Skip to main content

Samtaler - i Herning eller online

Søger du en sparringspartner, der arbejder helhedsorienteret og ser dig som det hele menneske du er? Så er du landet det rigtige sted.

Læs mere herunder om, hvad vi fx. kan arbejde sammen om. I et samtaleforløb kan vi f.eks. arbejde på et eller flere af disse områder:

 • du ønsker personlig og spirituel udvikling og at lære dig selv bedre at kende
 • du er sensitiv (sansestærk, følsom) og søger hjælp til de udfordringer/temaer/mønstre du oplever, som følge heraf. Både i dit privatliv og/eller arbejdsliv
 • du vil gerne blive bedre til at prioritere dig selv og dine egne behov og skab et frit hverdagsliv og arbejdsliv, hvor du har det godt
 • du har svært ved at mærke dig selv, hvad du gerne vil eller din næste vej fremad i livet
 • du vil gerne hvile mere i den du er og være i større ro med dig selv
 • du mærker tvivl og usikkerhed omkring et svært valg, du står overfor
 • du vil gerne tro mere på dig selv og føle dig mere selvsikker indefra
 • du kan mærke, at du står overfor et større skifte i dit arbejdsliv, og du søger støtte og sparring i processen med at lave skiftet
 • du savner mod og styrke til at stå mere ved dig selv, og f.eks. gå den vej i livet som trækker i dig
 • du ønsker at gå den selvstændige vej i dit arbejdsliv, men savner sparring og guidning på vejen derhen
 • du er allerede selvstændig men savner sparring om fx. din retning, dine særlige styrker og bidrag, din tro på dig selv og usikkerhed mm.
 • du er et sensitivt og fintfølende menneske, og vil gerne forstå og folde ud, hvordan dette har betydning for dit liv, og hvordan du skal navigere med disse træk som dine styrker
spirituel psykolog

Priser

Enkelt session: 1.200,- kr.* (muligheden for at booke en enkeltstående session er kun mulig for dig, der enten allerede er kunde hos mig, er deltager på min human design uddannelse eller har investeret i en human design reading hos mig. Er du på uddannelsen får du rabat på dine sessioner).

Samtaleforløb

Jeg tilbyder udelukkende at arbejde i forløb. Dette gør jeg fordi det er mulighed for dybde, vedholdenhed og handling der gør en forskel.

Kun når vi gensidigt forpligter os sammen kan vi flytte noget sammen i dig og dit liv.

Forløb med 3 sessioner: 3.450,- kr. (spar 5%)

Forløb med 6 sessioner: 6.595,- kr. (spar 10%)

Forløbet betale efter 1. session via faktura, som sendes på mail. I første session kan vi også aftale afslutningsvist, om du ønsker 3 eller 6 sessioner.

Vi kan mødes i Herning eller tale sammen online med video. 

Er du interesseret i et forløb, så send mig en besked her, og skriv lidt om emnet, du gerne vil arbejde på. Så vender jer hurtigt tilbage til dig, og giver dig min vurdering af, om det er noget, jeg kan hjælpe dig med.

I så fald vil jeg også sende dig et booking link, hvor du selv kan gå ind i min kalender og bestille en tid.

Spirituelt psykolog

Psykolog med hjertet og intuitionen forrest

Hos mig vil du møde en nærværende, tillidsfuld og imødekommende psykolog.

Som psykolog har jeg et stærkt fagligt fundament, som jeg arbejder ud fra.

Det falder mig også naturligt at arbejde på et holistisk plan, hvor vi arbejder med både krop, psyke og sjæl – og gerne Human Design som et hjælpende værktøj. Denne overbygning ovenpå mit velfunderede psykologfaglige ståsted tilbyder en unik mulighed for dig, som ønsker at arbejde mere helhedsorienteret.  Læs mere om det her.