Selvsikker Kerne

– Bliv fri af usikkerheden så du kan stå stærkt ved den du er, det du kan og det du vil. 

Et personligt onlineforløb over 10 uger 

Onlineforløbet er skabt til dig, der ønsker at bevæge dig mere selvsikkert fremad i dit liv, men oplever at din indre kritikker bremser dig, og at du i områder af dit liv føler dig usikker og ikke tror (nok) på dig selv. Forløbet hjælper dig med at mindske din usikkerhed, så du kan føle dig selvsikker og tryg i den du er, det du kan, og det du vil.

DER ER PT LUKKET FOR TILMELDING - SKRIV DIG OP HER OG FÅ BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER

Selvsikker Kerne

– Bliv fri af usikkerheden så du kan stå stærkt ved den du er, det du kan og det du vil. 

Et personligt onlineforløb over 10 uger 

Onlineforløbet er skabt til dig, der ønsker at bevæge dig mere selvsikkert fremad i dit liv, men oplever at din indre kritikker bremser dig, og at du i områder af dit liv føler dig usikker og ikke tror (nok) på dig selv. Onlineforløbet hjælper dig med at mindske din usikkerhed, så du kan føle dig selvsikker og tryg i den du er, det du kan, og det du vil.

DER ER PT LUKKET FOR TILMELDING - SKRIV DIG OP HER OG FÅ BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER

Genkender du det her?

– Du ønsker at skabe forandring i din hverdag, opnå mere og gøre nye ting i dit liv men føler dig holdt tilbage og bremset af selvkritik, negative tankemønstre og usikkerheder.

– Du føler at du sidder lidt fast i en del af dit liv – det kan være i dit arbejdsliv, dit privatliv eller i dine relationer. Du ved at du har brug for at få løftet din selvtillid og dit selvværd for at kunne komme fremad.

– Du synes det er svært at stå ved dig selv og du er træt af at tænke så meget over, hvad andre tænker og mener om dig.

– Du har ambitioner for dig selv og vil gerne mere med dit liv, men indeni dig kæmper du stadig med en del af dig, der taler dig selv ned, tvivler på dig og ikke tror (nok) på dig.

… Og føler du, at du har brug for en eller flere af disse ting:

Redskaber til at tøjle dine negative tanker om dig selv.

– At få en mere positiv måde at tale og tænke om dig selv.

 At blive i stand til at tro mere på dig selv inden for et eller flere områder af dit liv.

– At blive mere bevidst omkring dine unikke styrker og hvad du gerne vil i dit liv.

– At finde større ro i dig selv og komme til at tro (helt) på, at du er er god nok som du er.

– At lære hvordan du kan stoppe med at lade dit selvværd, din usikkerhed omkring dig selv og din tvivl på dig bremse dig i at gøre de ting, der er rigtige for dig.

 

Så er du landet det rigtige sted.

Lad mig fortælle dig, hvordan du lykkes med det. 

Mit navn er Ditte Hvid. Jeg er psykolog og Human Design læser.

Jeg hjælper kvinder med at få bugt med den indre usikkerhed, så de tør tro på sig selv og deres egne beslutninger, og får indre ro omkring den de er, det de kan, og det de vil.

Jeg har udviklet onlineforløbet "Selvsikker Kerne" til dig, der eksempelvis

Står over for et skift – for eksempel i dit arbejdsliv.

Det kan være at du overvejer at starte selvstændig virksomhed, at prøve dig selv af i et nyt arbejdsområde eller at du har sagt dig job op for at gå i en ny retning. Eller måske er du i tvivl om du er det rigtige sted arbejdsmæssigt.

 

Drømmer om at kunne mærke, hvad DU gerne vil og turde følge det.

Måske du er træt af, at andre menneskers meninger, forventninger og holdninger til hvordan du skal leve dit liv påvirker dig så meget. Og i stedet ønsker du, at blive bedre til at mærke hvad DU vil, mærke hvad der gør DIG glad, og ikke mindst føle dig stærk nok til at stå mere ved det.

 

Står i en rolle i dit liv, som du føler dig usikker i.

Måske du skal forfremmes til leder, gå fra uddannelse til job eller blot savner at føle dig mere sikker omkring dine faglige og personlige kompetencer? Eller måske længes du efter at finde en bedre balance mellem dine forskellige roller i arbejdslivet og privatlivet?

 

Din udfordring kan sådan set være hvad som helst. Det afgørende er, at du ønsker at blive mere selvsikker og blive fri af usikkerheden – så du kan få fjernet de sten, der lige nu stopper dig i at kunne bevæge dig frit fremad og være i ro med dig selv.

Hvis du kan genkende dig selv, så vil forløbet

“Selvsikker Kerne” sandsynligvis være oplagt for dig.

Onlineforløbet “Selvsikker kerne” er til dig, der ønsker at:

 • Hvile mere i dig selv, kende dig selv bedre og føle dig i ro med den du er.
 • Stå selvsikkert og stærkt ved dig selv, den du er og dét du kan.
 • Få styr på dine negative og kritiske tankemønstre, mindske din usikkerhed og få styrket din tro på dig – så du i stedet får en sund og kærlig indre dialog, der gør dig mere glad og støtter dig i at gøre de ting, du gerne vil.
 • Mærke dig selv bedre, få mere styrke til at tage handling på det du mærker og med større ro stå ved dine behov, valg og ønsker for dig.
 • Løfte dit selvværd, din selvtillid og din tro på dig. 

Hvordan vil dit liv mon føles, når du slipper usikkerheden og begynder at navigere ud fra din egen selvsikre kerne?

Hvordan vil det føles anderledes at være dig, når du endelig begynder at føle dig mere selvsikker og stærk i dig?

 

Hvor kan du mon være om 10 uger, 6 måneder eller 5 år fra nu, når du tør gå efter det, der er rigtigt for dig og har modet til at lytte til dig selv og stå ved alt hvad du er?

Og hvad vil det egentligt betyde for dig, når du ikke lader dig styre af, hvad andre mener/tænker eller hvad dine egne indre kritiske tanker fortæller dig?

Hvilken større ro vil du mon føle?

DER ER PT LUKKET FOR TILMELDING - SKRIV DIG OP HER OG FÅ BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER
Lær Ditte bedre at kende

Online forløbet "Selvsikker Kerne" er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med, hvordan du som kvinde får en stærkere og mere kærlig kontakt til dig selv. Det handler om, at du får skruet op for din tillid til dig selv, din selvkærlighed og din tro på dig selv – så du kan navigere ud fra det, jeg kalder en selvsikker kerne.

Formelt er jeg uddannet psykolog (cand. psych) og Human Design guide. Jeg arbejder passioneret med, hvordan du kommer til at stå stærkere i dig selv og kommer din usikkerhed til livs – så du kan tage fuldt lederskab i dit eget liv og opleve langt mere flow og glæde i din hverdag.

Redskaber fra psykologien er ikke kun gode, når vi som mennesker har det rigtig svært. Psykologien kan i lige så høj grad bruges af dig, som ønsker at udvikle dig mere som menneske, og som gerne vil lære at stå endnu stærkere i dig selv og i dit eget mindset. Det er dette du kommer til i dette forløb – hjulpet på vej af en stærk cocktail bestående af psykologiske redskaber kombineret med et øjenåbnende indblik i dit personlige Human Design.

Vejen du skal på, har jeg selv gået før dig, skridt for skridt. Ligesom jeg selv har taget hånd om min egen indre usikkerhed. Den del synes jeg er vigtig, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse.

Jeg er kærligt ambitiøs på dine vegne, og jeg ved at du kan meget mere end du tror. Og hvis du er klar til at følge min guidning, så vil du uden tvivl få opbygget en mere selvsikker kerne – et stærkt fundament, som vil støtte dig nu og fremadrettet.

Forløbet Selvsikker Kerne er et opløftende og frigørende forløb, der hjælper dig med at stå stærkt i dig selv og mindske din usikkerhed markant.

 

Du vil sandsynligvis opleve, at du i et forløb hos mig hurtigt vil rykke dig fremad. Mit ønske er, at det ikke vil føles som tungt og virkelig hårdt arbejde, men at du nærmere vil mærke, at det føles opløftende og frigørende for dig. Jeg vil nemlig elske at vise dig, at du med de rette redskaber kan finde en stor styrke i dig selv, og at der ikke er lang vej til, at din hverdag er fyldt med langt mere lys og glæde.

Er du nysgerrig på forløbets teoretiske fundament, så er Selvsikker Kerne spækket med forskningsbaseret viden bl.a. fra nyere kognitive og adfærdsterapeutiske retninger, som kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv teori, positiv psykologi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler og præsenteres nede på jorden. Derudover vil du møde Human Design, som vil hjælpe dig til at se dig selv mere klart og stå stærkere i dig. En unik og stærk kombination, som (mig bekendt) ikke findes andre steder.

Onlineforløbet er delt i op i 3 moduler, der er fordelt over 10 uger og du får indblik i dit personlige Human Design samt støtte fra Ditte

Du sidder hjemme hos dig selv og lytter til materialet, lige når det passer ind i din hverdag og i det tempo som passer dig. Så snart du har tilmeldt dig får du adgang til al materialet, og så skal du blot følge min guidning trin for trin over de næste 10 uger. Jeg er ved din side hele vejen til at besvare dine spørgsmål, støtte, heppe og vejlede på mail samt i en-til-en samtalerne, hvor vi har fuld fokus på dig. Al materialet har du til evig eje, så du kan gennemgå processen igen, hvis du ønsker det. Når jeg skal give dig indblik i dit human design, optager jeg det som en lydfil og sender den til dig, så du kan sidde trygt derhjemme og lytte til den.

Når du har tilmeldt dig onlineforløbet, får du adgang til alt dette:

Modul 1

TRO PÅ DIG

– Det er tid til at stærkere selvværd. Få ryddet ud i dine negative og begrænsende tankemønstre om dig selv og lær hvordan du opbygger et positivt, støttende og opbyggende mindset.

– Få sat lys på alle dine styrker, succeser og det som gør dig helt unik.

– Vink farvel til følelsen af at være “forkert”. Du får redskaber der hjælper dig til at hvile mere i dig selv, rumme og acceptere hele dig og se dig selv gennem kærlige briller fremfor kritiske briller.

– Øvelser der styrker din tro på dig selv og gør dig mere selvsikker. Lær hvordan du mindsker frygt og i stedet skaber tillid og mod – så du tør handle på de ting, du gerne vil.

– Lær hvordan du tager magten over din indre kritiske stemme (så den ikke længere har så meget magt over dig). Du får metoder til at mindske tankemylder og opbygge en kærlig og støttende indre dialog.

Indblik i dit personlige human design. Jeg giver dig indblik i din energitype, dine styrker, dine gaver, hvordan du bedst mærker efter i dig selv, hvad du er kommet her for og meget mere. Human Design hjælper dig til større selvkærlighed og ikke mindst selvsikkerhed. Jeg indtaler en lydfil til dig, så du har det til evig eje. Du vælger selv hvor dybdegående indblik i dit design du ønsker (dette afhænger af, om du vælger basisforløbet, plus forløbet eller guld forløbet). Du kan læse mere om Human Design her og læse om, hvad andre har fået ud af at få læst deres Human Design.

1 x arbejdsbog med konkrete øvelser

Modul 2

STYRK KONTAKTEN TIL DIN KERNE

– Lær at at skabe kontakt til dig MIG. Dit MIG ved hvad du har brug for, hvad du har lyst til, hvad dine grænser er og hvad din egen stemme har at sige. Lær at sortere andres meninger, forventninger, krav, ideer om hvad “du burde” FRA og i stedet lytte til dit MIG.

– Fra autopilot til nærvær. Træn dit nærvær stærkt og få styrket din kontakt til din egen kerne, hvorfra du kan mærke dig selv.

– Få kontakt til din indre telefon, der fungerer som en indre GPS for dig nu og fremad. Kom ud af hovedet og ned i kroppen og lær at lytte til din egen indre stemme.

– 360 graders tjek af dit liv, hvor du får klarhed over dine værdier, hvad der er vigtigt for dig, hvad du drømmer om og hvad der gør dig glad. Lær at navigere ud fra din egen selvsikre GPS, hvor du ved hvad du står for og hvor du er på vej hen.

1 x arbejdsbog med konkrete øvelser

Modul 3

TAG LEDERSKAB I DIT LIV.

Få mod til mere og bliv i stand til at gøre de ting, som du tidligere har frygtet at gøre (måske ting som: at sige fra, sætte grænser, vise alle sider af dig selv, sige nej i stedet for ja, følge en drøm, kaste dig ud i noget nyt).

– Lær hvordan “Start med slutningen”-metoden kan give dig en følelse af en tydelig retning for dit liv og gøre det lettere for dig at stå ved dig selv.

– Bliv guidet i hvordan du kærligt men ærligt sorterer til/fra i dit liv. Du lærer at blive bedre til at prioritere dig selv, sætte grænser og sige fra (uden at blive ædt op af dårlig samvittighed).

– Lær hvordan nu bliver mere sikker på dine valg, hvordan du mærker hvad du egentligt vil og hvordan du kan stole på, at det du mærker, er det rigtige. Få tillid til dig selv og mindsk usikkerheden.

1 x arbejdsbog med konkrete øvelser

Hvad siger tidligere deltagere? (læs flere cases længere nede)

“Jeg har fået en tro på mig selv og ro i hovedet.”

Christina, 32 år

Den største forandring som Selvsikker kerne forløbet har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved.

Den indre stemme som var meget styrende for mit liv, har jeg taget styring over ligeså stille. Det er en sej kamp men jeg føler jeg har fået tro på at det er MIG der skal styre den.

Selvsikker kerne, gav mig også MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i et nyt job i jagten mod min drøm. Derfor kaster jeg mig nu ud i det selvstændige liv. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige at jeg er GOD NOK.

Det mest fantastiske ved forløbet har været både samtalerne og lydfilerne, som jeg brugte / bruger meget under mine gåture, eller hvis jeg havde en dag hvor hovedet var på vej det forkerte sted og var fyldt med kritik. Disse dage bruger jeg lydfilerne på en lille gåtur til at vende det hele positivt og sige “okay, du har det sådan, men prøv af tænke på denne måde i stedet for”. Bagefter disse gåture kan jeg igen være mor, kone og bare mig selv.

Før jeg tog med på Selvsikker Kerne var jeg udfordret på energien til mig selv, og jeg tog kontakt til Ditte, fordi jeg gerne ville have bedre styr på min indre stemme, hvor jeg var alt alt for hård ved mig selv. Og jeg satte urimelig krav til mig selv, f.eks. hvordan skal du se ud, er du sikker på det er godt nok osv. Jeg tænkte alt for meget på, hvad andre synes om mig, og brugte energi på små bagateller.

Efter forløbet er min situation helt anderledes.

Jeg er glad ind i maven, mere afslappet, siger langt mere pyt og tænker ikke over hvad andre siger om mig. Jeg er nu ligeglad med hvad andre tænker.

Forløbet har også været med til at jeg går efter og opfylde mine drømme, og vise mine børn det er vigtig atdrømme og at man er god nok som man er.

Inden jeg investerede i Selvsikker Kerne var jeg faktisk i tvivl om, om jeg overhovedet havde brug for sådan et forløb? Og hvad det egentligt kunne give mig, og om det kunne give mig det jeg havde brug for og de redskaber som jeg manglede, og om det egentlig var pengene værd? Og nu er jeg ikke i tvivl: DET ER HELT SIKKERT DET VÆRD!

Det har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden, og har absolut gjort at jeg har rykket mig til at jeg nu har opnået det første af mine store drømme, som jeg har kæmpet for de sidste 5 år. Er ret sikker på, at jeg ikke havde opnået det, hvis jeg ikke selv havde investeret i dette forløb!

At deltage på Selvsikker Kerne ville jeg anbefale til dem, der arbejder på, at tro mere på sig selv. Selv min mand har fået mange positive redskaber med fra forløbet. Det har rykket hele vores familie, vores sammenhold og vores tro på, at vi alle er gode nok i familien.

Samtalerne med Ditte har været reflekterende, hun var været lyttende og jeg har oplevet dem som selvtidlidsboostende, fyldt med godt humør, og skabte en indre følelse af man bare er god nok som man er.

3 andre fordele som Selvsikker Kerne også har givet mig:

 • Jeg prioriterer mig selv, og er blevet god til at finde det, der fylder mig selv og fylder mig op med energi
 • På hjemmefronten er jeg ikke så ”planlægningsmenneske” som før – nu nyder jeg mere nuet!
 • Derudover har jeg tabt mig ca. 7 kilo, bare ved at slappe mere af i forhold til kost, og dyrke mere motion, men også acceptere at jeg er god nok som jeg er er, også selvom jeg ikke lige løber en tur. Men jeg spiser heller ikke på mine følelser mere, da min usikkerhed er blevet mindre og jeg ikke oplever de rutsjebaneture som jeg gjorde før.

“Human Design læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.”

Trine, sagt om Human Design læsning

Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv. Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig. Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker. Det har hjulpet på min usikkerhed.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Dittes måde at fortælle omkring mit Human Design har også spillet en stor rolle. Ditte forklarer det så godt, så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes, og at hun så havde indtalt efterfølgende. Ditte er utrolig god til at formidle det, så jeg også tager det helt ind og tror på hendes ord.

Så jeg er taknemmelig for at jeg stødte på Ditte og at jeg valgte at investere i mit human design igennem hende. Ditte er stadig med mig igennem dagen – hendes stemme var klar og tydelig.

Forløbet er hver en krone værd for dig, hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter:

 • Jeg vil gerne styrke mit forhold til mig så jeg kan bevæge mig selvsikkert fremad og hvile i mig selv i alle roller i mit liv.
 • Jeg har ambitioner om at nå noget i mit liv, men indeni kæmper jeg stadig med en del af mig som er usikker, hård ved mig og som tvivler på om jeg er god nok.
 • Jeg har fået nok af selvkritik, tvivl og usikkerhed og jeg ved, at jeg har brug for at nå derhen, hvor jeg står ved mig selv, tør lytte mere til mig selv og have større tillid til mine egne evner og værd.
 • Jeg er vild med personlig udvikling og er klar til at få nye redskaber og perspektiver, der vil få mig til at slippe usikkerheden, der hvor den bremser mig.
 • Jeg er åben over for helhedsorienterede tilgange, og synes at kombinationen af psykologfaglige metoder og Human Design lyder spændende.

Vælg din ønskede pakke blandt de 3 muligheder

BRONCHE PAKKEN

DEN GODE VEJ TIL SELVSIKKERHED

DU FÅR

 • 10 ugers onlineforløb med 3 moduler der opbygger din selvsikre kerne og mindsker usikkerhed.
 • Svar på alle dine spørgsmål undervejs.
 • En lydfil tilsendt, hvori jeg beskriver din personlige Human Design energitype (varighed ca. 15 min)

DIN INVESTERING I STØRRE SELVSIKKERHED ER BLOT 3.200 KR. (inkl. moms)

Du kan også betale i 3 rater,- (uden gebyrer).

GIV MIG BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER

SØLV PAKKEN

OPTIMER DIT FORLØB MED SAMTALER

DU FÅR

 • 10 ugers onlineforløb med 3 moduler der opbygger din selvsikre kerne og mindsker usikkerhed.
 • Svar på alle dine spørgsmål undervejs.
 • En almindelig Human Design læsning som du får tilsendt som lydfil. (varighed ca. 40 min)
 • 3 x samtaler med Ditte over telefonen – samtalerne behøver ikke at blive afholdt inden for de 10 uger. Du styrer selv tempoet.

DIN INVESTERING I STØRRE SELVSIKKERHED ER BLOT 6.400 KR. (inkl. moms)

GIV MIG BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER

GULD PAKKEN

ANBEFALET FOR FULD TRANSFORMATION

DU FÅR

 • 10 ugers onlineforløb med 3 moduler der opbygger din selvsikre kerne og mindsker usikkerhed.
 • Svar på alle dine spørgsmål undervejs.
 • En UDVIDET læsning af dit Human Design – du får en dybdegående lydfil om dit personlige design (varighed 80 min.).
 • 6 x samtaler med Ditte over telefonen – samtalerne behøver ikke at blive afholdt inden for de 10 uger. Du styrer selv tempoet.

DIN INVESTERING I STØRRE SELVSIKKERHED ER BLOT 9.800 KR.  (inkl. moms)

Du kan også betale i 3 rater (uden gebyrer).

GIV MIG BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER

Men vent, du får mere..
Når du tilmelder dig forløbet, får du med det samme adgang til bonussen "Skru op for hverdagslykken" (Værdi: 1.200 kr.)

Bonus

Denne bonus gør dig skarp på, hvordan du kan øge din lykkefølelse, hvad der gør dig glad og hvordan du kan få mere nærvær ind i din hverdag. Du lærer hvordan du kan skrue på dine egne lykkeknapper og få minimeret alt det, som stjæler dit overskud. Bonussen består af de 3 onlineforedrag "Luk Lykken Ind", "Nuets kraft" og "Skab lykken indefra" og du har dem til evig eje.

Fuld tilfredshedsgaranti

Jeg er kun interesseret i tilfredse kunder. Og derfor vil jeg også være ked af at sælge noget til dig, som ikke gør en positiv forskel for dig.

Derfor vil jeg tilbyde dig, at du kan benytte dig af min tilfredshedsgaranti. Er du mod forventning ikke tilfreds med forløbet, og føler du ikke, at det mindsker din usikkerhed, så kan du naturligvis få dine penge retur. Så skal du blot give mig besked senest på 21. dagen fra forløbets startsdato.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et online forløb?

Ved tilmelding får du et log in til online portalen, og så logger du ind hjemme hos dig selv og arbejder med forløbet. Forløbet kører over 10 uger fra din tilmeldingsdato, og jeg guider igennem trin for trin. Men du kan tage det i dit helt eget tempo, og gennemgå oplæggene og øvelserne i dit eget tempo. På den måde bliver forløbet meget fleksibelt, og du kan lytte og arbejde med det, lige når det passer dig. Du behøver aldrig at sidde klar på et bestemt tidspunkt eller møde op og du kan aldrig komme bagud. Materialet er dit til evig eje.

Kan jeg betale i rater?

Ja det kan du tro. Når du kommer ind til betalingssiden kan du vælge at betale dit forløb i rater. Der gemmer sig ingen ekstra gebyrer, hvis du vælger den løsning. Vælger du rateløsningen vil raterne automatisk blive trukket med 30 dage mellem hver betaling.

Hvis du har brug for en anden ratebetalingsløsning, f.eks. at betale i 4 eller 5 rater, så er du velkommen til at skrive til mig.

Virker et onlineforløb så godt som almindelige psykologsamtaler?

Ja – det er mit helt korte svar.

Min erfaring viser mig, at jeg kan hjælpe dig med at mindske din usikkerhed og styrke din følelse af selvsikkerhed langt bedre med mit onlineforløb end med samtaler alene.

I dette forløb kan jeg give dig meget mere, end jeg kan give dig i et klassisk samtaleforløb.

Selvfølgelig er et onlineforløb og psykologsamtaler to forskellige ting. Og derfor kan du også være en pakke, hvor du udover onlineforløbet får individuelle samtaler med. Disse holdes over telefonen, hvilket fungerer godt.

Du kan også vælge onlineforløbet uden samtaler, og du kan sagtens opnå store forandringer alene via online forløbet. Kontakt mig gerne hvis du er i tvivl om dit behov. Send mig gerne en mail til kontakt@dittehvid.dk eller book en gratis afklarende samtale via linket nederst på siden – så snakker vi om, hvad der kunne være den bedste løsning for dig og hvad du har brug for.

Hvad hvis jeg allerede har købt en Human Design læsning hos dig?

Hvis du allerede har fået lavet en Human Design læsning hos mig, så kan du stadig godt deltage på Selvsikker Kerne. Ønsker du at deltage, så send mig blot en mail og så sender jeg dig en rabatkode, hvor du kan trække det beløb fra, som du har givet for din Human Design læsning.

Hvad er Human Design?

Human Design er et stort og dybdegående system, der beskriver vores medfødte design. Det er det bedste redskab til personlig udvikling som jeg er stødt på (og jeg har unægteligt prøvet meget). En læsning laves ud fra oplysninger om din fødsesldagsdato, dit præcise fødselstidspunkt og den by som du er født i. Ud fra disse oplysninger kan jeg udregne dit helt unikke design og får adgang til rigtig mange information om dig som person, din unikke kompetencer, din energi, din vej her i livet samt meget mere. Er du interesser i at læse lidt mere om Human Design så smut forbi denne side, hvor jeg uddyber mere.

Hvad hvis jeg ikke ønsker at få en Human Design læsning?

Har du af en årsag ikke lyst til at få lavet den personlige læsninger af dit Human Design så springer vi selvfølgelig bare den del over.

Virker forløbet?

Mange oplever en stor forandring efter at have deltaget på forløbet. Da jeg kun er interesseret i, at du er glad for dit udbytte af forløbet, har jeg også valgt at have 100 % tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis forløbet ikke lever op til dine forventninger, så kan du få dine penge tilbage inden for de første 21 dage fra den dag, hvor du tilmelder dig. Dermed har du mulighed for at prøve forløbet af og arbejde med de forskellige øvelser og redskaber.

Flere af de tidligere deltagere har tidligere forsøgt at forberede deres selvsikkerhed og slippe af med usikkerheden, og melder tilbage, at de i dette forløb er længere i den proces end de nogensinde før har været.

Så hvis du er åben og ønsker dig en forandring, så vil forløbet sandsynligvis også kunne virke for dig – også selvom du har forsøgt før.

Jeg døjer med stress eller angst - er forløbet også for mig?

Ja du kan godt deltage på forløbet selvom du også døjer med enten stress eller angst. Oplever du svær angst eller stress anbefaler jeg dog at du supplerer dette forløb med anden støtte, hvor du får redskaber til din stress eller angst.

Flere af de tidligere deltagere, som har mærket angst i hverdagen, har haft god effekt af dette forløb, fordi de fx. via andre terapiforløb har opdaget, at deres angst er relateret til selvværdsproblematikker og den usikkerhed de føler. Dermed går dette forløb fint hånd i hånd med angst behandling.

Ligeledes har flere deltagere, som har været sygemeldt med stress deltaget på dette forløb. I en-til-en samtalerne kan vi tage udgangspunkt i lige præcis din unikke situation og jeg kan vejlede dig dér hvor du er i din proces.

Hvordan foregår det konkret hvis jeg tilmelder mig forløbet?

1 > Når du har klikket på tilmeldingsknappen og har betalt forløbet modtager du en mail fra mig. Tillykke med din fantastiske beslutning – nu er du igang!

2 > I mailen modtager du et personlig log-in ind til den side, hvor du finder al materialet til dit forløb.

3 > Du modtager en velkomstvideo fra mig, hvor jeg grundigt fortæller dig, hvordan din rejse kommer til at foregå gennem forløbets 10 uger.

4 > Jeg har sammensat en optimal rute igennem forløbets mange værktøjer og øvelser, hvor du blot kan læne dig tilbage og åbne de mails jeg sender dig hver 3. dag igennem 10 uger. Her får du en lydfil du skal lytte til og nogle opgaver du skal arbejde med. Hver lydfil varer mellem 7-25 min og indeholder altid en øvelse.

5 > Jeg går igang med at udregne dit personlige design, så du kan få indblik i dit Human Design. Du vil få tilsendt indblik i dit design mellem 10-14 dage efter din tilmelding.

6 > Du skal ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt og du kan ikke komme bagud. Du har evig adgang til forløbet og kan derfor følge det tempo, der passer dig.

7 > Du har min fulde support i 10 uger, og hvis der opstår spørgsmål undervejs i forløbet, så sender du mig blot en mail. Så modtager du mit svar inden for 2 hverdage.

8 > Har du valgt plus pakken har du også 3 x individuelle samtaler med mig over telefonen. Jeg sender dig et link, hvor du kan booke tid direkte i min kalender. Samtalerne afholdes når du har brug for det og de kan godt strække sig udover de 10 uger.

Sidder du med et spørgsmål du ikke har fået svar på?

Brug endelig chatfunktionen her på siden, så vil jeg med glæde svare på dine spørgsmål.

Du er også velkommen til at booke en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, hvor du kan stille mig spørgsmål om forløbet og du lige kan få en vurdering af, om vi er et godt match. Book din samtale allernederst på siden.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv.”

Stine, 29 år

Den største forandring jeg har opnået ved at deltage på forløbet er, at jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser og sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod mine egne værdier og det jeg har brug for/lyst til.

En anden stor forandring jeg har opnået er en stærkere kontakt til mig selv. Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig” – og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse – men også hvor “let” det er at blive opmærksom på, at jeg skal begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg er undervejs også blevet mere opmærksom på, hvor enorm mange ting jeg har i mit liv, som gør mig glad – og hvilke ting jeg med fordel kan sige farvel til, da det dræner mig.
Jeg har oplevet forløbet og processen som en vildt god kick-starter til at arbejde videre med mig selv, og jeg har fået indblik i en masse psykologiske faktorer, som jeg undervejs har kunne nikke genkendende til i min egen hverdag.

Under forløbet har det været en kæmpe gave, at Ditte er der til at svare personligt på ens spørgsmål og give sparring.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Selvsikker Kerne”. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har virkelig været en god oplevelse at blive mere opmærksom på mig selv.

“For første gang har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd og det at jeg har så svært ved at mærke mig selv.”

Mette, 41 år

Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd og mindre usikkerhed, som jeg aldrig har været så langt med før, og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd og at det jo derfor er muligt på sigt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv. Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre, der ønsker at slippe usikkerhed. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.

“Jeg føler mig meget bedre tilpas i mig selv.”

Mand, 38 år

Jeg har det langt bedre i mig selv efter at have fået arbejdet med mit selvværd, og min tro på, at jeg er god nok som jeg er. Jeg er blevet opmærksom på hvor mange kvaliteter jeg har. Det bedste er, at jeg står mere ved mig selv. Jeg har klart mindre usikkerhed og har fået mere mod til at sige fra og til at sige min mening. Jeg er blevet mere selvsikker og har turde at opsøge nye tilbud og mennesker, som jeg før ikke ville have gjort. Jeg har også mærket en positiv effekt på min relationer og føler mig generelt mere glad i min hverdag. Varme anbefalinger herfra.

“Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre.”

Mia, 27 år

Forløbet har fået mig til at tænke over mine værdier og hvem jeg er. Hvad der er vigtigt for mig og hvad der gør mig glad. Det har givet mig en målsætning om at nå derhen hvor jeg fylder mit liv med alle de ting jeg er nået frem til igennem de forskellige øvelser. Forløbet har givet mig motivation og inspiration til at leve et liv fyldt med de ting der giver mig noget og hjælp til at sortere dem fra der ikke gør.

Inden jeg tog med på forløbet var jeg i tvivl om, ”om jeg ville kunne finde ud af det”. Altså finde ud af at arbejde med mig selv og sætte ord på alle de forskellige ting. Men jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det og jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at arbejde med sig selv og opnå mit mål om at skabe en bedre kontakt til mig selv og et bedre selvværd.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Selvsikker Kerne”, hvis de vil mindske deres usikkerhed. Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Empatisk og rar at lytte tid. God til at formidle og til at give brugbare eksempler. Sparringen har jeg oplevet som god, meget brugbar og givende. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes forløb.

“Forløbet har givet mig en meget stærkere tro på mig selv.”

Maria, 32 år

Selvsikker Kerne har givet mig en meget stærkere tro på mig selv og mindre usikkerhed. Og ikke mindst har jeg fået mere mod til at stå ved mig selv, og nu tør jeg gå mere efter de ting, jeg har kunne mærke har trukket i mig. Det giver mig en større ro, at jeg kender mig selv bedre, er blevet skarpere på, hvem jeg er og hvad mine styrker er. Jeg føler mig langt mere selvsikker i at være mig. Og jeg har fået bevidsthed omkring, hvordan jeg skal deale med mine kritiske og negative tanker, når de melder sig. Jeg føler mig nu ikke så styret af dem, men føler at jeg selv har mere styring. Og nu tror jeg faktisk på, at jeg kan lykkes med at gøre de ting, jeg undervejs har opdaget, at jeg gerne vil gøre. Det er fedt!

Er du klar til at give dig selv dit livs største gave og få styrket din selvsikre kerne, så du kan stå stærkt i den du er, det du kan og det du vil?

Sig ja til dig og vis dig selv, at du er vigtig

At sige “ja” til dig selv er en investering, der kommer tifoldigt igen.

For det er muligt for dig, at mindske din usikkerhed og få det endnu bedre i dig. Og med dette forløb behøver du ikke selv at regne ud, hvordan du lykkes med det – jeg viser dig vejen trin for trin.

Andre har gået vejen før dig. Jeg har gået vejen.

Og hvis du er klar, så kan du også.

SKRIV DIG UFORPLIGTENDE OP PÅ EN INVITATIONSLISTE OG FÅ BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER

Har du brug for en afklarende samtale med Ditte inden du beslutter dig?

At investere i sig selv på denne måde er en tillidssag, og derfor er du selvfølgelig velkommen til lige at snakke med mig, før du beslutter dig.

Jeg vil rigtig gerne tage en helt uforpligtende, gratis snak med dig over telefonen hvor vi sammen kan finde ud af, om forløbet er det rette for dig, og om det kan hjælpe dig dér, hvor du mærker din usikkerhed. Det er også vigtigt, at du får mulighed for at mærke ind i, om vi to er et godt match og du kan få vendt det, som du måtte være i tvivl om. Og nogle gange er det rart blot lige at høre, at der er et rigtigt menneske i den anden ende af røret 🙂 En samtale varer ca. 30 minutter.

JA TAK - JEG VIL GERNE HAVE EN SNAK MED DIG OG FINDE UD AF, OM SELVSIKKER KERNE ER DET RETTE FOR MIG