Skip to main content

Human Design er et stort system kanaliseret af Ra Uru Hu i 1987. Det er et system, der består af 4 andre systemter: astrologi, chakrasystemet, Kaballah og Iching.

Personligt oplever jeg Human Design som værende en meget præcist system, til at beskrive hvem vi er. Human Design kan forstås som en energetisk kort. Et kort over hvordan vores energi fungerer her i verden, hvordan vi er tilstede her i verden, og hvilke styrker vi har. 

 

Human Design beregnes ud fra 3 oplysninger:

  • din fødselsdag
  • dit præcise fødselstidspunkt
  • den by du er født i.

Du kan forstå det sådan, at der det tidspunkt du blev født, blev sat et ”energetisk fingeraftryk”, som er den energi du har med. Ud fra disse få oplysninger kan der udregnes dit Human Design, og du kan se det som en slags “manual” over den, du er skabt og designet til at være. 

 

Vi er alle unikke, og det er vores styrke

Human design kaldes også for ”the science of differentiation”. For ifølge Human Design er vi hver især helt unikke ned til den mindste detalje. Human Design giver indblik i, hvordan vi hver især er ”designet”. At få indblik i dit specifikke Human Design, kan hjælpe dig til at adskille dig fra de forestillinger du har om, hvem du tror du skal være, for at være okay eller ”rigtig”.

I løbet af vores opvækst bliver vi påvirket meget af vores miljø og det kan betyde, at vi bliver præget i forhold til hvordan vi ”tror at vi skal være”.

Human Design giver forståelse for vores forskelligheder ned til mindste detalje. Og ved at kende dit design bliver det lettere, at omfavne den du er, inderst inde i din essens. At få manualen til den, du er skabt til at være, hjælper dig desuden til at begynde, at skille dig af med gamle overbevisninger og tilpasninger, som ikke gavner dig (længere).

 

Human Design lærer dig om din energi

Human Design handler rigtig meget om energi, og hvordan din energi fungerer her i verden. Dit Human Design chart er et indre landkort over, hvordan din energi fungerer, og hvordan du er tilstede her på jorden med din energi. Det handler om hvordan du bruger din energi optimalt, hvordan du passer på din energi, og hvordan andre ser og interagerer med din energi.

Herunder ser du et eksempel på hvordan et Human Design chart kunne se ud. Det er sådan et der kommer frem, hvis du tester dit eget Human Design eksempelvis på www.myhumandesign.com (som er den jeg anbefaler dig at bruge). 

human design

Sådan griber du denne nye og lidt overvældende Human Design verden an. 

Ved første øjekast ser sådan et Human Design chart meget teknisk og uoverskueligt ud. Da jeg stødte på Human Design første gang, og begyndte at læse om det, var det en ret overvældende oplevelse. Mit bedste råd er derfor, at det tager lidt tid at forstå de mange brikker og det store system, som Human Design er.

Du kan læse rigtig meget på nettet om Human Design. Alligevel kan det være lidt svært at gennemskue på egen hånd, om det du finder er relevant for lige dit design. Du kan læse en masse om de enkelte elementer, men for at forstå det samlede billede, vil jeg anbefale dig at få lavet en personlig reading (f.eks. hos mig eller en af de andre readers). 

 

Din energitype er det første du skal kende til

Inden for Human Design skelner man overordnet mellem 5 energityper. 

Dette er det første element, det er godt at kende til, når du vil lære mere om dit Human Design. 

Det er vigtigt at sige, at Human Design er et stort system. Det kan beskrive menneskers forskelligheder helt ned i detaljen.

Så selvom Human Design arbejder med nogle forskellige typer, så er dette kun en lille del af det store billede. 

 

Din energi fungerer på forskellige måder, afhængig af hvilken energitype du er (og hvordan dit design ellers ser ud)

Der er i alt 5 forskellige energityper:

  • Projectors (ca. 20 %)
  • Generators (ca. 35 %)
  • Manifesting generators (ca. 32-35 %)
  • Manifestors (ca. 8-10 %)
  • Reflektors (ca. 1 %)

En Human Design reading hjælper dig til at forstå dig selv og leve i tråd med din energi 

Det første du skal forstå, er hvordan din energitype er designet til at bruge og få energi. Dette er forskelligt for de 5 typer. Men det er også forskelligt inden for hver af typerne. To mennesker, der har energitypen “generator” har altså nogle fællestræk i, hvordan deres energi fungerer.

Men de har også mange forskelligheder (og her kræver det ofte at få lavet en reading, for at kunne få “oversat” dit designs elementer og helheder). 

 

Har du energimadpakker til rådighed eller er du en type, der genererer energi?

Hvis du eksempelvis er den energitype, der kaldes for ”projector”, fungerer din energi på en særlig måde. Hver dag, har du nogle energipakker til rådighed. Disse skal du så fordele udover din dag. Når de er opbrugt, har du ikke energi til mere. Men er du f.eks. den type, der hedder en ”generator” så vil din energi fungere anderledes. Når en generator laver ting, som lyser personen op, så genererer/skaber generatoren mere energi.

Så en generator der været på arbejde en hel dag og har brugt en masse energi vil stadig kunne skabe den nødvendige energi til f.eks. at tage ud og spise med vennerne om aftenen – så længe det er noget generatoren har lyst til og mærker et JA til.

Dette er blot få eksempler på, hvordan en Human Design læsning kan give os større forståelse for vores egen energi, så vi kan have større ro omkring, hvordan vi hver især fungerer. Jeg oplever Human Design som et rigtig godt redskab til større forståelse, accept og omsorg.

Når vi ikke har bevidsthed på, hvordan vores energi fungerer for lige præcis os, så kan vi meget let komme til at føle os forkerte eller utilstrækkelige, hvis vi sammenligner os med andre, hvis energi er helt anderledes end vores.

Gave til dig: gratis test af dit Human Design og få tilsendt en e-bog, der beskriver din energitype for 0 kr.

 

Human Design viser dig dine lyssider og skyggesider  

Vi mennesker har hver vores styrker og ting som vi er gode til. Jeg ser det sådan, at vi hver især udgør en lille brik i det store puslespil. Vi er ikke allesamme gode til alt, og det er heller ikke meningen. Men når vi samler alle brikkerne i det store puslespil, så udgør vi én stor enhed. En stærk enhed, hvor vi bringer vores forskellige personligheder, vores forskellige energi og styrker i spil.

 

Kend dine styrker med Human Design 

I dit personlige Human Design ligger der en masse information omkring dine styrker. En Human Design læsning vil kunne bekræfte dig i ting, som du allerede godt ved omkring dig selv. Og det vil sætte lys på de styrker, som du allerede er bevidst om at du har. En personlig læsning, hvor jeg mærker ind i din energi, vil helt sikkert også kaste lys over nye styrker, som vil kunne begynde at opdage og træde ind i endnu mere. 

Du kan altså se det som et ”spejl”, der bliver holdt op foran dig. Og du vil blive spejlet i alt det du indeholder og er. Det vil give dig en følelse af, at du står endnu stærkere i dine unikke styrker. Og du vil få sat nyt perspektiver på nogle af de sider af dig selv, som du måske føler er udfordrende.

Nanett, som er en af mine tidligere kunder fik en reading hos mig, og hun beskrev efterfølgende så fint, hvor meget præcis information der var til hende, idet hun skrev:

Jeg sad med følelsen af, at kunne levere de 75 sider til en potentiel arbejdsgiver, også ville de vide hvem jeg er, og hvad mine styrker og udfordringer er. Ditte beskrev MIG, i detaljer jeg ikke tror mine nærmeste ville kunne beskrive

 

Hvad indeholder en Human Design læsning?

En Human Design læsning hos mig består overordnet af 6 forskellige elementer.

 

Din energitype. Det 1. element i en Human Design læsning.

I en personlig læsning af dit Human Design vil du først få dybdegående forståelse for din energitype.

Indsigt i din energitype kan give dig indblik i hvordan din energi fungerer. Det betyder bl.a. forståelse for, hvordan du får energi, hvordan du bruger energi, og hvordan du bedst passer på din energi.

De forskellige energityper har også forskellige ”roller” i samfundet og ting, som de som gruppe hver især er rigtig gode til.

 

Strategi. Det 2. element i en Human Design læsning.

Hver energitype har det, der kaldes for deres egen ”strategi”. Strategi handler om hvordan din energi og aura fungerer. Det handler også om hvordan andre ser din energi. Når du kender din strategi og begynder at bruge den, så vil opleve langt mere flow og mindre modstand i dit liv.

 

De 9 energicentre. Det 3. element i en Human Design læsning.

Herefter gennemgås de 9 energicentre i det, der kaldes dit ”chart”. Hvert af de 9 energicentre repræsenterer forskellige ”temaer”. Det er bl.a. følelser, intuition og bevidsthed. At få indblik i hvordan energien arbejder i hvert af de 9 energicentre, giver stor forståelse for sig selv. Et energicenter kan enten være “defineret” (farvet) eller “udefineret” (hvidt) i dit design. Det ene er ikke bedre end det andet, det er blot forskellige måder energien kommer til udtryk på. Du får dybdegående forståelse for hvert enkelt energicenter, og hvordans dens udtryk er aktiv hos dig. 

 

Autoritet. Det 4. element i en Human Design læsning.

Autoriteten handler om, hvordan vi hver især bedst træffer beslutninger. Vi bliver hver især ”guidede” af forskellige ting, når vi skal træffe valg. Og når vi kender vores autoritet, så ved vi hvad det er, vi skal lytte til, når vi søger efter svar.  

 

Profilen.  Det 5. element i en Human Design læsning.

Profilen er det tætteste vi kommer på beskrivelse af vores personlighed inden for Human Design. En profil består af to tal.  Den kan bl.a. fortælle noget om, hvad der er vigtigt for os, og hvad vores ”rolle” er her i verden. Profilen beskriver også hvordan vi lærer i livet.

 

Dine styrker og gaver (porte og kanaler). Det 6. element i en Human Design læsning

Det sidste jeg kigger på er styrker, unikke gaver, talenter, kompetencer, livsformål og livstemaer. Ethvert menneske har sin helt unikke kombination af porte og kanaler i designet (på engelsk kaldet gates og channels).  

 

Human Design fortæller dig intet negativt om fremtiden eller dig som person.

En Human Design læsning kommer ikke med forudsigelser omkring, hvad der vil ske i fremtiden. Og det synes jeg er en af styrkerne ved Human Design. Det er vigtigt, at når bestiller en Human Design læsning hos mig, så skal det være en helt tryg oplevelse, som man ikke skal være bange for. Human Design formidles altid i et positivt og kærligt perspektiv. Min intention er at give forståelse, støtte, dyb indsigt og konkrete redskaber.

 

Lær mere om dit Human Design

Vil du videre til næste skridt i forståelse for dit design, så vil jeg gerne hjælpe dig på vej. 

Først kan du tage en gratis test af dit design og læse min mere uddybbende beskrivelse af din energitype. 

 

I blogindlægget her mere deler jeg trin for trin hvordan du læser Human Design

 

Er du klar til at bestille en personlig dybdegående reading, så kan du se de forskellige pakker her. 

 

Vil du selv lære om Human Design, så du kan læse dit eget og andres designs? 

Så er min 14 ugers online Human Design reader uddannelse oplagt at kigge på. Her kan du sidde trygt hjemme hos dig selv, og blive uddannet i systemet i det fleksible tempo, som passer dig (og med support undervejs). 

human design reader uddannelse

Du er meget velkommen til at kontakte mig via siden, hvis du sidder med et spørgsmål eller overvejer om et forløb eller en Human Design reading kunne være noget for dig. 

Leave a Reply