Skip to main content

Find din næste brik her

Lær at stå trygt og selvsikker i de hele menneske du er, og få redskaber til at skabe en hverdag, med plads til hele dig, hvorfra du kan udfolde dine styrker og formål (og have ro indeni imens du gør det).

Jeg hjælper dig til at forstå dig selv, såvel psykologisk, følelsesmæssigt, energetisk og sjæleligt, så du kan forme dit liv, så det matcher den du er, og giver dig plads til at udfolde dine styrker og livsformål (uden at du brænder ud på vejen).

Du er måske landet her på siden fordi, at du:

  • du drømmer om at lave en forandring i dit arbejdsliv og gå den selvstændige vej, for at få et fleksibelt og nærende arbejdsliv, som du har det godt i (og hvor du ikke bliver presset ind i kasser og rammer, som ikke matcher dig optimalt).
  • du ved, at du er et sensitivt / sansestærkt / intuitiv menneske, og du vil gerne forstå dig selv endnu bedre, så du får en bedre balance i din hverdag, og ikke går ned med stress, udbrændthed eller generelt føler dig overvældet af hverdagen.
  • du føler, at hverdagen kan være drænende og til tider udfordrende, fordi du tager meget ind i dit system, og du søger redskaber til at passe bedre på dig selv og blive tryg i at tage beslutninger, som er respektfulde over for din sensitivitet og dine behov.
  • Du går med overvejelser om at gå en ny retning i dit liv, men mangler klarhed over hvilken retning, det skal være, og hvordan du skal gribe det an.

Jeg vil elske at guide dig på din rejse mod et godt liv og arbejdsliv, hvor du kender og udfolder dine styrker, udfolder dét, der er dit formål, og har et hverdags setup, som du trives i, fordi det giver plads til det hele menneske du er.

Herunder kan du se et overblik over de forløb jeg lige nu tilbyder.

Human Design readings:

– Jeg tilbyder to Human Design pakker.

– Du kan få en dybdegående skriftlig reading af dit personlige design (70+ sider)

– Du kan få min populære kombipakke, hvor du udover den skriftlige reading får en mundtlig reading, som jeg indtaler til dig på en lydfil.

Human Design reading: se de forskellige pakker her.

Human Design reader uddannelse:

– En 4 måneders online Human Design reader uddannelse

– Bliv klædt på til at kunne læse dit og andres design, og begynde at bruge det professionelt (hvis du ønsker det)

– En 100 % fleksibel uddannelse, du kan følge i dit eget tempo, og hvor du har support undervejs.

Læs alt om Human Design reader uddannelsen

human design reader uddannelse
Onlinekursus: Mod til at blive selvstændig

– Her få du hjælp til at skrue op for modet, og få klarhed og retning til at skabe egen virksomhed. Og jeg hjælper dig også med at komme ind og mærke ordentligt efter, om dette er vejen du vil gå.

Læs alt om Mod til at blive selvstændig her.

Dette siger nogle af mine tidligere glade kunder, som jeg bl.a. har hjulpet med at starte selvstændig virksomhed, få klarhed over ens retning og mod til at gå den nye vej, samt forståelse for egne styrker og livsformål.

Jeg vil virkelig anbefale alle, der ønsker mere selvindsigt, at få lavet et Human design hos Ditte og få en opfølgende samtale. Det har været enormt effektivt til både at bekræfte mig i mine indre oplevelser, og spotte mine skyggesider i sådan en grad, at jeg føler mig selv stå stærkere i min kerne end nogensinde før. Og så er Ditte enormt empatisk og hjertevarm at åbne sit hjerte for.

Nanett, Human Design reading

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter, lys sider og skyggesider. Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion. Og alt det jeg har fået at vide forskellige steder fra, har Ditte lige givet mig samlet i Human Design. Wow!

Nova, Human Design reading

Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre. En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.

Hella, blooming pakke

Aldrig før har jeg følt, at jeg kendte mig selv så godt, som da jeg havde fået læst mit personlige Human Design. Mit første møde med Human Design har været helt afgørende for mit kommende erhvervsskift. Mange brikker faldt pludselig på plads, og jeg mærkede en erkendelse og en ro, som jeg aldrig har følt før. Det er nu årsagen til, at jeg har mod på at springe ud i et erhvervseventyr, som jeg ellers aldrig før ville have haft modet til, da det har givet mig en øget tro på mig selv.

Maja, Human Design reading

Jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min mavefornemmelse og meldte mig på uddannelsen i Human Design ved Ditte. Det er et helt nyt univers, sprog og terapeutisk værktøj der har uendelige anvendelsesmuligheder. Fra et personligt til et professionelt ståsted væltes jeg af indsigter og forståelser, der udvider, ikke bare min bevidsthed, men samtidig bevidstheden i rummet mellem mig og andre.
Ditte har en velstruktureret opbygning af uddannelsen, der via online platform gør det utroligt tilgængelig og fleksibelt. Man kan hjemme fra sin trygge havn overgive sig til hendes tydelig og rare stemme.

Josephine, deltager på Human Design reader uddannelsen

Gratis guf til dig, du kan dykke ned i med det samme, og som vil hjælpe dig på vej mod et sensitivt liv i bedre balance.

For 0 kr: Tag en test og find ud af hvilken af de 5 energityper du er inden for Human Design. Lær om din energitype og kom et skridt nærmere at leve i tråd med den, du er designet til at være.

Tag testen her og få indblik i hvordan din energi fungerer

For 0 kr: Få olieguiden med støttende æteriske olier til sensitive og holistisk mindede. 

Ja tak til olieguiden, der støtter mig som sensitiv