Skip to main content

Blomstringsforløb for sensitive og intuitive kvinder

Lær at stå trygt og selvsikker i din egen sensitivitet, og få redskaber til at skabe en hverdag, med plads til hele dig, hvorfra du kan udfolde dine styrker og formål (og have ro indeni imens du gør det).

Jeg hjælper dig til at forstå dig selv, såvel psykologisk, følelsesmæssigt, energetisk og sjæleligt, så du kan forme dit liv, så det matcher den du er, og giver dig plads til at udfolde dine særlige sensitive styrker og livsformål (uden at du brænder ud på vejen).

Du er måske landet her på siden fordi, at du:

  • du drømmer om at lave en forandring i dit arbejdsliv og gå den selvstændige vej, for at få et fleksibelt og nærende arbejdsliv, som du har det godt i (og hvor du ikke bliver presset ind i kasser og rammer, som ikke matcher dig optimalt).
  • du ved, at du er et sensitivt / sansestærkt / intuitiv menneske, og du vil gerne forstå dig selv endnu bedre, så du får en bedre balance i din hverdag, og ikke går ned med stress, udbrændthed eller generelt føler dig overvældet af hverdagen.
  • du føler, at hverdagen kan være drænende og til tider udfordrende, fordi du tager meget ind i dit system, og du søger redskaber til at passe bedre på dig selv og blive tryg i at tage beslutninger, som er respektfulde over for din sensitivitet og dine behov.
  • Du går med overvejelser om at gå en ny retning i dit liv, men mangler klarhed over hvilken retning, det skal være, og hvordan du skal gribe det an.

Jeg vil elske at guide dig på din rejse mod et godt liv og arbejdsliv, hvor du kender og udfolder dine sensitive styrker, udfolder dét, der er dit formål, og har et hverdags setup, som du trives i, fordi det giver plads til det hele menneske du er.

Herunder kan du se et overblik over de forløb jeg tilbyder.

Er der ikke et, der passer til dit behov, så kontakter du mig blot, og så finder vi ud af, hvad præcis du har brug for.
Blooming Business:

– Et 6 måneder sparringsforløb og community for den spirende selvstændige og sensitive kvinde, der gerne vil skabe et frit arbejdsliv, som hun har det godt i, og som giver plads til balance i hverdagen.

Læs alt om Blooming Business her. 

Blooming pakken:

– Her får du dybdegående indblik i dit unikke Human Design samt 1 X 1:1 session (online eller i Herning), hvor vi fokuserer på lige præcis det, du har brug for. Du kan supplere blooming pakken med flere sessioner for et længerevarende forløb.

Læs alt om Blooming pakken her. 

Human Design readings:

– Jeg tilbyder at lave to forskellige typer Human Design readings.

– Du kan få en dybdegående skriftlig reading af dit personlige design (65+ sider)

– Og du kan få min populære kombipakke, hvor du udover den skriftlige reading får en mundtlig reading, som jeg indtaler til dig på en lydfil.

Human Design reading: se de forskellige pakker her.

 

Human Design reader uddannelse:

– En 10 ugers online Human Design reader uddannelse

– Bliv klædt på til at kunne læse dit og andres design, og begynde at bruge det professionelt (hvis du ønsker det)

– En 100 % fleksibel uddannelse, du kan følge i dit eget tempo, og hvor du har support undervejs.

Læs alt om Human Design reader uddannelsen

human design reader uddannelse
Samtaler:

– Jeg tilbyder også samtaleforløb med fokus på det, som du gerne vil arbejde på. Metoden jeg benytter er psykologisk, holistisk og intuitiv. Du kan vælge en enkeltstående samtale eller få et forløb med flere sessioner over en længere periode.

Læs mere om samtaler her

 

 

Dette siger nogle af mine tidligere glade kunder, som jeg bl.a. har hjulpet med at starte selvstændig virksomhed, få klarhed over ens retning og mod til at gå den nye vej, samt forståelse for egne styrker og livsformål.

Forløbet har absolut gjort, at jeg har rykket mig til at jeg nu har opnået det første af mine store drømme, om at blive selvstændig, som jeg har kæmpet for de sidste 5 år. Er ret sikker på jeg ikke havde opnået det hvis jeg ikke selv havde investeret i et forløb hos Ditte! Forløbet har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden.

Christina, Blooming Business

Jeg vil virkelig anbefale alle, der ønsker mere selvindsigt, at få lavet et Human design hos Ditte og få en opfølgende samtale. Det har været enormt effektivt til både at bekræfte mig i mine indre oplevelser, og spotte mine skyggesider i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før. Og så er Ditte enormt empatisk og hjertevarm at åbne sit hjerte for.

Nanett, Blooming pakken

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter, lys sider og skyggesider. Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion. Og alt det jeg har fået at vide forskellige steder fra, har Ditte lige givet mig samlet i Human Design. Wow!

Nova, Human Design reading

Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

Hella, blooming pakke

Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før. Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.

Maja, Human Design reading

Gratis guf til dig, du kan dykke ned i med det samme, og som vil hjælpe dig på vej mod et sensitivt liv i bedre balance.

For 0 kr: Sensitiv og selvstændig – sådan skaber du en selvstændig virksomhed i tråd med din energi, livsformål og unikke styrker. 

Hent de 3 genveje her

For 0 kr: Tag en test og find ud af hvilken af de 5 energityper du er inden for Human Design. Lær om din energitype og kom et skridt nærmere at leve i tråd med den, du er designet til at være.

Tag testen her og få indblik i hvordan din energi fungerer

ER DU I TVIVL OM DIT BEHOV?

Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig med yderligere afklaring, så du føler dig tryg ved at indgå i et samarbejde med mig.

  • Du er velkommen til skrive til mig, hvis du har brug for hjælp til at afklare dit behov. Så guider jeg dig gerne på vej.
  • Jeg tilbyder også en 20 min. afklarende samtale over telefonen, hvor du og jeg kan mærke ind i, om jeg er den rette til at hjælpe dig, og i så fald finder vi i fællesskab ud af, hvilket forløb eller produkt du har brug for.
Skriv til mig her med dine spørgsmål, tvivl eller booking af en afklarende samtale.