Skip to main content

Blooming Business

– et 6 måneders sparringsforløb og community for den spirende selvstændige og sensitive kvinde.

Et vækstrum hvor du kan begynde at udfolde dig i din virksomhed i tråd med din egen natur. 

Blooming Business

– et 6 måneders sparringsforløb og community for den spirende selvstændige og sensitive kvinde.

Et vækstrum hvor du kan begynde at udfolde dig i din virksomhed i tråd med din egen natur. 

Genkender du det her?

– Du har et ønske om at skabe en selvstændig virksomhed, som giver plads til det hele menneske du er.

– Du er motiveret for at tage lederskabet over dit arbejdsliv (og balancen i dit liv) i egne hænder.

– Du ønsker at være selvstændig for den friheden det giver dig, og fordi du brænder for at finde og udleve det du kan og er her for. 

... Og føler du, at du har brug for en eller flere af disse ting:

 • Rygstøtte og sparring, når du går vejen og realiserer din drøm om at bidrage fra dit unikke formål og gaver
 • Forståelse for hvordan din unikke natur er. Du fungerer på din helt egen måde, og kan defor ikke blot passe ned i en “gør-sådan-her-og-få-succes-med-din-virksomhed”-metoder som tilbydes overalt til dig som selvstændig. Du ønsker at finde din måde at gøre det på. 
 • At finde en væredygtig strategi for din måde at drive virksomhed på. Du ønsker netop at være selvstændig fordi du ønsker at tage lederskab over dit eget (arbejds)liv, og derfor skal du kunne mestre også at passe på dig selv.
 • Gudining og redskaber til når du møder usikkerhed og tvivl. Både den usikkerhed der kan opstå inde i dig, fx. i forhold til din egen tro på dig selv. Men også den usikkerhed der handler om hvilke ydelser du skal have, hvordan du skal markedsfører dig mm.
 • At finde større ro i dig selv imens du udvikler dig selv og din virksomhed (for hey.. det kan være lidt af et crazy ride at være selvstændig. Du ved, at du vil rykke dig hurtigere fremad, når du har en sparringspartner, som hjælper dig til at komme over de bump du møder på din vej (både de mentale såvel som de konkrete).

 

Så er du landet det rigtige sted.

Lad mig fortælle dig, hvordan du lykkes med det. 

Mit navn er Ditte Hvid.

Jeg hjælper sensitive og ambitiøse kvinder med at lægge byggestenene til en væredygtig virksomhed, hvorfra de bidrager med deres unikke gaver

(uden at knokle sig selv til udbrændthed. For det er jo ikke derfor, at du gerne vil være selvstændig.. vel?)

Jeg har udviklet "Blooming Business sparringsforløbet" til dig, der enten:

> Er klar til at tage de første skridt mod at være selvstændig 

Du mærker tydeligt at du bliver trukket derhen. Og nu er det tid! Til at tage de første skridt på vejen mod din drøm som selvstændig. Måske du er terapeut, alternativ behandler, Human Design reader, coach, clairvoyant eller lignende.

Når du står over for dit nye skridt mærker du et kald. En boblende fornemmelse af, at dette skal være din vej. Det er spændende! Tænk engang hvor vildt det ville være at opnå dine drømme.

Men du mærker også, at det nye skridt du står over for vækker en usikkerhed i dig. Den har du brug for at tøjle, for at kunne tage dine næste skridt med større ro i maven og klarhed.

Du føler dig sikkert også lidt overvældet over hvor du skal starte. Hvad med markedsføring, og hvad er det egentligt du præcist skal tilbyde dine kunder? Du har brug for en tæt sparringspartner, der kan guide dig og hjælpe dig med at finde din vej ind i det selvstændige liv. 

Allerede er selvstændig men er klar til at rykke dig til næste niveau

Forløbet er også ideelt til dig, der allerede er startet op som selvstændig. Men du længes efter noget mere i din virksomhed! Bedre flow, en bedre balance, flere klienter eller at stå lidt stærkere i dit eget (indre) fundament og have en større ro i dig.

Måske føler du ikke, at du er landet helt på din rette hylde endnu. Du ønsker større klarhed over dine unikke gaver og talenter og at få dem endnu mere i spil. 

Dit ønske om at investere i et udviklende forløb kan være mange.

Blooming Business er et skræddersyet sparringsforløb til dig, der vil udover stepperne med din virksomhed, og som ikke vil stå med det hele selv.

Det er til dig, der vil skabe en hjerte baseret virksomhed, hvor du har dig selv med hele vejen.

Derfor varer Blooming Business også hele 6 måneder. Du har nemlig brug for at give dig selv god tid, så dit sensitive system og din krop kan følge med, når du lægger fundamentet for den virksomhed, som du skal elske at drive i det lange løb. 

Mød Christina der brugte sit forløb til at overvinde sin usikkerhed og gå fra fast job til at være selvstændig

“Forløbet har gjort, at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år - nemlig at blive selvstændig.”

Sådan siger Christina:

“Den største forandring som mit forløb hos Ditte har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved.

Den indre stemme som var meget styrende for mit liv, og hvor jeg var alt for hård ved mig selv, har jeg taget styring over ligeså stille.

Forløbet gav mig MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte. Jeg gik fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i jagten mod min drøm, som er at være selvstændig. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige, at jeg er GOD NOK.

Efter forløbet er jeg er glad ind i maven og mere afslappet. Jeg er nu ligeglad med hvad andre tænker.

Forløbet har også været med til, at jeg går efter og opfylde mine drømme. Og jeg viser mine børn, at det er vigtig at drømme.

Inden jeg investerede i forløbet var jeg faktisk i tvivl. Kunne give mig det jeg havde brug for og de redskaber som jeg manglede? Og var det egentlig pengene værd?

Og nu er jeg ikke i tvivl: DET ER HELT SIKKERT DET VÆRD!

Forløbet hos Ditte har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden. Det har gjort at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde opnået det, hvis jeg ikke selv havde investeret i dette forløb!”

Mød Hella der fik en klar fornemmelse for sit formål og mission

“Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg har konkrete værktøjer med, som jeg i den grad kan bruge dagligt til at puste liv i min drøm som selvstændig.”

Sådan siger Hella Sommer:

“Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.

Min samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnær, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med i forhold til opstart af min virksomhed.

Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!

Igennem tiden har jeg fået taget mange tests. Både som leder og som en del af et team. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Jeg har altid følt, at jeg er noget af det hele og er blevet presset ind i en kasse. Kort tid efter har det hele været glemt.

Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.

Efter mit samarbejde med Ditte, vil jeg sige, at jeg har aldrig følt mig så set og så rummet før. Der er i den grad sat spot på alle mine styrkesider, og hvad jeg kan bringe ud i verden.

Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før 🙂 Men da jeg fandt Ditte på nettet vidste jeg, at her var det rette match til mig. Med en baggrund som  psykolog der er nysgerrig på andre måder at se verden på, det er berigende og lige noget for mig.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte. Du vil aldrig fortryde det!

Ditte er mega troværdig og skarp. Jeg er stor fan og mener at dette er noget alle burde opleve!

Her er de 5 elementer i forløbet, som får dig udover rampen med din drøm:

KLIPPEKORT TIL 5 X 1:1 SESSIONER

1) Få et rum til personlig udvikling for dig og din virksomhed

– Dine 1:1 sessioner tilpasses til at omhandle lige dét, der giver bedst mening for dig. Det er bare dig og mig i et fortroligt rum, hvor vi kan gå i dybden.

– Vi taler sammen enten over telefonen eller på en online platform med video. Og du vælger selv hvornår i forløbet du har lyst til at bruge dine 1:1 sessioner.

– Vi kan arbejde både på det indre og dybe plan (som en egenterapi, hvor vi arbejder med alt dét, der sker inde i dig), og vi kan arbejde på mere konkrete ting i din virksomhed (såsom markedsføring, skabelsen af ydelser og produkter, strategi, teknik, hjemmeside, sociale medier mm.).

HUMAN DESIGN

2) Skyd genvej med et fantastisk redskab, der får mange brikker til at falde på plads.

– Human Design er et landkort over den du er som menneske. Det er et fantastisk værktøj til at lære dig selv endnu dybere at kende. Du får større bevidsthed på hvad dit unikke bidrag og styrker er. Du får indsigt i, hvordan du skaber en virksomhed, der matcher din natur og det hele menneske du er.

– Du får en lydfil hvor jeg indtaler en dybdegående læsning af hele dit design. Du får også en skriftlig gennemgang af alle elementerne i dit design (+70 sider).

– Hvis du er som de fleste af mine tidligere kunder, så er du sandsynligvis på røven over hvad Human Design giver dig.

– Både personligt men også hvordan det kan få mange brikker til at “falde på plads” i forhold til din virksomhed. Med afsæt i Human Design viser jeg dig, hvordan du får dine helt særlige gaver i spil i din virksomhed. Vi taler om, hvad du skal være opmærksom på, i måden du driver din virksomhed på, hvordan du kan markedsføre dig mm.

– Dette er en KÆMPE genvej for dig som spirende selvstændig. Der er absolut en grund til, at Human Design også er kaldt for “manualen du ikke vidste at du kom med”. Det er en øjenåbner og et selvtillidsboost af de store!

ADGANG TIL ONLINE DROP-IN GRUPPE SPARRINGER

3) Sparring tæt ved hånden i en tryg og støttende gruppe med  ligesindede kvinder som dig

– Du har løbende og med jævne mellemrum mulighed for at deltage på  online gruppesparringer. Her kan du droppe ind og drikke en kop online kaffe/te med mig og de andre kvinder, og få min sparring på lige præcis dét du er optaget af.

– Dette er en fantastisk rygstøtte for dig og et trygt space, hvor vi vender alt dét, der er kommer i spil, når vi er sensitive kvinder på en rejse i os selv og i vores spirende virksomhed. Vi kan godt nå langt alene, men min erfaring er klart, at vi når længst når vi går vejen sammen.

– Disse online mødegange, som afholdes med 2 ugers mellemrum sikrer dig, at sparringen altid er lige ved hånden, så du ikke går i stå eller sidder fast. Og så er det fantastisk givende og lærerigt at spejle sig i de andre kvinders rejser og processer.

FYSISKE MØDER MED DIN BLOOMING BUSINESS TRIBE

4) Mulighed for at deltage på fysiske mødegange i Herning

– Du kan frit deltage når jeg inviterer til Blooming Business tribe-samlinger LIVE i Herning, hvor vi connecter, erfaringsudveksler, dykker ned i all the good stuff omhandlende personlig og virksomhedsmæssig udvikling.

– Disse fysiske mødegange vil også indebære elementer hvor vi arbejder med kroppen f.eks. gennem bevægelse.  Dette er for at styrke din selvkærlige kontakt til din sansestærke krop. Din krop er nemlig en altafgørende samarbejdspartner for dig, som sensitiv og selvstændig.

APP MED ONLINE UNIVERS TIL PERSONLIG UDVKLING

5) Adgang til Blooming Business online univers fyldt med redskaber der hjælper dig til at stå mere selvsikkert fra din egen kerne.

– I appen finder du timevis af undervisning og konkrete øvelser, som bl.a. styrker: dit selvværd, din selvkærlighed, din selvsikkerhed og tro på dig selv, din evne til at mærke dig selv, dit mindset, din energi, dine glæde og meget mere.

– Du logger bare ind og lytter til materialet når du har lyst, og du kan vælge at dykke ned i lige præcis de emner, som du har mest brug for.

Det er mig der er Ditte

Jeg står bag Blooming Business, som er et udviklende forløb, for den sensitive og ambitiøse kvinde, der ønsker at vækste sin spirende virksomhed, og have det lækkert imens hun går vejen.

I mit samarbejde med dig trækker jeg på en bred farvepaletter af kompetencer, og du får en lækker gryderet af dette hele: mine kompetencer som psykolog, min viden om Human Design, mine clairvoyante evner, et helt livs erfaring med dans og kropsarbejde og min stærke intuition.

Jeg har et falkeblik for at se hele dig, dine gaver, dine talenter, dine sårbarheder og hvordan lige præcis dú kan skabe en virksomhed, hvor du står solidt og lysende i din egen power, hvor du bidrager med din hjertesag OG hvor du passer på dig selv. For vi har jo brug for, at du også er intakt om 1, 5 og 10 år, ikke?

Vejen du skal gå på, som ny eller etableret selvstændig, har jeg selv gået før dig, skridt for skridt (og jeg går den fortsat). Den del synes jeg er vigtig, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse.

Jeg har selv valgt at tage fuldt lederskab over mit eget arbejdsliv (og liv!), og har lykkedes med at skabe en selvstændig virksomhed, hvorfra jeg bidrager med mine gaver og gør det på en måde, der er respektfuld over for min sensitive og introverte natur. Derfor ved jeg også, at det kan lykkedes for dig.

Jeg er kærligt ambitiøs på dine vegne, fordi jeg ønsker at din hjerte-mission skal ud og gøre en stor forskel for andre. Det vil sige, at jeg skubber (k)ærligt på dig, når der er brug for det, og jeg hjælper dig også til at trække i bremsen, når der er brug for det.

Du skal vælge at arbejde sammen med mig, fordi du kan se værdien i at få en kompetent “wingwoman” med på din rejse, så du kan få virkeliggjort din drøm om at bidrage fra dine gaver, på en langtidsholdbar måde, som både kommer dine kunder og dig til gode.

Vi to vil sandsynligvis være et lækkert match til hinanden, hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter:

 • Jeg har ambitioner om skabe et (arbejds)liv, hvor jeg har det godt, og hvor jeg kan forene mit ønske om at sætte et aftryk i verden med mine øvrige værdier om, hvordan jeg ønsker at skrue mit liv sammen.
 • Jeg ønsker større klarhed omkring mit unikke bidrag og få endnu større tillid til mine egne evner og tro på mig selv.
 • Jeg søger efter en helhedsorienteret tilgang til min personlige og virksomhedsmæssige udvikling, hvor jeg kan arbejde med hele mig. På både et kropsligt, psykologisk, energetisk og sjæleligt plan.
 • Jeg har ambitioner i mit arbejdsliv og drømmer om at virkeliggøre dem imens jeg mestrer at passe på mig selv imens.
 • Jeg vil gerne støtte mig selv bedst muligt på min vej som spirende selvstændig og ved, at når jeg investerer i mig selv og min egen udvikling kommer det tifoldigt igen, og får mig hurtigere derhen hvor jeg drømmer om at være.

Din investering i et unikt 6 måneders forløb, der får dig og din virksomhed til at spire på den lækre og væredygtige måde

BLOOMING BUSINESS

DU FÅR

 • Klippekort til 5 x 1:1 sessioner
 • Human Design Reading på skrift (+70 sider på skrift) + lydfil hvor jeg gennemgår dine største styrker og livstemaer/formål. Få forståelse for din egen natur og spotlight på din unikke styrker.*
 • Mulighed for at deltage jævnligt på online gruppesparringer
 • Mulighed for at deltage på live netværksdage i Herning, hvor du kan connecte med ligesindende kvinder på samme rejse som dig
 • Fri adgang til stort online bibliotek med redskaber til styrkelse af din tro på dig selv, selvværd, kontakt til dig selv mm.
 • Hele 6 måneder hvor du kan udvikle dig og din virksomhed med en wingwoman ved din side

DIN INVESTERING ER BLOT 2.850,-  KR. pr. måned i 6 måneder.

Fleksible rater:

Spar 500 kr ved at betale i 3 månedlige rater af: 5.533,- kr.

Spar 1.000 kr ved at betale på en gang: 16.100,- kr.

 

Vi starter i til Januar 2023 og der er begrænset antal pladser på forløbet. 

Har du allerede fået lavet en skriftlig Human Design læsning hos mig fratrækkes beløbet selvfølgelig. 

Book afklaringssamtale til et personlig sparringsforløb

Hvorfor arbejde med mig?

Der er masser af dygtige mentorer på markedet, der gerne vil overbevise dig om, at lige præcis deres unikke metode og koncept er lige præcis dét du mangler.

Forløbet hos mig er anderledes. Jeg prøver ikke at overbevise dig om, at jeg har sandheden (om noget som helst i virkeligheden). Men jeg ved om nogen, at vi mennesker er forskellige ned til mindste detalje. Min fornemmeste opgave er derfor at se dig – hele dig – og derudfra guide dig til at skabe et stærkt fundament i dit eget indre, hvorfra du kan begynde at realisere dit livsformål og få din virksomhed til at gro. Jeg har sat en ramme op hvor du har god tid. For din virksomhed skal spire i lige det tempo, som er det rigtig for dig.

Du skal vælge mig som din sparringspartner fordi du connecter med min energi, mine budskaber og fordi du ønsker en nærværende, dedikeret, empatisk, opløftende, ambitiøs og realistisk mentor, der hjælper dig til at iværksætte dine drømme på en nydelsesfuld og holdbar måde.

Mød Nova der vha. fra Human Design blev mere klar end nogensinde til at udleve hendes vision og passion i hendes kommende selvstændige virksomhed.

“Det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før.”

Sådan siger Nova:

Jeg har fået læst mit Human Design hos Ditte og wow 😍

Det er vildt at høre, fordi det er så spot on på, hvad jeg mærker selv og det her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før. 

Nu er jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design. Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . 

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter,lys sider og skyggesider.

Human design fortæller dig, hvad dit livsformål er, hvad dit indre drive er her i livet, og hvad som giver dig energi, og hvordan du får mere energi og hvad som dræner din energi.

Og jeg føler mig helt beæret over, at få at vide, at det er min vej at guide og hjælpe andre med at finde deres livsglæde i livet, for det er præcis det jeg har en kæmpe passion for og ikke kan lade være med. Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion igennem min egen selvstændige virksomhed 😍🙏

Er du lun på tanken om, hvad et tæt sparringsforløb ville kunne gøre af forskel for dig personligt såvel som i din spirende virksomhed?

Lad os mødes på en gratis forsamtale

Kontakt mig og lad os aftale et tidspunkt for en forsamtale, hvor vi finder ud af om forløbet er det rette for dig.

Både du og jeg har brug for at mærke, at dette forløb kan hjælpe dig med lige dét, du har brug for – og så selvfølgelig skal vi også mærke, om vi er på bølgelængde med hinanden.

På samtalen kan du stille mig dine spørgsmål til forløbet, og du kan få uddybet hvordan jeg kan hjælpe dig, og hvordan et skræddersyet forløb kunne se ud for dig.

Er vi et godt match til hinanden, så aftaler vi opstart af forløbet derefter.

Ja tak til en forsamtale.