Samtaler - i Herning eller online

Jeg tilbyder individuelle samtaler enten i mit kliniklokale i Hammerum ved Herning eller som onlinesamtaler.

Gennem samtaler hjælper jeg dig videre med din udfordring

Hos mig kan du få hjælp til flere forskellige typer af problemstillinger.

Du kan eksempelvis få hjælp til selvværdsproblematikker, udfordringer i dine relationer, bekymringer og tankemylder, nedtrykthed, manglende mod og tro på dig selv, at du har mistet kontakten til dig og har svært ved at mærke dig selv mm.

Læs mere her om samtaler her og se hvad du kan tale med mig om

Jeg hjælper dig til klarhed og fremgang

Hos mig vil du møde en nærværende, tillidsfuld og imødekommende psykolog.

Mit arbejde som psykolog bærer præg af, at jeg vægter en kærlig og ærlig tilgang. Derfor møder jeg dig altid lige dér, hvor du er i dit liv. Vores samtaler vil altid tage udgangspunkt i dig, og den udfordring du kommer med.

Jeg møder dig altid med en ikke-dømmende holdning og vil sammen med dig undersøge den udfordring du kommer med og sørge for, at du får skabt den forandring du længes efter og at du opnår den i et tempo hvor du kan følge med.

Jeg ønsker for dig, at du får brudt med de ting i dit liv, som ikke længere tjener dig, så du bevæger dig mod et liv med mere overskud, glæde, nærvær, mening og tid til det, som er vigtigt for dig.

Jeg ved at det kan være svært at tage kontakt til en psykolog. Det kræver en portion mod og det kan være sårbart at skulle dele sine tanker med en (i starten) ukendt person.

Men der ligger en kæmpe gave gemt til dig, hvis du tør tage den første kontakt og investere i din egen mentale sundhed. Når vi tør begynde at kigge indad og arbejde med os selv, vil vi hurtigt opleve de positive effekter sprede sig som ringe i vandet og farve alle dele af vores liv.

Som psykolog har jeg et stærkt fagligt fundament, som jeg arbejder ud fra. Jeg har en dybdegående viden om menneskers psykologi, og hvad der skal til, for at vi trives og er mentalt sunde. I min tilgang til dig arbejder jeg bl.a. ud fra metoder inden for mindfulness, kognitiv adfærdsterapi, ACT samt narrativ terapi. Jeg tilpasser altid min terapeutiske metode til den du er, og ud fra en vurdering af, hvad der bedst kan hjælpe dig videre.

Når jeg møder dig i samtalen bruger jeg også mine medfødte evner, som dækker over min skarpe intuition og mine evner til at kunne mærke dig og tune mig ind på dig. Via samtalerne hjælper  jeg dig til at lære dine problemer at kende på en ny måde, så du ikke længere føler, at de står i vejen for dit liv.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, og det er derfor helt trygt at tale med mig. Du er meget velkommen til at ringe til mig på 28 15 17 33 for at få en helt uforpligtende kort samtale, hvor du lige kan få en fornemmelse af hvem jeg er og om jeg kan hjælpe dig.

Gave til dig: få psykologens 3 genveje til at mindske følelsen af usikkerheden og styrke din selvsikkerhed inde fra din egen kerne, for 0 kr.

Få de 3 genveje til at mindske usikkerheden og styrke selvsikkerheden ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev. De 3 genveje består af 3 mails og 3 lydfiler, hvor du får redskaberne til at skrue op for følelsen af selvsikkerhed omkring den du er, det du kan, og det du vil.

Ja tak – jeg vil gerne have en genvej til mere selvsikkerhed