent psykolog der skaber rum for dyb udvikling

Spirituelt psykolog

Ilden der driver mig

Som menneske banker mit hjerte særligt for at holde lyset for dig, så du kan åbne op for mere selvindsigt og forståelse af dig selv på flere planer:

din psykologi/dit sind  –  din fysiske krop   –  din spiritualitet/energi/sjæl.

Jeg tror på, at du ved at arbejde helhedsorienteret og med alle disse parametre for øje, kan udfolde dig mere frit i dit liv og opnå den forandring du lige nu længes efter.

Derfor er jeg også dybt optaget af de forskellige lag et menneske indeholder. Det betyder også, at måden jeg betragter mennesker på, rækker udover den traditionelle psykologiske forståelse. For mig er det naturligt at række ud i nogle mere sjælelige, intuitive og sansende kvaliteter i mødet med et andet menneske.

Er du også nysgerrig på eller optaget af, hvordan psykologien og spiritualiteten kan hjælpe dig mere ind til kernen af dig? Så er jeg så taknemmelig over, at du er landet lige her.

Min baggrund 

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2016.

Jeg er certificeret som Human Design reader og energi guide.

Jeg er uddannet Reiki healer.

Jeg er clairvoyant og under 1 årig uddannelse til juni 2023 for at forbedre mine psykiske evner.

Jeg nærer stor kærlighed for æteriske olier. Jeg forhandler selv æteriske olier og vejleder i hvordan olierne kan støtte mennesker fysisk, emotionelt, energetisk og psykologisk.

Jeg har danset hele mit liv og nyder at samle kvindecirkler, hvor vi inkorporerer danse- og bevægelsesterapi.

Jeg er bosiddende i det midtjyske ved Herning.

Her bor jeg med min mand Kim og vores 2 drenge på 4 og 6 år.

Det er dog ikke (kun) mit papir, der gør mig interessant for dig.

Det er til gengæld (også) mine medfødte evner, som gør mig i stand til at mærke dig og se bag om dine ord. Det er min evne til at flytte dig, motivere dig til at tage et (k)ærligt kig indad og skabe ny forståelse for dig selv. Jeg hjælper dig med at brede dit perspektiv ud og skabe nuancer i din måde at se og forstå dig selv på. Og derfra kan du bevæge dig fremad.

Som psykolog, Human design reader og mentor for selvstændige bruger jeg både min faglighed og mine stærke intuition.

Jeg få dig til at mærke dig selv dér, hvor du har brug for at møde, rumme og udfordre dig selv. I mit møde med dig bruger jeg selvfølgelig min psykologfaglige kompetence, men jeg arbejder også meget ud fra intuition og energi.

Jeg kan være din trygge samtalepartner og en at spille bold op ad, for en kort eller lang periode – hvad end du er faret lidt vild i dit private liv eller arbejdsliv.

Jeg udfordrer dig på kærlig vis – fordi jeg ønsker at se dig vokse. Til gengæld lover jeg, at være din faste og stabile støtte undervejs i processen.

Ditte hvid kontakt side
Skal vi følges ad?

Via mine forløb hjælper jeg dig til at lære dine problemer at kende på en ny måde. Målet er at du når derhen, hvor din udfordring ikke længere står i vejen for dit liv.

Det er vigtigt at du ved, at jeg ikke kan være den, der løser dine problemer for dig. Men jeg kan være den, der kan hjælpe dig med at forstå dine problemer og dig selv på en ny måde. Ligesom jeg kan hjælpe dig med at finde nøglerne til at få løsnet op for dem.

Jeg ser dig som det hele menneske du er.

Det falder mig meget naturligt at se dine styrker og gaver, og hjælpe dig til at se dem tydeligt og få dem i spil.

Jeg ser også bagom din adfærd, hvor din smerte og bagage fra livet bor. Jeg hjælper dig til at skille dig af med det, som tynger dig og fastholder dig. Så du kan bevæge dig fremad. Det er naturligt for mig at arbejde dybt og facilitere et meget trygt rum for dig.

Min tilgang til mødet med dig, og dét du kommer med er holistisk. Dvs. at jeg ikke kun arbejder ud fra en psykologisk og fastlagt ramme, men at jeg i mødet med dig mærker ind i, hvordan det vil være mest gavnligt at arbejde med dét, du kommer med.

Kig dig gerne lidt omkring og du er velkommen til at hente nogle af mine gratis gaver, som du finder under menulinjen. Ligeledes er du altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende med spørgsmål.

Skal vi tage en snak?

Overvejer du om et forløb eller anden ydelse hos mig, kunne være noget for dig? Så lad os tage en kort og uforpligtende samtale over telefonen. Sammen kan vi afdække hvad du har brug for, og både du og jeg kan mærke ind i, om der er den rette kemi mellem os. Jeg vil glæde mig til at snakke med dig.

Lad os snakke sammen