Skip to main content

Human Design er et givende og detaljeret system, der bl.a. kombinerer astrologi, chakrasystemet, iChing og Kaballah Tree of Life.

En af de fantastiske ting, Human Design kan hjælpe dig med, er at bringe bevidsthed på, hvordan du træffer beslutninger. Dette er hvad man i Human Design kalder for sin indre autoritet.

Ved at kende sin autoritet i Human Design kan du få bevidsthed på, hvordan du personligt træffer beslutninger og hvilke signaler du skal lytte efter.

splenic autoritet i human design

 

Sådan finder du din autoritet i Human Design

Når du skal finde ud af, hvilken autoritet du har i Human Design, så skal du blot kende din fødselsdato, dit præcise fødselstidspunkt og fødselssted. Herefter kan du gratis på https://www.myhumandesign.com slå dit chart op.

Når du har slået dit chart op, kan du i højre spalte under ”authority” se, hvilken autoritet du har. Hvis du har en splenic autoritet i Human Design, vil du kunne få glæde ud af at læse dette blogindlæg. Her vil vi nemlig gennemgå, hvad det vil sige at have en splenic autoritet, og hvad du skal lytte efter når du skal træffe beslutninger.

 

Din indre autoritet

I Human Design er der i alt syv forskellige autoritetsformer. Disse syv autoritetsformer guider dig på forskellig vis gennem livet.

Din personlige autoritet i Human Design fungerer som et slags indre kompas. Når du følger dit indre kompas og lytter indad, vil du blive guidet til, hvilke skridt du skal tage som det næste i livet.

Ved at kende din indre autoritet kan du få værktøjer til, hvad du skal lytte efter når du skal træffe beslutninger.

Har du en splenic autoritet i Human Design vil du enten være projektor eller manifestor.

 

Du kan her læse om, hvad det vil sige at være projektor.

Her kan du læse om energitypen manifestor.

 

Hvad indebærer det at have en splenic

Har du et defineret (farvet) spleencenter i dit chart, mens både solar plexus og det sakrale center er udefineret (ikke farvet), så har du en splenic autoritet.

Når du har en splenic autoritet i Human Design har du en utrolig stærk intuition. Intuitionen er den, der guider dig gennem livet, og den du skal lytte efter når du skal træffe beslutninger.

 

Hvordan mærker jeg min intuition?

For mange føles intuitionen som en slags indre stemme. Det kan være en tanke, der lander i dit hoved ud af det blå. Tanken kan for eksempel vise sig som: ”Jeg skal det her” eller ”Jeg skal ikke det her. Jeg ved bare det vil gå galt”.

Nogle mærker også deres intuition via en indre stemme i hovedet eller en form for stille hvisken. Stemmen, tanken eller hvisken kommer for det meste kun én gang, da der ofte er en helt bestemt timing bag intuitionen. Det er derfor utrolig vigtigt at lytte efter når intuitionen viser sig.

Intuitionen giver ikke altid mening og måske du kan have svært ved at forklare, hvorfor præcis denne tanke lander. Du vil måske bare have en fornemmelse af, at du blot ved at en bestemt beslutning eller handling er den rigtige eller forkerte.

 

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har overhørt min intuition?

Når du har en splenic autoritet, er du designet til at træffe beslutninger i momentet og handle på din intuition. At træffe beslutninger ud fra din intuition kræver derfor dit fulde nærvær i nuet.

Du vil måske blive fristet til at tænke længe over beslutninger, men med en splenic autoritet er det vigtigt, at du handler i nuet. Det vil endda være helt i overensstemmelse med din autoritet at handle spontant på det, din intuition fortæller dig.

 

Prioritér stilhed og alenetid

I hverdagens trummerum kan man nemt komme til at overhøre sin intuition når den taler. Måske du har for meget om ørene eller for mange mennesker omkring dig?

For at kunne høre din intuitionen bedst muligt, vil det være en god idé at prioritere alenetid og stilhed. Her vil du nemmere kunne mærke og høre din intuition. Har du et sted, hvor der er stilhed og hvor du kan være alene? Måske er det igennem din daglige praksis fx meditation og yoga, eller i naturen?

 

Det vigtigste du skal tage med videre når du har en splenic autoritet

I blogindlægget har vi været omkring, hvad det vil sige at have en splenic autoritet. Vi har blandt andet gennemgået, hvordan du mærker din intuition og hvad du skal lytte efter når du skal træffe beslutninger.

Når du har en splenic autoritet i Human Design er det vigtigt, at du lytter efter din indre stemme, hvad enten den kommer i form af en stemme, tanker, hvisken eller andet.

Din intuition kommer i nuet og viser sig ofte kun én gang. Det er derfor energetisk korrekt for dig at handle i nuet og tage spontane beslutninger. Derudover kan det være en god idé at prioritere alenetid og stille stunder.

 

Er du nysgerrig på at lære mere om Human Design?

Så vil den 14-ugers online Human Design uddannelse være noget for dig. Her kommer vi bl.a. i dybden med de syv autoritetsformer. Du vil i uddannelsen få en forståelse for de vigtigste elementer i Human Design systemet.

Du kan læse mere om Human Design uddannelsen her.

human design

 

Ønsker du at vide mere om dit unikke Human Design chart?

Så kan du få en helt personlig Human Design reading. Her vil vi du bl.a. få indblik i, hvordan din energi fungerer, hvad dine gaver er og hvad du er her i verden for at bidrage med. Du kan booke en Human Design reading her.

 

Leave a Reply