Skip to main content

Blooming Business

– et 6 måneders sparringsforløb for den spirende selvstændige og sensitive kvinde, der gerne vil skabe et frit arbejdsliv, som hun har det godt i, og som giver plads til balance i hverdagen. 

Blooming Business

– et 6 måneders sparringsforløb for den spirende selvstændige og sensitive kvinde, der gerne vil skabe et frit arbejdsliv, som hun har det godt i, og som giver plads til balance i hverdagen. 

Genkender du det her?

– Du har et ønske om at skabe et selvstændigt arbejdsliv, men savner hjælp til rejsen. Måske fordi du er i tvivl om din retning eller hvordan du skal bevæge dig fremad.

– Du længes efter et godt arbejdsliv og en hverdag, hvor du har ro indeni og har plads til hele dig.

– Du er motiveret for at få et frit arbejdsliv, hvor du selv bestemmer over rammerne, arbejdstimerne og hvad du skal arbejde med.

– Du kommer måske fra nogle livsomstændigheder der gør, at du har brug for, at lave nogle større ændringer i dit arbejdsliv.

Du kan sikkert godt gå vejen selv, men du ved, at det vil være et selvkærligt valg, at have én på sidelinjen, der hjælper dig med at holde roen i dig selv, så du ikke ryger ud i situationer, hvor du bliver stresset, presset eller udkørt.

... Og føler du, at du har brug for en eller flere af disse ting:

 • Rygstøtte i processen til at blive selvstændig
 • Hjælp til at finde ud af, hvad dine særlige kompetencer er, og hvordan du kan omsætte dem i dine ydelser
 • At finde frem til en væredygtig strategi for dit arbejdsliv, og din måde at drive virksomhed på, så du undgår stress, uro, udbrændthed og at føle dig overvældet
 • Sparring omkring, hvordan du rent praktisk kommer igennem alle dine overvejelser om, hvilken vej du skal gå, og hvilken retning du skal vælge
 • Professionel og psykologisk hjælp til at overkomme usikkerhed, frygt og tvivl, fordi det oplever alle, der tager springet ud i egen virksomhed
 • At få styrket din tiltro og tillid til, at du kan gå vejen fremad som selvstændig, fordi det vil give dig ro og hjælpe dig med at rykke hurtigere fremad.

 

Så er du landet det rigtige sted.

Lad mig fortælle dig, hvordan du får startet rejsen på en god måde, og lykkes med at skabe et arbejdsliv som selvstændig, hvor du har ro indeni, frihed i hverdagen og selvtillid omkring dig selv, og dit eget bidrag. 

Mit navn er Ditte Hvid.

Jeg hjælper sensitive og ambitiøse kvinder med at lægge byggestenene til en væredygtig selvstændig virksomhed, som de har det godt i.

 

(uden at knokle sig selv til udbrændthed. For det er jo ikke derfor, at du gerne vil være selvstændig.. vel?)

Du kan mærke, at det at blive selvstændig trækker i dig, ikke?

> Så enten er du ved at blive klar til at tage dine første skridt

Du mærker tydeligt, at det trækker i dig, og du kan både se og mærke drømmen foran dig. Måske du er terapeut, alternativ behandler, Human Design reader, coach, clairvoyant, psykolog, sunhedsvejleder eller lignende.

Jeg forestiller mig, at du indeni mærker en boblende og intuitiv fornemmelse af, at dette skal være din vej. Det er spændende! Men du mærker sikkert også, at det nye skridt, du står overfor vækker en usikkerhed i dig.

Det er også sandsynligt, at du føler dig lidt overvældet over, hvor du skal starte. Der er sandsynligvis masser af spørgsmål, der optager dine tanker, såsom “hvad er det jeg skal tilbyde mine kunder, og hvordan skal jeg gribe det hele an”?

> Eller også er du allerede selvstændig, men savner en større tro på dig selv, klarhed over din retning og balance i hverdagen 

Du kan mærke, at du længes efter noget mere i din virksomhed. Det kan være større ro i dig, større tillid til dig selv eller hvordan du praktisk undgår, at stresse rundt i hverdagen.

Det kan også være dig, der ikke helt føler, at du er landet helt på din rette hylde endnu. Du ønsker større klarhed over dine kompetencer, og hjælp til at få dem endnu mere i spil.

Det, der stopper de fleste, er at de ikke har en klar retning.
Jeg hjælper dig med at finde din, så du lettere kan tage dine næste skridt.

Et af de centrale ting i forløbet er, at du får større klarhed over din retning, og hjælpe til at mærke ind i, hvad der er det rigtige for dig, at fokusere på i dine næste skridt.

En af mine tidligere deltagere fandt undervejs ud af, at hun skulle give slip på den uddannelse/titel, som hun troede, skulle udgøre fundamentet i hendes ydelser, fordi vi fandt ud af, at det ikke længere var et match til den hun var nu.

Jeg hjælper dig altså med at sortere i de kompetencer og emner, som du er optaget af, så du kommer ind og mærker efter, hvad der er det bedste match til den du er nu.

Det vil give dig både større arbejdsglæde og større flow i tiltrækningen af dine rette kunder, når du lærer at gå med dét, der kommer naturligt indefra dig, fremfor når du går med dét, som dit hoved fortæller dig, at du “bør og skal” arbejde med.

Blooming Business er et skræddersyet sparringsforløb til dig, der ønsker at være selvstændig, og have dig selv med hele vejen.

Det hedder Blooming Business fordi “blooming” betyder blomstrende. Og dét med at få dig til at tage et stort, modigt skridt ud i en uvis tilværelse som selvstændig, det er som at plante et frø, vi lige så stille skal vande og give næring, så spiren kan vokse sig stor og stærk over tid. Og jeg ved, at rigtig mange selvstændige har brug for en, der står i deres ringhjørne, som kan hjælpe dem i den her proces, med at finde roen, selvtilliden, retningen og svarene på, hvad dine næste skridt er.

 

 

Hvis du er lige som mange af dem, jeg hjælper på deres rejse mod at blive selvstændig, så har du brug for at give dig selv god tid, så dit sensitive system og din krop kan følge med, når du lægger fundamentet for den virksomhed, som du skal elske at drive i det lange løb. Derfor har du min rygstøtte i hele 6 måneder på Blooming Business.

Mød Christina der brugte sit forløb til at overvinde sin usikkerhed og gå fra fast job til at være selvstændig

“Forløbet har gjort, at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år - nemlig at blive selvstændig.”

Sådan siger Christina:

“Den største forandring som mit forløb hos Ditte har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved.

Den indre stemme som var meget styrende for mit liv, og hvor jeg var alt for hård ved mig selv, har jeg taget styring over ligeså stille.

Forløbet gav mig MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte. Jeg gik fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i jagten mod min drøm, som er at være selvstændig. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige, at jeg er GOD NOK.

Efter forløbet er jeg er glad ind i maven og mere afslappet. Jeg er nu ligeglad med hvad andre tænker.

Forløbet har også været med til, at jeg går efter og opfylde mine drømme. Og jeg viser mine børn, at det er vigtig at drømme.

Inden jeg investerede i forløbet var jeg faktisk i tvivl. Kunne give mig det jeg havde brug for og de redskaber som jeg manglede? Og var det egentlig pengene værd?

Og nu er jeg ikke i tvivl: DET ER HELT SIKKERT DET VÆRD!

Forløbet hos Ditte har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden. Det har gjort at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde opnået det, hvis jeg ikke selv havde investeret i dette forløb!”

*Bemærkning fra Ditte: Christina samarbejdede jeg med inden Blooming Business eksisterede. Hendes resultat er opnået efter at hun arbejde med online materialet (som også indgår på Blooming Business), og har haft 3 x 1:1 sessioner.

Mød Hella der fik en klar fornemmelse for sit formål og mission

“Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg har fået konkrete værktøjer med, som jeg i den grad kan bruge dagligt til at puste liv i min drøm som selvstændig.”

Sådan siger Hella Sommer:

“Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Min samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnær, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med i forhold til opstart af min virksomhed.

Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests. Både som leder og som en del af et team. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Jeg har altid følt, at jeg er noget af det hele og er blevet presset ind i en kasse. Kort tid efter har det hele været glemt.

Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.

Efter mit samarbejde med Ditte, vil jeg sige, at jeg har aldrig følt mig så set og så rummet før. Der er i den grad sat spot på alle mine styrkesider, og hvad jeg kan bringe ud i verden.

Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før 🙂 Men da jeg fandt Ditte på nettet vidste jeg, at her var det rette match til mig. Med en baggrund som  psykolog der er nysgerrig på andre måder at se verden på, det er berigende og lige noget for mig.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte. Du vil aldrig fortryde det!

Ditte er mega troværdig og skarp. Jeg er stor fan og mener at dette er noget alle burde opleve!

Her er de 2 grundelementer i forløbet, som får dig til at lykkes med at skabe et arbejdsliv som selvstændig med balance og ro indeni.

6 X 1:1 SESSIONER AF 75 MIN.

1) Få et rum til personlig udvikling for dig og din virksomhed

– Dine 1:1 sessioner tilpasses til at omhandle lige dét, der giver bedst mening for dig. Det er bare dig og mig i et fortroligt rum, hvor vi kan gå i dybden.

– Vi taler sammen på en online platform med video, og du får en optagelse af sessionerne, så du kan lytte til sessionerne igen.

– Vi taler sammen hver 3.-4. uge.

HUMAN DESIGN

2) Skyd genvej med Human Design: manualen, du ikke vidste du kom med.

– Human Design er et landkort over den, du er som menneske. Det er et fantastisk værktøj til at lære dig selv endnu dybere at kende. Du får større bevidsthed på, hvad dit unikke bidrag og dine styrker er, og det bekræfter dig i, hvad du skal bidrage med i din virksomhed.

– Du får forståelse for, hvordan din særlige energi fungerer, hvordan du skaber flow for dig selv, hvori din naturlige power ligger, og hvordan du navigerer i hverdagen som selvstændig uden at brænde ud. Så hvis du minder om mine tidligere kunder, vil du opleve, at Human Design er en stor genvej til at få mange brikker til at “falde på plads” i forhold til dit liv som selvstændig.

– Du får både en lydfil, hvor jeg indtaler en dybdegående læsning af hele dit design (60 min.), og en skriftlig gennemgang af alle elementerne i dit unikke design (+70 sider), som fungerer som et fantastisk opslagsværk. Det er en øjenåbner og et selvtillidsboost af de store!

EN GRATIS BONUS TIL DIN PERSONLIGE UDVIKLING

Adgang til Blooming Business online univers fyldt med redskaber, der hjælper dig til at stå mere selvsikkert som selvstændig. Jeg giver dig log-in til appen, hvor du kan styrke dit fundament i dig selv.

– I appen finder du timevis af undervisning og konkrete øvelser, som bl.a. styrker: dit selvværd, din selvkærlighed, din selvsikkerhed og tro på dig selv, din evne til at mærke dig selv og tage beslutninger ud fra din egen GPS, dit mindset og din energi.

– Du logger bare ind og lytter til materialet, når du har lyst, og du kan vælge at dykke ned i lige præcis de emner, som du har mest brug for.

Det er mig der er Ditte

Jeg står bag Blooming Business, som er et udviklende forløb, for den sensitive og ambitiøse kvinde, der ønsker at vækste sin spirende virksomhed, og have det godt, imens hun går vejen.

I mit samarbejde med dig, trækker jeg på en bred farvepaletter af kompetencer, som kommer dig til gavn på din rejse ud i det selvstændige arbejdsliv: mine 6 års erfaring som psykolog, min viden om Human Design, min stærke intuition og selvfølgelig mine egne hands-on erfaringer med at være selvstændig.

Jeg har et falkeblik for at se hele dig, dine gaver, dine sårbarheder og hvordan lige præcis dú kan skabe en virksomhed, hvor du står solidt og lysende i din egen power. En virksomhed hvor du bidrager med din hjertesag OG hvor du passer på dig selv. For vi har jo brug for, at du også er intakt om 1, 5 og 10 år, ikke?

Vejen du skal gå ud i det selvstændige liv, har jeg selv gået før dig (og jeg går den fortsat). Og jeg er selv et sensitivt og sansestærkt menneske. Den del synes jeg er vigtig, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse.

Jeg har selv valgt, at tage fuldt lederskab over mit eget arbejdsliv efter erfaringer med stress. Jeg er i dag lykkes med at skabe en selvstændig virksomhed, hvorfra jeg bidrager med dét, jeg er god til og brænder for, og hvor jeg kan navigere i hverdagslivet på en måde, der er respektfuld over for min sensitive natur.

Jeg er kærligt ambitiøs på dine vegne, fordi jeg ønsker, at du skal lykkes med at skabe det selvstændige arbejdsliv, som du drømmer om. Det vil sige, at jeg skubber (k)ærligt på dig, når der er brug for det, og jeg hjælper dig også med at trække i bremsen, hvis der bliver brug for det (så du ikke ryger i uhensigtsmæssige mønstre som stress, udbrændthed og overvældelse).

Din bonus ved at have mig med på sidelinjen

Jeg ved også hvordan det er, at drive virksomhed. Jeg har sammenlagt været selvstændig i 6 år og fået masser af hands-on erfaring. Det vil også sige, at jeg har været igennem markedsføringsteknikker, hjemmesideopbygning, freebies, udarbejdelse og opsætning af onlinekurser, nyhedsbrev, sociale medier mm. Så hvis du undervejs får spørgsmål omkring det, kan vi også tage det op i sessionerne.

Vi to vil sandsynligvis være et lækkert match til hinanden, hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter:

 • Jeg har ambitioner om skabe et (arbejds)liv, hvor jeg har det godt, og hvor jeg kan forene mit ønske om at sætte et aftryk i verden og samtidig have balance i hverdagen.
 • Jeg ønsker større klarhed omkring mit bidrag og mine styrker, og at få større tro på mig selv og tillid til mine egne evner, så jeg får mod til at tage mine næste skridt mod et liv som selvstændig.
 • Jeg er tiltrukket af en helhedsorienteret tilgang til min personlige og virksomhedsmæssige udvikling, hvor jeg kan arbejde med hele mig.
 • Jeg vil gerne støtte mig selv bedst muligt på min vej som selvstændig. Og jeg ved, at når jeg investerer i mig selv, får det mig hurtigere derhen, hvor jeg drømmer om at være, og hjælper mig til at sikre, at jeg ikke går ned på vejen.

Din investering

BLOOMING BUSINESS

DU FÅR

 • Klippekort til 6 x 1:1 sessioner af 75 min. Du får en optagelse af sessionerne.
 • Human Design Reading på skrift (+65 sider) + 60 min. dybdegående mundtlig reading på lydfil. Få forståelse for din egen natur og spotlight på din unikke styrker og livsformål. (Værdi: 2.700,-)
 • Hele 6 måneder hvor du kan udvikle dig og din virksomhed med mig som din wingwoman på sidelinjen.
 • + bonus adgang til Blooming Business appen, hvor du kan dykke ned i et stort online bibliotek fyldt med redskaber til, hvordan du styrker din tro på dig selv, dit selvværd, din evne til at mærke dig selv og tage beslutninger i livet som selvstændig. (Værdi: 4.000,-)

DIN INVESTERING ER BLOT 2.100,-  KR. pr. måned i 6 måneder. 

Eller du kan spare 600,- kr ved at betale beløbet på en gang: 12.000,- kr.

 

Kontakt mig for at høre mere om muligheden for at starte i et forløb. Vi aftaler en tid til en uforpligtende forsamtale, hvor vi finder ud af om Blooming Business er det rette for dig. 

Skriv til mig her, hvis du ønsker at booke en afklarende samtale

Hvorfor arbejde med mig?

Der er masser af dygtige mentorer på markedet, der gerne vil overbevise dig om, at lige præcis deres unikke metode er lige præcis dét, du mangler.

Forløbet hos mig er anderledes. Jeg ved om nogen, at vi mennesker er forskellige. Min fornemmeste opgave er derfor at se hele dig, og derudfra guide dig til at skabe et stærkt fundament i dit eget indre, så du har det godt, og derfra kan begynde, at realisere dit ønske om at få din virksomhed til at gro. Jeg har sat en ramme op hvor du har god tid. For din virksomhed skal spire i lige det tempo, som er det rigtige for dig.

Du skal vælge mig som din sparringspartner fordi du connecter med min energi, og fordi du kan se værdien af, at have en opløftende, dedikeret, empatisk, ambitiøs og realistisk mentor med på sidelinjen, der hjælper dig, til at iværksætte dine drømme på en nydelsesfuld og holdbar måde.

Mød Nova der vha. fra Human Design blev mere klar end nogensinde til at udleve hendes vision og passion i hendes kommende selvstændige virksomhed.

“Det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før.”

Sådan siger Nova:

Jeg har fået læst mit Human Design hos Ditte og wow 😍

Det er vildt at høre, fordi det er så spot on på, hvad jeg mærker selv og det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før. 

Nu er jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design. Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . 

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter,lys sider og skyggesider.

Human design fortæller dig, hvad dit livsformål er, hvad dit indre drive er her i livet, og hvad som giver dig energi, og hvordan du får mere energi og hvad som dræner din energi.

Og jeg føler mig helt beæret over, at få at vide, at det er min vej at guide og hjælpe andre med at finde deres livsglæde i livet, for det er præcis det jeg har en kæmpe passion for og ikke kan lade være med. Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion igennem min egen selvstændige virksomhed 😍🙏

Mød Daisy der vha. Human Design fik afklaring om, hvad det er, hun skal udbyde i sit arbejdsliv som selvstændig.

“Jeg har fundet det til at springe ud i at være selvstændig igen.”

Sådan siger Daisy efter hendes møde med Human Design:

Wauw. Altså hold nu op der er mange ting der er gået op for mig. Altså det er en fuldstændig game changer for mig.

Jeg har altid haft den her fornemmelse af, at der er noget mere jeg skal. Men har ikke helt vidst hvad, og derfor har jeg ikke rigtigt turde springe ud i at være selvstændig igen. Fordi jeg har ikke kunne finde ud af hvad det er jeg skal. Og det ved jeg nu!

Nu har jeg ro i min mave i forhold til at nu ved jeg, at jeg er på rette vej, og på den måde kan jeg også bedre vise tillid til processen. Vise tillid til universet. Og det har jeg bare manglet.

Og det er Så fantastisk.

Mød Nanett der vha. Human Design og samtaler fik helt nyt flow og mod til at gå ud og markedsføre sig selv og bidrage med dét, hun har på hjerte.

“Det har været enormt effektivt i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før.”

Sådan siger Nanett:

“Jeg kontaktede egentlig Ditte fordi jeg havde behov for at få et perspektiv udefra på, hvem jeg er som person. Min oplevelse var at være så “indfiltret” i mig selv, at jeg havde svært ved at se mig selv udefra – og hvad jeg har af særlige potentialer.. 

I første omgang tænkte jeg at jeg gerne ville have en samtale med Ditte, som tænker holistisk – ligesom mig selv, hvor hun kunne stille mig spørgsmål som ville gøre mig klogere på mig. 

Ditte foreslog i stedet, at jeg fik lavet et Human design og vi derefter fulgte op med en samtale.Jeg erkender blankt at være ret skeptisk. Jeg er meget holistisk anlagt, men Human design gav umiddelbart ikke rigtig mening i mit hoved. 

Jeg valgte dog at gå med Dittes anbefaling i respekt for hendes faglighed. 🙏✨OG dét er jeg glad for. Det har mildest talt været vanvittigt. 

Da jeg modtog lydfilen og den skriftlige reading var den en BIZAR oplevelse. Ditte beskrev MIG, i detaljer jeg ikke tror mine nærmeste ville kunne beskrive. 

Alt jeg kunne sig til mig, var bare  “dét er mig.. dét er mig.. dét er mig..” Det passede perfekt. Til sidst sad jeg med følelsen af at det umuligt kan være en tilfældighed. Det var simpelhent for præcist. 

Jeg sad med følelsen af, at kunne levere de 75 sider til en potentiel arbejdsgiver også ville de vide hvem jeg er, og hvad mine styrker og udfordringer er. 

Jeg skyndte mig at booke en tid til efterfølgende samtale hos Ditte – jeg blev simpelhent nødt til at få sat ord på det hele. Og her fik jeg simpelhen endnu flere “aha” oplevelser. 

Så da jeg gik ud følte jeg, at alt dét jeg synes jeg sad lidt fast i, og som var grunden til at jeg kontaktede Ditte, pludselig gav mening – og ikke mindst havde jeg fået nye perspektiver til at vende mine “udfordringer” til styrker. 

Og så er Ditte jo enormt empatisk og hjertevarm at åbne sit hjerte for ❤️Jeg vil virkelig anbefale alle, der ønsker mere selvindsigt, at få lavet sådan et Human design hos Ditte. 

Det har åbnet SÅ mange døre for mig, og været enormt effektivt til både at bekræfte mig i mine indre oplevelser, og spotte mine skyggesider i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før og ligesom owne den jeg er. Helhjertet 👊❤️🙏 ✨❤️

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg er "sensitiv"?

HSP (higly sensitive person) / Særligt sensitiv / sansestærk. Tre begreber der kan beskrive mennesker, som har et mere fintfølende nervesystem. At være sensitiv er et karaktertræk, som ca. 20 % af befolkningen har. Der er stor forskel i, hvordan sensitiviteten kommer til udtryk hos forskellige mennesker.

Her er blot nogle forskellige måder, det kan komme til udtryk på:

 • Du tager meget stimuli ind, og kan derfor let føle dig overvældet og opleve, at du bliver drænet
 • Du er god til at mærke stemninger, energier og følelser, når du træder ind i et rum
 • Du kan føle dig helt overstimuleret, når du er ude i verden. Derfor har du brug for mere alenetid og ro end andre.

Det er rigtig fint, hvis du allerede ved om dig selv, at du er et sansestærkt menneske. Så er Blooming Business super godt til dig (da det netop af skabt af et andet sansestærkt menneske, som selv har gået vejen til at skabe et selvstændigt liv med respekt for sensitiviteten).

Er du ikke helt sikker på, om du er sensitiv, så kan det være, at der er nogle andre grunde til, at Blooming Business vækker din nysgerrighed. Det kan være, at du har oplevet stress, og gerne vil skabe et arbejdsliv, som tager højde for dette. Eller måske har du nogle omstændigheder der gør, at du ønsker at arbejde på nedsat tid.

Er du i tvivl, om forløbet er det rette for dig, så skriv blot til mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen.

Er det også for mig, hvis jeg ikke ser mig selv som sensitiv?

Det er ikke et must, at du anser dig selv som et sensitivt/sansestærkt menneske, for at Blooming Business passer til dig.

Det kan også være, at du i stedet for sensitiv ser dig selv om et introvert menneske. Eller du har måske en forhistorie med stress. Eller der kan være særlige omstændigheder der gør, at du kun vil/kan arbejde på nedsat tid.

Der kan altså være forskellige grunde til, at du har lyst til at skabe en væredygtig virksomhed, der tager udgangspunkt i det hele menneske du er. Herunder også din forhistorie, dit udgangspunkt og dine drømme for fremtiden.

Det vigtigste er, at du mærker, at min beskrivelse af forløbet vækker noget i dig, og taler til noget i dig, som du kan mærke, at du vil have gavn af.

Er du i tvivl om forløbet er det rette for dig, så skriv blot til mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen. Her vil jeg spørge ind til dig og hjælpe dig til at mærke efter, om Blooming Business er det rette for dig. Jeg giver dig selvfølgelig også min ærlige vurdering af, om jeg føler, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

Er det relevant for mig, der ved, at det med at gå selvstændigt, ligger lidt ude i fremtiden?

Blooming Business er ikke kun for dig, der står lige over for dit nye skridt eller allerede er gået igang.

Det er også et rigtig godt forberedende forløb, hvis du ved, at du vil gå den selvstændige vej, men også ved, at det ligger slidt ude i fremtiden.

Du kan give dig selv en stor gave og investere i Blooming Business fordi du ønsker at forberede dig selv, og have et stærkere fundament i dig selv, når du skal til at gå de første skridt.

Du føler dig måske forvirret, overvældet eller usikker, når du tænker på at starte op, og du ønsker at få hjælp og støtte til dét, du mærker, der vil blive udfordrende for dig i det nye skridt.

Du kan bruge Blooming Business til at få styrket dit selvværd, din tro på dig selv og få større kendskab til egne styrker og livsformål, så du er langt mere klar, når du skal igang.

Og du får min hjælp til hvad og hvor du skal starte, samt bedre overblik og retning, så det bliver overskueligt.

Hvad hvis jeg godt ved, hvad jeg gerne vil, men bare har brug for støtte på vejen?

At have en på sidelinjen “som holder styr på dig” imens du går dine næste skridt i din virksomhed er guld værd. For selvom du har en ide om din retning, så vil vejen du bevæger dig ud på vække en masse i dig personligt, som det kan være rart, at kunne vende med en sparringspartner.

Flere af mine deltagere har en fortid, hvor de eksempelvis har været stressede, haft en efterfødselsreaktion eller har været belastede på forskellig vis. En af styrkerne ved at have mig som din wingwoman er, at jeg netop kan hjælpe dig til at sikre, at du har det godt og har dig selv med, imens du bevæger dig ud i det selvstændige arbejdsliv. Forløbet er derfor også helt ideelt til dig, selvom du ikke føler dig i tvivl om din retning.

Jeg har allerede fået læst mit Human Design hos dig. Kan jeg få rabat?

Ja selvfølgelig. Hvis du allerede har fået lavet Human Design hos mig, så fratrækkes din tidligere investering for Human Design når du tilmeldes Blooming Business. Dette aftaler vi blot indbyrdes.

Er du lun på tanken om, hvad et tæt sparringsforløb ville kunne gøre af forskel for dig personligt såvel som i din spirende virksomhed?

Lad os mødes til en gratis forsamtale

Både du og jeg har brug for at mærke, at dette forløb kan hjælpe dig med lige dét, du har brug for, på din rejse som selvstændig – og så selvfølgelig skal vi også mærke, om vi er på bølgelængde med hinanden.

I samtalen kan du stille mig dine spørgsmål til forløbet, og du kan få uddybet hvordan jeg kan hjælpe dig mod dit næste skridt som selvstændig, og hvordan et skræddersyet forløb kunne se ud for dig.

Er vi et godt match til hinanden, så aftaler vi opstart af forløbet derefter.

Kontakt mig her og lad os aftale et tidspunkt for en samtale.