Skip to main content

Human Design er et givende og detaljeret system, der bl.a. kombinerer astrologi, chakrasystemet, iChing og Kaballah Tree of Life.

En af de fantastiske ting, Human Design kan hjælpe dig med, er at bringe bevidsthed på, hvordan du træffer beslutninger. Dette er hvad man i Human Design kalder for sin indre autoritet.

Ved at kende sin autoritet i Human Design kan du få bevidsthed på, hvordan du personligt træffer beslutninger og hvilke signaler du skal lytte efter.

Har du lige stødt på Human Design og vil vide mere om, hvad Human Design er og hvordan du finder dit chart – så læs med her! I dette blogindlæg vil vi nemlig udforske, hvordan du finder dit Human Design. Vi vil også komme omkring, hvad du selv kan starte med at undersøge på din rejse ind i Human Design.

hvordan finder man sit human design

En rejse mod selvforståelse 

At opdage Human Design kan være en spændende rejse mod selvforståelse. Du vil måske føle, at du får sat ord på, hvordan det er at være dig.

Human Design er et system, der kan beskrive dine unikke egenskaber, potentialer, gaver, men også hvordan din energi fungerer. Ved at dykke ned i dit unikke Human Design chart kan du blandt andet få indsigt i, hvordan du lever i flow, hvordan du udnytter din energi optimalt, hvad du er her i verden for at bidrage med og hvad du skal lytte efter når du træffer beslutninger.

Human Design systemet

Lad os først gennemgå, hvad Human Design er. Human Design er et avanceret system, der anvender viden fra både astrologi, chakra-systemet, iChing og Kaballah Tree of Life. Human Design blev i 1984 kanaliseret ned af Ra Uru Hu.

Human Design er skabt til, at du kan få viden og værktøjer til, hvordan du lever i overensstemmelse med din energi og hvordan du lever i flow. Vi er alle kommet til jorden med en helt unik energi, energetisk fingeraftryk og aura. Dette kan Human Design hjælpe dig med at få sat ord på og beskrive.

Human Design beskrives ofte som en manual, du ikke vidste, at du kom med. Human Design kan altså sætte ord på den energi du har med dig og hvordan din energi fungerer.

Hvordan finder man sit Human Design?

Når du skal finde dit Human Design er det første skridt at slå dit Human Design chart op.

For at du kan slå dit chart op, skal du have din fødselsdato, dit præcise fødselstidspunkt og fødselssted. Derefter kan du slå dit chart gratis op på https://www.myhumandesign.com.

Når du har slået dit chart op, vil du blandt andet få informationer om din energitype, dine energicentre, dine gates, channels og meget mere. Et chart kan for eksempel se sådan her ud:

human design

Hvad er næste skridt i udforskningen af sit Human Design?

Et godt sted at starte når man har fundet sit personlige Human Design chart, er at lære mere om sin energitype, strategi og autoritet.

Disse tre elementer er nogle af de mest grundlæggende og vigtige elementer at kende til. Der er mange steder man kan få viden om disse tre elementer, blandt andet i blogindlæg.

Er du helt grøn indenfor Human Design, vil jeg anbefale dig at starte med at læse blogindlægget om hvad Human Design er. Det kan du gøre ved at klikke her. Her får du et indblik i Human Design systemet.

Dernæst vil jeg anbefale dig at læse om din specifikke energitype. Du kan for 0 kr få tilsendt en e-bog om din energitype og tilhørende strategi.

Når du føler, at du har fået dig en grundlæggende viden om din energitype kan det næste skridt være at danne dig et overblik over de forskellige elementer et Human Design chart indeholder. Du kan for eksempel læse blogindlægget her, der gennemgår, hvordan man læser Human Design.

For dig, der ønsker at dykke dybere ned i dit design

I dette blogindlæg har vi besvaret spørgsmålet ”Hvordan finder man sit Human Design?”. Vi har også været omkring, hvad Human Design er og hvad du kan starte med i din egen udforskning af Human Design.

I udforskningen af sit Human Design kan man komme et godt stykke af vejen selv, blandt andet ved at få viden om sin energitype, tilhørende strategi og autoritet.

Human Design er dog et kompliceret og avanceret system, og det kræver en uddannelse i Human Design at kunne tolke alle detaljerne i et Human Design chart.

Lær at læse dit og andres designs 

Ønsker du at kunne forstå og anvende Human Design?

Så vil den 14-ugers online Human Design uddannelse være noget for dig. Her vil du blive sat grundigt ind i Human Design systemet og hvad de forskellige elementer betyder, så du kan læse dit og andres charts.

Læs om Human Design reader uddannelsen her. 

human design reader uddannelse

 

Ønsker du at gå endnu dybere i dit Human Design chart?

Så vil det give mening, at investere i en Human Design reading som det næste. Her vil vi komme dybdegåendeomkring de væsentligste elementer i dit unikke Human Design chart, og du vil få e dybt kendskab til din unikke energi. Du kan booke en reading her

 

Leave a Reply