Skip to main content

Få et online foredrag om de 3 primære årsager til, at vi (ubevidst) spænder ben for vores egen lykkefølelse

og lær hvad du i stedet skal gøre, for at øge din følelse af glæde

.

Name:

Email:


Du bliver tilmeldt mit nyhedsbrev, og kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Få et online foredrag om de 3 primære årsager til, at vi (ubevidst) spænder ben for vores egen lykkefølelse

Og lær hvad du i stedet kan gøre, for at øge din følelse af glæde

.

Name:

Email:


Få adgang til et øjenåbnende lykkeforedrag, hvor jeg lærer dig om de 3 årsager

Årsag #1

Skuffelse og forventninger

Fra lykkeforskning ved vi, at vi mennesker forventer at vores fremtid byder på mere lykke. Og vi gør os dagligt forestillinger om, hvordan noget ude i fremtiden vil få os til at føle. Mange beslutninger tages på baggrund af vores forestilling om, hvilket valg der vil gøre os mest glade. Men vores hjerne laver en helt særlig fejl, når den danner forestillinger om vores fremtidige lykke, og fordi vi ikke er bevidste om denne fejl, spænder vi ben for vores lykkefølelse. Denne årsag er en stor øjenåbner.

 

Årsag #2

Ræset vi aldrig kan vinde

Du genkender måske den her tanke? “Når bare jeg når hen til x/y/z, SÅ bliver det nok bedre”. Det er en helt almindelig tanke at have. Men den er på flere måder skadelig for os – og spænder ben for vores lykke følelse. Med afsæt i mine 10 års erfaring i at arbejde med menneskers lykke fortæller jeg dig den dybdeliggende årsag til, hvorfor denne tanke er så problematisk, og kan blive til et ræs, der gør os mere ulykkelige. Du vil få redskaber til at skabe glæden i din nuværende situation.

 

Årsag #3

Det eneste sted du kan opleve lykke

Dine tanker tager på mange daglige tidsrejser til både din fortid og din fremtid. Men dine tankers fokus har faktisk overraskende stor betydning for din mulighed for at kunne skabe og mærke lykkefølelsen. Vi kommer omkring nærvær og hvordan du via dit nærvær i nuet kan styrke din lykkefølelse. Du vil få konkrete redskaber til, hvordan du kan føle mere lykke.

 

Skriv dig op nu og få et lykkeforedrag på 28 min. Det er en gave til dig. 

Skriv dig op her og få tilsendt lykkeforedraget til din mail med det samme. Ved tilmelding bliver du tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nemt.

.

Name:

Email:


MarianneEt super spændende lykkeforedrag. Det var en stor øjenåbner at lære om de 3 årsager og det har virkelig sat nogle tanker igang hos mig. Jeg genkender så meget fælderne og kan tydeligt se, at jeg i mange situationer er faldet i dem. Fremover vil jeg klart begynde at handle og tænke anderledes. Jeg giver online foredraget mine varmeste anbefalinger.

NiclasDet var en stor øjenåbner at lære om de 3 årsager og det har virkelig sat nogle tanker igang hos mig. Jeg genkender så meget fælderne og kan tydeligt se, at jeg i mange situationer er faldet i dem. Fremover vil jeg klart begynde at handle og tænke anderledes. Jeg giver online foredraget mine varmeste anbefalinger.