Skip to main content

Blooming Business

– et sparringsforløb for den spirende selvstændige og sensitive kvinde, der gerne vil skabe et frit arbejdsliv, som hun har det godt i, og som giver plads til balance i hverdagen. 

Jeg har pt. lukket for 1:1 sessioner. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre om fremtidige muligheder. 

Blooming Business

– et sparringsforløb for den spirende selvstændige og sensitive kvinde, der gerne vil skabe et frit arbejdsliv, som hun har det godt i, og som giver plads til balance i hverdagen. 

Genkender du det her?

– Du har et ønske om at skabe et selvstændigt arbejdsliv, men savner hjælp til rejsen. Måske fordi du er i tvivl om din retning eller hvordan du skal bevæge dig fremad.

– Du længes efter et godt arbejdsliv og en hverdag, hvor du har ro indeni og har plads til hele dig.

– Du er motiveret for at få et frit arbejdsliv, hvor du selv bestemmer over rammerne, arbejdstimerne og hvad du skal arbejde med.

– Du kommer måske fra nogle livsomstændigheder der gør, at du har brug for, at lave nogle større ændringer i dit arbejdsliv.

Du kan sikkert godt gå vejen selv, men du ved, at det vil være et selvkærligt valg, at have én på sidelinjen, der hjælper dig med at holde roen i dig selv, så du ikke ryger ud i situationer, hvor du bliver stresset, presset eller udkørt.

... Og føler du, at du har brug for en eller flere af disse ting:

 • Rygstøtte i processen til at blive selvstændig
 • Hjælp til at finde ud af, hvad dine særlige kompetencer er, og hvordan du kan omsætte dem i dine ydelser
 • At finde frem til en væredygtig strategi for dit arbejdsliv, og din måde at drive virksomhed på, så du undgår stress, uro, udbrændthed og at føle dig overvældet
 • Sparring omkring, hvordan du rent praktisk kommer igennem alle dine overvejelser om, hvilken vej du skal gå, og hvilken retning du skal vælge
 • Professionel og psykologisk hjælp til at overkomme usikkerhed, frygt og tvivl, fordi det oplever alle, der tager springet ud i egen virksomhed
 • At få styrket din tiltro og tillid til, at du kan gå vejen fremad som selvstændig, fordi det vil give dig ro og hjælpe dig med at rykke hurtigere fremad.

 

Så er du landet det rigtige sted.

Lad mig fortælle dig, hvordan du får startet rejsen på en god måde, og lykkes med at skabe et arbejdsliv som selvstændig, hvor du har ro indeni, frihed i hverdagen og selvtillid omkring dig selv, og dit eget bidrag. 

Mit navn er Ditte Hvid.

Jeg hjælper sensitive og ambitiøse kvinder med at lægge byggestenene til en væredygtig selvstændig virksomhed, som de har det godt i.

 

(uden at knokle sig selv til udbrændthed. For det er jo ikke derfor, at du gerne vil være selvstændig.. vel?)

Du kan mærke, at det at blive selvstændig trækker i dig, ikke?

> Så enten er du ved at blive klar til at tage dine første skridt

Du mærker tydeligt, at det trækker i dig, og du kan både se og mærke drømmen foran dig. Måske du er terapeut, alternativ behandler, Human Design reader, coach, clairvoyant, psykolog, sunhedsvejleder eller lignende.

Jeg forestiller mig, at du indeni mærker en boblende og intuitiv fornemmelse af, at dette skal være din vej. Det er spændende! Men du mærker sikkert også, at det nye skridt, du står overfor vækker en usikkerhed i dig.

Det er også sandsynligt, at du føler dig lidt overvældet over, hvor du skal starte. Der er sandsynligvis masser af spørgsmål, der optager dine tanker, såsom “hvad er det jeg skal tilbyde mine kunder, og hvordan skal jeg gribe det hele an”?

> Eller også er du allerede selvstændig, men savner en større tro på dig selv, klarhed over din retning og balance i hverdagen 

Du kan mærke, at du længes efter noget mere i din virksomhed. Det kan være større ro i dig, større tillid til dig selv eller hvordan du praktisk undgår, at stresse rundt i hverdagen.

Det kan også være dig, der ikke helt føler, at du er landet helt på din rette hylde endnu. Du ønsker større klarhed over dine kompetencer, og hjælp til at få dem endnu mere i spil.

Det, der stopper de fleste, er at de ikke har en klar retning.
Jeg hjælper dig med at finde din, så du lettere kan tage dine næste skridt.

Et af de centrale ting i forløbet er, at du får større klarhed over din retning, og hjælpe til at mærke ind i, hvad der er det rigtige for dig, at fokusere på i dine næste skridt.

En af mine tidligere deltagere fandt undervejs ud af, at hun skulle give slip på den uddannelse/titel, som hun troede, skulle udgøre fundamentet i hendes ydelser, fordi vi fandt ud af, at det ikke længere var et match til den hun var nu.

Jeg hjælper dig altså med at sortere i de kompetencer og emner, som du er optaget af, så du kommer ind og mærker efter, hvad der er det bedste match til den du er nu.

Det vil give dig både større arbejdsglæde og større flow i tiltrækningen af dine rette kunder, når du lærer at gå med dét, der kommer naturligt indefra dig, fremfor når du går med dét, som dit hoved fortæller dig, at du “bør og skal” arbejde med.

Blooming Business er et skræddersyet sparringsforløb til dig, der ønsker at være selvstændig, og have dig selv med hele vejen.

Det hedder Blooming Business fordi “blooming” betyder blomstrende. Og dét med at få dig til at tage et stort, modigt skridt ud i en uvis tilværelse som selvstændig, det er som at plante et frø, vi lige så stille skal vande og give næring, så spiren kan vokse sig stor og stærk over tid. Og jeg ved, at rigtig mange selvstændige har brug for en, der står i deres ringhjørne, som kan hjælpe dem i den her proces, med at finde roen, selvtilliden, retningen og svarene på, hvad dine næste skridt er.

 

 

Hvis du er lige som mange af dem, jeg hjælper på deres rejse mod at blive selvstændig, så har du brug for at give dig selv god tid, så dit sensitive system og din krop kan følge med, når du lægger fundamentet for den virksomhed, som du skal elske at drive i det lange løb. Derfor har du min rygstøtte i flere måneder på Blooming Business.

Hør hvordan forløbet støttede Camilla på hendes selvstændige rejse

“Det er rart at have en samarbejdspartner med på sidelinjen og drøfte ting med, når man ofte sidder alene med tanker, bekymringer og drømme som selvstændig.”

Camilla, psykologistuderende og selvstændig

“Det bedste ved mit forløb med Ditte har været, at have et rum, hvor jeg har kunne drøfte mine tanker og bekymringer. Og hvor jeg er blevet bakket op og forstået, og efter en session har haft mod på at fortsætte den selvstændige rejse.

Det er en stor fordel ved forløbet, at der er fokus på det at være sensitiv, så det hele ikke bare handler om at køre derudaf, men at der er fokus på hvordan man godt kan skabe noget stort og samtidig tage hensyn til, at man er sensitiv eller har oplevet stress før som jeg har. Det har været rart at have et sted at drøfte de ting og bekymringer, der kan være, og at møde en forståelse for, at jeg faktisk ikke ønsker et arbejdsliv, hvor jeg arbejder 8-16, 37 timer. 

En af fordelene ved at have en samarbejdspartner med på sidelinjen er, at have en at drøfte ting med, når man ofte sidder alene med tanker, bekymringer og drømme som selvstændig. Og det har givet mig nye perspektiver på tingene og nye inputs. 

Human design readingen, som jeg fik i starten af forløbet var utrolig givende, fordi den bekræftede mig i et syn jeg allerede havde på mig selv.

Jeg har brugt lydfilen med readingen som en form for “peptalk”, når jeg havde brug for at hanke lidt op i mig selv, fordi jeg føler mig forstået og på rette spor, når jeg lytter til ordene.”

“Jeg brugte mit forløb til at overvinde sin usikkerhed og gå fra fast job til at være selvstændig”

Christina

“Den største forandring som mit forløb hos Ditte har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved.

Den indre stemme som var meget styrende for mit liv, og hvor jeg var alt for hård ved mig selv, har jeg taget styring over ligeså stille.

Forløbet gav mig MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte. Jeg gik fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i jagten mod min drøm, som er at være selvstændig. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige, at jeg er GOD NOK.

Efter forløbet er jeg er glad ind i maven og mere afslappet. Jeg er nu ligeglad med hvad andre tænker.

Forløbet har også været med til, at jeg går efter og opfylde mine drømme. Og jeg viser mine børn, at det er vigtig at drømme.

Inden jeg investerede i forløbet var jeg faktisk i tvivl. Kunne give mig det jeg havde brug for og de redskaber som jeg manglede? Og var det egentlig pengene værd?

Og nu er jeg ikke i tvivl: DET ER HELT SIKKERT DET VÆRD!

Forløbet hos Ditte har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden. Det har gjort at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde opnået det, hvis jeg ikke selv havde investeret i dette forløb!”

“Jeg fik en Mød klar fornemmelse for mit formål og mission”

Hella

“Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være gennem min Human Design læsning.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Min samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnær, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med i forhold til opstart af min virksomhed.

Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests. Både som leder og som en del af et team. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Jeg har altid følt, at jeg er noget af det hele og er blevet presset ind i en kasse. Kort tid efter har det hele været glemt.

Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.

Efter mit samarbejde med Ditte, vil jeg sige, at jeg har aldrig følt mig så set og så rummet før. Der er i den grad sat spot på alle mine styrkesider, og hvad jeg kan bringe ud i verden.

Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før 🙂 Men da jeg fandt Ditte på nettet vidste jeg, at her var det rette match til mig. Med en baggrund som  psykolog der er nysgerrig på andre måder at se verden på, det er berigende og lige noget for mig.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte. Du vil aldrig fortryde det!

Ditte er mega troværdig og skarp. Jeg er stor fan og mener at dette er noget alle burde opleve!”

“Med Human Design fik jeg afklaring om, hvad det er, jeg skal udbyde i mit arbejdsliv som selvstændig og mod til at gå i gang.”

Daisy Dahl

“Wauw. Altså hold nu op der er mange ting der er gået op for mig. Altså det er en fuldstændig game changer for mig.

Jeg har altid haft den her fornemmelse af, at der er noget mere jeg skal. Men har ikke helt vidst hvad, og derfor har jeg ikke rigtigt turde springe ud i at være selvstændig igen. Fordi jeg har ikke kunne finde ud af hvad det er jeg skal. Og det ved jeg nu!

Nu har jeg ro i min mave i forhold til at nu ved jeg, at jeg er på rette vej, og på den måde kan jeg også bedre vise tillid til processen. Og det er Så fantastisk.”

Her er de 3 grundelementer i forløbet, som får dig til at lykkes med at skabe et arbejdsliv som selvstændig med balance og ro indeni.

MÅNEDLIG 1:1 SESSION AF 60 MIN. (TELEFONISK)

- Få et rum til personlig udvikling for dig og din virksomhed.

- Dine 1:1 sessioner tilpasses til at omhandle lige dét, der giver bedst mening for dig. Det er bare dig og mig i et fortroligt rum, hvor vi kan gå i dybden.

LØBENDE SPARRING MELLEM SESSIONERNE

- Mellem vores månedlige sessioner kan vi sparre med hinanden løbende over talebeskeder (på instagram eller messenger).

- Jeg svarer altid inden for 72 timer.

HUMAN DESIGN

- Skyd genvej med Human Design: et fantastisk værktøj til at få bevidsthed på, hvad dit unikke bidrag og dine styrker er, og få bekræftelse i, hvad du skal bidrage med i din virksomhed.

- Du får forståelse for, hvordan din energi fungerer, hvordan du skaber flow, hvori din naturlige power ligger, og hvordan du navigerer i hverdagen som selvstændig uden at brænde ud.

- Du får både en lydfil med en dybdegående læsning (60 min.) og en skriftlig gennemgang af dit design (+70 sider). Værdi: 3.100,-

Det er mig der er Ditte

Jeg står bag Blooming Business, som er et udviklende forløb, for den sensitive og ambitiøse kvinde, der ønsker at vækste sin spirende virksomhed, og have det godt, imens hun går vejen.

I mit samarbejde med dig, trækker jeg på en bred farvepaletter af kompetencer, som kommer dig til gavn på din rejse ud i det selvstændige arbejdsliv: mine 6 års erfaring som psykolog, min viden om Human Design, min stærke intuition og selvfølgelig mine egne hands-on erfaringer med at være selvstændig.

Jeg har et falkeblik for at se hele dig, dine gaver, dine sårbarheder og hvordan lige præcis dú kan skabe en virksomhed, hvor du står solidt og lysende i din egen power. En virksomhed hvor du bidrager med din hjertesag OG hvor du passer på dig selv. For vi har jo brug for, at du også er intakt om 1, 5 og 10 år, ikke?

Vejen du skal gå ud i det selvstændige liv, har jeg selv gået før dig (og jeg går den fortsat). Og jeg er selv et sensitivt og sansestærkt menneske. Den del synes jeg er vigtig, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse.

Jeg har selv valgt, at tage fuldt lederskab over mit eget arbejdsliv efter erfaringer med stress. Jeg er i dag lykkes med at skabe en selvstændig virksomhed, hvorfra jeg bidrager med dét, jeg er god til og brænder for, og hvor jeg kan navigere i hverdagslivet på en måde, der er respektfuld over for min sensitive natur.

Jeg er kærligt ambitiøs på dine vegne, fordi jeg ønsker, at du skal lykkes med at skabe det selvstændige arbejdsliv, som du drømmer om. Det vil sige, at jeg skubber (k)ærligt på dig, når der er brug for det, og jeg hjælper dig også med at trække i bremsen, hvis der bliver brug for det (så du ikke ryger i uhensigtsmæssige mønstre som stress, udbrændthed og overvældelse).

Din bonus ved at have mig med på sidelinjen

Jeg ved også hvordan det er, at drive virksomhed. Jeg har sammenlagt været selvstændig i 6 år og fået masser af hands-on erfaring. Det vil også sige, at jeg har været igennem markedsføringsteknikker, hjemmesideopbygning, freebies, udarbejdelse og opsætning af onlinekurser, nyhedsbrev, sociale medier mm. Så hvis du undervejs får spørgsmål omkring det, kan vi også tage det op i sessionerne.

Vi to vil sandsynligvis være et lækkert match til hinanden, hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter:

 • Jeg har ambitioner om skabe et (arbejds)liv, hvor jeg har det godt, og hvor jeg kan forene mit ønske om at sætte et aftryk i verden og samtidig have balance i hverdagen.
 • Jeg ønsker større klarhed omkring mit bidrag og mine styrker, og at få større tro på mig selv og tillid til mine egne evner, så jeg får mod til at tage mine næste skridt mod et liv som selvstændig.
 • Jeg er tiltrukket af en helhedsorienteret tilgang til min personlige og virksomhedsmæssige udvikling, hvor jeg kan arbejde med hele mig.
 • Jeg vil gerne støtte mig selv bedst muligt på min vej som selvstændig. Og jeg ved, at når jeg investerer i mig selv, får det mig hurtigere derhen, hvor jeg drømmer om at være, og hjælper mig til at sikre, at jeg ikke går ned på vejen.

Din investering

BLOOMING BUSINESS

DU FÅR

 • En månedlig 1:1 sparringssession over telefonen.
 • Løbende sparring via talebeskeder.
 • Human Design Reading på skrift (+70 sider) + 60-70 min. dybdegående mundtlig reading på lydfil. Få forståelse for din egen natur og spotlight på din unikke styrker og livsformål. (Værdi: 3.100,-)
 • Mig som din wingwoman på sidelinjen, mens du udvikler dig og din virksomhed.

DIN INVESTERING:

3 måneders Blooming Business forløb: 2.800,- per måned (i alt 8.400,-)

6 måneders Blooming Business forløb: 2.150,- per måned (i alt 12.900,-)

9 måneders Blooming Business forløb: 1.800,- per måned (i alt 16.200,-)

*spar 500,- ved at betale beløbet samlet.

 

Der er pt lukket for tilmelding til Blooming Business. Kontakt mig hvis du er interesseret i et forløb.

Hvorfor arbejde med mig?

Der er masser af dygtige mentorer på markedet, der gerne vil overbevise dig om, at lige præcis deres unikke metode er lige præcis dét, du mangler.

Forløbet hos mig er anderledes. Jeg ved om nogen, at vi mennesker er forskellige. Min fornemmeste opgave er derfor at se hele dig, og derudfra guide dig til at skabe et stærkt fundament i dit eget indre, så du har det godt, og derfra kan begynde, at realisere dit ønske om at få din virksomhed til at gro.

Du skal vælge mig som din sparringspartner fordi du connecter med min energi, og fordi du kan se værdien af, at have en opløftende, dedikeret, empatisk, ambitiøs og realistisk mentor med på sidelinjen, der hjælper dig, til at iværksætte dine drømme på en nydelsesfuld og holdbar måde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg er "sensitiv"?

HSP (higly sensitive person) / Særligt sensitiv / sansestærk. Tre begreber der kan beskrive mennesker, som har et mere fintfølende nervesystem. At være sensitiv er et karaktertræk, som ca. 20 % af befolkningen har. Der er stor forskel i, hvordan sensitiviteten kommer til udtryk hos forskellige mennesker.

Her er blot nogle forskellige måder, det kan komme til udtryk på:

 • Du tager meget stimuli ind, og kan derfor let føle dig overvældet og opleve, at du bliver drænet
 • Du er god til at mærke stemninger, energier og følelser, når du træder ind i et rum
 • Du kan føle dig helt overstimuleret, når du er ude i verden. Derfor har du brug for mere alenetid og ro end andre.

Det er rigtig fint, hvis du allerede ved om dig selv, at du er et sansestærkt menneske. Så er Blooming Business super godt til dig (da det netop af skabt af et andet sansestærkt menneske, som selv har gået vejen til at skabe et selvstændigt liv med respekt for sensitiviteten).

Er du ikke helt sikker på, om du er sensitiv, så kan det være, at der er nogle andre grunde til, at Blooming Business vækker din nysgerrighed. Det kan være, at du har oplevet stress, og gerne vil skabe et arbejdsliv, som tager højde for dette. Eller måske har du nogle omstændigheder der gør, at du ønsker at arbejde på nedsat tid.

Er du i tvivl, om forløbet er det rette for dig, så skriv blot til mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen.

Er det også for mig, hvis jeg ikke ser mig selv som sensitiv?

Det er ikke et must, at du anser dig selv som et sensitivt/sansestærkt menneske, for at Blooming Business passer til dig.

Det kan også være, at du i stedet for sensitiv ser dig selv om et introvert menneske. Eller du har måske en forhistorie med stress. Eller der kan være særlige omstændigheder der gør, at du kun vil/kan arbejde på nedsat tid.

Der kan altså være forskellige grunde til, at du har lyst til at skabe en væredygtig virksomhed, der tager udgangspunkt i det hele menneske du er. Herunder også din forhistorie, dit udgangspunkt og dine drømme for fremtiden.

Det vigtigste er, at du mærker, at min beskrivelse af forløbet vækker noget i dig, og taler til noget i dig, som du kan mærke, at du vil have gavn af.

Er du i tvivl om forløbet er det rette for dig, så skriv blot til mig og lad os tage en uforpligtende snak over telefonen. Her vil jeg spørge ind til dig og hjælpe dig til at mærke efter, om Blooming Business er det rette for dig. Jeg giver dig selvfølgelig også min ærlige vurdering af, om jeg føler, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

Er det relevant for mig, der ved, at det med at gå selvstændigt, ligger lidt ude i fremtiden?

Blooming Business er ikke kun for dig, der står lige over for dit nye skridt eller allerede er gået igang.

Det er også et rigtig godt forberedende forløb, hvis du ved, at du vil gå den selvstændige vej, men også ved, at det ligger slidt ude i fremtiden.

Du kan give dig selv en stor gave og investere i Blooming Business fordi du ønsker at forberede dig selv, og have et stærkere fundament i dig selv, når du skal til at gå de første skridt.

Du føler dig måske forvirret, overvældet eller usikker, når du tænker på at starte op, og du ønsker at få hjælp og støtte til dét, du mærker, der vil blive udfordrende for dig i det nye skridt.

Du kan bruge Blooming Business til at få styrket dit selvværd, din tro på dig selv og få større kendskab til egne styrker og livsformål, så du er langt mere klar, når du skal igang.

Og du får min hjælp til hvad og hvor du skal starte, samt bedre overblik og retning, så det bliver overskueligt.

Hvad hvis jeg godt ved, hvad jeg gerne vil, men bare har brug for støtte på vejen?

At have en på sidelinjen “som holder styr på dig” imens du går dine næste skridt i din virksomhed er guld værd. For selvom du har en ide om din retning, så vil vejen du bevæger dig ud på vække en masse i dig personligt, som det kan være rart, at kunne vende med en sparringspartner.

Flere af mine deltagere har en fortid, hvor de eksempelvis har været stressede, haft en efterfødselsreaktion eller har været belastede på forskellig vis. En af styrkerne ved at have mig som din wingwoman er, at jeg netop kan hjælpe dig til at sikre, at du har det godt og har dig selv med, imens du bevæger dig ud i det selvstændige arbejdsliv. Forløbet er derfor også helt ideelt til dig, selvom du ikke føler dig i tvivl om din retning.

Jeg har allerede fået læst mit Human Design hos dig. Kan jeg få rabat?

Ja selvfølgelig. Hvis du allerede har fået lavet Human Design hos mig, så får du selvfølgelig rabat på forløbet. Dette aftaler vi blot indbyrdes.

Er du lun på tanken om, hvad et tæt sparringsforløb ville kunne gøre af forskel for dig personligt såvel som i din spirende virksomhed?

Lad os mødes til en gratis forsamtale

Både du og jeg har brug for at mærke, at dette forløb kan hjælpe dig med lige dét, du har brug for, på din rejse som selvstændig – og så selvfølgelig skal vi også mærke, om vi er på bølgelængde med hinanden.

I samtalen kan du stille mig dine spørgsmål til forløbet, og du kan få uddybet hvordan jeg kan hjælpe dig mod dit næste skridt som selvstændig, og hvordan et skræddersyet forløb kunne se ud for dig.

Er vi et godt match til hinanden, så aftaler vi opstart af forløbet derefter.

Kontakt mig her og lad os aftale et tidspunkt for en samtale.