Skip to main content

Samtaler - i Herning eller online

Søger du en sparringspartner, der arbejder helhedsorienteret og ser dig som det hele menneske du er? Eller har du brug for en at tale med, omkring dit selvstændige arbejdsliv eller dine overvejelser omkring at gå den selvstændige vej? Så er du landet det rigtige sted.

Læs mere herunder om, hvad vi fx. kan arbejde sammen om, og kontakt mig gerne, så vi kan finde ud af, om jeg er det rette match til dét, du gerne vil arbejde på. I et samtaleforløb kan vi f.eks. arbejde på et eller flere af disse områder:

 • du ønsker personlig og spirituel udvikling og at lære dig selv bedre at kende
 • du er sensitiv (sansestærk, følsom) og søger hjælp til de udfordringer/temaer/mønstre du oplever, som følge heraf. Både i dit privatliv og/eller arbejdsliv
 • du vil gerne blive bedre til at prioritere dig selv og dine egne behov og skab et frit hverdagsliv og arbejdsliv, hvor du har det godt
 • du har svært ved at mærke dig selv, hvad du gerne vil eller din næste vej fremad i livet
 • du vil gerne hvile mere i den du er og være i større ro med dig selv
 • du mærker tvivl og usikkerhed omkring et svært valg, du står overfor
 • du vil gerne tro mere på dig selv og føle dig mere selvsikker indefra
 • du kan mærke, at du står overfor et større skifte i dit arbejdsliv, og du søger støtte og sparring i processen med at lave skiftet
 • du savner mod og styrke til at stå mere ved dig selv, og f.eks. gå den vej i livet som trækker i dig
 • du ønsker at gå den selvstændige vej i dit arbejdsliv, men savner sparring og guidning på vejen derhen
 • du er allerede selvstændig men savner sparring om fx. din retning, dine særlige styrker og bidrag, din tro på dig selv og usikkerhed mm.
 • du er et sensitivt og fintfølende menneske, og vil gerne forstå og folde ud, hvordan dette har betydning for dit liv, og hvordan du skal navigere med disse træk som dine styrker
spirituel psykolog

Priser

Enkelt session: 1.200,- kr.

Klippekort til samtaleforløb af 3 sessioner: 3.450,- kr. (spar 5%)

Klippekort til samtaleforløb af 6 sessioner: 6.595,- kr. (spar 10%)

Et klippekort er gyldigt i 2 år og købes efter 1. session.

En session hos mig varer 60 min. og vi kan mødes i Herning eller tale sammen online med video. 

 

Er du i tvivl om dit behov eller er du interesseret i et skræddersyet forløb? Så er du velkommen til at skrive til mig her.

Spirituelt psykolog

Psykolog med hjertet og intuitionen forrest

Hos mig vil du møde en nærværende, tillidsfuld og imødekommende psykolog.

Som psykolog har jeg et stærkt fagligt fundament, som jeg arbejder ud fra.

Det falder mig også naturligt at arbejde på et holistisk plan, hvor vi arbejder med både krop, psyke og sjæl – og gerne Human Design som et hjælpende værktøj. Denne overbygning ovenpå mit velfunderede psykologfaglige ståsted tilbyder en unik mulighed for dig, som ønsker at arbejde mere helhedsorienteret.  Læs mere om det her. 

Hvis du søger sparring på din vej som selvstændig, så er det vigtigt, at vælge en sparringspartner der selv går den vej. Med mine 6 års praktisk erfaringer som selvstændig kender jeg “vandet”, som du svømmer rundt i. Jeg har selv gået vejen fra de første spirende overvejelser til at have skabt et frit og nærende selvstændigt arbejdsliv op fra bunden. Dette synes jeg er vigtigt, for at kunne sparre med dig på din vej.