Skip to main content

Human Design er et fantastisk og detaljeret system, der både beskriver, hvordan din energi fungerer, men også hvordan du træffer beslutninger. Ved at kende sin autoritet i sit personlige Human Design chart, kan du få indblik i, hvordan du bedst træffer beslutninger, og hvad du skal lytte efter, når du træffer beslutninger.

emotionel autoritet

 

Dit personlige indre kompas

Din autoritet er et slags indre kompas, der viser dig vejen til det næste skridt, du skal tage i livet. Måske du allerede har hørt dig selv eller andre sige ”at man følger sin mavefornemmelse”. Dette er blot én ud af syv autoriteter, hvorpå man kan mærke sit indre kompas og vejviser.

Inden for Human Design findes der 7 forskellige former for autoriteter. Din autoritetsform er unik for dig, og er altså ikke dikteret af din energitype.

I dette blogindlæg vil vi gennemgå den emotionelle autoritet, hvordan den fungerer og hvordan du kan træffe beslutninger ud fra denne.

 

Hvordan finder jeg min autoritet?

Er du i tvivl om, hvilken autoritet du har og hvordan du finder ud af det? Du kan finde din autoritet gratis på https://www.myhumandesign.com. Her kan du i højre spalte under ”authority” finde din autoritet. Har du en emotionel autoritet i Human Design, så læs med her!

 

Hvad betyder det at have en emotionel autoritet i Human Design?

Når du har et defineret solar plexus i dit chart, så har du en emotionel autoritet. Omkring 50 % af jordens befolkning har en emotionel autoritet.

Du har stærke følelser som en del af dig, og dine føleleser er også din indre GPS i livet.

Når du har en emotionel autoritet, betyder det, at dine beslutninger er baseret på dine indre følelsesbølger. Der er mange forskellige måder, følelsesbølgerne kan vise sig på, men ens for alle følelsesbølger er, at der er en bølgetop og bølgedal, og herimellem en neutral følelsesbølge.

 

Vær opmærksom på dine følelsesbølger

Med en emotionel autoritet er det vigtigt ikke at træffe beslutninger på bølgetoppe eller bølgedale. Træffer du beslutninger på en bølgetop, hvor livet føles sprudlende og dejligt, kan du komme til at sige ja til for mange ting, som du efterfølgende egentlig mærker et nej til.

Det samme kan vise sig, hvis du træffer beslutninger på en bølgedal, hvor alt kan føles gråt og trivielt. Her kan du komme til at sige nej til for mange ting. Det er derfor alfa og omega, at du ikke træffer beslutninger i nuet eller tager spontane beslutninger.

 

Giv dig selv god tid med emotionel autoritet i Human Design

Du har med en emotionel autoritet brug for tid til at mærke efter, hvad du egentlig føler om den beslutning du skal træffe. Det kan være en god idé med en emotionel autoritet i Human Design at sove på beslutningen – måske endda over flere nætter.

 

Du vil opleve, at klarhed lander over tid. Dette kan du bl.a. mærke når du er i en mere neutral følelsesbølge, og er i et mere afslappet og roligt følelsesleje. Her kan du begynde at observere, hvilke følelser, der ligger bag den beslutning du skal træffe.

 

Med en emotionel autoritet er man næsten altid i tvivl om sin beslutning. Det vil derfor være naturligt for dig, at du kun bliver 95 % sikker på din endelige beslutning.

 

Kan du ikke mærke svaret lige i nuet?

Hvis du med emotionel autoritet i Human Design får et spørgsmål i nuet, så er det ikke unormalt, hvis din første indskydelse er ”det ved jeg ikke”. Hvorimod andre autoritetsformer er skabt mere til at respondere med et ja/nej i nuet, er den emotionelle autoritet ikke designet til nødvendigvis at mærke svaret med det samme.

Derfor vil det også være lærerigt og vigtigt for dig, at lære at det er okay, at give dig selv tid til at mærke efter. Over for andre kan du eksempelvis øve dig på at sige: ”tak for invitationen, og for at du tænkte på mig. Jeg vender lige tilbage når jeg har et svar”.

 

Det vigtigste du kan tage med dig videre herfra

I dette blogindlæg er vi kommet omkring autoritet i Human Design, og hvad det vil sige, at have en emotionel autoritet.

Har du en emotionel autoritet, er det vigtigste du kan tage med dig, når du skal træffe beslutninger, at give sig selv tid til at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig. Dette kan du bl.a. gøre ved at sove på beslutningen og vente med at træffe en beslutning til du er et mere følelsesmæssigt neutralt sted.

 

Er du interesseret i at lære mere om Human Design systemet og alle de forskellige elementer Human Design indeholder?

Så vil den online 14-ugers Human Design reader uddannelse være noget for dig. Her kan du i dit helt eget tempo dykke ned i de forskellige delelementer i Human Design.

I blogindlægget her deler jeg også trin for trin hvordan du læser Human Design

human design

 

Lær mere om dit unikke Human Design chart med en reading

Har du slået dit chart op og er blevet nysgerrig på, hvad det mon betyder? Så kan du med en dybdegående reading få indblik i dit helt unikke Human Design chart. Du kan gå til bestilling her.

I en læsning vil det blive helt tydeligt for dig, hvordan du helt specifikt bedst mærker efter i dig selv. Og meget mere.

 

Hent en gratis e-bog om din energitype

Gave til dig: gratis test af dit Human Design og få tilsendt en e-bog, der beskriver din energitype for 0 kr.

One Comment

  • Rikke siger:

    Spændende læsning. Alle mine børn har emotionel autoritet, hvilket hverken min mand eller jeg har. Så vi skal nok øve os i ikke at “kræver” svar/beslutninger fra dem med det samme.

Leave a Reply