Skip to main content

Selvsikker Kerne

– Sid trygt hjemme hos dig selv og blive guidet ind i en stærkere selvkærlighed og et solidt selvværd.

12 ugers onlinebaseret forløb

Onlineforløbet er skabt til dig, der oplever at din indre usikkerhed bremser dig i at gøre det, du gerne vil, og at du i områder af dit liv ikke tror (nok) på dig selv. Forløbet hjælper dig med at mindske din indre usikkerhed, så du kan føle dig selvsikker og tryg i den du er, det du kan, og det du vil.

Ja tak, jeg ønsker at slippe usikkerheden. Kontakt Ditte her for tilmelding.

Selvsikker Kerne

– Sid trygt hjemme hos dig selv og blive guidet ind i en stærkere selvkærlighed og et solidt selvværd.

12 ugers onlinebaseret forløb

Onlineforløbet er skabt til dig, der oplever at din indre usikkerhed bremser dig i at gøre det, du gerne vil, og at du i områder af dit liv ikke tror (nok) på dig selv. Forløbet hjælper dig med at mindske din indre usikkerhed, så du kan føle dig selvsikker og tryg i den du er, det du kan, og det du vil.

Ja tak, jeg ønsker at slippe usikkerheden. Kontakt Ditte her for tilmelding.

Genkender du det her?

– Du ønsker at have det godt i dig og være fri til at gøre de ting du gerne vil i dit liv. Men indeni dig føler du dig bremset af usikkerhed, selvkritik eller tvivl omkring egne evner.

– Du føler at du sidder lidt fast og ønsker forandring. Og du ved at du har brug for at få løftet din selvtillid og dit selvværd for at kunne komme fremad.

– Du synes det er svært at stå ved dig selv og du er træt af at tænke så meget over, hvad andre tænker og mener om dig.

– Du har ambitioner for dig selv og vil gerne mere med dit liv, men indeni dig kæmper du stadig med en del af dig, der taler dig selv ned, tvivler på dig og ikke tror (nok) på dig.

... Og føler du, at du har brug for en eller flere af disse ting:

 • At føle dig stærkere indefra, så du tør stå endnu mere ved dig selv og føler dig godt tilpas.
 • Redskaber til at tøjle negative tanker om dig selv, så du kan få en sund og kærlig indre dialog der støtter dig.
 • At tro mere på dig selv inden for et eller flere områder af dit liv.
 • At finde større ro i dig selv og komme til at tro (helt) på, at du er er god nok som du er. (For hey det skal være slut med at føle, at noget ved dig er en fejl.)
 • At blive bedre til at mærke dig selv, kende dig selv og forstå dig selv på et dybere plan.

 

Så er du landet det rigtige sted.

Lad mig fortælle dig, hvordan du lykkes med det. 

Mit navn er Ditte Hvid og jeg er psykolog.

Via onlineforløbet “Selvsikker Kerne” kan jeg hjælper dig med at få bugt med den indre usikkerhed, så du tør tro på dig selv og dine egne beslutninger, og får indre ro omkring den du er, det du kan, og det du vil.

Lyder det en smule abstrakt? Lad mig give dig nogle eksempler.

Jeg har udviklet onlineforløbet "Selvsikker Kerne" til dig, der eksempelvis

Står over for et skift – for eksempel i dit arbejdsliv.

Det kan være at du overvejer at starte selvstændig virksomhed, eller at gå i en ny retning arbejdsmæssigt. Det nye du står over for vækker en usikkerhed i dig. Den har du brug for at tøjle, for at kunne tage det næste skridt med større ro i maven og klarhed.

 

Står i en rolle i dit liv, som du føler dig usikker i.

Måske du skal forfremmes til ledere eller gå fra uddannelse til job? Eller måske savner du at føle dig mere sikker omkring dine faglige og personlige kompetencer? Du ved at du har brug for at arbejde med dig selv, så din indre usikkerhed ikke længere farver din hverdag.

 

Længes efter at mærke dig selv bedre og ønsker et mere selvkærligt forhold til dig.

Måske du er træt af, at du bruger energi på, hvad andre mon tænker og mener om dig og dine valg. Du ønsker mere styrke til at stå ved dig selv og vil gerne blive bedre til at lytte til dig selv.

 

Uanset hvad du din udfordring er, så er det afgørende, at du ønsker at blive mere selvsikker og fri af usikkerheden, dér hvor du mærker den.

Hvis du kan genkende dig selv, så vil forløbet

“Selvsikker Kerne” sandsynligvis være oplagt for dig.

Lær Ditte bedre at kende

Onlineforløbet "Selvsikker Kerne" er udviklet af psykolog Ditte Hvid

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med, hvordan du mindsker din usikkerhed og føler dig stærkere indefra. Det handler om, at du får skruet op for din tillid til dig selv, din selvkærlighed og din tro på dig selv. Så du kan navigere ud fra en selvsikker kerne.

Vejen du skal gå – mod større styrke i dig –  har jeg selv gået før dig, skridt for skridt. Ligesom jeg har taget hånd om min egen usikkerhed. Den del synes jeg er vigtig, for at jeg kan støtte dig på din egen rejse.

Jeg er kærligt ambitiøs på dine vegne. Og jeg ved, at du med min guidning kan opbygge en mere selvsikker kerne. Et stærkt fundament i dig, som vil støtte dig nu og fremadrettet.

Selvsikker Kerne er et styrkende forløb, der hjælper dig med at finde ind til din selvsikkerhed, din tro på dig og et stærkt selvværd.

Onlineforløbet er delt i op i 12 lektioner, der er fordelt over 12 uger.

Du sidder hjemme hos dig selv og lytter til materialet, lige når det passer ind i din hverdag, og i det tempo som passer dig. Når du har tilmeldt dig, skal du blot følge min guidning trin for trin over de næste 12 uger. Al materialet har du til evig eje, så du kan gennemgå processen lige i det tempo, der passer ind i din hverdag.

Du får virksomme øvelser, der får dit mod og tro på dig til at skyde i vejret. 

Du får et stort løft af din selvtillid og dit selvværd. Det hjælper dig til at handle i tråd med dine ønsker og ambitioner og stå ved dig selv.

 

Du får 7 effektive trin, der styrker kontakten til din egen kerne. 

Lær at mærke hvem du egentligt er, hvad du har brug for og lyst til. Lær hvad der føles rigtig og forkert for dig, og hvad du ønsker dig af dit liv. Stå stærkt i din egen person: den du er, det du kan, og det du vil.

 

Du får 8 selvværdsredskaber, der øger dit selvværd. 

Få det godt med den du er og tag magten fra dine indre kritiske tanker. Spild ikke så meget tid og energi på at være uvenner med dig selv. Lær i stedet hvordan du hviler mere i dig selv.

Hvad siger tidligere deltagere? (læs flere cases længere nede)

“Jeg har fået en tro på mig selv og ro i hovedet.”

Sådan siger Christina på 32 år:

Den største forandring som Selvsikker kerne forløbet har givet mig, er en tro på mig selv og ro i mit hoved.

Den indre stemme som var meget styrende for mit liv, har jeg taget styring over ligeså stille.

Selvsikker kerne, gav mig MOD og SELVTILLID til at gennemføre et job skifte. Jeg gik fra en sikker og tryg base, til at kaste mig ud i jagten mod min drøm, som er at være selvstændig. Jeg ved at jeg kommer igennem det, for jeg har tro på mig selv, og selvtillid til og sige at jeg er GOD NOK.

Det mest fantastiske ved forløbet har været både samtalerne og alle de gode lydfiler som man får evig adgang til. 

Før jeg tog med på Selvsikker Kerne var jeg udfordret på energien til mig selv. Jeg tog kontakt til Ditte, fordi jeg gerne ville have bedre styr på min indre stemme, hvor jeg var alt alt for hård ved mig selv. Og jeg satte urimelig krav til mig selv, f.eks. hvordan skal du se ud, er du sikker på det er godt nok osv. Jeg tænkte alt for meget på, hvad andre synes om mig, og brugte energi på små bagateller.

Efter forløbet er min situation helt anderledes.

Jeg er glad ind i maven, mere afslappet, siger langt mere pyt og tænker ikke over hvad andre siger om mig. Jeg er nu ligeglad med hvad andre tænker.

Forløbet har også været med til, at jeg går efter og opfylde mine drømme. Og jeg viser mine børn, at det er vigtig at drømme, og at man er god nok som man er.

Inden jeg investerede i Selvsikker Kerne var jeg faktisk i tvivl. Havde jeg brug for sådan et forløb? Kunne give mig det jeg havde brug for og de redskaber som jeg manglede? Og var det egentlig pengene værd?

Og nu er jeg ikke i tvivl: DET ER HELT SIKKERT DET VÆRD!

Det har givet mig et kæmpe kæmpe boost af selvkærlighed, tro og håb for fremtiden. Det har gjort at jeg nu har opnået det første af mine store drømme som jeg har kæmpet for i 5 år. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde opnået det, hvis jeg ikke selv havde investeret i dette forløb!

At deltage på Selvsikker Kerne ville jeg anbefale til dem, der arbejder på, at tro mere på sig selv. Forløbet har rykket hele vores familie, vores sammenhold og vores tro på, at vi alle er gode nok.

“Selvsikker Kerne er virkelig et gennemført forløb. Det ses, høres og mærkes tydeligt. Jeg har en følelse af, at der bliver taget hånd om mig”

Sådan siger Line på 31 år:

Selvsikker kerne er et virkelig godt, brugbart, relevant og konkret forløb. Alle lydfiler og øvelser er spot on nødvendige at arbejde med, når man ønsker at stå stærkere i sig selv og mindske sin usikkerhed.

Det er et forløb der går dybt, men på en måde, hvor alle kan være med. Det er rigtig godt, at det er så dejlig nemt, overskueligt og lige til at gå til.

Da jeg startede på Selvsikker Kerne åbnede det mine øjne for, hvor selvkritisk jeg faktisk har været. Og jeg opdagede, hvad jeg faktisk er bange for, sådan inderst inde. Jeg har set nogle af mine ”mørke” sider omkring mig selv i øjnene på en helt anden måde. Ting som jeg tidligere har “flygtet fra” har jeg fået taget kærligt hånd om.

Human Design læsningen gav mig stor indsigt. Og en bekræftelse på nogle tanker og følelser, jeg selv har haft tænkt om mig selv. 

Human Design har givet mig større kendskab til mig, så jeg bedre kan bruge mine evner og styrker. Og det er et redskab, der hjælper mig til at se, hvor jeg skal være opmærksom på, at passe på mig selv. Det er ret fantastisk 🙂

Alt på Selvsikker Kerne er bare virkelig godt og virkelig gennemført. Jeg har virkelig haft en følelse af, at der blev taget hånd om mig. Ditte er så fyldt med kærlighed og forløbet hun har skabt hjælper mig virkelig til at omfavne mig indre usikkerhed.

Allerede på modul 1, kunne jeg mærke, hvad forløbet ville komme til at give mig – selvsikkerhed og tryghed i at være mig. Og jeg synes sgu egentlig selv, jeg er ret dejlig, når jeg lige mærker efter. 😍  For mig har det været en gave at være med.

Her er de 12 lydlektioner du får (evig) adgang til:

Lektion 1: Find ind til kernen af din problemstilling
Lektion 2: Føl dig tryg og selvsikker i den du er
Lektion 3: Tag styring over din indre kritiker
Lektion 4: Stå stærkt i dine unikke styrker
Lektion 5: Kontakt til din kerne - lær at lytte indad
Lektion 6: Hvem er du og hvad er vigtigt for dig?
Lektion 7: Styrk din tro på dig selv
Lektion 8: Sådan tøjler du frygt, og får mod til at gøre det, du gerne vil
Lektion 9: Stå ved dig selv i handling og ord
Lektion 10: Bliv bedre til at mærke dig selv
Lektion 11: Lær at lytte til dine følelsers stemme
Lektion 12: Tag lederskab i dit liv og gå selvsikker fremad

Forløbet vil helt sikkert skabe værdi for dig, hvis du kan genkende et eller flere af disse punkter:

 • Jeg vil gerne styrke mit forhold til mig, så jeg kan være i ro med mig selv og tro mere på mig selv.
 • Jeg har ambitioner om at have det godt og få det bedste ud af mit liv.
 • Jeg ønsker at nå derhen, hvor jeg står ved mig selv og tør lytte mere til mig selv. Og til hvor jeg har større tillid til mine egne evner og værd.
 • Jeg har brug for en mere selvkærlig relation til mig selv.

Din investering

DU FÅR:

 • 12 ugers onlineforløb der opbygger din selvsikre kerne og mindsker usikkerhed.
 • Øvelser og redskaber der hjælper dig til at styrke dit selvværd, mærke dig selv bedre, tro mere på dig selv og føle dig tryg og tilpas i den du er.
 • Alt materiale til evig eje.
 • 46 siders arbejdsbog

DIN INVESTERING ER BLOT  3.500,-  KR. 

FOR IGANGVÆRENDE KUNDER I SAMTALEFORLØB ER PRISEN REDUCERET MED 50 % OG DERMED BLOT 1.700,- KR. 

Jeg er klar til stå mere selvsikkert i mig. Kontakt Ditte her for tilmelding.

En sådan rejse hjem til dig selv, hvor du slipper usikkerheden og kommer til at stå stærkt og selvsikker fra din egen kerne er i virkeligheden svær at gøre op i penge.

Dette er ikke en investering i “et onlineforløb” – det er en investering i dig selv. Det er en investering i en holdbar forandring, der vil komme tifoldigt igen i dit liv.

Bl.a. i form af større ro, glæde, mere ro i dig og mere overskud. Dette kommer når ikke længere skal bruge så meget kostbar energi på den indre usikkerhed. Hvilken værdi vil det mon have for dig?

Din investering i dette forløb er mindre end hvad du giver hos to samtaler hos mig. Så det er klart, at du her får meget stor værdi for din investering.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det, at det er et online forløb?

Ved tilmelding får du et log in til online portalen. Så logger du ind hjemme hos dig selv og arbejder med forløbet. Forløbet kører over 12 uger fra din tilmeldingsdato, og jeg guider igennem trin for trin. Men du kan tage det i dit helt eget tempo, og gennemgå oplæggene og øvelserne i dit eget tempo. På den måde bliver forløbet meget fleksibelt, og du behøver aldrig at sidde klar på et bestemt tidspunkt. Du kan heller ikke komme bagud. Materialet er dit til evig eje.

Virker et onlineforløb så godt som almindelige psykologsamtaler?

Ja – det er mit helt korte svar.

Min erfaring viser mig, at jeg med onlineforløbet kan hjælpe dig med at mindske din usikkerhed langt bedre end jeg kan med blot samtaler.

I dette forløb kan jeg give dig meget mere, end jeg kan give dig i et klassisk samtaleforløb.

Selvfølgelig er et onlineforløb og psykologsamtaler to forskellige ting. Og derfor anbefaler jeg dig også, at du supplerer dit forløb med samtaler. Kontakt mig gerne hvis du er i tvivl om dit behov. Samtaler kan afholdes i Herning, online med video eller over telefonen. Alle tre måder fungerer rigtig godt.

Du kan også vælge onlineforløbet uden samtaler, og du kan sagtens opnå store forandringer alene via online forløbet.

Virker forløbet?

Mange oplever en stor forandring efter at have deltaget på forløbet. Da jeg kun er interesseret i, at du er glad for dit udbytte af forløbet, har jeg også valgt at have 100 % tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis forløbet ikke lever op til dine forventninger, så kan du få dine penge tilbage inden for de første 21 dage fra den dag, hvor du tilmelder dig. Dermed har du mulighed for at prøve forløbet af og arbejde med de forskellige øvelser og redskaber.

Hvis du er åben og ønsker dig en forandring, så vil forløbet sandsynligvis også kunne virke for dig – også selvom du har forsøgt før. Som Mette på 41, der var med tidligere sagde: “Jeg er nu længere i processen mod bedre selvværd end jeg nogensinde før har været“.

Hvordan foregår det konkret hvis jeg tilmelder mig forløbet?

1 > Når du har klikket på tilmeldingsknappen og har betalt forløbet modtager du en mail fra mig. Tillykke med din fantastiske beslutning – nu er du igang!

2 > I mailen modtager du et personlig log-in ind til den side, hvor du finder al materialet til dit forløb. Du får en velkomstvideo, hvor jeg sætter dig godt igang.

3 > Jeg har sammensat en optimal rute igennem forløbets mange værktøjer og øvelser. Jeg guider dig hele vejen, og jeg anbefaler dig at arbejde med en lektion hver uge. Her får du en lydfil du skal lytte til, og nogle opgaver du skal arbejde med. Afsæt ca. en time til hver lektion.

Hvilken teori bygger forløbet på?

Selvsikker Kerne er spækket med forskningsbaseret viden bl.a. fra nyere kognitive og adfærdsterapeutiske retninger, som kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv teori, positiv psykologi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), narrativ terapi og mindfulness. Al viden følges tæt op af hverdagseksempler og præsenteres nede på jorden.

Hvor meget tid skal jeg sætte af til forløbet?

Der er 12 lektioner på forløbet. Jeg anbefaler at du arbejder med en lektion om ugen. På den måde kommer du igennem forløbet på 12 uger.

Du skal regne med at bruge ca. 1,5 time på hver lektion. Nogle gange lidt mere. Andre gange lidt mindre. Denne tid dækker over at du lytter til lydfilerne og arbejder med øvelserne.

Men al materialet har du jo til evig eje, så du kan også vælge at bruge f.eks. 2, eller 6 måneder på at gennemføre forløbet. Du bestemmer og du kan gennemgå lektionerne i det tempo, der passer dig.

Sidder du med et spørgsmål du ikke har fået svar på?

Brug endelig chatfunktionen her på siden, så vil jeg med glæde svare på dine spørgsmål. Du kan også sende mig en mail til kontakt@dittehvid.dk.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Selvsikker kerne har for mig været en selvkærlig gave. Jeg mærker endnu bedre efter hvad jeg selv vil, tror mere på mig selv og er blevet bedre til at være ligeglad med hvad andre tænker.”

Sådan siger Kathrine på 31 år:

En fordel ved Selvsikker Kerne er, at mine gamle tankemønstre bliver udfordret, med nye vinkler og måder at se tingene og mig selv på. Det er i virkeligheden dét, der fører til udvikling.

Selvsikker Kerne har på mange områder skabt en positiv forandring for mig. 

Forløbet har hjulpet mig til at blive mere selvkærlig. Og jeg handler nu mere på de ting der ikke fungerer og tager ansvar for hvad jeg har brug for, i stedet for at lade stå til.

Og når jeg har dårlige tanker, som får lidt for meget magt, så ved jeg nu hvad jeg skal gøre for ikke at lade dem styre mit humør.

At deltage på Selvsikker Kerne inden jeg skulle starte som selvstændig var en stor fordel for mig.

Det har hjulpet mig i forhold til at hvile mere i troen på, at de valg jeg træffer er de rigtige for mig. Når jeg møder tvivl eller der bliver vækket en usikkerhed i mig, så er jeg nu meget bedre til at tage hånd om tankerne og følelserne og parkere det igen.

Efter forløbet føler jeg mig mere tro mod mig selv og det har hjulpet mig med at mærke ind i holde fast i, hvad der er rigtigt for MIG.

Efter Selvsikker Kerne mærker jeg tydeligt en forskel på, at jeg er mindre usikker når andre spørger hvad jeg laver. Før var jeg en kæmpe undskyldning for mig selv og fortalte først til allersidst i min “salgstale”, at jeg skulle være kunstner stille og forsagt. Jeg krøller ikke tæer mere, når folk spørger, og nu tænker min hjerne inden jeg svarer: ”Sig hvad du laver, sig det med stolthed og stå ved dit valg, det er ligeså rigtigt som alle andres.”

Det er  et kæmpe skridt for mig. For det er et skridt i retningen af et selvværd og en følelse af at jeg er god nok.

Det passer mig godt, at man selv styrer, hvornår det passer en at arbejde med en ny bid af forløbet

Det at arbejde med sig selv, er ikke nemt selv at facilitere. Men med Dittes rolig og behagelige stemme bliver man ført igennem det ene brugbare oplæg efter det andet, og man får noget helt konkret at arbejde med. Lektionerne er gode, lette at forstå, nede på jorden og meget brugbare. 

Inden forløbet var jeg nervøs for, om jeg ville komme til at ”spilde” mine penge og jeg var bekymret for, om jeg med sikkerhed kunne få noget ud af det. Jeg var også lidt nervøs for min egen ”rygrad”. Om jeg kunne komme igennem forløbet, eller om jeg ville give op undervejs og derved have spildt pengene.

Og her bagefter ved jeg hvad jeg fik og mine bekymringer er væk. Og de penge man bruger på at arbejde med sig selv er sjældent spildte.

Jeg vil i dag anbefale Selvsikker Kerne til andre der mangler troen på sig selv og at de er gode nok – unge som gamle. 

“Jeg har opnået en stærkere kontakt til mig selv.”

Sådan siger Stine på 29 år:

Den største forandring jeg har opnået ved at deltage på forløbet er, at jeg er blevet mere opmærksom på, hvornår jeg ikke lytter til mig selv, og det jeg har lyst til – men bare hopper med på andres agenda. Herved bliver jeg opmærksom på, at jeg skal sætte grænser. Samt at sige fra, når jeg føler, at jeg handler imod mine egne værdier og det jeg har brug for/lyst til.

En anden stor forandring jeg har opnået er en stærkere kontakt til mig selv. Min største AHA-oplevelse er, at lytte mere til mit “mig” – og hvordan jeg har kunne slukke for min indre telefon/mavefornemmelse – men også hvor “let” det er at begynde at lytte til den igen. Jeg er altså blevet bedre til at lytte til mig selv.

Jeg er undervejs blevet opmærksom på, hvad der gør mig glad og er godt for mig. Ligesom jeg nu føler mig mere selvsikker til at kunne sige farvel til de ting, der dræner mig.

Jeg har oplevet forløbet og processen som en vildt god kick-starter til at arbejde videre med mig selv, og jeg har fået indblik i en masse psykologiske faktorer, som jeg undervejs har kunne nikke genkendende til i min egen hverdag.

Under forløbet har det været en kæmpe gave, at Ditte er der til at svare personligt på ens spørgsmål og give sparring.

Jeg vil anbefale alle at deltage på Selvsikker Kerne. Det er vigtigt at prioritere sig selv, og det synes jeg alle fortjener at give sig selv. Og man kan være med på øvelserne og opnå en forandring, uanset hvor stor en selvindsigt, man besidder på forhånd. Det har virkelig været en god oplevelse at blive mere opmærksom på mig selv.

“For første gang har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at ændre mit lave selvværd og det at jeg har så svært ved at mærke mig selv.”

Sådan siger Mette på 41 år:

Efter min deltagelse på forløbet er jeg i gang med en proces på vej til bedre selvværd og mindre usikkerhed, som jeg aldrig har været så langt med før. Og jeg har indset hvor (uretfærdig) hård jeg egentligt altid har været mod mig selv.

En fordel for mig har været, at jeg har fået forståelse for hvor meget de indre overbevisninger har betydning for vores selvværd. Og at det jo derfor er muligt at bedre det, ved bl.a. at arbejde med sine indre overbevisninger.

Jeg er lettet over at opdage, at det er muligt at ændre sin kontakt til sig selv. Jeg har meget længe ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke var mere glad, når nu jeg havde så mange ting at være glad for. Og hvorfor jeg har så svært ved at mærke efter hvad der føles rigtigt og forkert. Men nu begynder jeg at forstå det her med vores ”kontakt muskel” og vigtigheden af at øve dette hver dag.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre, der ønsker at slippe usikkerhed og føle sig mere selvsikker. Ditte virker meget empatisk, troværdig og seriøs. Og det gør noget godt, at hun på en fin måde deler erfaringer fra sit eget liv indimellem.

“Bevidsthed om de positive sider gør, at jeg kan rykke mig endnu længere.”

Sådan siger Kathrine om Human Design læsningen:

“Human Design læsningen var god og havde fokus på hvem jeg er som menneske. Det føles på en måde som at få et ”overblik over sig selv”. På den måde bliver det mere overskueligt at arbejde med sig selv. Fordi det nu er inddelt i forskellige bidder, frem for én stor mundfuld, som det var før. 

Det var brugbart at få sat ord på ”lyssiderne” ved nogle af de skyggesider, som jeg godt var opmærksom på, at jeg havde. Bevidsthed omkring de positive sider gør, at jeg kan rykke mig endnu længere. Jeg følte mig aflæst, gennemlæst og nærlæst af Dittes ord.

“Det aller bedste har været at blive mere bevidst om hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvad jeg gerne vil ændre.”

Sådan siger Mia på 27 år:

Forløbet har fået mig til at tænke over mine værdier, og hvem jeg er. Hvad der er vigtigt for mig, og hvad der gør mig glad. Forløbet har givet mig motivation og inspiration til at leve et liv fyldt med de ting, der giver mig noget. Og hjælp til at sortere dem fra der ikke gør.

Inden jeg tog med på forløbet var jeg i tvivl om, ”om jeg ville kunne finde ud af det”. Altså finde ud af at arbejde med mig selv og sætte ord på alle de forskellige ting. Men jeg er meget glad for at jeg sprang ud i det. Jeg er blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at arbejde med sig selv.

Jeg vil anbefale alle at deltage på “Selvsikker Kerne”, hvis de vil mindske deres usikkerhed. Ditte virker til at være super dygtig inden for hendes fag og ikke mindst meget professionel. Empatisk og rar at lytte tid. God til at formidle og til at give brugbare eksempler. Sparringen har jeg oplevet som god, meget brugbar og givende. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil kunne have glæde af Dittes forløb.

“Jeg føler mig meget bedre tilpas i mig selv.”

Sådan siger Morten på 38 år:

Jeg har det langt bedre i mig selv efter at have fået arbejdet med mit selvværd, og min tro på, at jeg er god nok som jeg er. Jeg er blevet opmærksom på hvor mange kvaliteter jeg har. Det bedste er, at jeg står mere ved mig selv. Jeg har klart mindre usikkerhed og har fået mere mod til at sige fra og til at sige min mening. Jeg er blevet mere selvsikker og har turde at opsøge nye tilbud og mennesker, som jeg før ikke ville have gjort. Jeg har også mærket en positiv effekt på mine relationer og føler mig generelt mere glad i min hverdag. Varme anbefalinger herfra.

Er du klar til at give dig selv en gave og få styrket din selvsikre kerne, så du kan stå stærkt i den du er, det du kan og det du vil?

Sig ja til dig og vis dig selv, at du er vigtig

At sige “ja” til dig selv er en investering, der kommer tifoldigt igen.

For det er muligt for dig, at mindske din usikkerhed og føle dig mere tryg og selvikker i dig. Og med dette forløb behøver du ikke selv at regne ud, hvordan du lykkes med det. Jeg viser dig vejen trin for trin.

Andre har gået vejen før dig. Jeg har gået vejen.

Og hvis du er klar, så kan du også.

JEG ER KLAR TIL AT GIVE MIG SELV EN SELVKÆRLIG GAVE. Kontakt Ditte her.